Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csabahegeszt #30968. hozzászólásáraHát...extra költség a trágyavizsgálat, a többi (állatorvos, gyógyszer, fertőlenítő stb.) nálunk alapvető. Nagyobb állomány esetén érdemes vele szöszölni.
Ezt a képet az udvarunkon csináltam. Elől egy átlagos magyar gazdálkodó és mögötte az EU/MVH/NAK/NAV/KSH/AKG/AÖP/HMKÁ/ÖCSG/NÉBIH/EGN/BIONYOM/BÜHG agrárbürokrácia... És akkor a gyerekeink miért nem akarják továbbvinni az egész cirkuszt?! És miért érzem azt a határban, hogy: "Itt vagyok otthon, ez az én világom. Börtönéből szabadult sas a lelkem, ha a rónák végtelenjét látom."
És miért vakarózok az irodában a gép előtt ülve, mint egy bolhás kutya?!
Válasz én 11 #30963. hozzászólásáraNem tudom, nem egyértelmű. Most ezen mindenki átesik, aki bizonyos kitételt vállalt és ez egy ilyen "adminisztratív ellenőrzés", amit gyorsan mindenkinél lezavarnak?! Mert jogalap változásról írnak, meg zöldugart és méhlegelőt emiatt újra átnézték. Mondjuk mindent rendben találtak, nem változott a 2022-es megítélt és kifizetett összeg. Vagy kiválasztottak egy átfogóbb ellenőrzésre és ezt azért kaptam?
Válasz geniusfifa10 #30962. hozzászólásáraNekem is jött olyan ,én arra gondolok hogy egy területett megfellebbeztem és arra jött az emlitett irat.Amiben már felsorolta a fellebbezet területett.
Válasz p.szandika092 #30957. hozzászólásáraNekem elvileg nem volt semmilyen ellenőrzésem, de nem jött se AÖP, se AKG kifizetés még. Bár ezt a 2022-es évről kapott újra elfogadó határozatot AKG esetében nem igazán tudom hova tenni.
Az biztos most egy félévet fizettek ki, a 2022. 07.01- 2022. 12.31 ig.
Az adott év január 1.-i árfolyamával kell számolni, amikor a kifizetési kérelmet benyújtottuk.
Válasz barnatanya2019 #30945. hozzászólásáraDe ha levonták az látszik a felületen ahol azt látszik ,hogy mikor utalták ki, aznap lekönyveli ,hogy mire vonta le, tapasztalatból hallottam!
Válasz Magus28 #30944. hozzászólásáraNekem volt egy ilyen eset, de csak 1 nap eltérés volt. Ha több idő akkor az inkább adólevonás lehet, oda megy első körben a pénz (pl. adótartozás, végrehajtás stb.)
Nekem és ismerős körben több embernek is tegnapi nappal 04.25 AKG státuszváltás, továbbra is feldolgozás alatt, szerintem csak jobbról balra rakták.... semmi egyéb.
Válasz Igazi Földönfutó #30938. hozzászólásáraKöszönöm. Nekünk is már majdnem egy hónapja volt Natura. De még semmi. Pedig lemondtunk az észrevételről is.
Eddig egy Ft sem jött.
Ezért kérdeztem.
Válasz geniusfifa10 #30932. hozzászólásáraNem,ebből volt ellenőrzésem,és most részkifizetés ebből a nagy összegből.Délelőtt jött a határozat,ebéd után a pénz is a számlán.
Válasz Igazi Földönfutó #30931. hozzászólásáraNálad volt már korábban ezen a jogcímen kifizetés idén? Mert nekem volt és nálam is státuszváltás volt a napokban. Ledobom a láncot, ha a maradék 15 ezer forintomat akarják kiküldeni, miközben az igényelt jogcímek 2/3-a bent van...
33530 hozzászólás
Válasz nils holgerson #30969. hozzászólásáraNalunk is…
AKG . nal status váltás Sogoromnak 20 .án Nekem meg a Nejemnek ma. Heves megye !
Válasz geniusfifa10 #30975. hozzászólásáraElég volna egy személyi igazolvány másolatot beküldeni.
Válasz geniusfifa10 #30972. hozzászólásáraNem kaptunk.
