Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #6480. hozzászólásra
1., Pest a kifizető megye.
2., Ha nem lenne megyei, akkor mehetnénk pestre ügyet intézni.
3., Megyén fogadják be a pályázatot, ott bírálnak, ott dolgozzák fel, és terjesztik fel pestre a kifizetést, hogy ki lehet fizetni valamit, mert rendben van a dolog.
Sok -sok minden van megyén, de pest nyomja a gombot...
Válasz #6478. hozzászólásra
ÖÖÖ, nem kapod meg a szomszéd támogatását, de mi lenne ha tartoznál neki, ő pedig közölné, hogy az MVH elmondta / kiadta, hogy xy időpontban pénzt kaptál, mert megkérdezte.
Szóval, két oldala van.
Üdv
Válasz #6477. hozzászólásra
Itt nálunk, ha nem az ül a székben akli szokott ( pl: szabadságon van), akkor beültetnek egy valakit, aki lehet nem jogosult pénzforgalmat látni.
Általános kérdésekben tud segíteni, vagy lehívja az ügyintézőt, ha cifrát kérdez valaki, vagy regisztrációt átveszi megcsinálja.
Szóval sok minden lehet...
Nem tudom milyen megyei vagy, hogy pestről kaptál jegyzőkönyvet, de azok is szoktak "saját kollégákat" ellenőrizni különböző megyékben.
Nem tudom....de kezdünk eltérni a tárgytól.
Lehet, hogy igazad van,DE ha be tud azonosítani regszám alapján és közli hogy mikor kapod a pénzt az úgyis a te bankszámládon landol tehát érdeklődhetek én a szomszéd támogatásáról a pénzt nem én kapom.
Válasz #6474. hozzászólásra
Elvileg nem mindenki láthat mindent, azaz egy mezei dolgozó pénzforgalmat nem is láthat. Az ügyfelesek is váltakoznak, nem mindig az ül minden nap egy helyen. Aki leváltja, az lehet olyan, akinek nincs rálátása más megyére.
Válasz #6472. hozzászólásra
Csak annyit lát a gépben, hogy van-e akadály vagy nincs a fizetésnek.
Azt, hogy fent ki és hogy nyomogatja és mikor, azt nem tudja. Neki azt adták ki, hogy nov.30-ig ki lesz fizetve, hát csak ennyit tud mondani.
Hidd el, hogy ő sem örül a sok hívásnak, jobban örülne, ha nem csörögne a telefonja. Elvileg, telefonon nem is adhatna ki információt, csak személyesen, mert egy testvér vagy azonos nemű emberről nem tudod megmondani, hogy ő van-e a vonal túlsó végén. Volt már ilyen testvér, aki adósság miatt kérdezte le az összeget, és bedőltek neki. Utána kapott az ügyintéző a fejére.
No de ez nem változtat senki bankszámláján...szóval elhallgatok.
ÉN meg elárulom (nem akarlak megbántani ) éppenséggel pont a Pesti nvh küldte a jegyzököny másolatát Ha a megyei nvh nem fér hozzá az adatokhoz akkor minek van
De még igyis mi még a java vagyunk,mi volna ha az alja volna?????Akik minden áldott nap zaklatnák őket jaj bele se merek gondolni mi volna ott megfizetve!
Válasz #6470. hozzászólásra
Elárulom, hogy pesti gombnyomás van, azaz a csóringer a székben sem tudja, hogy miért nem megy a pénz ( nem látja a gépben az okot).
És biztos, hogy napi 100 hívása van ez ügyben...és unja ( tehetetlen).
Nekem sincs semmi változás, okt 2-től ellenőrzés alatt, utalványozott összeg nélkül, DE gondoljunk bele, egész nap csöröghet bent az a telefon, és azon "verjük" el a port, aki nagy valószínűséggel nem tehet semmiről, ha meg titokról van szó, akkor az állásukkal játszanak, ha köpnek.
Nyilván valamit ők tudnak, amit mi csak szeretnénk...
Közhely, de ettől igaz az, hogy senkinek nem lesz a számlán a lé.
