Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Letelt minden ígért idő! Írjon már aki biztosat tud a területalapú támogatással kapcsolatban.Aki nem kapott még semmit,és minden rendben a földhasználattal kapcsolatban az mikor várhatja?
Nem konkrétan a témába vág, hanem inkább a moderátornak szól: Ha azt írom Magyar ... Hitközségek ott is ki kell moderálni a "....." szót? Vagy ha azt írom a sorsok házát leszarják a római katolikusok, a reformátusok, a görög keletiek, a hinduk, a buddhisták akkor azokat is ki kell moderálni? Egyszerűen arról volt szó hogy a célközönség leszarja, pedig az adónkból lehet éppen a nekünk járó támogatásból fog épülni, mert gondol(juk)om, nem nagyapáink Don-kanyari megpróbáltatásairól, orosz fogságba kerüléséről, szibériai munkatáborokról, 56-ban agyonlőtt magyarokról, vagy éppen a most pénz nélkül maradt gazdák helyzetéről fog szólni.
Tudod némely pénzintézet játszik ezzel a dologgal, te utalsz ők meg csücsülnek a pénzen pár napig!!! A felügyeleti szervnél kell bejelentést tenni, hogy mi történt és vizsgálják meg a bankot , hogy ezt csinálják másnak is vagy csak nálad a te utalásodnál volt egyedi eset!!! Írjál levelet a PSZÁF-nek! Hát 2013-ban más pénzintézetet is megbüntettek ilyen dolog miatt 10 milkacsocsira!!
Nekem ma megjelent a teljes összegem...pénzt nem kaptam. Ismerősöknek akinek én csináltam az igénylésüket, pénzt még januárban megkapták, de náluk még csak az előleg van feltüntetve, mint kifizetési adat. Ki érti ezt???
A második részlettel növelt összeg, tehát a teljes SAPS támogatásod összegét mutatja a kifizetési kérelemre utalványozott összeg. Pl.: Jár neked összesen 2 millió területalapú. Januárban megkaptál 800 ezer előleget, most 2 millió lesz az utalványozott összeg, de a számládra 1.2 milló fog érkezni.
újabb telefon ma a nav nak és azt mondták , hogy nem tudják hova forduljak, hogy eltűnt a pénzem. § ást nem adja ki. Forduljak a bankomhoz. Mondom a bank aláírva leigazolta maguk felé hogy ők elutalták egy hete.
Akkor nem tudja.....
Válasz #8047. hozzászólásra
Ilyen lehet? Ez egy uniós támogatás, hová lehet tenni ezt a pénzt máshová? És, ha nem fizetnek, akkor mi lesz az összeggel? Mert ugye már előre tudták mennyi lesz a támogatható terület, hisz az alapján osztottak vissza.Ja és még maradvány is van!
Nem vagyunk választás szempontjából meghatározó réteg!!
Jó ha 250-ezren vagyunk,az ágazatból élők. Ebből kb 150 ezer alkalmazott,akit a gazdasági társaságok és nagyobb családi gazdaságok alkalmaznak. 100 ezer őstermelő egyéni gazdálkodó.
Ráadásul nem elég,hogy a vidék és a városiak fujnak egymásra mi sem vagyunk egységesek. A kisgazdaság fúj a nagyra,az őstermelő a családira.
Pedig szükség van mindegyikre és megférhetnénk egymás melllett,föleg,hogy ilyen kevesen vagyunk,mert igen is magunkra vagyunk utalva,ugyan is szektorsemlegesen SZÍVUNK!!!!
Szerintem nincs rá mit adni, tavaly előlegnél az előleg volt, a végén már mind a két összeg benne volt az utalványozottnál, idén még csak az első részlet van pedig már a másodikat megkaptam.
33596 hozzászólás
Juni 31!Ez tuti.
Letelt minden ígért idő! Írjon már aki biztosat tud a területalapú támogatással kapcsolatban.Aki nem kapott még semmit,és minden rendben a földhasználattal kapcsolatban az mikor várhatja?
