Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.88 FtUSD401.77 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz heves1980 #11762. hozzászólásáraMost jöttünk rá...most értünk rá számolni, hogy az egyik reggel érkezett összeg nem lehetett a hízottbika támogatás. A területalapúnál és a hízottbikánál van csak számított összeg, de az utalásban csak a területalapú stimmel, a másikról per pillanat fogalmunk sincs, hogy mi lehet. Mégsem a bikát utalták. De hogy mit???? Majd ha jön határozat, kiderül. De az is lehet, hogy tévesen másét kaptuk, semmilyen jogcímhez nem stimmel az összeg. bár amilyen kergén utalnak és számolnak, sose lehet tudni....a végén majd utalhatjuk vissza nekik.
Válasz Szolnoki László_ #11776. hozzászólásáraha van ügyfélkapus jelszavad , akkor MVH honlap elektronikus ügyintézés , bejelentkezés ügyfélkapun , baloldali menü , alsó (lent ) menüpont , majd 2015-ös kérelem , ott kifizetési adatok , ha vissza olvasol van pontosabb magyarázat is.
Nekem ma csipogott de hektáronként 17000Ft most ez hogy van??? Nem panaszként mondom mert tudom sokan még most sem kaptak de ezen a számításon akkor sem lehet elmenni ha letesszük a földre. Van esetleg valaki akinek ennyire jött ki hektáronként??
Válasz neroli #11745. hozzászólásáramajd megköszönjük Jakab úr kamarájának az egész éves tevékenységüket a földet eladják a pénzünket elb.sz.k a jószág a nyakunkon a boltok tömve húsokkal de mi mindenért azonnal fizessünk s még abba is beleszólnak amihez semmi közük pl. bérleti szerződés ,vásárlás
Válasz kelemate #11753. hozzászólásáraEzt én sem értem. Az én sapsom jóváhagyott, mégsincs sem összeg, sem határozat, és pénzt sem kaptam még. Egyik ismerősöm mondta ma, hogy az övé még mindig feldolgozás alatt van, de tegnapelőtt lett neki összeg, ma kapott is pénzt. Valaki mondja már meg, hogy is van ez?
Nem tudom mi van ezekkel. Nálam még sehol nincs számított összeg, se semmi. Az egységes kérelem jóváhagyott, de van ahol még az október 22-i dátum az utolsó. Egy hónap alatt nem sikerült átnézni őket?
Minden jogcím feldolgozás alatt van, kettőnél volt számított összeg két napja, azok ma reggel meg is érkeztek. A területalapú és a hízottbika. Tolna megye.
Válasz mmariann #11744. hozzászólásáraEz most komoly? Valaki itt azt írta, hogy decemberben is utalnak, csak nem előleg néven, hanem részkifizetés néven.
Ha ezt meg merik csinálni, hogy nem fizetnek egy vasat sem, szerintem abból .urva világ lesz.
Válasz gjoni #11715. hozzászólásáraMi H betűsek vagyunk és nem kaptunk még semmit ráadásul azt mondták hogy akinek hétfőig nem tudják kiutalni az előleget az nem is kap csak jövőre egyösszegben...
A hízottbikánál és a területalapúnál van számított összeg, de ennyi az egész.Se utalás, se határozat. a többi jogcímen pedig semmi. Tolna megye, K-betű.
2015-10-22 12:40
Decemberben részfizetéssel indulnak a kifizetések a kistermelői támogatási rendszerbe bejelentkezett ügyfelek számára
A mezőgazdasági kistermelői támogatási rendszer 2015-ben indult új jogcím, az első támogatási évben a rendszerbe 50755 ügyfél jelentkezett be. Részfizetéssel indul a támogatási összegek kifizetése decemberben.
Azok az ügyfelek fognak először részfizetésben részesülni, akiknek a kistermelői támogatásban érintett jogcímei helyszíni ellenőrzéssel nem érintettek és az összes igényelt közvetlen támogatási jogcímükön lefutott az adminisztratív feldolgozás.
Ez a közvetlen támogatásokat felváltó átalány kifizetés 500-tól 1250 euróig terjedhet. Az alap támogatási rendszerben elérhető támogatási összeg kifizethető a jogcímben igénylő kisgazdáknak azzal, hogy a támogatási összeghatár alsó szintjét el nem érő ügyfelek támogatási összege felkerekítésre kerül (500 euróra), illetve a támogatási összeghatárt meghaladó közvetlen támogatási összegek levonásra kerülnek (1250 euró a támogatási felsőhatár).
A kistermelői támogatást igénylők között csak SAPS és Zöldítés jogcímben 45153 ügyfél érintett. 5602 ügyfél, termeléshez kötött támogatást, fiatal gazda támogatást is igényelt.