Én is beleugrottam szeptember végén egy pótkocsi vásárlásba, ami ugyan nem lett volna égető, de az alkalmi vételt ki akartam használni, így a családból adtak egy kis segítséget, mondván 2-3 héten belül számlán a zsozsó. De ahogy olvasom az én problémám nem probléma sokatokéhoz viszonyítva
Én ma voltam az mvh nál,hogy árulják már el 1 TELJES HELYSZINI ELLENŐRZÉS után (földhasználat, akg, natura2000,jószág stb...) mi a fenét ellenőriznek még??? A válasz az volt NEM TUDOM, nem lát akadájt a kifizetésnekbővebb infót nem áll módjában adni. Én kérdeztem tőle nincs e náluk felvétel széket melegíteni? Erre egy biztonsági őr megkért hogy haggyam el az épületet. Így nem lettem okosabb
Úgy látom tök mindegy, hogy van-e túligénylés vagy nincs, vagy hogy rendben vannak-e a papírok, a lóvé nem jön és kész.
Szerintem kár ezen agyalni, ha nincs miért akkor nincs miért.
Földhasználat be van jelentve, még ha ellenőriztek is suttyomban és pár tized ha-ral kevesebbet is mértek.... hát annyi. De arról meg jegyzőkönyvet kellett volna már kapni, ha van negatívum. Na ha valaki persze változás- vezetést kér, arra kimegy az MVH is és a FÖMI is, de nem egyszerre. Az idő, de elvileg az sem befolyásolja a kifizetést.
Remélem Mindenkinek meg lesz a számlán 2 napon belül.
Üdv
Hubcika
Válasz #6450. hozzászólásra sajna nem de mindennek utánna nézett a földhasználati jogtól az ellenőrzésekig semmi akadályát nem látta a kifizetésnek ő se nagyon értette,hogy eddig miért nem kaptuk meg mivel tiz éve ugyanazok a területek vannak beadva és soha nem volt velünk probléma.
Az ellenőrzés valószínű azt hogy minden rendben van e a beadott kérelemmel, az ügyintézés meg remélem azt, hogy a héten végre megkapjuk a pénzt.....nekem is ügyintézés alatt volt a válasz...
Már mindenbe megpróbál az ember megkapaszkodni, csak hogy a reménykedése ne vesszen el. Hétfőn nem tudom, hogy miket fogunk itt írni, de legalább egymást meghallgatjuk.:))))
Magyarország.....,még mindég jobban teljesít???
Annyira elegem van már ezekből a f....sz politikusokból.
Lassan kialakul itt is a körbetartozás:ki kellene fizetni a bérleményt,a bérmunkát,a számlákat, vetőmag,műtrágya.....stb....!!!
Semmmmmmi!!!!!A falugazdász topicon is bekérdeztem, tudnak-e vmit, ők sem kaptak szélesebb körű infót, mint amiről itt írunk. Volt vki bent személyesen az MVH-nál? Ott kap az ember konkrétabb infót vagy ott sem mondják meg, hogy mi a tényleges gond az előlegünk kiutalásával. Nekem hétfőn végig kell telefonálnom pár szállítónkat, de mit mondjak nekik????
33530 hozzászólás
Válasz #6480. hozzászólásra
1., Pest a kifizető megye.
2., Ha nem lenne megyei, akkor mehetnénk pestre ügyet intézni.
3., Megyén fogadják be a pályázatot, ott bírálnak, ott dolgozzák fel, és terjesztik fel pestre a kifizetést, hogy ki lehet fizetni valamit, mert rendben van a dolog.
Sok -sok minden van megyén, de pest nyomja a gombot...
Válasz #6482. hozzászólásra
ne add ki a regszámod és nem tudja meg
Válasz #6478. hozzászólásra
ÖÖÖ, nem kapod meg a szomszéd támogatását, de mi lenne ha tartoznál neki, ő pedig közölné, hogy az MVH elmondta / kiadta, hogy xy időpontban pénzt kaptál, mert megkérdezte.
Szóval, két oldala van.
Üdv
Válasz #6479. hozzászólásra
viszont kívánom neked is
ja és a vicces hogy Hajdú-bihari vagyok , Békés ellenőrzött és Pest küldte a jegyzőkönyvet
OK de akkor a 1 millás kérdés minek megyei nvh ha semmit sem "bíznak"rá
Itt nálunk, ha nem az ül a székben akli szokott ( pl: szabadságon van), akkor beültetnek egy valakit, aki lehet nem jogosult pénzforgalmat látni.
Általános kérdésekben tud segíteni, vagy lehívja az ügyintézőt, ha cifrát kérdez valaki, vagy regisztrációt átveszi megcsinálja.
Szóval sok minden lehet...
