Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nákunk se nagyon keresik a marhát ! A mt 390 a holstein 300 Ft ha egyáltalán elviszik! Csak azt tudnám a tescos polcokon mi a büdös sz.rt árulnak, mert nem az én magyartarka bikáimat az biztos!
A bázisjogosultsági dolog nem a 2007 évi támogatáshoz kapcsolodik, tehát a most kapott nemzeti kiegészítést nyugodtan elköltheted. Én is kaptam ilyen felfüggesztést sőt mindenki, mert beperelték a kormányt, hogy ez a dolog alkotmányellenes.
Felénk nagyon gyengén keresik a marhákat és olcsón. HF bika: 310Ft/Kg MT bika 410Ft/Kg. Ezek export minőségre és kompenzációs felárral értendők. Felétek mennyi az ár???
Srácok! Nem tudom mi folyik az MVH-nál, de marha nagy káosz lehet! Tavaly év elejétől vettünk bérbe pár hektárt és vita volt a bázisjogosultságok körül a tulajdonossal, aki azt nem akarta átadni. Na és beadtam a papírokat és igényeltem a bázisjogosultságot magamnak.Febr elején meg is kaptam a nemzeti összeget is a teljes igényelt területre. Megnyugodtam, erre most ideküldi az MVh a papírt, hogy felfüggesztik a "kérelmem vizsgálatával összefüggő eljárást", mert "az ügy érdemi eldöntése olyan kérdés előzetes elbírálásától függ, amely más szerv hatáskörébe tartozik..."
Nagyon kiváncsi vagyok vajon az MVHn kivül mi lehet a másik szerv, akire ez tartozhat??
Másodszor már kifizették, akkor most adjam vissza??? Érti ezt valaki?
Hivd az mvh központi vagy ügyfélszolgálati számait,már ha sikerül megkapnod.
A csajok nagyon rendesek .de rajtuk nem mulik semmi.
Jó akkor várok junius 30 -ig.
Addig a kamatait költsék patikára.255
Sziky!!! Jólenne ha már mindenhonnan lelépnél és nem lennél okoskodo!!!
Ugysem értesz semmihez.Különben mindenki dolgozik azért, hogy valamije legyen.Teneked apuci a valagadalá tesz mindent????
Segítséget kérnék! Állítólag létezik egy zöld szám amelyen érdeklődve megmondják,hogy mennyi támogatást kapok és mikor fízetik.Tudja valaki ezt a számot.? Köszönöm.
Fan kösz, de a traktort elöbb vettük mint a kifizetések történtek. A kört már lefutottam érdeklődésemre amint már írtam azt kaptam, hogy túl igénylés volt, de kinél az még mindig rejtély!!!
Kriszta! fogalmam sincs miért kaphattatok kevesebb pénzt, de ennyi jár, az MVH honlapján is fent van a számítás (www.mvh.gov.hu) szerintem érdeklődj, egy kört megér, hátha csak valamelyik ügyintéző ütött rossz gombot a számítógépen.
amca kérdésére válaszolva a támogatások határideje az uniós december 1-től következő év junius vége, a nemzeti január 1-től március vége. Legalábbis én ezeket a tájékoztatásokat kapom mikor érdeklödöm, ha nem kapom meg a pénzemet.De ez nem mindig tartható, és nem mindig kapjuk meg azokat a pénzeket amiket be igértek.Pl 2007 év nem tudom, hogy ki mennyit kapott, de a beigért töredéke lett a kifizetés.Álitólagos túl igénylések miat osztották vissza ezek a szemetek!!!!!
Én az unióst és a nemzetit megkaptam januárban.
Az erdőtelepités még tervezve sincs.
Aztb tanácsolták irjak a Veresnek .
Tud valaki olyat ,hogy milyen határidő kötelezi ezeket?
Úgy hallottam ,hogy határidő a csillagos ég!
Március kilencedikén irok a Ferinek!
Mindig az jut eszembe, amit egy politologus mondott az EUs népszavazás estéjén valamelyik adón. Riporter kérdez: Mi van akkor, ha a magyar nép nemmel szavaz az EU csatlakozásra? Válasz: Semmi, hol van az megírva, hogy egy ilyen ügyről csak egyszer lehet népszavazást tartani.
Hát kérem, ez a demokrácia...
