Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.53 FtUSD389.41 FtCHF429.55 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2004-ben is azt hazutták, hogy 2010-re elérjük az EU átlagot 299EU-rót.Most azzal etetnek minket ,hogy SPS rendszer milyen jó lesz.A Gazda értesitőben azt irják ,hogy mennyi EU-rót kaphat a gazda, de ez nem azt jelenti hogy ennyit is kap. Azt hiszem el ami a számlámra fog érkezni ,a többi csak üres szöveg.2009-ben már nagyon várom,mint gabona termelő a 215EU-rót ,amivel most kábitanak bennünket.
Válasz #145. hozzászólásra
Jó nagy cumi.
Jövőre mennyi lesz hektáronként az újjal?
(LEHET,H ÍRTÁTOK A MÁSIKON,DE A FENE AKAR A TETŰNETTEL KERESGÉLNI)A bázis 2006 lesz,de egy tól-igot tudtok hektáronként?
nekem is ebben a blokkban csak 1,5 hektárom van a 180-ból. még sose volt sehol problémám
és ez a 1,5 ha is szerencsére saját föld, tehát kivételesen ebben a helyzetben kivülálló vagyok
a szomszédom az egy gazdag csávó és nem érdekli a föld. csak megelégelte, hogy aki a használta évek óta még oda se dugta hozzá a képét. ezért a födhivatalba bejelentette és beadta a támogatási kérelmet.
ez egy 5 ha-os föld
Te Géza, és ki vetette el? Mert az egy dolog, hogy kit jegyez be a földhivatal, nálunk egyébként hétfőn lesz egyeztetés, ahhoz képest több kalamajkára számítottam, csak egy blokkban vagyunk érintettek, ott is mi vagyunk a legkevesebb területtel benn, szóval ezt nem nekem kell kibirkózni.
én értem
de sajna az a kettő nem
a földtulajdonost azért nem érdekli, mert gazdag és nem ebböl él
a másik meg szélhámos és az ilyen problémás földeket a nagymama nevére jelentette be és ráér kivárni
az a gond, hogy a két harcos ugyanazt a területet karikázta körbe és nekem semmi közöm hozzá én csak a szomszéd földön vagyok
a két harcos meg csak fujja a magáét
Válasz #128. hozzászólásra
Szia Géza!
Egyszerűen megoldhatod a problémát!Beszélj a falugazdásszal,hogy hivja össze az érintetteket,és mindenki hozza magával a földhasználati lapot az érintett földről!A lapok alapján kiderül ki a hunyó!
Elmész mind a kettőhöz aztán levered mind a kettőt mint vak a poharat aztán szebb jövő . Ha visszapofáznak akkor ütöd míg mozog és kész
a föld tulajdonosa egy gazdag ember, aki meg használja jogtalanul az meg egy köcsög, akinek minden évben több blokkban problémái vannak
nem lesz megegyezés, ezt előre tudom
van egy blokkom amibe túligénylés van
nekem semmi közöm a túligényléshez, de van földem a táblába. saját és a földhivatalba bejelentett.
mi történik a támogatásommal ha a túligénylők nem tudnak megegyezni és egyikőjük se lép vissza
az egyik a földjének a tulajdonosa, a másik a föld jogosulatlan használója. igazából egyiknek se járna a támogatás, de mindkettő beadta
sajnos a jövö évi támogatás bizonytalan ez a helyzet ......... a p. válságon kivül majd még arra fogják az időhúzást hogy nem készültek el a szoftverekkel az új rendszerhez időben
Válasz #109. hozzászólásra
Álmodozzál csak! Ilyen soha nem lesz. Melyik mütrágyagyártó borult térdre elöted? Mert elöttem egyik se a Bige közvetlen akciója nem kényszer hanem piár lépés.
