Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szép napot ! egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de most regiztem, mert megakadtam, ha jóváhagyottra váltott a kérelmem akkor pénznek is jönni kéne ? megmondom őszintén én még így nem jártam, eddig mindig jött rendesen, fel nem fogom, hogyha előre lehívják a pénzt az uniótól akkor miért nem lehet egyszerre kiutalni, engem is ezzel nyugtattak, hogy junius 30. megjön, megnyugodtam
Végre csipogott már nekem is. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy sosem nézegettem a státuszom, jön amikor jön alapon voltam. (De azért az utóbbi időben már furdalt a kíváncsiság, hogy is kéne ennek utána nézni, mert a vetőmagot ki szeretném már fizetni...)
Igaza volt itt valakinek, tegnap kérdeztem azt a személyt akire ráhúztak a parcellában,hogy sikerült-e rendezni a dolgot.Közölte,hogy persze ő már a múlthéten megkapta a pénzt.Érdekes a parcellában 17-en vagyunk és 10-ről tudom hogy még nem kapott,van aki még előleget sem.Akivel gond volt az meg vígan.
Köszi a rendeletet, igaz tegnap beszéltem a z MVH-val azt mondták még nem tudnak, semmit... Na az biztos hogy az idei évvel szívtunk mert a kéknyelv miatt a miénket karanténba vitték és ott lesznek egy ideig utána vágják le, akkor hiába szenvedtünk velük 10 hónapig nem kapunk rájuk semmit. megint más teszi zsebre ezt a támogatást is...
Erre az évre eddig semmi panaszom nem lehet az MVH-ra, földalapú megvan( már el is költve) Történelmi bázisalapú marha támogatás már feb.25-én a számlámon volt . Remélem a szerkezetátalakításival sem fogják húzni az időt. Termeléshez kötött hízott bika támogatáshoz csak annyit hogy még nincs meg a jogszabály (2 hét talán) de annyit mondtak, hogy 15.01.01-15.12.31. bázis év lesz.
A történelmi bázis kifizetéseket (hízott bika, extenzifikációs támogatás, tej) állítólag február 25-én megkezdte az MVH. Az Agrárkamara azt írta, hogy március második hetében a gazdák megkapják a számláikra ezeket a támogatásokat. Kapott már valaki? Ugye, ezt nem kellett külön igényelni?? Köszönöm a válaszokat előre is.
Egy gréderrel végig kell menni az ÚTON, oszt' kész. Egy szót nem szólhat érte.
(én most a "dülőút" túloldalára tettem betontuskókat, mert hát ott van a földem széle, a szép szó meg nem használt)
Üdv! Horgászegyesület vagyunk akinek van 4 ha + területe. Tudni szeretném, hogy partisávra, zöld területre, valami művelt területre milyen támogatás igényelhető és mint horgász egyesület igénybe vehet-e támogatást? Na és miként is van ennek menete? :)
Én is ebben a cipőben járok.Nekem is tavaly áprilisi jegyzőkönyvet küldtek ki már másodjára.A FÖMI szerint a 2,8 csak 2,6.Körbemértük talán több is mint 2,8,Úgy látszik Nógrádban ez a trendi.
Igen a KAP rendszer érdekes lesz, ha egy sima területalapúval ennyit kínlódnak akkor az újjal mennyit fognak? Lehet a legtöbb gazdának NEM-KAP rendszer lesz csak!
Úgy hogy egy ócska görbeorrú betolakodó. Aki mikor kerített pont nem nagyon használta azt az utat senki és akkor még az a föld is gazban volt amit azóta kibéreltem és most azon megy az út. Tavaly polgármester jelenléttében helyszini bejáráson megígérte, hogy helyreteszi a kerítést... gondolhatod... azóta is csak a vállát vonogatja ha rákérdezek...
