Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nevetnifogsz! Valósnév! Kéred a regszámomis?De jön a jómagyarpolitika! Nemiromki,mivan ha megjegyeznek cimszóval! Mendemondaszinten létezik egy jogász aki brüsszelben képviselte az mvh szineit. Kirugták,most elégsokmindent megnyer! Amugy saps-i valósnevét tudod? Mert én igen!
Válasz #3747. hozzászólásra
Hát remélem is ,hogy az jött le a hozzászólásomból ,hogy erény mert ha nem, akkor elnézést kérek sapsitól is meg tőled is!!
"A másik amiért valószínűsítem ,hogy "elkapták" amit privátban segített ,többek között nekem is egyszer, pl megmondta mi van a személyes ügyeddel!!"
Ha személyesen rá szánsz két fél napot Te is eléred ugyanezt.
Ez szerintem erény és nem bűn.
Mivel van egy adatbázis, amit (ha elérésed van hozzá) akár Te is meg tudsz nézni.
Nem névtelen hozzászólók vagyunk, hanem névvel telefonszámmal együtt mondjuk el, hogy Mi nem ilyen színű lovat akartunk.
Közben Privátban is közölnénk velük de mióta Jakab Úr nem veszi fel a MAGOSZ-os telefonját aszóta nem is akrok vele beszélni. Tudod nincs értelme.
Sajnos ez van.
Anno Németh imre idején is elmondtuk a véleményünket, de most nincs ki meghallgasson bennünket.
Bár ez az oldal talán segít eljuttatni hozzájuk sok infot, de olyan sorétű, és bő lére van engedve, hogy ebből nem lehet kihámozni, hogy mi lenne jó a többségünknek.
kértem többször, hogy fogalmazzuk meg mit szeretnénk az új földtörvénnyel.
Azonkívűl, hogy ne szavazzák meg, de valami jobbító javaslatunk van-e.
Az hogy a Franciát vegyük át azért nem tudom, mert nem ismerem. És addig amíg nem vonatkozik ránk felesleges megismerni.
Azt meg hogy aki hitelből fedezi a gazdálkodását, igenis nagyon jó tudni, hogy mire számíthat a kifizetések terén.
Igaz azt szoktam mondani, az a biztos, .....
Viszont ha ketyegne a fejem felett a Hitel, akkor örülnék a hivatalos információknak.
Milyen jó érzés volt tudni, hogy XY megnoymta a gombot és jön a pénz.
Az meg hogy szánédkosan év végén küldik hogy adót kelljen belőle fizetni ez ......
Kíváncsian várom, ki csinálja meg és mennyien merik felvállalni nevüket. Mivel érthető módon nem válaszolt sajnálkozó üzenetemre Sa… , ezért megkérném aki(k) szorosabb kapcsolatban állnak vele minden képen vegyék rá, hogy szaktanácsadó –pályázat író irodát nyisson. Tudása megfizethetetlen, Egy kis ügyfele már lenne. Köszönöm még egyszer Önzetlen segítséged. Ne búsulj sokan állnak melletted ami kenyérre is váltható.
Először azért kérdezd meg az érintettet is ez ügyben, mert lehet többet ártana neki a mozgolódás mint használna. Amúgy meg azt sem tudni, hogy mi történt. Itt eddig csak pletykákat olvastam: valaki hallott valamit... Arra meg stratégiát nem lehet alapozni.
Az biztos hogy nem bűnös. De aki dolgozik az hibázik is. Ez természetes de a hibázásnak és a retorziónak egyensúlyban kell lennie. Ha egyáltalán "szükség van" retorzióra. De szerintem az Ő segítségétől senkit nem ért semmiféle kár. Szóval akkor a retorziónak is olyannak kellene lenni e hogy ne érje őt semmiféle kár... mondjuk egy szóbeli ejnye-bejnye, többet ne csinálj ilyet és kész.
Melyik megyénél volt? Ki küldte el?
Szerintem egy befenyítéssel többre lehetne menni. Mondjuk egy pár sötét bőrű alak elbeszélgetne a volt főnökével.