Válasz #108. hozzászólásra
De ez a komcsikat nem érdekli a gazdasági miniszter( Bajnai) miatt már pár Hajdúbét-es paraszt a könnyebb útat választotta sajnos!
még össze se fogtak a parasztok mégis a mütrágyagyártók térdre borultak
eljön az idő, mikor a kereskedők inygyen adják az erőgépet, hogy legyen mivel megindulnunk
Az öreg Rábákon eg T-150-eseken már nem sok lizing lehet. Megyünk azokkal. De az a baj, hogy csak most nagy a szánk. Ez is egy magyar betegség! A Francákkal csinálnák zet amit velünk ott már rég rendetraktak vna a parasztok.
33753 hozzászólás
2004-ben is azt hazutták, hogy 2010-re elérjük az EU átlagot 299EU-rót.Most azzal etetnek minket ,hogy SPS rendszer milyen jó lesz.A Gazda értesitőben azt irják ,hogy mennyi EU-rót kaphat a gazda, de ez nem azt jelenti hogy ennyit is kap. Azt hiszem el ami a számlámra fog érkezni ,a többi csak üres szöveg.2009-ben már nagyon várom,mint gabona termelő a 215EU-rót ,amivel most kábitanak bennünket.
Válasz #151. hozzászólásra
a kur..a annyukat
SPS támogatási összegek:
http://www.tiszacash.hu/uploadedfiles/tamogatasok_2008november.pdf
Ettől nem hányok be!
Inkább elhányom magam.
Válasz #147. hozzászólásra
Kell a különbözet a rablóknak.
Jó nagy cumi.
Jövőre mennyi lesz hektáronként az újjal?
(LEHET,H ÍRTÁTOK A MÁSIKON,DE A FENE AKAR A TETŰNETTEL KERESGÉLNI)A bázis 2006 lesz,de egy tól-igot tudtok hektáronként?
mellesleg még azt nem értem, hogy miért nem kaphatjuk meg euro-ban !
ezt már régebben írtam itt a fórumban, nem figyeltél.
erre van valami jogszabály az eu és m.o. között
ma kaptam a hirt a falugazdásztól, hogy okt.1-i árfolyamon kapjuk a támogatást
ez 241
felháboritó!
Mit fizetnek ki ? A tavalyi AKG-s pénzt is most Augusztus végén kaptuk meg .
Válasz #142. hozzászólásra
:-))))))))))
Válasz #140. hozzászólásra
az szép lenne
Válasz #138. hozzászólásra
Ha elszámolják!
Válasz #138. hozzászólásra
231
Válasz #137. hozzászólásra
nekem is ebben a blokkban csak 1,5 hektárom van a 180-ból. még sose volt sehol problémám
és ez a 1,5 ha is szerencsére saját föld, tehát kivételesen ebben a helyzetben kivülálló vagyok
a szomszédom az egy gazdag csávó és nem érdekli a föld. csak megelégelte, hogy aki a használta évek óta még oda se dugta hozzá a képét. ezért a födhivatalba bejelentette és beadta a támogatási kérelmet.
ez egy 5 ha-os föld
Hali
Lehet azt már tudni,milyen eur/huf árfolyamon számolják el a támogatást?
Válasz #136. hozzászólásra
Te Géza, és ki vetette el? Mert az egy dolog, hogy kit jegyez be a földhivatal, nálunk egyébként hétfőn lesz egyeztetés, ahhoz képest több kalamajkára számítottam, csak egy blokkban vagyunk érintettek, ott is mi vagyunk a legkevesebb területtel benn, szóval ezt nem nekem kell kibirkózni.
Válasz #135. hozzászólásra
én értem
de sajna az a kettő nem
a földtulajdonost azért nem érdekli, mert gazdag és nem ebböl él
a másik meg szélhámos és az ilyen problémás földeket a nagymama nevére jelentette be és ráér kivárni
Válasz #134. hozzászólásra
Géza!
A karikázás nem ér semmit,földhasználat a döntő! Abból csak 1 lehet!
Válasz #133. hozzászólásra
az a gond, hogy a két harcos ugyanazt a területet karikázta körbe és nekem semmi közöm hozzá én csak a szomszéd földön vagyok
a két harcos meg csak fujja a magáét
Válasz #131. hozzászólásra
Figyelj ide! A fgazdász ezt hivatalosan megteheti,és minden kiderül!Nem értem mi a gond!
