Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR414.77 FtUSD398.25 FtCHF441.31 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Teljesen mindegy,mert az árfolyam már megvan Akármikor fizetik az 290 ft-OS áron teszik Nekünk nem mindegy mikor kapjuk,mert a magyar műtrágyát is az árfolyamhoz igazítják .
Válasz #1996. hozzászólásra
Én is nagyon szeretném,hallani pl Tomasz véleményét,hisz nagyon sok pozitív változást igért,most pedig csend van . Nem tudom ki emlékszik még azokra a dolgokra
A FIDESZ is eljátszotta ezt tavaly. Első és második részlet, ráadásul a második a két ünnep között, vagyis aki ezáltal "bajba" jutott, agyalhatott a pénz elköltésén.
A legnagyobb baj az, hogy nagy a bizonytalanság.: Sohasem tudhatjuk, hogy épp adott adóévben másfél évi, vagy épp félévi támogatást kapunk. Hogy őszintén fogalmazzak: Mikor a q-va É-be fogják rendszeressé tenni a kifizetéseket?! Emlékeztetőül: Azt igérték a csatlakozás előtt, hogy ezekkel a pénzekkel legalábbis előre kalkulálhatunk. Na ez azóta sem igaz. Még mindig nem vagyunk az UNIO-nak elég uniósak......
Mert zsiványok. Nekem aztmondzál az MVHba hogy ha az összes előleg ki lesz fizetve akkor tudják visszaosztani a maradék lét. És ez januárra várható. És hozzátették halkan hogy amúgy is üres a kassza tehát nem tudnak fizetni.
Ez egyáltalán nem mindegy,mert ha az idei évit,és a következő évit is a következő évben kapjuk meg,úgy adózunk utána,mint a huzat! Ezt már a szocik is eljátszották egyszer.És még Viktorunk mondta valamikor,h. megszünteti a szarháziságot.Lehet h. már elfelejtette?
Nem igazán értek hozzá,mert nekem nincs nagy tapasztalatom,de egy pár éve itt izzott az oldal a kifizetések időpontjával kapcsolatban.Ehhez képest ma mindenki beleegyezik,hogy majd fizetnek,ha fizetnek./Vagy csak a nagyok?/
A kettős könyvvitelt vezető gazdálkodók a határozat dátuma napjával vehetik a területalapú támogatást követelésként (3. számlaosztály) és bevételként (9. számlaosztály) nyilvántartásba, a határozatban szereplő összeggel.
Tehát ha a határozat dátuma januári lesz, akkor csak a 2012. évi könyvelésbe kerül bele.
itt sokan azt gondolják,hogy ha nem jön meg akkor nem kell elkölteni,vagy adózni utána,de ha nem fizetik akkor is bevételként kell elszámolni,de javitsatok ki könyvelők gyöngyei
minimum tillage és extenzív garázdálkodás van nálunk nem fogy a zsé se gázolajra se műganyéra,se drága magokra.
Így nincs mire leköltségelni a támogatást ezért nem kéne az idén.
Megkezdődött az ez évi területalapú támogatások előlegének kifizetése, a több mint 280 milliárd forint mintegy 50 százalékát kapják most meg a gazdálkodók – közölte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. 2011. 10. 18. 05:00
Ha nagyon szorúlsz azt már látni lehetett korábban is, nem pedig erre a bizonytalanságra tervezni/várni!
Nemtudom most éppen mennyi az annyi, de 4000felett a leg butább leg ostobább vagy csupán leg roszabbul járt gazda is eladta.
