Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gabor125 #30808. hozzászólására????sajnos nem! Ezt csak ő mondta! Lediktálta hova kell írni a jegyzőkönyv tartalmát megismertem és alá iratta! Azt mondta majd értesítenek a továbbiakról vagy kapjuk majd ügyfélkapura! A papirokat vagy vissza küldik vagy érte kell menni!
Válasz Gabor125 #30806. hozzászólásáraIgen szombaton hívott az ügyintező hogy hétfőn 8ra mennyünk aláírni! De ügyfélkapura is kaptunk róla értesítést! Nagyon remélem lassan kiutalják így h rendben találtak mindent! Azt mondja még ezután szkenelik fel a gépre a kolegák az utalást meg már mások végzik!
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraPersze, minden további nélkül. Kell írni egy haszonbérletit, ahol csak azt fogják ellenőrzni, hogy annak a nevén van-e aki kiadja. Az hogy mikor szerezte, hogyan, mit vállalt, az nem érdekel senki. De szerintem az adásvétel kötelező tartalmi elemei között nincs is benne hogy örökre használni fogja.
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraApu pl.nem kapott még semmit. Határozatot max,valamilyen ellenőrzéséről,még tavalyról. Ja és nem rég kapott 2022es évi elszámolást(4ezer ft-ot). Nem is értem mit csinálnak. 2023as évre még egy Ft sem.
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraSzia!
Az 5 év a "más célra nem hasznosítás"-ra vontakozik. A bérbeadásra nincs időkorlát, tehát, amig a tulajdonodban van, addig nem "engedheted át a föld használatát másnak"
Válasz Anyuska #30777. hozzászólásáranem mindegy? szerinted ezzel foglalkozik bárki is? egyébként meg ott az útmutató, eszembe nem juott elolvasni, ránézésre valami olyasmin akadt meg a szemem, ha a bevételed 75%a, akkor szakosodott, talán. ikszed be az elsőt.
Segitséget szeretnék kérni! Ti a monitoring adatközlésnél milyen tevékenységi kört választottatok, ha csak szántóföldi növény termesztéssel, olajos és fehérje növényekkel foglalkoztok? Felhívtam az MVh-t de érdemi választ nem kaptam. Szakosodott, vegyes vagy különféle szántó földi növényeket?
Válasz jambo #30771. hozzászólásáraHa nem vagy célprogramban, vagy AÖP vállalás vagy valami, tehát csak alap, akkor tudtommal nincs ilyen, akár lehet 100% egy növény is, csak ne önmaga után, meg olajos-olajos után nem és a többi.
Válasz csabahegeszt #30763. hozzászólásáraIronizáltam a" csak a fidesz" hozzászólásra,természetesen MP a Tisza párt tiszavirágja,megújulást meg egyáltalán nem várok.Az ellenzék és a fidesz is azt szeretné ha a régi mederben csordogálnának a dolgok,MP meg kevésnek tűnik,hogy bármit is elérjen,már ha komolyan gondolja egyáltalán.
Válasz Igazi Földönfutó #30761. hozzászólásáraMi az a szer amitől ilyen vagy?
Én is laza vagyok egy féldecitől de ehhez több kell!!!
Nem szeretem a politikát ,de ha te töle várod a politikai megújulást akkor ott baj van.
Válasz Jóskabáttya #30753. hozzászólásáraAz algenerálisok az ispánok. Mi meg a jobbágyság. Nyugodtan nevezd nevén a dolgokat, és soha ne feledd, hogy CSAKAFIDESZ június 6-án!
33559 hozzászólás
Válasz Gabor125 #30808. hozzászólására????sajnos nem! Ezt csak ő mondta! Lediktálta hova kell írni a jegyzőkönyv tartalmát megismertem és alá iratta! Azt mondta majd értesítenek a továbbiakról vagy kapjuk majd ügyfélkapura! A papirokat vagy vissza küldik vagy érte kell menni!
Válasz p.szandika092 #30807. hozzászólásáraKöszi a választ! Azt mondtad az ügyintéző szerint minden rendben volt. Ezek szerint ez a jegyzőkönyvből ez nem derült ki?
Válasz Gabor125 #30806. hozzászólásáraIgen szombaton hívott az ügyintező hogy hétfőn 8ra mennyünk aláírni! De ügyfélkapura is kaptunk róla értesítést! Nagyon remélem lassan kiutalják így h rendben találtak mindent! Azt mondja még ezután szkenelik fel a gépre a kolegák az utalást meg már mások végzik!
Válasz p.szandika092 #30802. hozzászólásáraSzia! Hol kellett a jegyzőkönyvet aláírni és hogyan értesítettek? Köszi!
Válasz mjj #30803. hozzászólásáraIgen volt helyszini is! Elvileg mindent rendben találtak azt mondta az ügyintéző!
Válasz p.szandika092 #30802. hozzászólásáraSzia.Nekunk janurban volt.Februarban megkaptuk a jegyzokonyvet.Azota varunk…
Válasz p.szandika092 #30802. hozzászólásáraHelyszíni volt?
Valakinek végeztek már AKG ellenőrzéssel? Nekünk hétfőn kellett aláírni a jegyzőkönyvet! Az ügyintéző nem tudta megmondani h mikor lesz kifizetés!
Üdv! Átmeneti nemzeti,és termeléshez kötött anyatehén támogatásról van valami hír? Nálunk, 2023.07.01. az utolsó státuszváltás.
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraPersze, minden további nélkül. Kell írni egy haszonbérletit, ahol csak azt fogják ellenőrzni, hogy annak a nevén van-e aki kiadja. Az hogy mikor szerezte, hogyan, mit vállalt, az nem érdekel senki. De szerintem az adásvétel kötelező tartalmi elemei között nincs is benne hogy örökre használni fogja.