Mindig az jut eszembe, amit egy politologus mondott az EUs népszavazás estéjén valamelyik adón. Riporter kérdez: Mi van akkor, ha a magyar nép nemmel szavaz az EU csatlakozásra? Válasz: Semmi, hol van az megírva, hogy egy ilyen ügyről csak egyszer lehet népszavazást tartani.
Véleményem szerint mihelyt megengedik teljesen a külföldi tőkének a vásárlást,nekünk végünk mert egyszerüen elvásárolják a talpunk alol.Nemtudunk velük versenyezni.
Miért van az, hogyha kidobnak egy pályázatot és az ember felveszi a kapcsolatot egy pályázatíróval és azt a tájékoztatást kapja, hogy nem érdemes pályázni mivel ő már beszélt AZZAL A BIZONYOS ELNÖKKEL és már a pénz elfogyott?????????
Tud valaiki pályázat írókat??
33753 hozzászólás
Válasz #52. hozzászólásra
Mitszólsz ahozz amikor ki teszik szürkemarha hus, színtiszta, na meg a mangalica hus az valójában az?
Nákunk se nagyon keresik a marhát ! A mt 390 a holstein 300 Ft ha egyáltalán elviszik! Csak azt tudnám a tescos polcokon mi a büdös sz.rt árulnak, mert nem az én magyartarka bikáimat az biztos!
Kriszta! De ez még nincs lejátszva! Szerencsére!
Válasz #46. hozzászólásra
Gézának igaza van a bázisjogusultságot 2006 évtől 2010ig számolják. Amit 2006-ban adtál be területalapura azután kapod majd 2 évig a támogatást.
OK Géza,visszaszívom, 2008-évtől érvényes neked van igazad.
Válasz #42. hozzászólásra
Mifelénk a MT 380/kg a HF 320-340kg feléek a MT sokkal jobb ez is a felárral értendő.
Batka! Ugye tudod, hogy most hülyeséget írtál! A Bázisjogosultságról szó se volt októberig. Én pl. okt 29-én tudtam meg. Rohangáltam is.
Már hogy a fenébe nem a 2007-évi támogatáshoz kapcsolódik, amikor májusban beadtad a kérelmet akkor márcsak az EU-st kérted a top-up-ot nem.
A bázisjogosultsági dolog nem a 2007 évi támogatáshoz kapcsolodik, tehát a most kapott nemzeti kiegészítést nyugodtan elköltheted. Én is kaptam ilyen felfüggesztést sőt mindenki, mert beperelték a kormányt, hogy ez a dolog alkotmányellenes.
Az OK,hogy eldönti, de KI? A Bíróság,mert én más szervre nem tudok gondolni.
Batka ilyen levelet én is kaptam. majd eldöntik mit akarnak!
Felénk nagyon gyengén keresik a marhákat és olcsón. HF bika: 310Ft/Kg MT bika 410Ft/Kg. Ezek export minőségre és kompenzációs felárral értendők. Felétek mennyi az ár???
Srácok! Nem tudom mi folyik az MVH-nál, de marha nagy káosz lehet! Tavaly év elejétől vettünk bérbe pár hektárt és vita volt a bázisjogosultságok körül a tulajdonossal, aki azt nem akarta átadni. Na és beadtam a papírokat és igényeltem a bázisjogosultságot magamnak.Febr elején meg is kaptam a nemzeti összeget is a teljes igényelt területre. Megnyugodtam, erre most ideküldi az MVh a papírt, hogy felfüggesztik a "kérelmem vizsgálatával összefüggő eljárást", mert "az ügy érdemi eldöntése olyan kérdés előzetes elbírálásától függ, amely más szerv hatáskörébe tartozik..."
Nagyon kiváncsi vagyok vajon az MVHn kivül mi lehet a másik szerv, akire ez tartozhat??
Másodszor már kifizették, akkor most adjam vissza??? Érti ezt valaki?
JD tifelétek van kereslet a szarvasmarhákra??
JD elvileg március 31
azt én is szeretném tudni. Nekem is tartoznak vele a piszkok!!!
anyatehén és hízottbika támogatásról tud valaki valamit? Mondjuk mikor fizetik ki?
Hivd az mvh központi vagy ügyfélszolgálati számait,már ha sikerül megkapnod.
A csajok nagyon rendesek .de rajtuk nem mulik semmi.
Jó akkor várok junius 30 -ig.
Addig a kamatait költsék patikára.255
Sziky!!! Jólenne ha már mindenhonnan lelépnél és nem lennél okoskodo!!!
