Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megvan már miért nem utalták tavaly a támogatást: kukorica, buza raktárban az idén lesz eladva+az idei termést majd igyekszik eladni mindenki hamar+ most januárban kapjuk a tavalyi támogatást+ az idei támogatást kifizetik decemberben = kurvasok adót kell majd befizetni a választásokra
Válasz #239. hozzászólásra
Azt reklámozzák mindig,hogy a mezőgazdaságban még soha nem látott pénzek fognak érkezni.Jó lenne ha ez így is lenne mindenki számára!!!!!
Válasz #232. hozzászólásra
Nemzetit?!?!
Nálunk a nagyobbak (80-100 ha felett) még sem AKG sem SAPS-ot nem kaptak.
A családban akinek a nevén csak néhány ha van az megkapta.
Azt ígérték a nemzetit februárban utalják, de hát ki hisz már ezeknek? A SAPS-ra is azt mondták becsszóra megkapjuk dec.-ben.
kérdezz rá a helyi fvm hivatalba, ha van ismerős ott
1ik ügyfelem augusztusban adta be, helyszíni ellenőrzés nélkül megkapta a támogatást
nemsokára jönnek majd hozzá
2 ünnep között voltam bent az MVH-nál, bevittem a jogerős hagyatéki végzést, amiben a közjegyző nekem adta a földalapú támogatást, ami a halott édesapámnak szól. Az MVH azt mondta, hogy mivel ez örökség, így valószínűleg csak április környékén várja pénzt. Csodajó! :)
Ne aggódj: 90 napon belül / általában a 80-90. nap között/ kűldenenek egy hiánypótlást amit 15 napon belül kell megtenned. Onnan számítva - annak beérkezésétől- 90 napon belül tartanak helyszíni szemlét és ha minden rendben lesz 2009 októberben kifizetik !
Hátha valaki jobban tudja!
Az októberben beadott géptámogatásos kifizetési kérelmemre semmilyen reagálás sem érkezett az MVH-tól. Még helyszíni ellenőrzésre sem jelentkeztek be.
Kezdek aggódni!
Nagyon örülök neki De szégyen gyalázat amit az állattartokkal csinálnak.Felhívom az illetékesek figyelmét nézzenek utánna ,hogy a baromfi tartók nak ehhez képest csak morzsányi jutott volna ha időközben nem fogyott volna el!!Mi csak egy megtűrt ágazat vagyunk.Boldog karácsony a Gráf urnak.
Már utalják a területalapú támogatásokat 2008. december 15. 12:50:00
[Csökkentse költségeit HP eszközökkel!] Nyomtatható verzió Cikk továbbküldése Cikk továbbküldése Hozzászólás Hozzászólás
A földművelésügyi tárca hétfőtől megkezdte a területalapú uniós támogatások kifizetését, ezzel az unióban Magyarország Ausztria után a másodikként indította el ennek a forrásnak a kiutalását a gazdáknak - jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón.
Aláhúzta: összességében mintegy 150 milliárd forintot utalnak ki három részletben a gazdáknak, ebből 100 milliárd a területalapú uniós támogatás.
Elmondta: a 150 milliárd forint további tételeit jelenti az a 27 milliárd forintos agrár-környezetgazdálkodási támogatás, amelyet szintén a közeljövőben kezdenek el kiutalni, illetve egy 23-25 milliárd forintos fejlesztési támogatási rész. A kifizetés határideje jövő év június 30.
Gőgös Zoltán szólt arról is, hogy az FVM irányító hatósága élelmiszeripari, illetve gépbeszerzési és kertészeti pályázatokról is döntött. Ennek során az élelmiszeripari pályázatoknál összesen 42 milliárd forint uniós forrásról döntöttek, gépbeszerzésekre, illetve kertészeti fejlesztésekre pedig 15 milliárd forint EU-s pénz jut majd. Emellett 2009 januárjában a tárca megkezdi az uniós támogatások mellé a mintegy 70 milliárd forintos nemzeti önrész kifizetését is.