Nem tudom milyen megyei vagy, hogy pestről kaptál jegyzőkönyvet, de azok is szoktak "saját kollégákat" ellenőrizni különböző megyékben.
Nem tudom....de kezdünk eltérni a tárgytól.
Csipogásos reggelt kívánok Mindenkinek !
Üdv
Válasz #6476. hozzászólásra
Lehet, hogy igazad van,DE ha be tud azonosítani regszám alapján és közli hogy mikor kapod a pénzt az úgyis a te bankszámládon landol tehát érdeklődhetek én a szomszéd támogatásáról a pénzt nem én kapom.
Válasz #6474. hozzászólásra
Elvileg nem mindenki láthat mindent, azaz egy mezei dolgozó pénzforgalmat nem is láthat. Az ügyfelesek is váltakoznak, nem mindig az ül minden nap egy helyen. Aki leváltja, az lehet olyan, akinek nincs rálátása más megyére.
Válasz #6472. hozzászólásra
Csak annyit lát a gépben, hogy van-e akadály vagy nincs a fizetésnek.
Azt, hogy fent ki és hogy nyomogatja és mikor, azt nem tudja. Neki azt adták ki, hogy nov.30-ig ki lesz fizetve, hát csak ennyit tud mondani.
Hidd el, hogy ő sem örül a sok hívásnak, jobban örülne, ha nem csörögne a telefonja. Elvileg, telefonon nem is adhatna ki információt, csak személyesen, mert egy testvér vagy azonos nemű emberről nem tudod megmondani, hogy ő van-e a vonal túlsó végén. Volt már ilyen testvér, aki adósság miatt kérdezte le az összeget, és bedőltek neki. Utána kapott az ügyintéző a fejére.
No de ez nem változtat senki bankszámláján...szóval elhallgatok.
Válasz #6474. hozzászólásraHozzá tudott férni éppenséggel a megyeit hivtam ,mert a pesti fuu!!!!!!!!
Válasz #6471. hozzászólásra
ÉN meg elárulom (nem akarlak megbántani ) éppenséggel pont a Pesti nvh küldte a jegyzököny másolatát Ha a megyei nvh nem fér hozzá az adatokhoz akkor minek van
De még igyis mi még a java vagyunk,mi volna ha az alja volna?????Akik minden áldott nap zaklatnák őket jaj bele se merek gondolni mi volna ott megfizetve!
Válasz #6471. hozzászólásraSzerintem nem száz hanem több ezer!
Válasz #6470. hozzászólásra
Elárulom, hogy pesti gombnyomás van, azaz a csóringer a székben sem tudja, hogy miért nem megy a pénz ( nem látja a gépben az okot).
És biztos, hogy napi 100 hívása van ez ügyben...és unja ( tehetetlen).
Válasz #6468. hozzászólásra
Nekem sincs semmi változás, okt 2-től ellenőrzés alatt, utalványozott összeg nélkül, DE gondoljunk bele, egész nap csöröghet bent az a telefon, és azon "verjük" el a port, aki nagy valószínűséggel nem tehet semmiről, ha meg titokról van szó, akkor az állásukkal játszanak, ha köpnek.
Nyilván valamit ők tudnak, amit mi csak szeretnénk...
Közhely, de ettől igaz az, hogy senkinek nem lesz a számlán a lé.
Én is beleugrottam szeptember végén egy pótkocsi vásárlásba, ami ugyan nem lett volna égető, de az alkalmi vételt ki akartam használni, így a családból adtak egy kis segítséget, mondván 2-3 héten belül számlán a zsozsó. De ahogy olvasom az én problémám nem probléma sokatokéhoz viszonyítva
Nyugodt éjszakát!
Válasz #6468. hozzászólásraHa az ügyintéző nemérti,hogy miért nincs kifizetés akkor mi ezt honnan tudnánk????????????
Én ma voltam az mvh nál,hogy árulják már el 1 TELJES HELYSZINI ELLENŐRZÉS után (földhasználat, akg, natura2000,jószág stb...) mi a fenét ellenőriznek még??? A válasz az volt NEM TUDOM, nem lát akadájt a kifizetésnekbővebb infót nem áll módjában adni. Én kérdeztem tőle nincs e náluk felvétel széket melegíteni? Erre egy biztonsági őr megkért hogy haggyam el az épületet. Így nem lettem okosabb
Úgy látom tök mindegy, hogy van-e túligénylés vagy nincs, vagy hogy rendben vannak-e a papírok, a lóvé nem jön és kész.