Ezek a mocskok nem értenek a szép szóból.
A haveri kör embereinek mindent szabad. Egy két Tsz elnök irányítja általában ( az ő embereik) ezeket a megyei kirendeltségeket.
Én természetesen nem feltételezem róla, de ha csak szikrányit is vétett az akármilyen etikai szabályzatnak, akkor sajnos félek tőle hogy nem sok esélyünk van eredményt elérni.
Hát igen. Ez az első pont lényeges. Bár nem tudom mekkora vétségnek kell ahhoz lennie hogy azonnali hatállyal elbocsássanak valakit. És ahogy lenni szokott a mutyi ebben az országban az is könnyen lehet hogy rákényszerítettek egy "közös megegyezést". Én munkahelyem is volt már ilyen nem is egy. De akkor már más az egész visszhangja.
Én ismerem a Gyöngyösit. Garantálni tudom hogy egy rövid összeállított anyag ha eljut hozzá akkor az elhangzik a Nemzet Tomplomában.
Ehhez,
1. Sapsinak valóban "ártatlannak" kell lennie. Azért mondom, mert akarata ellenére is történt olyan ami miatt esetleg öngólt rúghatunk, az gáz.
2.Marci nemrég orrba vágta a szegény rettegőket, és nem tudom elfogadható e mindenkinek. (Bár engem őszintén szólva ez nem érdekel.)
Ki vállalná a megszervezését?Bence??Én egy elektronikus aláírást képzelnék el,mint a nemzeti földes topikban volt.És emailban elküldeni Palkovics úrnak.Ha nemis ide,de legalább a munkahelyét kapná vissza.
Jajj, ez fájt. Tehát ha kiveszek 500Ft-ot, akkor 6500-öt vonnak le. És ezt egy könyvelő terjeszti...
Anyudnak:
"2013. január 1-jén hatályba lép a 2012. évi CXVI. törvény a pénzügyi tranzakciós illetékről, amely alapján egyes tranzakciók:
átutalások,
beszedések,
postai csekkbefizetések,
készpénzkifizetések, valamint
a készpénzfizetésre szóló csekkek beváltása
után a pénzforgalmi szolgáltatóknak illetékfizetési
kötelezettsége keletkezik. A tranzakciós illeték mértéke 0,2%, de fizetési műveletenként legfeljebb 6.000,- Ft."
Apeh-ba volt tájékoztatón anya (könyvelő). Ott nem csak mondták hanem volt valami képi anyag is mellé... Úgyhogy eléggé biztos. Minden kézpénzfelvétel 6000 Ft kivéve ha a felvett összeg 3 ezreléke meg nem haladja a 6 ezret mert akkor a felvett összeg 3 ezrelékét be kell fizetni. Magyarul nagyobb összeg esetén nem 6000 lesz hanem pl. 8-9-10 ezer...
33558 hozzászólás
Válasz #3756. hozzászólásra
akkor kérdezd saps-it hogy valós -e a név!! erről ennyit!
Válasz #3755. hozzászólásra
sm
Válasz #3755. hozzászólásra
Hogyne tudnám!Emailba,skypeon tartottuk a kapcsolatot.
Válasz #3741. hozzászólásra
Nevetnifogsz! Valósnév! Kéred a regszámomis?De jön a jómagyarpolitika! Nemiromki,mivan ha megjegyeznek cimszóval! Mendemondaszinten létezik egy jogász aki brüsszelben képviselte az mvh szineit. Kirugták,most elégsokmindent megnyer! Amugy saps-i valósnevét tudod? Mert én igen!
Válasz #3750. hozzászólásra
Januárban még mindíg...
Biztos hogy 2013!
Jövőre... valaki már írta.
Nem tud itt már senki semmit ezentúl,mert "Meghalt Mátyás király(nénk) oda az iGAZSÁG(VOLT)"
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudni-e már valahonnan hogy kb. mikor utalják a földalapú támogatás 2. részét? Előre is köszönöm.