33550 hozzászólás
szép napot ! egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de most regiztem, mert megakadtam, ha jóváhagyottra váltott a kérelmem akkor pénznek is jönni kéne ? megmondom őszintén én még így nem jártam, eddig mindig jött rendesen, fel nem fogom, hogyha előre lehívják a pénzt az uniótól akkor miért nem lehet egyszerre kiutalni, engem is ezzel nyugtattak, hogy junius 30. megjön, megnyugodtam
Végre csipogott már nekem is. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy sosem nézegettem a státuszom, jön amikor jön alapon voltam. (De azért az utóbbi időben már furdalt a kíváncsiság, hogy is kéne ennek utána nézni, mert a vetőmagot ki szeretném már fizetni...)
Válasz #10456. hozzászólásra
Nálam is 11.én váltott jóváhagyottra, és itt is möggyütt
Möggyütt végre, 11. óta vót jóváhagyott
Igaza volt itt valakinek, tegnap kérdeztem azt a személyt akire ráhúztak a parcellában,hogy sikerült-e rendezni a dolgot.Közölte,hogy persze ő már a múlthéten megkapta a pénzt.Érdekes a parcellában 17-en vagyunk és 10-ről tudom hogy még nem kapott,van aki még előleget sem.Akivel gond volt az meg vígan.
10.09. óta ellenőrzés alatt! Mi a f...t tudnak ellenőrizni 12ha-on???:
Sziasztok. 03.13 ellenőrzés alattról, 03. 17 ellenőrzés alattra változott. Mikor kesz ebből pénz szerintetek? Szabolcs megye! :)
Köszi a rendeletet, igaz tegnap beszéltem a z MVH-val azt mondták még nem tudnak, semmit... Na az biztos hogy az idei évvel szívtunk mert a kéknyelv miatt a miénket karanténba vitték és ott lesznek egy ideig utána vágják le, akkor hiába szenvedtünk velük 10 hónapig nem kapunk rájuk semmit. megint más teszi zsebre ezt a támogatást is...
Válasz #10449. hozzászólásra
9/2015.(III.13.) FM rendelet
Erre az évre eddig semmi panaszom nem lehet az MVH-ra, földalapú megvan( már el is költve) Történelmi bázisalapú marha támogatás már feb.25-én a számlámon volt . Remélem a szerkezetátalakításival sem fogják húzni az időt. Termeléshez kötött hízott bika támogatáshoz csak annyit hogy még nincs meg a jogszabály (2 hét talán) de annyit mondtak, hogy 15.01.01-15.12.31. bázis év lesz.
Többet nem szavazok a fideSSre,..ezek mindent ellopnak.
Mit töröltél Bélám ?Válasz #10436. hozzászólásra
Hol és hogyan lehet megnézni hogy a kifizetés milyen státuszban van?
Határozatot még nem kaptunk csak jegyzőkönyvet az ellenörzésről.
Halkan súgták...:)
Sajnos második rész még nincsen várunk türelmesen.
http://erdo-mezo.hu/2015/03/11/mvh-a-gazdalkodok-90-szazalekanak-atutaltak-a-teljes-teruletalapu-tamogatast/
Válasz #10440. hozzászólásra
Nincs pénz?
Ezt így elmondták neked?
November 5.-e óta ellenőrzés alatt!!!
Lóvé nuku... Borsod. Azt mondták talán március vége... Mert nincs pénz...
Nálam 10. 08. óta van ellenőrzés alatt!!! :-(
Okt 29-óta ell.alatt! Naponta 3x nézem!!
Tudom attol nem változik és pattogni sem lehet,mert juni 30! Le kellett volna faktorálni a matolcsis NHP-vel!
Válasz #10436. hozzászólásra
wash ez a kormány többet tett értünk,mint egy másik.Ne wergőgggyünk,üzente mindegyik.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-17 08:27:16
ma hívtam az MVH-t
megnyugtattak, ne idegeskedjek, mert a kollégák folyamatosan zárják le a támogatási kérelmeket, és a pénzt legkésőbb június 30-ig úgyis megkapom.
remélem, az Elmű és a többi közmű is megérti majd, ha nem tudok nekik rögtön fizetni, hiszen úgyis megkapják a pénzüket június 30-ig.