Válasz meza #30798 .2023 szeptembertől 2024 márciús végéig tartó ellenörzés. 41 oldal elemzés, hiba nélkűl. 13 hónapja egy szem támogatás.
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraBizony van. Egy forintot sem. 2 hete ellenőriztek (Natura 2000)
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraApu pl.nem kapott még semmit. Határozatot max,valamilyen ellenőrzéséről,még tavalyról. Ja és nem rég kapott 2022es évi elszámolást(4ezer ft-ot). Nem is értem mit csinálnak. 2023as évre még egy Ft sem.
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraSzia!Van
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraÉn kaptam 12.én
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraVan
Sziasztok! Rajtam kívül van még olyan kiváltságos aki semmilyen jogcímen nem kapott még semmit se? Se pénz, se ellenőrzés, se határozat.
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraÉn nem, de van aki már kapott.
Válasz ClaasIsti #30790. hozzászólásáraNem tudom én nem hallottam erről a 20.-i időpontról.
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraNem de azt nem április 20. útán küldik? Ígérgetnek itt már mindent hülyének nézik a parasztot.
AKG utalást kapott valaki?
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraSzia még nem kaptunk mi sem 6-án. Került feldolgozás alá.
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraSzia!
Az 5 év a "más célra nem hasznosítás"-ra vontakozik. A bérbeadásra nincs időkorlát, tehát, amig a tulajdonodban van, addig nem "engedheted át a föld használatát másnak"
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraIgen, nálunk Még most akarnak aop öt ellenőrizni. Húzzák az időt!
Ki hogy tudja a jogszabályt ? 5 év letelte után kiadható a föld bérbe?
Válasz én 11 #30783. hozzászólásáraKöszi a választ! Akkor várunk, mint eddig.
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraIgen ,nálam is ez a helyzet.
Sok olyan "szerencsés" van még rajtam kívül, aki nem kapott AÖP-t és még státuszváltása sem volt az elmúlt 1,5 hétben?
Válasz Anyuska #30777. hozzászólásáranem mindegy? szerinted ezzel foglalkozik bárki is? egyébként meg ott az útmutató, eszembe nem juott elolvasni, ránézésre valami olyasmin akadt meg a szemem, ha a bevételed 75%a, akkor szakosodott, talán. ikszed be az elsőt.
Válasz andreajezoviczky #30779. hozzászólásáraMi már nagyon várjuk! Remélem minnél előbb utalják…
Kapott már valaki termeléshez kötött anyajuh támogatást?
Jött tejhasznú teljes, és AÖP rész határozat, és AÖP pénz pénteken.
Segitséget szeretnék kérni! Ti a monitoring adatközlésnél milyen tevékenységi kört választottatok, ha csak szántóföldi növény termesztéssel, olajos és fehérje növényekkel foglalkoztok? Felhívtam az MVh-t de érdemi választ nem kaptam. Szakosodott, vegyes vagy különféle szántó földi növényeket?
Válasz vizilola #30772. hozzászólásáraHát szerintem azt is kellene küldeni , lényegébe mindent rendezni kellenne
Válasz jambo #30771. hozzászólásáraHa nem vagy célprogramban, vagy AÖP vállalás vagy valami, tehát csak alap, akkor tudtommal nincs ilyen, akár lehet 100% egy növény is, csak ne önmaga után, meg olajos-olajos után nem és a többi.
Válasz Pisti09 #30773. hozzászólásáraÉn sem :) de többen igen a környéken.
Válasz barnatanya2019 #30770. hozzászólásáraEbből én nem vettem észre semmit,pedig én előleget se kaptam.
Válasz barnatanya2019 #30770. hozzászólásáraKöszönöm!
Előleget még tavaly évvégen kaptunk. Bár nem a 70%-át...
Vajon a végkifizetést is utalhatják?
Sziasztok! Idén hány % lehet a főnövény?
Válasz vizilola #30767. hozzászólásáraAnyjuhot elkezdték múlt héten, kiment 200 M forint.
Válasz colizoli #30768. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vizilola #30767. hozzászólásáraSemmi, az állatjólétiről nagy csönd van, szerintem azt majd elsumákolják későbbre.
Jó estét!
Anyajuhról és állatjólétiről van valami hír?!
Sziasztok pénteken megjött a határozat az Aöp -ről részfizetés 21.000/ha és utaltak is.
Válasz trikolor5 #30762. hozzászólásáraIlyeneket meg se hallok, és el se olvasom.
Válasz csabahegeszt #30763. hozzászólásáraIronizáltam a" csak a fidesz" hozzászólásra,természetesen MP a Tisza párt tiszavirágja,megújulást meg egyáltalán nem várok.Az ellenzék és a fidesz is azt szeretné ha a régi mederben csordogálnának a dolgok,MP meg kevésnek tűnik,hogy bármit is elérjen,már ha komolyan gondolja egyáltalán.
Válasz Igazi Földönfutó #30761. hozzászólásáraMi az a szer amitől ilyen vagy?
Én is laza vagyok egy féldecitől de ehhez több kell!!!
Nem szeretem a politikát ,de ha te töle várod a politikai megújulást akkor ott baj van.
Válasz K__K #30760. hozzászólásáraÍgy van június 6-án még lehet csakafidesz. 9-én már nem..
Válasz K__K #30760. hozzászólásáraÉljen és virágozzon Magyar Péter hazánk megmentője.
Válasz Jóskabáttya #30753. hozzászólásáraAz algenerálisok az ispánok. Mi meg a jobbágyság. Nyugodtan nevezd nevén a dolgokat, és soha ne feledd, hogy CSAKAFIDESZ június 6-án!