Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen a KAP rendszer érdekes lesz, ha egy sima területalapúval ennyit kínlódnak akkor az újjal mennyit fognak? Lehet a legtöbb gazdának NEM-KAP rendszer lesz csak!
Úgy hogy egy ócska görbeorrú betolakodó. Aki mikor kerített pont nem nagyon használta azt az utat senki és akkor még az a föld is gazban volt amit azóta kibéreltem és most azon megy az út. Tavaly polgármester jelenléttében helyszini bejáráson megígérte, hogy helyreteszi a kerítést... gondolhatod... azóta is csak a vállát vonogatja ha rákérdezek...
Én is. Tegnap jött egy levél, hogy egyik blokkban határmódosítás történt, és ezért 0,3ha túligénylésem van a FÖMI mérés szerint. Ez az egész területemnek a 0,3%a. Midebben az a röhej hogy egy pont ugyanilyen levél jött már szeptemberben is. Akkor felhívtam őket, hogy mit tegyek. Aztmonták ne reagáljak rá mert akkor az egy csomó procedúra és a kifizetésnél a sor végére kerülök...nem is reagáltam. Most megint elküldték megint ugyanazt a levelet ugyanazokkal az adatokkal... megint felhívtam őket. Azt mondták jól tettem, hogy a múltkorira nem reagáltam és erre se reagáljak. De a nyolc napot ki kelk várni ami megvan szabva a reagálásra aztán ha az letelik akkor majd folytatják tovább az elbírálást... mindezt egy köcsög szomszéd miatt aki lekerítette a köztes utat és most az én földemen jár mindenki a műhold meg kivette az utat a területből, hiába művelem fel, vetem el kitapossák...
Nektek is annyi terület után fizetnek amennyit ők megállapítottak? Nem az ujjamból szívtam ki a területeket, hanem a földhasználói lapról. Vicc az egész
Világos, de ezt írtam nem? vagy iylet mindenki kapott? mindenkinek ilyen határozat jött? Nem a határozat nem világos az nem világosm amit a végén írtam:) Szóval azok kaptak e ilyet akiknek volt valaha túligénylési problémájuk vagy mindenki? ez nem világos...
Nem kell ehhez jogász, csak olvasni kell tudni. Minden 2000 eurot meghaladó közvetlen kifizetést 1,302214%-kal csökkentenek. Szóval a "blabla" részben kellene egy kicsit elmélyedni, és nem átsiklani a lényeg felett.
2000 FT tőlem is vontak le, 2013 ban volt túligénylési problémám, Tavaly nem még is ott a 2000 Ft levonás valami olyan határozat szöveggel, hogy országos tuligénylés miatt.. blabla..Gondolom azoktol fedezik ezt akiknek már volt ilyen problémája vagy nem tudom, lehet jogász kell a határozathoz, aki értelmezi :D
Tud -e valaki abban segíteni, hogy az elektronikus ügyintézés keretében megtekinthetem a részemre kiutalt támogatás összegét ? A http://www.mvh.gov.hu/ oldalon odáig már eljutottam, hogy a beadott támogatási igény elfogadott, vagy nem, de tovább már nem tudtam lépni. Egyáltalán a program kínál ilyen lehetőséget,hogy ki-ki megnézheti a neki járó összeget ? http://www.agroinform.com/forum?act=addAddon&tid=223#
Mi lesz itt jövőre a zöldítés és az 1200 ha plafon miatt? Igy sem haladnak,pedig "csak" a földhasználatot és az estleges túligénylést kell ellenőrizni!!
Nekem 2014 10 29 ota ellenörzés alatt a kifizetési kérelmem!!
Te valami csótány kormánynak voltál az oligarchaja? rámutattál egy földdarabra és dölt a támogatás mi?:XDD Akk most kapszkodj meg, ezentúl nem fog!!! :DDD
Zavar a hozzászólás, fideszmagosznyik ? Úgy dolgozzatok, hogy ne kelljen nektek zavaró hozzászólást írni!
Ok,..agrárkamarosznyik,..különben is én tartalak el.
Válasz #10376. hozzászólásra
Megfellebbezni, de csakis komoly jogi háttérrel, mert ha nem, elveszett!!!! Aztán kiderül az ok is. Egyébként a határozatban ott kell lennie az indoklásnak.
AKG támogatás ellenőrzés alatt majd ELUTASÍTVA pedig mindent úgy adtunk be mint az előző 4 évben. Valaki hasonló cipőben? Telefonon nem mondtak semmit. Mi lehet az ok?
Ez mit jelent? státusz váltás 2015 02 24 "ellenőrzés alatt" -ról "Ellenőrzés alatt"-ra ma2015 03 06 "Ellenőrzés alatt"-ról "Ellenőrzés Alatt"-ra.Dolgoznak az biztos de mit csinálnak mert idáig csak két nagy betűt ellenőriztek?
