Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #10528. hozzászólásra
Nincs pénz.... olyan az államkassza is, mint a pénztárcánk... a történelmi bázisokat sem kaptuk még meg (tej, anyatehén) , márpedig azon nem sok ellenőriznivaló akad...
A földhivatalhoz. Ha pedig nincs benne a blokkjában a támogatható területek között, akkor az mvh-nál visszatetetni, valszeg a területalapúval egyidőben.
Sziasztok
Olyan kérdésem volna hogy valaki minősítettet-e át földterületet?Ugyanis van 1 1.5 hektáros kaszálóm ami anno "művelés alól kivett mocsár" ként lett anyakönyvezve.Kihez kell fordulni átminősítés céljából és milyen költséggel járna ez?Köszi előre is
A változatosság kedvéért a 03.18-i elutasított státuszomon ismét módosult 03.25-én, továbbra is elutasítottra, határozatot persze még mindig nem kaptam, így lövésem sincs mit hibázhattam. Annyi változást érzékeltem, hogy a támogatási összegnél megjelent -171000,-Ft. A mínuszos előjel remélem csak a megvonást, és nem pedig büntetést jelent. Három hektár anyaföld az apai jussom de lassan többe van a fenntartása mint amit hoz.....
Nem szokás mások értelmi képességeit bírálni , én se teszem , de ha ezen a fórumon is ki lehetne ikszelni a nem odaillőket megtenném, mert azt azért lássuk be ilyen ember mint te kellene a magyar mezőgazdaságba vagy két tucat , csak az a baj ,hogy sok tucat van , de te párodat ritkítod!!
Vissza olvastam mind a 39 hozzászólásodat , tanulságos, most mutatták ki,hogy Arany János 60 ezer szót használt , próbáld követni!!
Érdekes,most tudják mondani,hogy juni.30-ig kell kifizetni,mit pattogunk,főleg ha már az előleget is megkaptuk!!
Az a baj ,hogy számítunk rá és úgy kalkuláltunk,ahogyan igérték(az előleg október,a többi február)
Ha marad a juni 30.,akkor tudjuk és próbáljuk megoldani másként! PL : faktorálunk,vagy eladunk nyomott áron novemberben!
Fazekas nyomkodta nagy "csinadrattával"a gombot,csak úgy villogtak a vakuk! Volna ötletem,hogy most mit nyomkodjon,a kamarával együtt!!
Sziasztok!
Én is október 8 tól ellenőrzés alatt állok,januárba bekértek pár földhasználati lapot azóta semmi!5 éve ugyanazt a területet adom be 65 hektár,és rendesen művelem is,minden évbe ellenőrzik.Tegnap felhívtam az mvh-t mivel már a vésztartalékom is fogytán mivel ilyenkor csak kifele megy a pénz aratásig,azt mondta a hölgy,hogy május közepééig kiutalják akinek nincs semmi gondja,mondom ki vagyok segítve,végül is korai kukoricát akkor még vethetek,az szánalmas saját pénzemre várni kell,ez nem támogatás így,hanem kib....ás.
új a felület!
Lépések:
- mvh.gov.hu
- elektronikus ügyintézés
- ügyfél tájékoztatási rendszer
- bejelentkezés ügyfélkapun
- felhasználónév
- jelszó
- bal felül általános ügyintézés
- egységes kérelem 2014 katt.
- itt amit akarsz nézni, kiválasztod, ott meg tudod nézni a kifizetési adatokat a második ellenőrzéstől, vagy ha jóváhagyottra váltott.
Remélem tudtam segíteni' :)
Mit szóltok az új felülethez? Szerintem már túl sokan átlátták a régi rendszert. Most nézegetem-nézegetem, de nem találom, hogy hol lehetne megnézni a kérelem állását. Valahogy eltűnt. Esetleg, ha valaki tudja, hol van, akkor írja le. Előre is köszi.
Mvh.gov.hu
Elektronikus ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
Ügyek állása, itt a második sort kiválasztani
Utána kiválasztod a 2014- es ügyet, és kidobja. Ha vmelyikre rákattintasz, ott van hogy milyen státusz. Megtudod nézni a kifizetési adatokat is.
Remélem segítettem.
Jó reggelt!Első kifizetés megvolt,második február 10.e óta ellenőrzés alatt,meddig tart ez?Pár hektárt nem tudnak le ellenőrizni?Több mint egy hónapja már.
Példa. Ha neked van egy 10hek területed, annak a 20%-a 2ha és 50%-a 5ha. Tehát ha neked az MVH 2.5ha területet nem fogad el/nem műv.,nem kaszáltad stb./,úgy meghaladtad a 20%-ot így sajna elveszi az egész éves területalapú tám.Ha az 50%-ot haladnád meg akkor kizárnának a támog. rendszerből.