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2014-02-16 10:43:12
Válasz #8095. hozzászólásra Dettó!!!
Az mondod a támogatásunk is .... kezekbe kerül??? Amennyiben így fog történni, csak nőni fog bennem a düh...harag és gyűlölet. Remélem nem így lesz.
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-06-04 14:06:45
Válasz #8095. hozzászólásra Ha ez vigasztal még én sem kaptam egy vasat sem.
Válasz #8025. hozzászólásra
Nem konkrétan a témába vág, hanem inkább a moderátornak szól: Ha azt írom Magyar ... Hitközségek ott is ki kell moderálni a "....." szót? Vagy ha azt írom a sorsok házát leszarják a római katolikusok, a reformátusok, a görög keletiek, a hinduk, a buddhisták akkor azokat is ki kell moderálni? Egyszerűen arról volt szó hogy a célközönség leszarja, pedig az adónkból lehet éppen a nekünk járó támogatásból fog épülni, mert gondol(juk)om, nem nagyapáink Don-kanyari megpróbáltatásairól, orosz fogságba kerüléséről, szibériai munkatáborokról, 56-ban agyonlőtt magyarokról, vagy éppen a most pénz nélkül maradt gazdák helyzetéről fog szólni.
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-06-04 14:10:43
Válasz #8074. hozzászólásra
semmit nem kaptam se első részletet se semmit!
Válasz #8086. hozzászólásra
Ma regelre jelent meg az öszeg de még ellenörzés latt.
Válasz #8091. hozzászólásra
szabad ilyet???????
Válasz #8086. hozzászólásra
Azt a vackot hiába nézegetitek, szerintem köze sincs a valósághoz!
Válasz #8090. hozzászólásra Akkor reménykedek én is.
Válasz #8089. hozzászólásra
Szívesen. Még előleget sem kaptam,de ma lett kifizetési összeg.Lóvé még nem jött.
Válasz #8086. hozzászólásra Ok. köszi,de nincs összeg....
Válasz #8085. hozzászólásra Köszi a választ ! Ez azt jelenti, hogy sokakat érint és foglalkoztat Ti felétek is ez a szarakodás. Én Sz-SZ -B- i vagyok.
Nekem is megjelent az összeg végre május 24. óta!!
De pénz az sehol!!
Válasz #8057. hozzászólásra
Ell.alattra rámész majd kérelem adatai megjelenik,és kifizetési adatokra kattintasz,és megjelenik kifizetési összeg.
Válasz #8027. hozzászólásra
J.N.SZ.
A környező falukban nagyon sokan kaptak ilyen levelet!!!!
Válasz #8083. hozzászólásra
Válasz #8079. hozzászólásra
Bocs, az előbb kicsit be sokalltam, ezt teszi az alkohol hiány. Szóval 69 Mátyás körül.
69 ezer Mátyás körül.
Válasz #8077. hozzászólásra
hol írja hogy ellenőrzés alatt ???? vagy hol nézitek ezt?
Inkább azt,hogy mennyit nem,
meg tudná nekem vki írni hogy mennyit fizetnek most 1ha szántóföldre támogatást?
Válasz #8077. hozzászólásra
Biztos lehetsz benne!
Nekem azt irja,hogy ellenőrzés alatt,de már utalványozva van a teljes összeg.Remélem jövő hét kedden derűs lesz az arcom.
Ma sem lettünk gazdagabbak. Áprilisban majd meg köszönjük nekik.
Ha még nem küldtek határozatot a kifizetés összegéről akkor azt hol tudjátok megnézni hogy mennyit fogtok kapni?
Válasz #8073. hozzászólásra
Dettó ugyanaz.És te előleget kaptál?
Még mindig nem kaptam semmi értesítést, ellenőrzés alatt dec 12 óta..
Válasz #8070. hozzászólásra ÉN sem arra akartam válaszolni. Bocs!
Válasz #8069. hozzászólásra Olvas előrébb egy kicsit!
Válasz #8068. hozzászólásra
Bocsi ezt nem ide akartam, a repülőst neked, de a kérdés az él hogy a pénzek visszatartása lehet néhány banknál pár napra??
