Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintetek olyan földet leadhatok területalapúra ahol a földhasználó közeli hozzátatozóm? Tavaly mintha erről kijött volna valami törvény ha jól emlékszem. Köszönöm.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraAzt, hogy dolgoznak a kérelmeiden. Semmit nem jelent, csak azt, hogy a kifizetési kérelmek az alaprostán átmentek. pl. az mvh-s adataid rendben vannak.
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraKüldeni kell nekik postán egy három hónapnál nem régebbi igazolást, hogy a bankszámlaszám tényleg a tiéd, de egyidejűleg az adatmódosításnál is (mármint MVH ügyfélkapun) ki kell cserélni az újra a számot.
Az igazolás lehet bankszámlakivonat, vagy kérsz egy igazolást a pénzintézettől.
Vagy eredeti papírt küldj be, vagy a másolaton legyen rajta, hogy "Eredetivel megegyező másolat.", és a dátum. A te aláírásod mindenképpen legyen rajta, akkor is, ha eredeti.
A legközelebbi MVH kirendeltségbe küldd be.
A postacímeket (ha eddig nem kellett) itt találod:
https://www.mvh.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai
Válasz agrolackó #13764. hozzászólására Nagyon ne irigykedj azért, mint láthatod összegnél semmi, de mondom tovább, se szemes fehérjénél,se zöldítésnél se ipari zöldségnél nem mocorog a státusz, a területalapúból kaptam két részletetet és ámen. Remélem nem az lesz mint a szocik idején, hogy volt olyan évem, mikor semmi szankció és mégis július második felében kaptam saps-ot, a jogszabályi kötelezettséget (jún.30) sem tartották. Lehet ezt is megérjük?
ui: Az AKG körüli kínlódásról meg no komment inkább....
Válasz Lurkoo #13758. hozzászólására Szia!Egy ismerősünk nem rég telefonált az illetékesekhez és igen június 30,de még azt is hozzátették,hogy azért hagyják a végére a termelői és a kis gazdálkodói támogatást,mert ami marad a kasszában azt fogják elosztani!Állítólag még azt is megtudta,hogy az ilyen mag támogatás és hasonlókra keresztet lehet vetni!Mi is várjuk személy szerint a kistermelőit még mindig,bár mi már őszintén letettünk róla!Tehát a jövő pozitív kedves gazdatársak!A jó termés és a magas terményárak legyen veletek!Isten áldjon mindenkit!
Köszönöm, sikerült!(Csupán "Kérelem digitális hitelesítési adatai" dokumentumot kaptam)nincs ez túlbonyolítva egy kicsit sem. én meg már az ÁNYK-val próbáltam megnyitogatni :D Következő kérdésem az volna, hogy sokan írogatjátok, hogy a kérelme feldolgozás alatt, meg kifizetve stb. Azt hol tudom megnézni, hogy az enyém vajon hogy áll?
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia.
Töltsd le.
Az mvh ügyfélkapus rendszerén keresztül belépsz.
Ott az ,,Általános Ügyintézés,, azon belül KR dokumentum nyomtatása. Oda feltöltöd a file-t...
Majdan megengedi "olvasható" formában letölteni.
https://www.mvh.gov.hu/e-ugyintezes
Ui: úgy látom belépés nélkül is ke lehet nyomtatni
Válasz tinca1231 #13745. hozzászólásáraPersze, ezt azért csinálják, hogy egyrészt addig bevan fektetve nekik ez a lóvé, te meg faktoráltasd be hagy pörögjön a bank biznisz, aztán fizessed a kemény kamatokat úgyis megélsz valahogy...
Menjenek a .........-ba, még egy előleget sem képesek fizetni...
Válasz A visszatérő #13756. hozzászólásáraHa van rakodógéped vagy terepjáród a vállalkozásban akkor azoknak a norma alapjáni fogyasztásaira először vedd ki a gázolaj számlákat és csak a fennmaradóval kezd számolni a hektáronként 95 literedet.