Válasz #129. hozzászólásra
sajnos ez nem ilyen egyszerű
Válasz #130. hozzászólásra
szia Feri.
ez tök egyértelmü, hogy ki a hunyó, mert a tulajdonos van lejelentve a földhivatalba
Szia Géza!
Egyszerűen megoldhatod a problémát!Beszélj a falugazdásszal,hogy hivja össze az érintetteket,és mindenki hozza magával a földhasználati lapot az érintett földről!A lapok alapján kiderül ki a hunyó!
Elmész mind a kettőhöz aztán levered mind a kettőt mint vak a poharat aztán szebb jövő . Ha visszapofáznak akkor ütöd míg mozog és kész
Válasz #127. hozzászólásra
a föld tulajdonosa egy gazdag ember, aki meg használja jogtalanul az meg egy köcsög, akinek minden évben több blokkban problémái vannak
nem lesz megegyezés, ezt előre tudom
Válasz #126. hozzászólásra
probáld meggyözni öket mert neked sem lessz lové
Válasz #125. hozzászólásra
sajnos ez tölem független, mert két másik ember csatája
Válasz #124. hozzászólásra
8 nap van az eggyességre,ha nem sikeru megeggyezni akkor nincs lové majd csak késöbb
van egy blokkom amibe túligénylés van
nekem semmi közöm a túligényléshez, de van földem a táblába. saját és a földhivatalba bejelentett.
mi történik a támogatásommal ha a túligénylők nem tudnak megegyezni és egyikőjük se lép vissza
az egyik a földjének a tulajdonosa, a másik a föld jogosulatlan használója. igazából egyiknek se járna a támogatás, de mindkettő beadta
Válasz #122. hozzászólásra
mert valamelyik államtitkáré a hortobágy magának csak fizetett.
Válasz #121. hozzászólásra
gyepeseknek igen
Valakinek fizettek már idén AKG támogatást?
Jó éjt
Válasz #117. hozzászólásra
Á! nem lesz senkinek semmi baja, ez egy következmények nélküli ország!!!
jó éjt m. kinek!!
Válasz #116. hozzászólásra
és ha felel is mi van akkor jön egy másik oszt jónapot
Válasz #115. hozzászólásra
Kiváncsi leszek hány álamtitkár felel majd az állásával a hibáért????
sajnos a jövö évi támogatás bizonytalan ez a helyzet ......... a p. válságon kivül majd még arra fogják az időhúzást hogy nem készültek el a szoftverekkel az új rendszerhez időben
Válasz #113. hozzászólásra
igy igaz
Álmodozzál csak! Ilyen soha nem lesz. Melyik mütrágyagyártó borult térdre elöted? Mert elöttem egyik se a Bige közvetlen akciója nem kényszer hanem piár lépés.
Válasz #110. hozzászólásra
én elötte magammal viszek néhány szemétládát
ne túlozzunk
De ez a komcsikat nem érdekli a gazdasági miniszter( Bajnai) miatt már pár Hajdúbét-es paraszt a könnyebb útat választotta sajnos!
még össze se fogtak a parasztok mégis a mütrágyagyártók térdre borultak
eljön az idő, mikor a kereskedők inygyen adják az erőgépet, hogy legyen mivel megindulnunk
Válasz #105. hozzászólásra
élelmiszerválság nem lesz parlagfű meg öngyilkos annál több
Válasz #104. hozzászólásra
sajnos a kényszer az nagy úr!
ha elvesznek mindent, akkor már nincs mit veszteni
lehet majd halászni a zavarosban
Válasz #81. hozzászólásra
ha megszoritanak a támogatásokkal, akkor biztosan élelmiszer válság lesz
meg 2 méteres parlagfű
Az öreg Rábákon eg T-150-eseken már nem sok lizing lehet. Megyünk azokkal. De az a baj, hogy csak most nagy a szánk. Ez is egy magyar betegség! A Francákkal csinálnák zet amit velünk ott már rég rendetraktak vna a parasztok.