Válasz #8068. hozzászólásra
A repülők miatt???? Vagy miért is?????
Válasz #8067. hozzászólásra Én is írtam az ATV-nek
Válasz #8045. hozzászólásra
Tudod némely pénzintézet játszik ezzel a dologgal, te utalsz ők meg csücsülnek a pénzen pár napig!!! A felügyeleti szervnél kell bejelentést tenni, hogy mi történt és vizsgálják meg a bankot , hogy ezt csinálják másnak is vagy csak nálad a te utalásodnál volt egyedi eset!!! Írjál levelet a PSZÁF-nek! Hát 2013-ban más pénzintézetet is megbüntettek ilyen dolog miatt 10 milkacsocsira!!
Nekem ma megjelent a teljes összegem...pénzt nem kaptam. Ismerősöknek akinek én csináltam az igénylésüket, pénzt még januárban megkapták, de náluk még csak az előleg van feltüntetve, mint kifizetési adat. Ki érti ezt???
Válasz #8056. hozzászólásra
a 1ooooo őstermelőből, meg kb 1o.ooo földműves....aki él és mozog még...
Válasz #8063. hozzászólásra
Most ami összeg látható,az 62000/ha.
A második részlettel növelt összeg, tehát a teljes SAPS támogatásod összegét mutatja a kifizetési kérelemre utalványozott összeg. Pl.: Jár neked összesen 2 millió területalapú. Januárban megkaptál 800 ezer előleget, most 2 millió lesz az utalványozott összeg, de a számládra 1.2 milló fog érkezni.
Válasz #8060. hozzászólásra
Utólag finanszírozott, tudtommal.
újabb telefon ma a nav nak és azt mondták , hogy nem tudják hova forduljak, hogy eltűnt a pénzem. § ást nem adja ki. Forduljak a bankomhoz. Mondom a bank aláírva leigazolta maguk felé hogy ők elutalták egy hete.
Akkor nem tudja.....
És nem foglalkoztak velem tovább
Válasz #8047. hozzászólásra
Ilyen lehet? Ez egy uniós támogatás, hová lehet tenni ezt a pénzt máshová? És, ha nem fizetnek, akkor mi lesz az összeggel? Mert ugye már előre tudták mennyi lesz a támogatható terület, hisz az alapján osztottak vissza.Ja és még maradvány is van!
Gyerekek fogjunk össze és aljunk ki,de teljes útzár!!! Nem úgy mint anno majd irányítanak minket mint az óvodásokat!!!
Válasz #8053. hozzászólásra
Itt is. Pénz nincs, de legalább már összeg van.
Válasz #8053. hozzászólásra Az "ellenőrzés alatt" felirat helyett jelenik meg az utalványozott összeg?
Nem vagyunk választás szempontjából meghatározó réteg!!
Jó ha 250-ezren vagyunk,az ágazatból élők. Ebből kb 150 ezer alkalmazott,akit a gazdasági társaságok és nagyobb családi gazdaságok alkalmaznak. 100 ezer őstermelő egyéni gazdálkodó.
Ráadásul nem elég,hogy a vidék és a városiak fujnak egymásra mi sem vagyunk egységesek. A kisgazdaság fúj a nagyra,az őstermelő a családira.
Pedig szükség van mindegyikre és megférhetnénk egymás melllett,föleg,hogy ilyen kevesen vagyunk,mert igen is magunkra vagyunk utalva,ugyan is szektorsemlegesen SZÍVUNK!!!!
Válasz #8054. hozzászólásra
Szerintem nincs rá mit adni, tavaly előlegnél az előleg volt, a végén már mind a két összeg benne volt az utalványozottnál, idén még csak az első részlet van pedig már a másodikat megkaptam.
Tudja valaki,hogy a most számított összeg,az miből áll?Vagyis a kapott előleget is tartalmazza,vagy amit most utalnak az van kiírva?
Se előleg,se utólag,de ma számított összeg megjelent.