Válasz BélaNB #13751. hozzászólásáraPontosan ezt mondták felejtsük el ez eddigi kifizetést és a végkifizetés a legutolsó időre hagyják magyarul majd június hát gratulálok ez igazi gazdabarát program
Válasz BélaNB #13751. hozzászólásáralehet meg kellene mutatnunk hogy mit felejtsenek el el....ák a belépéskor s azóta nem sokat tudtak javítani csak a szöveg van de ezek még gyengébbek mint az elöző csapat s lehet őket kell felejtenünk mert ez a fiatal MVH vezető így kerül följebb a rang létrán akkor akár több generációnak keseríti meg az életét ami ennek a kirabolt gazda társadalomnak nemigen hiányzik
Voltam múltkor egységes kérelem 2016 beadása tájékoztatón, amit az mvh és a nak szervezett. Az mvh megyei elnöke tartotta, ott elhangzott, hogy eddig mondjuk megkaptuk a támogatás első felét októberben a másodikat januárban, ezt el lehet felejteni. És jobb ha mindenki berendezkedik, arra, hogy meg fog változni(később fogja kapni) a támogatásokat. Köszönjük gazdabarát 2.0
Válasz gazda001 #13747. hozzászólásáraAmikor leadtam a hivatalnak, a felvásárlási jegyeket, pontosabban be szkenneltem nekik, eszembe jutott hogy fekete filc-el ki kéne húzni a fontos adatokat mert egy kicsit halványnak látszik az egész, de hát csak egy hívatalos írat és nem írkálok bele.
Lehet hogy nem tudják elolvasni???
Válasz John Deere Power Shift #13742. hozzászólásáraDehogy jött! Zőőődítésre 1.5 + termeléshez kötött 1.5 fapénzre még én is várok. Nagy lehet a zűrzavar mert itt a Gesztely-Bőcsi járásban nagyon sokan várjuk, volna mire költeni!
Vajon mi lehet a helyzet a "szemes fehérje növény" támogatással, mert nekem pl. 2015.11.15-től változatlanul "feldolgozás alatt" a státusz. Egészen jól feldolgozták azóta, csak nehogy el is tüntessék.....
33532 hozzászólás
Naturáról jött a helyt adó határozat nagyjából 11800 ft/ha összeggel, a státuszváltás pedig 04.28.volt.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraNálunk változtak a dátumok, meg van ami jóváhagyott lett, de összeget nem írtak sehová. Valami talán lesz már...
Üdv!
Szerintetek olyan földet leadhatok területalapúra ahol a földhasználó közeli hozzátatozóm? Tavaly mintha erről kijött volna valami törvény ha jól emlékszem. Köszönöm.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraAzt, hogy dolgoznak a kérelmeiden. Semmit nem jelent, csak azt, hogy a kifizetési kérelmek az alaprostán átmentek. pl. az mvh-s adataid rendben vannak.
Válasz gazda001 #13777. hozzászólásáraTudod a remény hal meg utóljára!
Ha az egységes kérelmem jóváhagyottá vált, viszont a jogcímek még feldolgozás alattiak az mit jelent?
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraKüldeni kell nekik postán egy három hónapnál nem régebbi igazolást, hogy a bankszámlaszám tényleg a tiéd, de egyidejűleg az adatmódosításnál is (mármint MVH ügyfélkapun) ki kell cserélni az újra a számot.
Az igazolás lehet bankszámlakivonat, vagy kérsz egy igazolást a pénzintézettől.
Vagy eredeti papírt küldj be, vagy a másolaton legyen rajta, hogy "Eredetivel megegyező másolat.", és a dátum. A te aláírásod mindenképpen legyen rajta, akkor is, ha eredeti.
A legközelebbi MVH kirendeltségbe küldd be.
A postacímeket (ha eddig nem kellett) itt találod:
https://www.mvh.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai
Válasz roman #13768. hozzászólásáraMikor?
Válasz Északi #13775. hozzászólására
Válasz boncso #13774. hozzászólásáraKöszönöm , kapsz cserébe egy "zenét"
https://www.youtube.com/watch?v=Kq4OtRsdXls
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraMVHhoz az adatbejelentős nyomtatványon.
Sziasztok , bankszámla változást a falugazdinál elég jelenteni , a támogatás kérésénél , vagy az Mvhhoz kell zarándokolni ?
Válasz Szabolcs80 #13771. hozzászólásáraesetleg az SZJA bevallások után van remény......