Válasz #3747. hozzászólásra
Hát remélem is ,hogy az jött le a hozzászólásomból ,hogy erény mert ha nem, akkor elnézést kérek sapsitól is meg tőled is!!
Válasz #3707. hozzászólásra
Armada!
A tökmagért cserébe, segítek.
Egyelőre nem olvassa.
Meg is tudom érteni.
Ha akarsz neki üzenni, akkor a tökmagért cserébe, segítek.
Válasz #3704. hozzászólásra
Kedves Kulák!
"A másik amiért valószínűsítem ,hogy "elkapták" amit privátban segített ,többek között nekem is egyszer, pl megmondta mi van a személyes ügyeddel!!"
Ha személyesen rá szánsz két fél napot Te is eléred ugyanezt.
Ez szerintem erény és nem bűn.
Mivel van egy adatbázis, amit (ha elérésed van hozzá) akár Te is meg tudsz nézni.
Válasz #3737. hozzászólásra
Üdv, így kattinható formában azért jobb.
http://www.peticiok.com/start-petition
Válasz #3694. hozzászólásra
Kedves Armada!
"Szégyen, hogy az MVH nem tud egy olyan (nevezzük legálisnak?) kifizetőértesítőt létrehozni, ahol naprakész infót kaphatnának a gazdák."
Van ilyen.
Az MVH oldalon saját ÜK alapján Ügyek állása.
De ez nem biztos, hogy az amire Te céloztál.
http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&re=3694&tid=223#
Válasz #3693. hozzászólásra
Kedves Sándor kértük Őket, hogy olvassák.
Nem névtelen hozzászólók vagyunk, hanem névvel telefonszámmal együtt mondjuk el, hogy Mi nem ilyen színű lovat akartunk.
Közben Privátban is közölnénk velük de mióta Jakab Úr nem veszi fel a MAGOSZ-os telefonját aszóta nem is akrok vele beszélni. Tudod nincs értelme.
Sajnos ez van.
Anno Németh imre idején is elmondtuk a véleményünket, de most nincs ki meghallgasson bennünket.
Bár ez az oldal talán segít eljuttatni hozzájuk sok infot, de olyan sorétű, és bő lére van engedve, hogy ebből nem lehet kihámozni, hogy mi lenne jó a többségünknek.
kértem többször, hogy fogalmazzuk meg mit szeretnénk az új földtörvénnyel.
Azonkívűl, hogy ne szavazzák meg, de valami jobbító javaslatunk van-e.
Az hogy a Franciát vegyük át azért nem tudom, mert nem ismerem. És addig amíg nem vonatkozik ránk felesleges megismerni.
Azt meg hogy aki hitelből fedezi a gazdálkodását, igenis nagyon jó tudni, hogy mire számíthat a kifizetések terén.
Igaz azt szoktam mondani, az a biztos, .....
Viszont ha ketyegne a fejem felett a Hitel, akkor örülnék a hivatalos információknak.
Milyen jó érzés volt tudni, hogy XY megnoymta a gombot és jön a pénz.
Az meg hogy szánédkosan év végén küldik hogy adót kelljen belőle fizetni ez ......
Jött csipogás!
Válasz #3675. hozzászólásra
Kedves ARES!
"azt gondolom segíteni akart itt sok embernek"
Nem akart, hanem segített.
Anno az MVH oldalon is működött egy GYIK. (Gyakran ismételt kérdések)
Itt lehetett, okosodni a mások által feltett kérdésekből.
Sajnos a válaszok nem álltak semmi másból, mint a jogszabály ide vonatkozó részének kimásolásából.
Ez is jó, de mi annak értelmezésére lettünk volna kiváncsiak.
Az hogy valaki nyilvánosan ad felviágosítást, szerintem nagymértékben könnyíti a hivatali dolgozók munkaidejét. Na meg a mienkét is.
Egy Gazdabarát kormánytól nem ezt várná az ember.
A NAV oldalon is van nyilvános rész.