Válasz csabahegeszt #30968. hozzászólásáraHát...extra költség a trágyavizsgálat, a többi (állatorvos, gyógyszer, fertőlenítő stb.) nálunk alapvető. Nagyobb állomány esetén érdemes vele szöszölni.
Válasz Gabor125 #30973. hozzászólásáraA fiatal gazdából már kinőttem. Mondjuk az a kedvencem, hogy ott mi a fenét kell ennyit ellenőrizgetni... :)
Ezt a képet az udvarunkon csináltam. Elől egy átlagos magyar gazdálkodó és mögötte az EU/MVH/NAK/NAV/KSH/AKG/AÖP/HMKÁ/ÖCSG/NÉBIH/EGN/BIONYOM/BÜHG agrárbürokrácia... És akkor a gyerekeink miért nem akarják továbbvinni az egész cirkuszt?! És miért érzem azt a határban, hogy: "Itt vagyok otthon, ez az én világom. Börtönéből szabadult sas a lelkem, ha a rónák végtelenjét látom."
És miért vakarózok az irodában a gép előtt ülve, mint egy bolhás kutya?!
Válasz geniusfifa10 #30972. hozzászólásáranem és fiatalgazdát sem
Válasz Gabor125 #30971. hozzászólásáraEddig ti sem kaptatok Akg-t?
Válasz nils holgerson #30969. hozzászólásáranekem az elmúlt 10 napban 3x változott a dátum...
Válasz én 11 #30966. hozzászólásáraEddig nem. De ahogy olvastam, az csak keveseknek adatott meg. :)
Válasz p.szandika092 #30957. hozzászólásárama a családban mindenkinek akg 04.29 státuszváltás, persze továbbra is feldolgozás alatt...
Válasz barnatanya2019 #30967. hozzászólásáraÉrt az annyit amennyit kérnek érte?
Màr csak az aöpből kiindulva.
Nekem mondta az instruktor hogy inkább felejtsünk el .
Válasz erzsii408 #30965. hozzászólásáraEz állatjóléti támogatás, sok vállalással.
Válasz geniusfifa10 #30964. hozzászólásáraNem hiszem hogy most jelöltek volna ki átfogó ellenőrzésre .Kaptál akg előleget?
Válasz barnatanya2019 #30955. hozzászólásáraA kiskèrődzőt az kapja ugye aki vállat valamit a lehetőségek közül?
Válaszát előre is köszönöm
Válasz én 11 #30963. hozzászólásáraNem tudom, nem egyértelmű. Most ezen mindenki átesik, aki bizonyos kitételt vállalt és ez egy ilyen "adminisztratív ellenőrzés", amit gyorsan mindenkinél lezavarnak?! Mert jogalap változásról írnak, meg zöldugart és méhlegelőt emiatt újra átnézték. Mondjuk mindent rendben találtak, nem változott a 2022-es megítélt és kifizetett összeg. Vagy kiválasztottak egy átfogóbb ellenőrzésre és ezt azért kaptam?
Válasz geniusfifa10 #30962. hozzászólásáraNekem is jött olyan ,én arra gondolok hogy egy területett megfellebbeztem és arra jött az emlitett irat.Amiben már felsorolta a fellebbezet területett.
Válasz p.szandika092 #30957. hozzászólásáraNekem elvileg nem volt semmilyen ellenőrzésem, de nem jött se AÖP, se AKG kifizetés még. Bár ezt a 2022-es évről kapott újra elfogadó határozatot AKG esetében nem igazán tudom hova tenni.
Nekem ápr. 18 státusz váltás fiatal gazdánál, ápr. 20-án a területalapúnál....de érdemben semmi sem történt azóta...se határozat...se pénz
Válasz Füle #30959. hozzászólásáraNekünk 25.volt státusz váltás az ellenőrzött területekre is! De egyenlőre még semmi több!
Válasz p.szandika092 #30957. hozzászólásáraNekünk tavaly ősszel volt utoljára ránézve.
Válasz p.szandika092 #30957. hozzászólásáraszerintem senkinek
AKG fizettek e már ki valakinek akinek ellenőrzése volt!!!
Válasz barnatanya2019 #30955. hozzászólásáraA kiskérődző ma megkaptuk.
800ezer ft.