33749 hozzászólás
http://rd.hirkereso.hu/rd/6220288?url=http://www.hirszerzo.hu/cikk.teruletalapu_tamogatas_mar_tobb_mint_100_milliardot_kifizettek.92817.html
Válasz #246. hozzászólásra
úgye azért te gondolod ezt komolyan? ennyi logikájuk azért nincs
Válasz #246. hozzászólásra
Így van! A kifizetés időpontjával már nem először taktikáznak!
Megvan már miért nem utalták tavaly a támogatást: kukorica, buza raktárban az idén lesz eladva+az idei termést majd igyekszik eladni mindenki hamar+ most januárban kapjuk a tavalyi támogatást+ az idei támogatást kifizetik decemberben = kurvasok adót kell majd befizetni a választásokra
Ez aztán az összeesküvéselmélet?!
Azt reklámozzák mindig,hogy a mezőgazdaságban még soha nem látott pénzek fognak érkezni.Jó lenne ha ez így is lenne mindenki számára!!!!!
Válasz #243. hozzászólásra
Ok,köszi!
Válasz #242. hozzászólásra
holnap megkeresem és elküldöm,köszi hogy rámszóltál ha a közelben leszel szóljatok rám telefonon
Válasz #238. hozzászólásra
Szia Sanyi!
Várom a emailt a szerződésről,köszi előre is!
Holnap megint Pesten leszek!
Válasz #240. hozzászólásra
minden rosszban van vmi jó!!)))
Nekem nem hiányzott volna ha kinyomják dec-ben.....Mert a tavalyi átcsúszott a 2007-re.
Válasz #238. hozzászólásra
soha nem)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Decerber 15 -tel indítottak a kifizetéseket de azóta semmi remélem, hogy soha nem látott kifizetés lessz.Kiváncsi leszek jövő hétre!!!!!
Válasz #236. hozzászólásra
akg csak(. majd jön a többi is ))
Válasz #235. hozzászólásra
én megkaptam az AKG-t és az uniost is
Válasz #233. hozzászólásra
azt is nézi az apec hogy az ilettö kapott e mán valamilyen más támogatást :kamatt ,jövedéki stb.akkor a többi pénzétt eltolja késöbbre .sajna
itt mindenre van példa ..kicsi ,nagy kapott..vagy nem kapott
Válasz #232. hozzászólásra
Nemzetit?!?!
Nálunk a nagyobbak (80-100 ha felett) még sem AKG sem SAPS-ot nem kaptak.
A családban akinek a nevén csak néhány ha van az megkapta.
Azt ígérték a nemzetit februárban utalják, de hát ki hisz már ezeknek? A SAPS-ra is azt mondták becsszóra megkapjuk dec.-ben.
Mit tudtok mikor kapjuk a nemzeti támogatást??
nálunk túligénylést állapitottak meg az egyik bblókban 175Ha 2.7-hel lett több igényelve, hol van ez a 5%-tól pedig.??
Válasz #226. hozzászólásra
még mi se!!!
Válasz #215. hozzászólásra
kérdezz rá a helyi fvm hivatalba, ha van ismerős ott
1ik ügyfelem augusztusban adta be, helyszíni ellenőrzés nélkül megkapta a támogatást
nemsokára jönnek majd hozzá
Válasz #226. hozzászólásra
én csak a felére
Válasz #217. hozzászólásra
először is jól kell beadni és akkor nincs hiánypótlás!!!!!!!!!!
2008 januárjában beadott EMVA-s dolgokból májusban lett pénz.
Földalapút mindenki megkapta már???
Mi még nem:(
2 ünnep között voltam bent az MVH-nál, bevittem a jogerős hagyatéki végzést, amiben a közjegyző nekem adta a földalapú támogatást, ami a halott édesapámnak szól. Az MVH azt mondta, hogy mivel ez örökség, így valószínűleg csak április környékén várja pénzt. Csodajó! :)
Válasz #223. hozzászólásra
Arion 510-es traki
Alö Quicke rakodó
Lemken europal eke
Omikron 3,2 tárcsa
Omikron lazító
Válasz #221. hozzászólásra
te milyen fajtákra??