33618 hozzászólás
Válasz heves1980 #11762. hozzászólásáraMost jöttünk rá...most értünk rá számolni, hogy az egyik reggel érkezett összeg nem lehetett a hízottbika támogatás. A területalapúnál és a hízottbikánál van csak számított összeg, de az utalásban csak a területalapú stimmel, a másikról per pillanat fogalmunk sincs, hogy mi lehet. Mégsem a bikát utalták. De hogy mit???? Majd ha jön határozat, kiderül. De az is lehet, hogy tévesen másét kaptuk, semmilyen jogcímhez nem stimmel az összeg. bár amilyen kergén utalnak és számolnak, sose lehet tudni....a végén majd utalhatjuk vissza nekik.
Válasz Szolnoki László_ #11776. hozzászólásáraha van ügyfélkapus jelszavad , akkor MVH honlap elektronikus ügyintézés , bejelentkezés ügyfélkapun , baloldali menü , alsó (lent ) menüpont , majd 2015-ös kérelem , ott kifizetési adatok , ha vissza olvasol van pontosabb magyarázat is.
Kezdő paraszt gyerek vagyok. Valaki mondja màr meg nekem hol tudom megnézni a stàtuszom! Köszönöm
Baranya megye 29 ezer párszáz ft /ha. A zöldítés ügyében holnap megyünk az mvh-hoz ha rendben lesz gondolom utána jön majd az is.
most kevesebbet küldtek olyan 27körül
akkor jövő évben a második felében lesz a több?
Válasz Szabina30 #11770. hozzászólásáraEz a zöldítésért járt, nekem ez 15.210.-ft volt.
Válasz Szabina30 #11770. hozzászólásáraLehet ,hogy a zöldítést kaptad,mert az kb ennyi ha.ként!
Én is megkaptam ma reggel, 40%-al kevesebb pénzt kaptam mint tavaly ilyenkor. Úgy látom mindenkinek össze-vissza vannak a hektáronkénti összegek.
Nekem ma csipogott de hektáronként 17000Ft most ez hogy van??? Nem panaszként mondom mert tudom sokan még most sem kaptak de ezen a számításon akkor sem lehet elmenni ha letesszük a földre. Van esetleg valaki akinek ennyire jött ki hektáronként??
dupla csipp-csipp saps és hbika. de hol van a zöldítés? sunyiskodás megy megint
SAPS ma megjött 29000 Ft/ha Bács-Kiskun
Támogatás ma megjött Sz betü.
Válasz öreghörcsög #11765. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz heves1980 #11762. hozzászólására12314 Ft/db
Sziasztok a zöldítésem még november elején eltűnt és máig nem jött vissza, másnak hogy alakult?
SAPS ma megjött 29102,5 Ft/ha
Válasz Mummy #11751. hozzászólásáraMegírnád mennyi a hbika db-je!Köszi
Válasz neroli #11747. hozzászólásáraNincs számított összeg, a pénz jött "csak" meg. Neten viszont se számított összeg, se jóváhagyva státusz.
Családtagomnak státusza "feldolgozás alatt", mégis kapott pénzt. Határozatot sem kapott, számított összeg sem volt.
Nálam a státusz szintén "feldolgozás alatt". Se pénz, se számított összeg, se határozat.
Helló, Tud adni valaki olyan telefonszámot ahol érdemben lehet érdeklődni a kifizetések dátumáról? Előre is köszi.
SAPS számított összeg van már néhány napja, 27048 Ft/Ha, kifizetés nem történt, minden feldolgozás alatt.
Válasz neroli #11745. hozzászólásáramajd megköszönjük Jakab úr kamarájának az egész éves tevékenységüket a földet eladják a pénzünket elb.sz.k a jószág a nyakunkon a boltok tömve húsokkal de mi mindenért azonnal fizessünk s még abba is beleszólnak amihez semmi közük pl. bérleti szerződés ,vásárlás
Tegnap területalapú, ma hízottbika csip-csip!
Válasz kelemate #11753. hozzászólásáraEzt én sem értem. Az én sapsom jóváhagyott, mégsincs sem összeg, sem határozat, és pénzt sem kaptam még. Egyik ismerősöm mondta ma, hogy az övé még mindig feldolgozás alatt van, de tegnapelőtt lett neki összeg, ma kapott is pénzt. Valaki mondja már meg, hogy is van ez?
Békés
jött
Nem tudom mi van ezekkel. Nálam még sehol nincs számított összeg, se semmi. Az egységes kérelem jóváhagyott, de van ahol még az október 22-i dátum az utolsó. Egy hónap alatt nem sikerült átnézni őket?
zalamegya csipp csipp
Minden jogcím feldolgozás alatt van, kettőnél volt számított összeg két napja, azok ma reggel meg is érkeztek. A területalapú és a hízottbika. Tolna megye.