Válasz laci44 #13770. hozzászólásáraÉn nem is tételeztem fel a hivatalról hogy ez a kifizetést jelentené jelentené
Június 30 körül várom. (ha kapok)
Válasz Szabolcs80 #13767. hozzászólásáraA jóváhagyás egy dolog.Én április elején kaptam egy jóváhagyást,és még eddig semmi.
Válasz roman #13768. hozzászólásáraitt is szerdán,de még feldolgozás alatt van a 3 részletre bontott tételből, 2 tétel .
Kár idegeskedni. Megjött a zőldités szerdán. ahogy ígérték .Még a fehérje ( szójabab) nem de azt is megkapjuk.
Mai nappal jóváhagyottá vált a támogatási kérelem, a kifizetési még nem. Eddig még egy fillért sem kaptam
Válasz agrolackó #13764. hozzászólására Nagyon ne irigykedj azért, mint láthatod összegnél semmi, de mondom tovább, se szemes fehérjénél,se zöldítésnél se ipari zöldségnél nem mocorog a státusz, a területalapúból kaptam két részletetet és ámen. Remélem nem az lesz mint a szocik idején, hogy volt olyan évem, mikor semmi szankció és mégis július második felében kaptam saps-ot, a jogszabályi kötelezettséget (jún.30) sem tartották. Lehet ezt is megérjük?
ui: Az AKG körüli kínlódásról meg no komment inkább....
Válasz agrolackó #13761. hozzászólásáraItt semmi. Két emberét követem, de még egy határozat se, nemhogy pénz.
Válasz SzFefe #13763. hozzászólásáraJó neked nekünk a KAT is járna, de ugye elfogyott rá a pénz,ennek a jogcímnek is dec 31 volt a határideje.
Natura2000 tegnapi dátummal jóváhagyottra váltott, összegnél semmi.
Ezek szerint járni jár, de nem jut.
Válasz agrolackó #13761. hozzászólásáraÉn is ezt próbálnám kideríteni, de semmi a tavalyi előleg óta!
Van valaki aki kapott mostanába kifizetést az MVH-tól?
Válasz csami1982 #13759. hozzászólásáraköszi a választ. Nem valami jó a hír de legalább többet tudok.:)
Válasz Lurkoo #13758. hozzászólására Szia!Egy ismerősünk nem rég telefonált az illetékesekhez és igen június 30,de még azt is hozzátették,hogy azért hagyják a végére a termelői és a kis gazdálkodói támogatást,mert ami marad a kasszában azt fogják elosztani!Állítólag még azt is megtudta,hogy az ilyen mag támogatás és hasonlókra keresztet lehet vetni!Mi is várjuk személy szerint a kistermelőit még mindig,bár mi már őszintén letettünk róla!Tehát a jövő pozitív kedves gazdatársak!A jó termés és a magas terményárak legyen veletek!Isten áldjon mindenkit!
termeléshez kötöttről tudtok valamit? Vagy várjak juni 30 ig ?
Válasz szanberg #13752. hozzászólásáraÍgy van ahogy mondod!!!!!!
Válasz Mr.TotyA #13755. hozzászólásáraUgfyanaz a menü csak nem a KR dokumentum nyomtatása, hanem eggyel lejjebb
ügyféltájékoztatási rendszer.
Ezen belül mindet látod!
Üdv
Köszönöm, sikerült!(Csupán "Kérelem digitális hitelesítési adatai" dokumentumot kaptam)nincs ez túlbonyolítva egy kicsit sem. én meg már az ÁNYK-val próbáltam megnyitogatni :D Következő kérdésem az volna, hogy sokan írogatjátok, hogy a kérelme feldolgozás alatt, meg kifizetve stb. Azt hol tudom megnézni, hogy az enyém vajon hogy áll?
Köszönöm szépen a segítséget!
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia.
Töltsd le.
Az mvh ügyfélkapus rendszerén keresztül belépsz.
Ott az ,,Általános Ügyintézés,, azon belül KR dokumentum nyomtatása. Oda feltöltöd a file-t...
Majdan megengedi "olvasható" formában letölteni.
https://www.mvh.gov.hu/e-ugyintezes
Ui: úgy látom belépés nélkül is ke lehet nyomtatni
Válasz tinca1231 #13745. hozzászólásáraPersze, ezt azért csinálják, hogy egyrészt addig bevan fektetve nekik ez a lóvé, te meg faktoráltasd be hagy pörögjön a bank biznisz, aztán fizessed a kemény kamatokat úgyis megélsz valahogy...