Nekünk Parasztoknak miért ne járna?
Válasz #3740. hozzászólásra
Mi bizonyítja,hogy te nem fantázia néven vagy fent!Adatlapodon semmit nem tüntetsz fel magadról!
uraim itt mint fantázianév? mint felhasználó magyarul kiirva család és keresztnév! Utánna pártfogolhatunk bárkit!
Saps! Mint magánpraxisban ügyfélben jelentkezem!
Válasz #3737. hozzászólásra
Lenne ügyfél ha legalább a megye be lenne valami titkosírással lőve....
üdv!
http://www.peticiok.com/?page=start-petition&gclid=CMvR9-3FlbQCFUmN3godSlAALw
http://www.change.org/start-a-petition?
Kíváncsian várom, ki csinálja meg és mennyien merik felvállalni nevüket. Mivel érthető módon nem válaszolt sajnálkozó üzenetemre Sa… , ezért megkérném aki(k) szorosabb kapcsolatban állnak vele minden képen vegyék rá, hogy szaktanácsadó –pályázat író irodát nyisson. Tudása megfizethetetlen, Egy kis ügyfele már lenne. Köszönöm még egyszer Önzetlen segítséged. Ne búsulj sokan állnak melletted ami kenyérre is váltható.
Válasz #3723. hozzászólásra
Én szerintem tudok olyat aki összehozná a linket, holnap rá is kérdezhetek ha úgy van
Válasz #3734. hozzászólásra
Ez is igaz!
Válasz #3724. hozzászólásra
Először azért kérdezd meg az érintettet is ez ügyben, mert lehet többet ártana neki a mozgolódás mint használna. Amúgy meg azt sem tudni, hogy mi történt. Itt eddig csak pletykákat olvastam: valaki hallott valamit... Arra meg stratégiát nem lehet alapozni.
Válasz #3731. hozzászólásra
Az biztos hogy nem bűnös. De aki dolgozik az hibázik is. Ez természetes de a hibázásnak és a retorziónak egyensúlyban kell lennie. Ha egyáltalán "szükség van" retorzióra. De szerintem az Ő segítségétől senkit nem ért semmiféle kár. Szóval akkor a retorziónak is olyannak kellene lenni e hogy ne érje őt semmiféle kár... mondjuk egy szóbeli ejnye-bejnye, többet ne csinálj ilyet és kész.
Melyik megyénél volt? Ki küldte el?
Szerintem egy befenyítéssel többre lehetne menni. Mondjuk egy pár sötét bőrű alak elbeszélgetne a volt főnökével.
Ezek a mocskok nem értenek a szép szóból.
A haveri kör embereinek mindent szabad. Egy két Tsz elnök irányítja általában ( az ő embereik) ezeket a megyei kirendeltségeket.
Válasz #3730. hozzászólásra
De az ajánlatom fennáll.
Bár ha mégis vétett annak a mértéke bizonyára vitatható...
Remélem senki nem hiszi azt hogy bele akarom bárkibe is beszélni hogy szegény márpedig bűnös!
Válasz #3729. hozzászólásra
Én természetesen nem feltételezem róla, de ha csak szikrányit is vétett az akármilyen etikai szabályzatnak, akkor sajnos félek tőle hogy nem sok esélyünk van eredményt elérni.
Válasz #3728. hozzászólásra
Hát igen. Ez az első pont lényeges. Bár nem tudom mekkora vétségnek kell ahhoz lennie hogy azonnali hatállyal elbocsássanak valakit. És ahogy lenni szokott a mutyi ebben az országban az is könnyen lehet hogy rákényszerítettek egy "közös megegyezést". Én munkahelyem is volt már ilyen nem is egy. De akkor már más az egész visszhangja.
Én ismerem a Gyöngyösit. Garantálni tudom hogy egy rövid összeállított anyag ha eljut hozzá akkor az elhangzik a Nemzet Tomplomában.
Ehhez,
1. Sapsinak valóban "ártatlannak" kell lennie. Azért mondom, mert akarata ellenére is történt olyan ami miatt esetleg öngólt rúghatunk, az gáz.