Egyszerű 20%-nál nagyobb az eltérés az igényelt és valós területed között , ez drága lesz mert duplázódik a jogtalanul igényelt terület, így lehet kizárás is a vége!
32923 hozzászólás
Válasz #10532. hozzászólásra
Ez nem sokat jelent nekem feb18án váltott elenőrzöttről ellenőrzöttre. És azóta se semmi érdemleges.
31.én váltott ellenőrzés alattira,megint,de legalább mozdult valami októbertől.
Válasz #10528. hozzászólásra
Nincs pénz.... olyan az államkassza is, mint a pénztárcánk... a történelmi bázisokat sem kaptuk még meg (tej, anyatehén) , márpedig azon nem sok ellenőriznivaló akad...
Válasz #10527. hozzászólásra
A földhivatalhoz. Ha pedig nincs benne a blokkjában a támogatható területek között, akkor az mvh-nál visszatetetni, valszeg a területalapúval egyidőben.
Az akg szerepel az igényelhető támogatások között a 2015 ös kérelemben.
Tud erről valaki valami info-t
Április hónapba léptünk és sehol semmi pénz a földalapúból
Sziasztok
Olyan kérdésem volna hogy valaki minősítettet-e át földterületet?Ugyanis van 1 1.5 hektáros kaszálóm ami anno "művelés alól kivett mocsár" ként lett anyakönyvezve.Kihez kell fordulni átminősítés céljából és milyen költséggel járna ez?Köszi előre is
Ok kulák,,vigyázz magadra !Válasz #10520. hozzászólásra
A változatosság kedvéért a 03.18-i elutasított státuszomon ismét módosult 03.25-én, továbbra is elutasítottra, határozatot persze még mindig nem kaptam, így lövésem sincs mit hibázhattam. Annyi változást érzékeltem, hogy a támogatási összegnél megjelent -171000,-Ft. A mínuszos előjel remélem csak a megvonást, és nem pedig büntetést jelent. Három hektár anyaföld az apai jussom de lassan többe van a fenntartása mint amit hoz.....
Válasz #10523. hozzászólásra
Volt-e státuszváltásod vagy csak jött a lóvé?
ma megkaptam a hízott bika támogatást is,egy hét alatt megküldtek mindent. dübörög a gazdaság emberek
Azt szeretném kérdezni, hogy a gázolaj visszatérítése maradt a leadástól 30 nap vagy Lázár Úrék ezt is húzzák- halasszák?!?
Válasz #10517. hozzászólásra
Egy kérdésem lenne.Te már megkaptad a támogatást?
Válasz #10519. hozzászólásra
Nem szokás mások értelmi képességeit bírálni , én se teszem , de ha ezen a fórumon is ki lehetne ikszelni a nem odaillőket megtenném, mert azt azért lássuk be ilyen ember mint te kellene a magyar mezőgazdaságba vagy két tucat , csak az a baj ,hogy sok tucat van , de te párodat ritkítod!!
Vissza olvastam mind a 39 hozzászólásodat , tanulságos, most mutatták ki,hogy Arany János 60 ezer szót használt , próbáld követni!!
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-04-01 09:38:22
Érdekes,most tudják mondani,hogy juni.30-ig kell kifizetni,mit pattogunk,főleg ha már az előleget is megkaptuk!!
Az a baj ,hogy számítunk rá és úgy kalkuláltunk,ahogyan igérték(az előleg október,a többi február)
Ha marad a juni 30.,akkor tudjuk és próbáljuk megoldani másként! PL : faktorálunk,vagy eladunk nyomott áron novemberben!
Fazekas nyomkodta nagy "csinadrattával"a gombot,csak úgy villogtak a vakuk! Volna ötletem,hogy most mit nyomkodjon,a kamarával együtt!!
Válasz #10516. hozzászólásra
amikor beadtad a támogatási kérelmet elvileg tisztában voltál azzal is hogy június 30. a kifizetés határideje...
addig meg nem a Te pénzed, hanem csak az általad leigényelt támogatás!
Sziasztok!
Én is október 8 tól ellenőrzés alatt állok,januárba bekértek pár földhasználati lapot azóta semmi!5 éve ugyanazt a területet adom be 65 hektár,és rendesen művelem is,minden évbe ellenőrzik.Tegnap felhívtam az mvh-t mivel már a vésztartalékom is fogytán mivel ilyenkor csak kifele megy a pénz aratásig,azt mondta a hölgy,hogy május közepééig kiutalják akinek nincs semmi gondja,mondom ki vagyok segítve,végül is korai kukoricát akkor még vethetek,az szánalmas saját pénzemre várni kell,ez nem támogatás így,hanem kib....ás.
