Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Zimi #11584. hozzászólásáraügyfélkapus azonosítás után a baloldali menüpont utólsó (alsó) menüpont , vagy olvass vissza nemrég valaki pontosan leírta
Úgy látom ma már nem nagyon várhatjuk a pénzt. Pedig valaki itt azt írta múlt héten, hogy ezen a héten imába foglaljuk a nevét neki, mert őszerinte a héten kinyomják mindenkiét. Még azt is írta, hogy kedden és csütörtökön lesz utalás. Hát ahhoz képest...
Hát igen. Ez a különbség a munkahellyel rendelkezők és a gazdák között. A munkahelyen minden hónap 10 -éig fizetnek. Itt meg hiába számítunk a pénzre, és az lehet termény, állat eladás, akár támogatás, sajnos ez bizonytalan, nem kiszámítható. Ettől függetlenül csekkeket is fel kell adni, családot is el kell tartani. Szomorú a helyzet.
Válasz Nagy László 81 #11536. hozzászólásárate csak zöldítsél meg hagyd ott vadvédő sávot meg lassabban kaszálj meg járd fel a területet zavard ki a madarakat de termelj többet mert ennyivel felkopik az állad ja s ha mard kedved meg időd akkor ne felejtsd el a gazdálkodási naplót megírni de ha még mindig dolgozni akarsz akkor jön a kamarád s megmondja hogy olcsón béreled a földet ezért még lefarag a jövedelmedből csak azt elfelejtik hogy te is ember vagy igaz az UNIO csak az állatokkal foglalkozik
Válasz veszelka #11572. hozzászólásárapeddig fennen harsogják hogy már októberben a támogatás ?/ kifizethetik az UNIo-nál elérték azt már magosról le....ják hogy mi mit érzünk belőle
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólására11.16.VÁLTOZOTT A STÁTUSZ "FELDOLGOZÁS ALATT" MA JÖTT A PÉNZ IGAZ NEM ANNYI MINT AMANNYIT IRTAK OKT.15.-ÉN MVH,MERT AKKOR 31868FT/HA ÉS MOST 29164FT/HA TEHÁT -2704FT/HA KEVESEBB ÉRKEZETT.
Válasz barbara.4 #11553. hozzászólásáraHa elektronikus kapcsolattartást választottál, akkor minden doksit a megadott, magyarorszag.hu-n lévő, értesítési tárhelyre küldenek ki. (ügyfélkapu)
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólásáraJa és elfelejtettem, volt számított összegem a sima SAPSnál. A zöldítés dátuma is változott, de ott nincs számított összegem és nem is kaptam rá előleget.
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólásáraSzia,
14-én stáruszváltozás volt, de csak a dátum frissült, a státusz feldolgozás alatti maradt.
18-án kaptam a határozatot az elektronikus tárhelyre,
19-én reggel megérkezett a határozatban közölt összeg a bszlára. (Nem vagyunk kistermelők, ezt a másik hozzásuólónak jelzem:)
Ennyit jelent, hogy a községgazda beikszelte a kistermelőt nálunk minden kérelmen, hogy most lemaradunk a kifizetésben? Gondolom aki kapott most előleget... senki nem kistermelő.
Teljesen egyet értek,bár sztem. nemzeti hatáskörbe,fogják tenni a támogatásokat,igy mi megint szívunk,mert nem tudunk versenyezni a németekkel,meg a franciákkal,meg senkivel,hiszen most is hátrányban vagyunk,a 27 tagállammal szemben is,mert nagyoktól elvett támogatást az ágazattól is el vették! Áttették vidékfejlesztésre,ahonnan a büdös életbe nem jön vissza!
A támogatások átrendezése-megvonása- lesz az igazi szelekció!
Válasz boncso #11542. hozzászólásáraNekem is csak a SAPS, zöldítés, fehérjenövény még alszik, de azt hiszem hogy ebben a helyzetben ennek is örülni kell.