Menjenek a .........-ba, még egy előleget sem képesek fizetni...
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia Mr. Totya!
Letöltöd aztán belépsz az MVH honlapjára.
Elektronikus ügyintézés.
Általános ügyintézés.
KR dokumentum nyomtatása, ahol kiválasztod a letöltött fájlt.
Aztán meglátod mi az amit kaptál.
kép lemaradt
Sziasztok! Valaki elárulhatná, hogy mi a manót küldött az MVH, mert én ezt megnyitni nem tudom. Más is kapott ilyet?
Válasz gubuca #13757. hozzászólásáraÉrtem. Köszi! Csak egy traktor van!
Válasz A visszatérő #13756. hozzászólásáraHa van rakodógéped vagy terepjáród a vállalkozásban akkor azoknak a norma alapjáni fogyasztásaira először vedd ki a gázolaj számlákat és csak a fennmaradóval kezd számolni a hektáronként 95 literedet.
Válasz John Deere Power Shift #13744. hozzászólásáraOké. Köszi!
Válasz BélaNB #13751. hozzászólásáraPontosan ezt mondták felejtsük el ez eddigi kifizetést és a végkifizetés a legutolsó időre hagyják magyarul majd június hát gratulálok ez igazi gazdabarát program
Januárban és februárban kaptam terület alapú és fiatal gazda előleget. Azóta semmi, zöldítésre egy forintot sem kaptam még.
Várjam a június 30-at?
Válasz BélaNB #13751. hozzászólásáralehet meg kellene mutatnunk hogy mit felejtsenek el el....ák a belépéskor s azóta nem sokat tudtak javítani csak a szöveg van de ezek még gyengébbek mint az elöző csapat s lehet őket kell felejtenünk mert ez a fiatal MVH vezető így kerül följebb a rang létrán akkor akár több generációnak keseríti meg az életét ami ennek a kirabolt gazda társadalomnak nemigen hiányzik
Válasz BélaNB #13751. hozzászólásáranálunk ma lesz ,3 előadóval Békéscsabán
Voltam múltkor egységes kérelem 2016 beadása tájékoztatón, amit az mvh és a nak szervezett. Az mvh megyei elnöke tartotta, ott elhangzott, hogy eddig mondjuk megkaptuk a támogatás első felét októberben a másodikat januárban, ezt el lehet felejteni. És jobb ha mindenki berendezkedik, arra, hogy meg fog változni(később fogja kapni) a támogatásokat. Köszönjük gazdabarát 2.0
Válasz John Deere Power Shift #13742. hozzászólásáraKoma mi még egy árva fillért sem kaptunk 2015-ös évre, sem saps előleget sem mást, nemhogy az egészet...
Válasz gazda001 #13747. hozzászólásáraAmikor leadtam a hivatalnak, a felvásárlási jegyeket, pontosabban be szkenneltem nekik, eszembe jutott hogy fekete filc-el ki kéne húzni a fontos adatokat mert egy kicsit halványnak látszik az egész, de hát csak egy hívatalos írat és nem írkálok bele.
Lehet hogy nem tudják elolvasni???
Nem merem megkérdezni, pedig lehet hogy meg kéne?
Válasz John Deere Power Shift #13742. hozzászólásáraDehogy jött! Zőőődítésre 1.5 + termeléshez kötött 1.5 fapénzre még én is várok. Nagy lehet a zűrzavar mert itt a Gesztely-Bőcsi járásban nagyon sokan várjuk, volna mire költeni!
Vajon mi lehet a helyzet a "szemes fehérje növény" támogatással, mert nekem pl. 2015.11.15-től változatlanul "feldolgozás alatt" a státusz. Egészen jól feldolgozták azóta, csak nehogy el is tüntessék.....
Válasz John Deere Power Shift #13742. hozzászólásáraEn meg semmit..!! Okt 22 ota valtozatlan statusz!!.
Válasz subikiss #13737. hozzászólásárahttps://www.palyazat.gov.hu/tjkoztats-a-kompenzcis-kifizetsek-termszeti-htrnnyal-rintett-terleteken-c-felhvs-fizikai-blokkazonost-alapjn-besorolt-terleti-listjnak-elrhetsgrl