Borsod 100 ha, és még sajnos semmi!
De kitartóan telefonálgattam, és sikerűlt nem egy robotot felhívni, kedves ügyintéző hölgy megnézte anyagom s közölte hogy amúgy minden renbdben vele, és március 16-17 nél hamarabb nem fogok sorra kerülni. legalább kaptam valami támpontot!
Ez a még üres zsebű gazdatársaknak sem valami jó hír a részemről.
Lehet hogy nincs pénz?!?
33554 hozzászólás
Üdv.mindenkinek. Ma végre becsipogott a SAPS, (BAZ 55ha).
Válasz #10409. hozzászólásra
Igen a KAP rendszer érdekes lesz, ha egy sima területalapúval ennyit kínlódnak akkor az újjal mennyit fognak? Lehet a legtöbb gazdának NEM-KAP rendszer lesz csak!
Na ezt olvassátok!!!!
Úgy látszik így is lehet.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/foldje_nem_volt_megis_kapott_teruletalapu_tamogatast.594724.html
Válasz #10408. hozzászólásra
Úgy hogy egy ócska görbeorrú betolakodó. Aki mikor kerített pont nem nagyon használta azt az utat senki és akkor még az a föld is gazban volt amit azóta kibéreltem és most azon megy az út. Tavaly polgármester jelenléttében helyszini bejáráson megígérte, hogy helyreteszi a kerítést... gondolhatod... azóta is csak a vállát vonogatja ha rákérdezek...
Válasz #10398. hozzászólásra
Üdv . Eleinte én is csak néztem hogy mi a baj, de így van ahogyan a kolléga írja, bizonyos kifizetés fölött mindenkitől vonnak.
Válasz #10406. hozzászólásra
Ez mind semmi! Mi lesz itt a KAP-al? ! ? Belezöldülhetünk, ahogy látom a jövőt. :-x
Válasz #10407. hozzászólásra
Mi az hogy lekerít egy közutat???? Vagy sajátja ahol eddig jártak????
Válasz #10405. hozzászólásra
Én is. Tegnap jött egy levél, hogy egyik blokkban határmódosítás történt, és ezért 0,3ha túligénylésem van a FÖMI mérés szerint. Ez az egész területemnek a 0,3%a. Midebben az a röhej hogy egy pont ugyanilyen levél jött már szeptemberben is. Akkor felhívtam őket, hogy mit tegyek. Aztmonták ne reagáljak rá mert akkor az egy csomó procedúra és a kifizetésnél a sor végére kerülök...nem is reagáltam. Most megint elküldték megint ugyanazt a levelet ugyanazokkal az adatokkal... megint felhívtam őket. Azt mondták jól tettem, hogy a múltkorira nem reagáltam és erre se reagáljak. De a nyolc napot ki kelk várni ami megvan szabva a reagálásra aztán ha az letelik akkor majd folytatják tovább az elbírálást... mindezt egy köcsög szomszéd miatt aki lekerítette a köztes utat és most az én földemen jár mindenki a műhold meg kivette az utat a területből, hiába művelem fel, vetem el kitapossák...
Válasz #10405. hozzászólásra
Az idén nagyon betegen megy ez a kifizetés
Válasz #10404. hozzászólásra
Gratu,én még mindig ellenőrzés alatt vagyok
Végre megjött a lóvé
Nektek is annyi terület után fizetnek amennyit ők megállapítottak? Nem az ujjamból szívtam ki a területeket, hanem a földhasználói lapról. Vicc az egész
Válasz #10396. hozzászólásra
2013-ban volt túligénylésem, mert a barom szomszéd rám rajzolt, majd megköszönöm neki akkor.
Köszi a felvilágosítást
Válasz #10400. hozzászólásra
Köszönöm a kiigazítást és a segítségedet!
Válasz #10399. hozzászólásra
Ez van.
Válasz #10397. hozzászólásra
Már teljesen világos! :D
Hát akkor akik több 100 Ha-n nyomja, az elég keménynek tűnik:S
Válasz #10397. hozzászólásra
Világos, de ezt írtam nem? vagy iylet mindenki kapott? mindenkinek ilyen határozat jött? Nem a határozat nem világos az nem világosm amit a végén írtam:) Szóval azok kaptak e ilyet akiknek volt valaha túligénylési problémájuk vagy mindenki? ez nem világos...
Válasz #10396. hozzászólásra
Nem kell ehhez jogász, csak olvasni kell tudni. Minden 2000 eurot meghaladó közvetlen kifizetést 1,302214%-kal csökkentenek. Szóval a "blabla" részben kellene egy kicsit elmélyedni, és nem átsiklani a lényeg felett.