Válasz #10384. hozzászólásra
Földhasználati probléma volt érdemes megfellebezni mert látok rá esélyt.
Válasz #10422. hozzászólásra
Lakóhelyed szerinti illetékes falugazdász irodában minden kérdésedre választ kapsz ès ha igényelhetsz bàrmi fèle tàmogatàst ott be is tudod adni.
Válasz #10431. hozzászólásra
Sajnos még itt sincs, viszont tegnapelőtt jóváhagyottra váltott reménykedek jövő hétbe
Még mindig semmi!
Válasz #10428. hozzászólásraA területalapú második része még nekünk sem érkezett meg
Natuza2000 gyep támogatás ma érkezett 12000ft/ha.
Válasz #10427. hozzászólásra
hízott bika támogatást már kapott ismerősöm én még nem,a földalapú második felét is várom még..
A történelmi bázis kifizetéseket (hízott bika, extenzifikációs támogatás, tej) állítólag február 25-én megkezdte az MVH. Az Agrárkamara azt írta, hogy március második hetében a gazdák megkapják a számláikra ezeket a támogatásokat. Kapott már valaki? Ugye, ezt nem kellett külön igényelni?? Köszönöm a válaszokat előre is.
Szabolcs megye semmi. Meddig várnak még?
Válasz #10423. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #10411. hozzászólásra
Egy gréderrel végig kell menni az ÚTON, oszt' kész. Egy szót nem szólhat érte.
(én most a "dülőút" túloldalára tettem betontuskókat, mert hát ott van a földem széle, a szép szó meg nem használt)
Válasz #10421. hozzászólásra
Az Isten éltessen! Szép ajándék!
Üdv! Horgászegyesület vagyunk akinek van 4 ha + területe. Tudni szeretném, hogy partisávra, zöld területre, valami művelt területre milyen támogatás igényelhető és mint horgász egyesület igénybe vehet-e támogatást? Na és miként is van ennek menete? :)
Na végre! Ma megjött a pénz, a névnapomra!:-)
Somogy
Válasz #10418. hozzászólásra
Nekem is 2 jegyzőkönnyv és 1 helyszini ell., pénz nincs és nem is én vagyok a hibás a blokkban.
Válasz #10407. hozzászólásra
Ki kell írni,vigyázat,ácskapoccsal védett terület.Egy mindkét irányból behajtani táblába,egy ácskapcsot festeni.
Válasz #10417. hozzászólásra
Én harmadszor kaptam jegyzőkönyvet, tolna megye. Pénz nincs.
Válasz #10407. hozzászólásra
Én is ebben a cipőben járok.Nekem is tavaly áprilisi jegyzőkönyvet küldtek ki már másodjára.A FÖMI szerint a 2,8 csak 2,6.Körbemértük talán több is mint 2,8,Úgy látszik Nógrádban ez a trendi.
Válasz #10415. hozzászólásra
Nem, semmit.
Válasz #10414. hozzászólásra
Kaptál levelet előtte?/én is BAZ vagyok/
Üdv.mindenkinek. Ma végre becsipogott a SAPS, (BAZ 55ha).
Válasz #10409. hozzászólásra
Igen a KAP rendszer érdekes lesz, ha egy sima területalapúval ennyit kínlódnak akkor az újjal mennyit fognak? Lehet a legtöbb gazdának NEM-KAP rendszer lesz csak!
Na ezt olvassátok!!!!
Úgy látszik így is lehet.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/foldje_nem_volt_megis_kapott_teruletalapu_tamogatast.594724.html
Válasz #10408. hozzászólásra
Úgy hogy egy ócska görbeorrú betolakodó. Aki mikor kerített pont nem nagyon használta azt az utat senki és akkor még az a föld is gazban volt amit azóta kibéreltem és most azon megy az út. Tavaly polgármester jelenléttében helyszini bejáráson megígérte, hogy helyreteszi a kerítést... gondolhatod... azóta is csak a vállát vonogatja ha rákérdezek...