Meddig ellenőrzik már ??????Türelmünk már fogytán!vetőmagokat kéne venni,hát egy darabig biztos nem fogunk!lassan 2 hónapja az ellenőrzésnek!
Ma a státuszom ell-röl, ell,-re váltott.Tegnap beszéltem az MVH-val, azt mondták semmi gond, folyamatban van.Nem fizetnek, még mindig ellenöriznek.
Válasz #10512. hozzászólásra
köszönjük a tájékoztatást,sokat segítettél.
új a felület!
Lépések:
- mvh.gov.hu
- elektronikus ügyintézés
- bejelentkezés ügyfélkapun
- felhasználónév
- jelszó
- bal felül általános ügyintézés
- egységes kérelem 2014 katt.
- itt amit akarsz nézni, kiválasztod, ott meg tudod nézni a kifizetési adatokat a második ellenőrzéstől, vagy ha jóváhagyottra váltott.
Remélem tudtam segíteni' :)
Bocsi! Most, hogy segítséget kéretem, már meg is találtam.
Mit szóltok az új felülethez? Szerintem már túl sokan átlátták a régi rendszert. Most nézegetem-nézegetem, de nem találom, hogy hol lehetne megnézni a kérelem állását. Valahogy eltűnt. Esetleg, ha valaki tudja, hol van, akkor írja le. Előre is köszi.
Ma megjött a második rész .
Válasz #10507. hozzászólásra
Ne rágd a kefét ,most telepítik az új beadó felületet!!
Még mindíg nem enged be a rendszer!! Vagy az MVH??
Nem elég hogy nincs pénz,most már meg se nézhetem,hogy nincs!!
Válasz #10503. hozzászólásra
Igen segítettél. Köszönöm.
Válasz #10504. hozzászólásra
Valószínűleg telepítik az új programot.
Ma Pesten okosítás lesz.
Válasz #10503. hozzászólásraHurrá, már nem enged belépni az ügyféltájékoztatási rendszerbe!!!
Válasz #10502. hozzászólásra
Mvh.gov.hu
Elektronikus ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
Ügyek állása, itt a második sort kiválasztani
Utána kiválasztod a 2014- es ügyet, és kidobja. Ha vmelyikre rákattintasz, ott van hogy milyen státusz. Megtudod nézni a kifizetési adatokat is.
Remélem segítettem.
Helló! Segítsetek már abban, hogy hol lehet megnézni a kifizetéseket. Üdv.Sanya
Válasz #10498. hozzászólásra
Státuszváltás volt. Múlt hét szerdán jóváhagyták, ma a pénz! Jóváhagyottól egy hét kell :)
Mult hét szerdán jóváhagyott. Ma megjött a pénz! :)
Jó reggelt!Első kifizetés megvolt,második február 10.e óta ellenőrzés alatt,meddig tart ez?Pár hektárt nem tudnak le ellenőrizni?Több mint egy hónapja már.
Akik ma pénzt kaptatok, volt státuszváltás vagy levél?
Kaptam egy infót, ápr.15-ig ki kell fizetni minden olyan gazdát aki ellen nem folyik eljárás.
Itt a pénz..... Nógrád.
csipp csipp!hajdúbihar
Én is!!!
Valaki biztos örül,hogy használhatja a pénzemet!
Én lassan ŐRÜLÖK!!!!
Tegnap felhivtam oket. Hogy mre számíthatok? Azt mondták hogy en már kaptam előleget oruljek annak.q
Tegnap 2014. nov 20. Ellenőrzés alatt-ról
2015. március 23. Ellenőrzés alatt-ra változott a státuszom.
ez mit jelenthet?
Válasz #10482. hozzászólásra
Hát ha én igen, akkor Te is!
Válasz #10467. hozzászólásra
Köszi
Válasz #10486. hozzászólásra Legalább százszor le van írva visszáb!!!
Válasz #10485. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget így már értem.
Helló, Lehet tudni, hogy hol tudnám megnézni a kifizetés jelenlegi állásást? Köszönöm.
Válasz #10483. hozzászólásra
Példa. Ha neked van egy 10hek területed, annak a 20%-a 2ha és 50%-a 5ha. Tehát ha neked az MVH 2.5ha területet nem fogad el/nem műv.,nem kaszáltad stb./,úgy meghaladtad a 20%-ot így sajna elveszi az egész éves területalapú tám.Ha az 50%-ot haladnád meg akkor kizárnának a támog. rendszerből.
Válasz #10483. hozzászólásra
Egyszerű 20%-nál nagyobb az eltérés az igényelt és valós területed között , ez drága lesz mert duplázódik a jogtalanul igényelt terület, így lehet kizárás is a vége!