Szerintem mostmár mindenki nyugodjon le és majd januárban folytatjuk, nagytöbbség idén már vérni sem akarja a dellát inkább újévben új erővel új tervekkel
33549 hozzászólás
Válasz #1998. hozzászólásra
Teljesen mindegy,mert az árfolyam már megvan Akármikor fizetik az 290 ft-OS áron teszik Nekünk nem mindegy mikor kapjuk,mert a magyar műtrágyát is az árfolyamhoz igazítják .
csak egy kérdés,ha azt mondják üres a kassza januárban mitöl lenne benneszerintem megint várják hogy 315 legyen juró és azzal akarnak kifizetni minket
Válasz #1996. hozzászólásra
Én is nagyon szeretném,hallani pl Tomasz véleményét,hisz nagyon sok pozitív változást igért,most pedig csend van . Nem tudom ki emlékszik még azokra a dolgokra
Válasz #1994. hozzászólásra
Én magamtól mentem. Ha jól emlékszem semmi olyat nem kértek kértünk, amit maguktól nem adtak volna meg.
Igen érdekes végig hallgatni, végignézni, az ígéret földjét. Csak azokat sajnálom, akik ezeket elhitték.
Ha valaki közel kerül a húsos fazékhoz az le....ja a messze lévőket!
Akkor,most ki képviseli a termelők érdekeit?Pár évvel ezelőtt ilyen helyzetben a gazdákat az utcára vitték.
A GMO ügynél megszólaltak? Én felhívtam őket, hagy ne mondjam a reakciójukat, mennyire gazdapártiak.
Ne viccelj, ha a szocik lesznek hatalmon, max akkor.
Jakab Úr mikor szólal meg?
A FIDESZ is eljátszotta ezt tavaly. Első és második részlet, ráadásul a második a két ünnep között, vagyis aki ezáltal "bajba" jutott, agyalhatott a pénz elköltésén.
A legnagyobb baj az, hogy nagy a bizonytalanság.: Sohasem tudhatjuk, hogy épp adott adóévben másfél évi, vagy épp félévi támogatást kapunk. Hogy őszintén fogalmazzak: Mikor a q-va É-be fogják rendszeressé tenni a kifizetéseket?! Emlékeztetőül: Azt igérték a csatlakozás előtt, hogy ezekkel a pénzekkel legalábbis előre kalkulálhatunk. Na ez azóta sem igaz. Még mindig nem vagyunk az UNIO-nak elég uniósak......
Válasz #1988. hozzászólásra
Ez parasztvakítás.Mindenki jól tudja,hogy ez nem igaz.
Válasz #1986. hozzászólásra
Mert zsiványok. Nekem aztmondzál az MVHba hogy ha az összes előleg ki lesz fizetve akkor tudják visszaosztani a maradék lét. És ez januárra várható. És hozzátették halkan hogy amúgy is üres a kassza tehát nem tudnak fizetni.
Válasz #1983. hozzászólásra
Ez egyáltalán nem mindegy,mert ha az idei évit,és a következő évit is a következő évben kapjuk meg,úgy adózunk utána,mint a huzat! Ezt már a szocik is eljátszották egyszer.És még Viktorunk mondta valamikor,h. megszünteti a szarháziságot.Lehet h. már elfelejtette?
Válasz #1985. hozzászólásra
Aztán miért nem?
Válasz #1984. hozzászólásra
Sajon azt sem.
Válasz #1977. hozzászólásra
A földalapút sem?
Nem igazán értek hozzá,mert nekem nincs nagy tapasztalatom,de egy pár éve itt izzott az oldal a kifizetések időpontjával kapcsolatban.Ehhez képest ma mindenki beleegyezik,hogy majd fizetnek,ha fizetnek./Vagy csak a nagyok?/
Válasz #1975. hozzászólásra
A kettős könyvvitelt vezető gazdálkodók a határozat dátuma napjával vehetik a területalapú támogatást követelésként (3. számlaosztály) és bevételként (9. számlaosztály) nyilvántartásba, a határozatban szereplő összeggel.
Tehát ha a határozat dátuma januári lesz, akkor csak a 2012. évi könyvelésbe kerül bele.
Válasz #1980. hozzászólásra
Bízok az idei évben, a remény hal meg utoljára.A tv mondta múltkor még az idén...Sanyi koma szerinted Neked tudnod kell?
Válasz #1978. hozzászólásra
oyan nincs már h idei, reménykedünk a januárban.