Válasz #221. hozzászólásra
mtz re vogel ekére
Válasz #220. hozzászólásra
Ez az új traki? Milyen eke?
Válasz #219. hozzászólásra
én is traktor eke
Válasz #216. hozzászólásra
Traktor, rakodó, eke, tárcsa, lazító.
Válasz #217. hozzászólásra
Szép remények!
Ne aggódj: 90 napon belül / általában a 80-90. nap között/ kűldenenek egy hiánypótlást amit 15 napon belül kell megtenned. Onnan számítva - annak beérkezésétől- 90 napon belül tartanak helyszíni szemlét és ha minden rendben lesz 2009 októberben kifizetik !
milyen gépre pályáztál?
Hátha valaki jobban tudja!
Az októberben beadott géptámogatásos kifizetési kérelmemre semmilyen reagálás sem érkezett az MVH-tól. Még helyszíni ellenőrzésre sem jelentkeztek be.
Kezdek aggódni!
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=39437
Válasz #212. hozzászólásra
sejtettem, nekem is van eggy p20-as azért kérdeztem
Válasz #211. hozzászólásra
Motor.
Válasz #210. hozzászólásra
szevasztok p 20 a neved mire utal?
Válasz #209. hozzászólásra
Mind az.
Válasz #195. hozzászólásra
az egyenes hidas mtz egy fos.
darabokra hullik, törik, szakad stb......
az összes ismerős csak szabadulni akar tőle
Megkaptam ma az AKG-ról a határozatot.
Megállapítottak 24875 Ft/ha (98,04 euro)
Tegnap utalták a földalapú támogatás uniós részét 31429ft/ha,megint kevessebb, mint amit a média beharangozótt.
202.hozzászólásra
Nagyon örülök neki De szégyen gyalázat amit az állattartokkal csinálnak.Felhívom az illetékesek figyelmét nézzenek utánna ,hogy a baromfi tartók nak ehhez képest csak morzsányi jutott volna ha időközben nem fogyott volna el!!Mi csak egy megtűrt ágazat vagyunk.Boldog karácsony a Gráf urnak.
És mennyit??? És miért 3 részletben fizetik??
Válasz #203. hozzászólásra
Hurrá...
Válasz #202. hozzászólásra
Örüljünk másodikak vagyunk
Már utalják a területalapú támogatásokat 2008. december 15. 12:50:00
[Csökkentse költségeit HP eszközökkel!] Nyomtatható verzió Cikk továbbküldése Cikk továbbküldése Hozzászólás Hozzászólás
A földművelésügyi tárca hétfőtől megkezdte a területalapú uniós támogatások kifizetését, ezzel az unióban Magyarország Ausztria után a másodikként indította el ennek a forrásnak a kiutalását a gazdáknak - jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón.
Aláhúzta: összességében mintegy 150 milliárd forintot utalnak ki három részletben a gazdáknak, ebből 100 milliárd a területalapú uniós támogatás.
Elmondta: a 150 milliárd forint további tételeit jelenti az a 27 milliárd forintos agrár-környezetgazdálkodási támogatás, amelyet szintén a közeljövőben kezdenek el kiutalni, illetve egy 23-25 milliárd forintos fejlesztési támogatási rész. A kifizetés határideje jövő év június 30.
Gőgös Zoltán szólt arról is, hogy az FVM irányító hatósága élelmiszeripari, illetve gépbeszerzési és kertészeti pályázatokról is döntött. Ennek során az élelmiszeripari pályázatoknál összesen 42 milliárd forint uniós forrásról döntöttek, gépbeszerzésekre, illetve kertészeti fejlesztésekre pedig 15 milliárd forint EU-s pénz jut majd. Emellett 2009 januárjában a tárca megkezdi az uniós támogatások mellé a mintegy 70 milliárd forintos nemzeti önrész kifizetését is.
Válasz #200. hozzászólásra
kb 150 ha
megvan hozzá mindenem
Nagy területen gazdálkodol?
Van hozzá munkagépeid is?