33732 hozzászólás
Hízott bikánál számított összeg a mai napon. 12 314Ft/db
Még mindig SEMMI!!!!16.án feldolgozásra váltott,azóta csend!!!!!
Válasz traktoros mtz #11561. hozzászólásáraSzámított összegnél van lé, de más változatlan.
Válasz neroli #11588. hozzászólásáraFeldolgozás alatt. :)
Válasz Zimi #11587. hozzászólásáraÉs mit láttál?
Válasz neroli #11586. hozzászólásáraKöszönöm mindkét választ, sikerült megnézni! :)
Válasz Zimi #11584. hozzászólásáraAz MVH ügyféltájékoztatási rendszerébe tudod megnézni, nem a NAKéba.
Válasz Zimi #11584. hozzászólásáraügyfélkapus azonosítás után a baloldali menüpont utólsó (alsó) menüpont , vagy olvass vissza nemrég valaki pontosan leírta
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy a NAK ügyfélkapuján hol lehet megnézni a a státuszom? Köszönöm!
Úgy látom ma már nem nagyon várhatjuk a pénzt. Pedig valaki itt azt írta múlt héten, hogy ezen a héten imába foglaljuk a nevét neki, mert őszerinte a héten kinyomják mindenkiét. Még azt is írta, hogy kedden és csütörtökön lesz utalás. Hát ahhoz képest...
Válasz neroli #11580. hozzászólására ....,de legalább még nincs "kuláklista",meg nem ütnek....
Semmi, Békés megye
Státusz 11.16. óta feldolgozás alatt
Hát igen. Ez a különbség a munkahellyel rendelkezők és a gazdák között. A munkahelyen minden hónap 10 -éig fizetnek. Itt meg hiába számítunk a pénzre, és az lehet termény, állat eladás, akár támogatás, sajnos ez bizonytalan, nem kiszámítható. Ettől függetlenül csekkeket is fel kell adni, családot is el kell tartani. Szomorú a helyzet.
Semmi Szabolcs megye
Valakinek valami? Nekünk semmi.
Válasz Manfanatics #11573. hozzászólásáraÜdv
Nem tudod.
Válasz Nagy László 81 #11536. hozzászólásárate csak zöldítsél meg hagyd ott vadvédő sávot meg lassabban kaszálj meg járd fel a területet zavard ki a madarakat de termelj többet mert ennyivel felkopik az állad ja s ha mard kedved meg időd akkor ne felejtsd el a gazdálkodási naplót megírni de ha még mindig dolgozni akarsz akkor jön a kamarád s megmondja hogy olcsón béreled a földet ezért még lefarag a jövedelmedből csak azt elfelejtik hogy te is ember vagy igaz az UNIO csak az állatokkal foglalkozik
Válasz veszelka #11572. hozzászólásárapeddig fennen harsogják hogy már októberben a támogatás ?/ kifizethetik az UNIo-nál elérték azt már magosról le....ják hogy mi mit érzünk belőle
Válasz kelemate #11558. hozzászólásáraNálunk is ez a helyzet, sem határozat sem pénz!!
Ügyfélkapu nélkül hol tudom megnézni a státuszom?
Üdv Kollégák!
Ma reggel csip-csip.
Tavaihoz képest 5ezer ft-al kevesebb jött hektáronként.
Szolnok megye csipog ?
Válasz joc #11568. hozzászólásáraIgen csak nem voltam net közelben ezért nem tudtam írni.!
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólására11.16.VÁLTOZOTT A STÁTUSZ "FELDOLGOZÁS ALATT" MA JÖTT A PÉNZ IGAZ NEM ANNYI MINT AMANNYIT IRTAK OKT.15.-ÉN MVH,MERT AKKOR 31868FT/HA ÉS MOST 29164FT/HA TEHÁT -2704FT/HA KEVESEBB ÉRKEZETT.
Válasz tinca1231 #11456. hozzászólásáraValami csipegés,csipogás,esetleg.