A teljes, mert csak egy félévet fizetnek a 2023. Egységes kérelemmel.
A 2024es egységessel fizetnek majd 1 teljes évet!!
Válasz vizilola #30954. hozzászólásáraEz a Kisk. és szerintem előleg, de meglátjuk mint küldenek. Az anyajuh 11-12e körül lesz.
Válasz barnatanya2019 #30953. hozzászólásáraEz az anyajuh vagy a kiskérődzö?
Mert az anyajuh kb 10-11 ezer/ egyed, nem?
Válasz vizilola #30951. hozzászólásáraKb. 3000 Ft/egyed a számított összeg.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-04-29 17:14:19
Válasz antalocz #30950. hozzászólásáraA db-ot nem tudom megmondani, annak idején azt is az enarból nézték, nem az enyém a tenyészet.
Az biztos most egy félévet fizettek ki, a 2022. 07.01- 2022. 12.31 ig.
Az adott év január 1.-i árfolyamával kell számolni, amikor a kifizetési kérelmet benyújtottuk.
Válasz vizilola #30949. hozzászólásáraMennyi összeg /db?
Válasz jana070new #30948. hozzászólásáraKöszi!
Nálunk is ugyanígy!
Számított összeg is van!
Hajdú-bihar megye
Azt nem tudja valaki, hogy az anyajuhnak mennyi a teljes összege/ egyed?
Kiskérődző 04.26. és 04.27. is státuszváltás, 04.29-el jóváhagyott!
Válasz barnatanya2019 #30945. hozzászólásáraDe ha levonták az látszik a felületen ahol azt látszik ,hogy mikor utalták ki, aznap lekönyveli ,hogy mire vonta le, tapasztalatból hallottam!
Válasz barnatanya2019 #30945. hozzászólásáraKöszönöm. Bár nekem nincs semmilyen köztartozásom. Hétfőn hívom a bankot.
Válasz Magus28 #30944. hozzászólásáraNekem volt egy ilyen eset, de csak 1 nap eltérés volt. Ha több idő akkor az inkább adólevonás lehet, oda megy első körben a pénz (pl. adótartozás, végrehajtás stb.)
Van itt olyan, akinek az mvh felületen fel van tüntetve, hogy utaltak, de még nem érkezett meg a számlájára az összeg?
Válasz barnatanya2019 #30942. hozzászólásáraKöszönöm!
Èn is láttam reggel
Válasz vizilola #30881. hozzászólásáraVP Kiskérődző állatjólét is stáuszt váltott ma.
Válasz nils holgerson #30940. hozzászólásáraNalunk is.Nekem ez ellenorzott terulet volt.Remelem nem csak arebb raktak :(
Nekem és ismerős körben több embernek is tegnapi nappal 04.25 AKG státuszváltás, továbbra is feldolgozás alatt, szerintem csak jobbról balra rakták.... semmi egyéb.
Válasz Igazi Földönfutó #30938. hozzászólásáraKöszönöm. Nekünk is már majdnem egy hónapja volt Natura. De még semmi. Pedig lemondtunk az észrevételről is.
Eddig egy Ft sem jött.
Ezért kérdeztem.
Válasz meza #30936. hozzászólásáraKb. másfél hónapja.
Válasz Radocz #30888. hozzászólására
Kopasz nyakú kotlo.
Idén figyelmesebben olvasom a kiírást.
Válasz Igazi Földönfutó #30935. hozzászólásáraSzia!
És mikor volt az ellenőrzés?
Válasz geniusfifa10 #30932. hozzászólásáraNem,ebből volt ellenőrzésem,és most részkifizetés ebből a nagy összegből.Délelőtt jött a határozat,ebéd után a pénz is a számlán.
Válasz SzDeni #30933. hozzászólására????????????Humor nélkül mit sem ér az élet! ????????????????????????????
Van remény, hogy hamarosan fizetnek!
Válasz Igazi Földönfutó #30931. hozzászólásáraNálad volt már korábban ezen a jogcímen kifizetés idén? Mert nekem volt és nálam is státuszváltás volt a napokban. Ledobom a láncot, ha a maradék 15 ezer forintomat akarják kiküldeni, miközben az igényelt jogcímek 2/3-a bent van...
Megjött a szálasfehérje támogatás.