Most jött a saps. Mindenem "Feldolgozás Alatt" , kedden jelent meg a számított összeg. Kb. 25 000/ ha...(?)
Pénz nem érkezett. Jött helyette helyszíni ellenőrzési jegyzőkönyv. Számított összeg nincs.
területalapú->feldolgozás alatt, számított összeg van
zöldítés->feldolgozás alatt, sz ö nincs
utalás nincs
cs.m
Válasz Zimi #11732. hozzászólásáraNeked számított összeged van, annak ellenére, hogy feldolgozás alatt van?
Válasz neroli #11745. hozzászólására11680 számú hozzászólásban írta ezt valaki tegnap.
Válasz mmariann #11744. hozzászólásáraEz most komoly? Valaki itt azt írta, hogy decemberben is utalnak, csak nem előleg néven, hanem részkifizetés néven.
Ha ezt meg merik csinálni, hogy nem fizetnek egy vasat sem, szerintem abból .urva világ lesz.
Válasz gjoni #11715. hozzászólásáraMi H betűsek vagyunk és nem kaptunk még semmit ráadásul azt mondták hogy akinek hétfőig nem tudják kiutalni az előleget az nem is kap csak jövőre egyösszegben...
Fiatal gazda pályázatot nyertem számitott összeg 11.20 jóváhágyott de pénzt még nem kaptam saps a családba feldolgozás alatt és "N" betüsök vagyunk
Válasz e6972 #11730. hozzászólásáraüdv,megírnád mennyi a számított összeg a hízott bikára-db
?
A hízottbikánál és a területalapúnál van számított összeg, de ennyi az egész.Se utalás, se határozat. a többi jogcímen pedig semmi. Tolna megye, K-betű.
Válasz beresne62 #11736. hozzászólásáraEgyik sem!
Válasz Zimi #11719. hozzászólásáraez nem info , családi ismeretségi kőrben volt 25038 és 16432 és 16217 ft/Ha
Válasz mjm #11716. hozzászólásáraKösz!
Ma érkezett pénz a számlámra, visszaosztva 33.731 Ft / ha, nem értem, hogy ez az összeg hogyan jön ki?
Kistermelői vagy fiatal gazda jár neked? Antónia #11735 hozzászólására
Válasz beresne62 #11709. hozzászólásáraIgen!
Szabolcsban semmi
Válasz laposag #11727. hozzászólásáraNekem ugyanez van, tegnap azt mondták, hogy ügyintézés alatt van.
Válasz barkaspisti #11731. hozzászólásáraZ betű és itt is ennyi az összeg, MVH honlapon viszont még mindig feldolgozás alatt van. Pénz viszont megjött.
Válasz beresne62 #11709. hozzászólásáraM betűs sz sz b 16 ezar/ hek maregel
Válasz e6972 #11724. hozzászólásáraMost jött a határozat a hízó bikára. Földalapú előleg a zsebbe, határozat nincs.
Válasz bojoba #11723. hozzászólásáraIdézet az mvh honlapjáról:
2015-10-22 12:40
Decemberben részfizetéssel indulnak a kifizetések a kistermelői támogatási rendszerbe bejelentkezett ügyfelek számára
A mezőgazdasági kistermelői támogatási rendszer 2015-ben indult új jogcím, az első támogatási évben a rendszerbe 50755 ügyfél jelentkezett be. Részfizetéssel indul a támogatási összegek kifizetése decemberben.
Azok az ügyfelek fognak először részfizetésben részesülni, akiknek a kistermelői támogatásban érintett jogcímei helyszíni ellenőrzéssel nem érintettek és az összes igényelt közvetlen támogatási jogcímükön lefutott az adminisztratív feldolgozás.
Ez a közvetlen támogatásokat felváltó átalány kifizetés 500-tól 1250 euróig terjedhet. Az alap támogatási rendszerben elérhető támogatási összeg kifizethető a jogcímben igénylő kisgazdáknak azzal, hogy a támogatási összeghatár alsó szintjét el nem érő ügyfelek támogatási összege felkerekítésre kerül (500 euróra), illetve a támogatási összeghatárt meghaladó közvetlen támogatási összegek levonásra kerülnek (1250 euró a támogatási felsőhatár).
A kistermelői támogatást igénylők között csak SAPS és Zöldítés jogcímben 45153 ügyfél érintett. 5602 ügyfél, termeléshez kötött támogatást, fiatal gazda támogatást is igényelt.