Tegnap határozat, ma reggel saps pénz. Státusz " feldolgozás alatt" minden.
Válasz neroli #11564. hozzászólásáraIgen. Kedden még semmi sem volt még határozat sem azt mondta az ügyintéző. Ma meglepődtem rendessen.
Válasz Manfanatics #11528. hozzászólásáraHa továbbra is ilyen nyomottak maradnak az árak,akkor sehogy.
Válasz Marcsi39 #11563. hozzászólásáraSAPs jött? Volt státuszváltásod? Esetleg számított összeged?
Ma reggel csip csip
Válasz kataka #11556. hozzászólásáratejkvóta előleg, tejhasznúra nem adtam be csak anyatehénre !
Válasz bacsi-bacsi #11560. hozzászólásáraNeked változott a státusz, vagy van számított összeged?
Gyütt sima saps, az a 29 ezer valamennyi.
Válasz kelemate #11558. hozzászólásáraMi ugyanígy vagyunk, mint te.
Nekem se értesítés se számított összeg. Nem változik semmi.
Köszönöm!
Válasz nyuszoka #11547. hozzászólásáraKedves Nyuszoka!
Tejkvóta előleget kaptál vagy tejhasznú tehén előleget? Mert jó lenne ha tényleg a tejkvótát előlegeznék már...
Üdv, szép napot!
Köszönöm Boncso!
Válasz barbara.4 #11553. hozzászólásáraHa elektronikus kapcsolattartást választottál, akkor minden doksit a megadott, magyarorszag.hu-n lévő, értesítési tárhelyre küldenek ki. (ügyfélkapu)
Ez az elektronikus tárhely hol van? Valaki meg tudná mondani...
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólásáraJa és elfelejtettem, volt számított összegem a sima SAPSnál. A zöldítés dátuma is változott, de ott nincs számított összegem és nem is kaptam rá előleget.
Válasz traktoros mtz #11548. hozzászólásáraSzia,
14-én stáruszváltozás volt, de csak a dátum frissült, a státusz feldolgozás alatti maradt.
18-án kaptam a határozatot az elektronikus tárhelyre,
19-én reggel megérkezett a határozatban közölt összeg a bszlára. (Nem vagyunk kistermelők, ezt a másik hozzásuólónak jelzem:)
Válasz katizldin5 #11549. hozzászólásáraÉn nem vagyok kistermelő. Én sem kaptam sapsot, vagy zöldítést.
Státuszváltás: 11.15 SAPS, 10.22 Zöldítés
A hízott bikához nyúltak hozza mai dátummal.
Én tavaly is dec. 2-án kaptam saps-ot.
Ennyit jelent, hogy a községgazda beikszelte a kistermelőt nálunk minden kérelmen, hogy most lemaradunk a kifizetésben? Gondolom aki kapott most előleget... senki nem kistermelő.
Julius, Boncso, Nyuszóka! Nektek változott a Státusz mostanában, vagy van számított összegetek?
SAPS , tejkvóta előleg csip csip !!!Válasz vereszs #11545. hozzászólására
Teljesen egyet értek,bár sztem. nemzeti hatáskörbe,fogják tenni a támogatásokat,igy mi megint szívunk,mert nem tudunk versenyezni a németekkel,meg a franciákkal,meg senkivel,hiszen most is hátrányban vagyunk,a 27 tagállammal szemben is,mert nagyoktól elvett támogatást az ágazattól is el vették! Áttették vidékfejlesztésre,ahonnan a büdös életbe nem jön vissza!
A támogatások átrendezése-megvonása- lesz az igazi szelekció!
SAPS csip-csip.
Olyanok kaptak már előleget aki kistermelőként van?
Válasz boncso #11542. hozzászólásáraNekem is csak a SAPS, zöldítés, fehérjenövény még alszik, de azt hiszem hogy ebben a helyzetben ennek is örülni kell.