Szerintem kár ezen agyalni, ha nincs miért akkor nincs miért.
Földhasználat be van jelentve, még ha ellenőriztek is suttyomban és pár tized ha-ral kevesebbet is mértek.... hát annyi. De arról meg jegyzőkönyvet kellett volna már kapni, ha van negatívum. Na ha valaki persze változás- vezetést kér, arra kimegy az MVH is és a FÖMI is, de nem egyszerre. Az idő, de elvileg az sem befolyásolja a kifizetést.
Remélem Mindenkinek meg lesz a számlán 2 napon belül.
Üdv
Hubcika
Ma sem črkezett meg,csak a hideg. De ne busuljunk,a holnap mindig ůj remčnyt igčr! (čs ůjabb befizetetlen csekkeket) Kibaxott egy qurva helyzet!
Válasz #6457. hozzászólásra
Honnan van a hír? Biztos forrásból?????
A Jó Isten szóljon belőled! Nem érdekel, hogy honnan van a hír, csak igaz legyen!!!
Válasz #6460. hozzászólásra
Megint húzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot!!!
Elégedettek akkor lennénk ha már a pénz a számlánkon lenne.
Győr-M-S megye, státusz ellenőrzés alatt, de a pénz hétfőn megérkezett.
Nógrád semmi!
Elegedjetek meg enyivel.
Válasz #6457. hozzászólásra És ezt honnan tudod olyan biztosan
Válasz #6457. hozzászólásra
Honnan jött ez az információ?
Holnap nagy utalas
Válasz #6453. hozzászólásraHa hajdu megye debreceni mvh ott vannak akirendeltségek az mvh oldalán
Amelyik megyéhez tartozol
Én mindig a pestit hivtam de én szabolcsi vagyok
van erre külön szám vagy a központitól kell kérni a megyét?
De most a megyei ügyfélszolgálatott hivtam
Válasz #6450. hozzászólásra sajna nem de mindennek utánna nézett a földhasználati jogtól az ellenőrzésekig semmi akadályát nem látta a kifizetésnek ő se nagyon értette,hogy eddig miért nem kaptuk meg mivel tiz éve ugyanazok a területek vannak beadva és soha nem volt velünk probléma.
Kérdés, hogy számára mit jelent az, hogy minden rendben, és neked mit jelent. Nem mondta, hogy megkapod a héten?
Válasz #6443. hozzászólásra
Az ellenőrzés valószínű azt hogy minden rendben van e a beadott kérelemmel, az ügyintézés meg remélem azt, hogy a héten végre megkapjuk a pénzt.....nekem is ügyintézés alatt volt a válasz...
Már mindenbe megpróbál az ember megkapaszkodni, csak hogy a reménykedése ne vesszen el. Hétfőn nem tudom, hogy miket fogunk itt írni, de legalább egymást meghallgatjuk.:))))
ANNYIT MONDOTT HOGY MINDEN RENDBEN
és nem mondta, hogy miért másik szót használ?
Válasz #6444. hozzászólásraMegkérdeztem a hölgy azt mondta ügyintézés alatt
hol van neked ez írva?
Mi a különbség az ügyintézés és ellenőrzés között?????
Szolnok megye semmi
És már qrvára ideges vagyok
Magyarország.....,még mindég jobban teljesít???
Annyira elegem van már ezekből a f....sz politikusokból.
Lassan kialakul itt is a körbetartozás:ki kellene fizetni a bérleményt,a bérmunkát,a számlákat, vetőmag,műtrágya.....stb....!!!
semmi!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmmmmmi!!!!!A falugazdász topicon is bekérdeztem, tudnak-e vmit, ők sem kaptak szélesebb körű infót, mint amiről itt írunk. Volt vki bent személyesen az MVH-nál? Ott kap az ember konkrétabb infót vagy ott sem mondják meg, hogy mi a tényleges gond az előlegünk kiutalásával. Nekem hétfőn végig kell telefonálnom pár szállítónkat, de mit mondjak nekik????
Ez már vicc, hogy még mindig nincs pénz, elvileg megkapjuk a héten, de én ezt nem nagyon tudom elhinni, sajna
Válasz #6385. hozzászólásra
Ugyan ezt a választ kaptam én is.....szerintem ez egy sablon szöveg amit írni kell+mondani....
Békés, semmi.
Válasz #6434. hozzászólásra
Telefonba érdemleges információ,nem is adható.