Válasz #10395. hozzászólásra
Pénzügyi fegyelem = Büntetés
2000 FT tőlem is vontak le, 2013 ban volt túligénylési problémám, Tavaly nem még is ott a 2000 Ft levonás valami olyan határozat szöveggel, hogy országos tuligénylés miatt.. blabla..Gondolom azoktol fedezik ezt akiknek már volt ilyen problémája vagy nem tudom, lehet jogász kell a határozathoz, aki értelmezi :D
Mi az a pénzügyi fegyelem miatti levonás?
20000 Ft-ot vettek le miatta
Válasz #10390. hozzászólásra Gratulálok! Mint az oviban.
Válasz #10391. hozzászólásra
Ha odáig eljutsz akkor katt rá a kérelemre, a következő oldalon a táblázat tetején van olyan hogy kifizetési adatok
Megjött a határozat
Tud -e valaki abban segíteni, hogy az elektronikus ügyintézés keretében megtekinthetem a részemre kiutalt támogatás összegét ? A http://www.mvh.gov.hu/ oldalon odáig már eljutottam, hogy a beadott támogatási igény elfogadott, vagy nem, de tovább már nem tudtam lépni. Egyáltalán a program kínál ilyen lehetőséget,hogy ki-ki megnézheti a neki járó összeget ? http://www.agroinform.com/forum?act=addAddon&tid=223#
Jómagam már megkaptam kukafej,..te viszont nem!!!!! Idióta.
Mi lesz itt jövőre a zöldítés és az 1200 ha plafon miatt? Igy sem haladnak,pedig "csak" a földhasználatot és az estleges túligénylést kell ellenőrizni!!
Nekem 2014 10 29 ota ellenörzés alatt a kifizetési kérelmem!!
Válasz #10386. hozzászólásra
Te valami csótány kormánynak voltál az oligarchaja? rámutattál egy földdarabra és dölt a támogatás mi?:XDD Akk most kapszkodj meg, ezentúl nem fog!!! :DDD
Válasz #10386. hozzászólásra
Te normális vagy, de komolyan?
Zavar a hozzászólás, fideszmagosznyik ? Úgy dolgozzatok, hogy ne kelljen nektek zavaró hozzászólást írni!
Ok,..agrárkamarosznyik,..különben is én tartalak el.
Válasz #10376. hozzászólásra
Megfellebbezni, de csakis komoly jogi háttérrel, mert ha nem, elveszett!!!! Aztán kiderül az ok is. Egyébként a határozatban ott kell lennie az indoklásnak.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 11:30:59
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:51:10
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:51:54
Válasz #10242. hozzászólásra
heki !
"Ezt nem hiszem el!!Ilyen még sosem fordult elő"
Jó neked ! Mert én 2010-ben Április 13.-án kaptam meg! Akkor is a Választások miatt!
Minket kifizettek végre a héten az utolsó forintig. Borsod megye
Én bevettem a leszarom tablettát.
Szabolcs megye még semmi.
Válasz #10284. hozzászólásra
Feltéve ha lesz kérődző 2015-ben.
AKG támogatás ellenőrzés alatt majd ELUTASÍTVA pedig mindent úgy adtunk be mint az előző 4 évben. Valaki hasonló cipőben? Telefonon nem mondtak semmit. Mi lehet az ok?
Válasz #10302. hozzászólásra
Ma meg a pízt.
Ez mit jelent? státusz váltás 2015 02 24 "ellenőrzés alatt" -ról "Ellenőrzés alatt"-ra ma2015 03 06 "Ellenőrzés alatt"-ról "Ellenőrzés Alatt"-ra.Dolgoznak az biztos de mit csinálnak mert idáig csak két nagy betűt ellenőriztek?
Válasz #10372. hozzászólásra
Szintén zenész.
Még mindi ell alatt!
Nagyon fajin!!!
Válasz #10365. hozzászólásra
Területalapú, szokásos. Táblák körbemérése, kultúrák ellenőrzése, HMKÁ ellenőrzése.
Megjött a várva várt,tegnap a papír ma a pénz
Válasz #10368. hozzászólásra
Persze hogy van csak nem mindenki igényli a támogatást, sok embert ismerek aki nem igényel semmit.
Ti elhiszitek azt hogy 300 ezer gazdálkodó van ebben az országban? Kicsit tulzásnak hangzik.
Válasz #10337. hozzászólásra
Mi is 4-et kaptunk, fater+én, öregem véletlenűl azzal gyújtott be a kazánba.
Borsod 100 ha, és még sajnos semmi!
De kitartóan telefonálgattam, és sikerűlt nem egy robotot felhívni, kedves ügyintéző hölgy megnézte anyagom s közölte hogy amúgy minden renbdben vele, és március 16-17 nél hamarabb nem fogok sorra kerülni. legalább kaptam valami támpontot!
Ez a még üres zsebű gazdatársaknak sem valami jó hír a részemről.
Lehet hogy nincs pénz?!?
Válasz #10291. hozzászólásra
Milyen helyszíni ellenörzésed volt? Ne borzold az idegeinket!