Válasz #1978. hozzászólásra
Ki mit tud az idei uniós támogatás kifizetéséről
Idén semmilyen támogatást nem folyósítanak, sem az 50%-ot sem AKG-t...ez van sajnos
Válasz #1975. hozzászólásra
Tényleg csak magamra gondoltam.
Válasz #1974. hozzászólásra
nektek ,a kettős könyveléseknek nem ,de ehez én hülye vagyok mint sokmindenhez,majd megmondják az okosok
Válasz #1973. hozzászólásra
Amelyik évben érkezik, akkor kell el számolni.
itt sokan azt gondolják,hogy ha nem jön meg akkor nem kell elkölteni,vagy adózni utána,de ha nem fizetik akkor is bevételként kell elszámolni,de javitsatok ki könyvelők gyöngyei
Én is úgy tudom az akg fogják elkezdeni kifizetni idén,a területalaput majd januárban!Az árfolyamok miatt mahinálnak!Ennyi!!
Válasz #1965. hozzászólásra
Mivel gazdabarát a kormányotok igyekszik kifizetni.
Pénz az nincs.
Szerintük a határidőt tudják tartani.
Sajnos ez lett.
Ezért nem megyünk mi semmire.Jó éjt!
Válasz #1968. hozzászólásra
ingyen "dolgoznak" ,igy nem sokra megyek a számlájukal.
Válasz #1964. hozzászólásra
Akkor kérjél luxus lányoktól szolgáltatásért,már nekik is van számla tömbjük, leirod mint gyógykezelés !
Vágom én mi a dörgés csak most ilyen hüle vagyok.......
Jó az avatarodon a csajod!
Válasz #1963. hozzászólásra
A másik 50%
Válasz #1958. hozzászólásra
minimum tillage és extenzív garázdálkodás van nálunk nem fogy a zsé se gázolajra se műganyéra,se drága magokra.
Így nincs mire leköltségelni a támogatást ezért nem kéne az idén.
Válasz #1956. hozzászólásra
Megkezdődött az ez évi területalapú támogatások előlegének kifizetése, a több mint 280 milliárd forint mintegy 50 százalékát kapják most meg a gazdálkodók – közölte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. 2011. 10. 18. 05:00
Válasz #1960. hozzászólásra
Ha nagyon szorúlsz azt már látni lehetett korábban is, nem pedig erre a bizonytalanságra tervezni/várni!
Nemtudom most éppen mennyi az annyi, de 4000felett a leg butább leg ostobább vagy csupán leg roszabbul járt gazda is eladta.
Szerintem mostis ezen árak felett van a piac
Válasz #1957. hozzászólásra
Add mög az államadóssági alap bankszámla számát.......ott majd tudják...............
azt nem tom hogy mi lesz ,a megtermelt gabona lapul a magtárba még lassan ingyen se kell a bank tartja a markát
Válasz #1954. hozzászólásra
Szerintem mostmár mindenki nyugodjon le és majd januárban folytatjuk, nagytöbbség idén már vérni sem akarja a dellát inkább újévben új erővel új tervekkel
Válasz #1957. hozzászólásra
Válasz #1956. hozzászólásra
jó tudni.Nem kell megszüntetnem a bankszámlámat
Válasz #1953. hozzászólásra
Most decemberben nem lesz SAPS második rész
Január 20-ra tervezik ...
Válasz #1953. hozzászólásra
Elég jó forrásból hallottam, hogy a földalapú idén nemlesz kifizetve.
AKG-t megakarják kezdeni, lehet meg is kezdtk nemtudom.
Mindezt csak hallottam de mint írtam nem hülyegyerek szomszédjának anyaiágon örökölt nagybátyjától...
Válasz #1949. hozzászólásra
Miért ne?
Válasz #1951. hozzászólásra
azt mondod nem lesz?
ne izguljunk?
Válasz #1951. hozzászólásra
..............úgy 2 évig..........
Válasz #1950. hozzászólásra
Az "emultnyócév" most felejtős
Az emultnyócévalapján