2.Marci nemrég orrba vágta a szegény rettegőket, és nem tudom elfogadható e mindenkinek. (Bár engem őszintén szólva ez nem érdekel.)
Válasz #3724. hozzászólásra
Remélem hogy Bence valamit okoskodik a háttérben. Az ö honlapjuknak generálta a forgalmat Sapsi. Szóval szerintem "tartoznak" Neki valamilyen szinten.
Hadd szóljon!!
Támogatnák énis bármiféle pozitiv megmozdulást ez ügyben.Sajnálatos ami történt vele.
Válasz #3721. hozzászólásra
Akkor megkel írni komolyan egy levelet,(Bencére gondoltam már csak a kapcsolataira gondolván)és el kell juttatni egy miniszterhez.
Válasz #3722. hozzászólásra
Kellene egy ember,aki ezt az aláírós linket összehozná.(én nem értek hozzá)Egy külön topikot nyitni a linknek,meg Bencével kirakatni a főlapra.
Moderálta: Mf-es (3146) 2012-12-12 18:35:06
Válasz #3721. hozzászólásra
Szerintem is az az 1000 összehozható lenne
Válasz #3720. hozzászólásra
Késő!Meg nem 30 aláírás kell,hanem szerintem vagy 1000,akik itt leskelődnek,de együttéreznek velünk,és Sapsival.
Válasz #3719. hozzászólásra
Vagy ez már késő lenne?,
Bugacon személyesen is aláírható lenne.
Válasz #3717. hozzászólásra
Támogatom én is!
Válasz #3705. hozzászólásra
Ki vállalná a megszervezését?Bence??Én egy elektronikus aláírást képzelnék el,mint a nemzeti földes topikban volt.És emailban elküldeni Palkovics úrnak.Ha nemis ide,de legalább a munkahelyét kapná vissza.
Válasz #3713. hozzászólásra
Akkor biztos valamit félreértett vagy már így adták le neki is Bocs a téves infóért
Válasz #3705. hozzászólásra
Ez jó.
Ami ha jól számolom 100000 ft kivétnél 200 ft. Ez nem jó, de nem is lehet tönkre menni miatta!
Válasz #3711. hozzászólásra
Jajj, ez fájt. Tehát ha kiveszek 500Ft-ot, akkor 6500-öt vonnak le. És ezt egy könyvelő terjeszti...
Anyudnak:
"2013. január 1-jén hatályba lép a 2012. évi CXVI. törvény a pénzügyi tranzakciós illetékről, amely alapján egyes tranzakciók:
átutalások,
beszedések,
postai csekkbefizetések,
készpénzkifizetések, valamint
a készpénzfizetésre szóló csekkek beváltása
után a pénzforgalmi szolgáltatóknak illetékfizetési
kötelezettsége keletkezik. A tranzakciós illeték mértéke 0,2%, de fizetési műveletenként legfeljebb 6.000,- Ft."
Válasz #3711. hozzászólásra
Ez mondjuk így "vicces" lenne... A bankban a pénztárnál talán. De egy ATM (általában) eleve csak 200ezret ad ki egyszerre, a 6000-hez meg 2milla kéne.
Válasz #3710. hozzászólásra
Apeh-ba volt tájékoztatón anya (könyvelő). Ott nem csak mondták hanem volt valami képi anyag is mellé... Úgyhogy eléggé biztos. Minden kézpénzfelvétel 6000 Ft kivéve ha a felvett összeg 3 ezreléke meg nem haladja a 6 ezret mert akkor a felvett összeg 3 ezrelékét be kell fizetni. Magyarul nagyobb összeg esetén nem 6000 lesz hanem pl. 8-9-10 ezer...
Válasz #3709. hozzászólásra
Ezt hol hallottad?
Ki mit szól ahhoz hogy nemsokára egy kézpénzfelvétel 6000 Ft-ba fog kerülni?!?!? Ez már undorító, ellehetetlenítik az embereket