Ugysem értesz semmihez.Különben mindenki dolgozik azért, hogy valamije legyen.Teneked apuci a valagadalá tesz mindent????
Segítséget kérnék! Állítólag létezik egy zöld szám amelyen érdeklődve megmondják,hogy mennyi támogatást kapok és mikor fízetik.Tudja valaki ezt a számot.? Köszönöm.
kriszta,a nemzeti nem jár pl.lucernára,pillangósra,ugarra ezek kiesnek
Mi a faxomból telik nektek drága traktorra és közben itt bőgtök,hogy nem kaptok támogatást? Ti gazdagok vagytok akkor!
Fan kösz, de a traktort elöbb vettük mint a kifizetések történtek. A kört már lefutottam érdeklődésemre amint már írtam azt kaptam, hogy túl igénylés volt, de kinél az még mindig rejtély!!!
Megtudták hogy Claast vettetek és ezért ugy gondolják nektek ennyi is elég .
Kriszta! fogalmam sincs miért kaphattatok kevesebb pénzt, de ennyi jár, az MVH honlapján is fent van a számítás (www.mvh.gov.hu) szerintem érdeklődj, egy kört megér, hátha csak valamelyik ügyintéző ütött rossz gombot a számítógépen.
Batka nem volt tul igény lés még a közös parcellákban sem!!! Mi lehet az oka???
Nem volt valahol túligénylésetek? Mert ha egy hektárnál többel léptetek vissza, a visszalépés duplájával csökkentették a támogatható területet.
Mi a nemzetiből 9857-et kaptunk az uniós 23715 na hol a hiba. Pedig nem volt semmi ziccer a kérelemben.
Batka! Én is annyit kaptam
Kriszta, 25.582 az EU-s, 11.541 FT a nemzeti kiegészítés. ELMÉLETILEG.
amca kérdésére válaszolva a támogatások határideje az uniós december 1-től következő év junius vége, a nemzeti január 1-től március vége. Legalábbis én ezeket a tájékoztatásokat kapom mikor érdeklödöm, ha nem kapom meg a pénzemet.De ez nem mindig tartható, és nem mindig kapjuk meg azokat a pénzeket amiket be igértek.Pl 2007 év nem tudom, hogy ki mennyit kapott, de a beigért töredéke lett a kifizetés.Álitólagos túl igénylések miat osztották vissza ezek a szemetek!!!!!
Én az unióst és a nemzetit megkaptam januárban.
Az erdőtelepités még tervezve sincs.
Aztb tanácsolták irjak a Veresnek .
Tud valaki olyat ,hogy milyen határidő kötelezi ezeket?
Úgy hallottam ,hogy határidő a csillagos ég!
Március kilencedikén irok a Ferinek!
Szerintem már a többség rájött! Csak sajnos nem lehet kilépni belőle,vagy csak nagyon nehezen! Mi az Eu csatlakozás vesztesei lettünk!
eu=szovjetunió cél a parasz tönkretétele és kizsákmányolása 10 év múlva rádöbbenünk erre
Enyit eről a szemét okostojásokról akik fent ülnek a kényelmes fotelban aztán azt sem tudják hogy a mezögazdaságban mi fán hol terem!!!!!!!!!!!!
Tudták elöre a szemetek, hogy az ország és mi is megszívjuk de azért megszavaztatták. Az EU negatív hatásairől sehol nem tájékoztattak.
Ezt hozta az EU! :-(( Sajnos!
Véleményem szerint mihelyt megengedik teljesen a külföldi tőkének a vásárlást,nekünk végünk mert egyszerüen elvásárolják a talpunk alol.Nemtudunk velük versenyezni.
Gépkezelőnek,én optimista ember vagyok,de SAJNA látok rá esélyt!
Válasz #11. hozzászólásra
Köszönöm!!!
szücs én a UNIVER PENTÁT ajánlom az enyémet is ők irták
Kicsinálnak bennünket?
Ez a legális lopás egyik formálya ebben az újkomunizmusban!
Én se kaptam még semmit
Miért van az, hogyha kidobnak egy pályázatot és az ember felveszi a kapcsolatot egy pályázatíróval és azt a tájékoztatást kapja, hogy nem érdemes pályázni mivel ő már beszélt AZZAL A BIZONYOS ELNÖKKEL és már a pénz elfogyott?????????
Tud valaiki pályázat írókat??
SEM az AKG-t sem az unióst,sem a nemzetit!
"Hazudtunk éjel,hazudtunk nappal......."
én még az EU-st sem