Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Látom nem nagyon ontják a támogatásokat. Pár éve még megbízhatóbban csipogott a telefon. Persze ezt a legtöbben tapasztaljuk.
Mindjárt 2 éve, hogy özvegyen maradtam. Azóta tartoznak a 2021-es maradékkal. Meg is mondták a telefonban, hogy 3 évük van kifizetni. Csupán a férjem nevét kellene a bázisról levenni. Természetesen én eddig azóta sem kaptam, se a 2022-es, se a 2023-as pénzekből. Mindent szabályosan átvettem. Minden papírt le- , és beadtam..
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraJó lenne,de ha a terület alapú ilyen nehézkes akkor egyhamar az se fogjuk megkapni.Reménykedjünk,hogy nem később mint tavaly,nekem december végén utaltak.
Úgy néz ki kezdenek beindulni a malmok valamennyire, pedig nekem jött amúgy kötözködő levél is még anno, hogy picivel több az igényelt, mint a valós, és igazoljuk a földhasználat.
Mondjuk pénz az még nyilván nincs belőle azért, de ha határozat van az már jónak a jele. Ilyenkor szerintem rövid időn belül küldik majd a pénzt, legalábbis bízom benne, hogy a héten megjön
Válasz hochmajerkati #29457. hozzászólásáraHa kötsz az adott kultúrádra növénybiztosítást valamilyen kárra... (pl. tavaszi fagy, jégkár stb….), igényelheted az egységes kérelembe ezt a díj támogatást.
Aztán ezzel a biztosítási díjad x%-át visszaadják.
Röviden ennyi.
Válasz Ohaza63 #29440. hozzászólásáraPontosan...a felesleges parlag földeket odaadni a mélyen tisztelt rászoruló honfitársainknak....pillanatok alatt megoldódna minden baj...a föld népességének a 87 százaléka kipusztulna 3 év alatt, ha saját magának kellene megteremteni a táplálkozási feltételeket...ámen
Válasz jango #29434. hozzászólásáraIgazad van.
Vissza lófogathoz, meg a bio és öko gazdálkodáshoz.
Nem pöffeszkedni, meg segget és hasat növeszteni az 50 millás traktorban.
A paraszt ember legyen szikár és erős.
Az egészségügynek is sokat segítene, ha mindenki lóval és kézi munkával művelné a földjeit.
Nem volna ennyi szívbeteg, nem kellene állandóan katéterezni, meg stentekek benyomni a szívhez értágítási célból.
Ráadásul földet kellene osztani a sok panelprolinak , hogy termeljék meg maguknak az ennivalót. Akkor legalább nem irigykednének ránk.
Nem kellene a fél országnak konditerembe szaladgálni, hogy emelgesse a súlyokat, hogy kondija legyen, meg az asszonyok sem a szoliban barnulnának le, hanem ekekapálás közben, amikor vezetnék a lovat.
Sokkal egészségesebb volna a nemzet.
Nem kellene ennyi kórház, orvos, ápoló. Nem ennénk ennyi gyógyszert.
Kubában 90-es években a szegénység miatt 6 évet emelkedett az átlagéletkor, mert mindenki kerékpárra pattant, meg a városban is megműveltek minden területet és szinte vegetariánusok lettek. Az átlag életkor 78 évről 85 évre nőtt.
Válasz rongyos #29436. hozzászólásáraEz az új regisztráció megint a segghülye erdész, ő irigykedik, köpködi folyamatosan a gazdákat, más, normális ember csak ezért nem regisztrál ide.
Válasz Praetor #29435. hozzászólásárana ez a fórum kezd olyan lenni, mint a primitív fééészbúúúk..6 elemit végzett rongyhegesztők ugatnak bele a párizsi tőzsde működésébe...
Válasz jango #29434. hozzászólásáraAmikor hofferekkel művelték a földet, ahhoz képest a termények _reálértéke_ most kb a tizede. Sosem volt ilyen olcsó a termény és a hús sem a történelemben. Hiába növekedtek az elmúlt 100 évben a hektáronkénti hozamok, ha a reálértéke meg töredékére csökkent. Itt nálunk, aki 40hektáron gazdálkodik, az mellette elmegy alkalmazásba, hogy meg tudjon élni. Szóval a nagy p**ához ismereteket is kellene ragasztani, mert észt osztani abból ami nincs, az ciki.
Továbbá, hogy mondjak valamit kulákok, 100 hektáros gazdák művelitek a földet, persze ehhez a Magyar állam adott mindent. Követelőzők vagytok, telhetetlenek. Úgy kellene megművelni mint rég, hofferekkel, lófogattal, akkor nem volt baj, sőt támogatás sem volt. Nem bírtok annyit termelni és eladni, hogy ne szoruljatok az államra? 50 hektár fellett semmi támogatást sem adnék, és nem kell ezt kifogásolni, mert tudjátok hogy ez így van.
Sajnálom, hogy ennyi bolond van ezen a fórumon, és nagyon sok értelmetlen ember van. Annyi sületlenséget írnak egyik a másiknak, hogy egyszerűen mintha csesztetnék egymást.
Válasz rongyos #29431. hozzászólásáraMert hagyjuk, hogy ilyen legyen. Rengeteg jogszabály, intézkedés, határozat, ha a bíróságon kötne ki, szinte biztos, hogy nem állná ki a próbát. Csak szinte mindenki beletörődik. Magamat is beleértve.
33530 hozzászólás
Látom nem nagyon ontják a támogatásokat. Pár éve még megbízhatóbban csipogott a telefon. Persze ezt a legtöbben tapasztaljuk.
Mindjárt 2 éve, hogy özvegyen maradtam. Azóta tartoznak a 2021-es maradékkal. Meg is mondták a telefonban, hogy 3 évük van kifizetni. Csupán a férjem nevét kellene a bázisról levenni. Természetesen én eddig azóta sem kaptam, se a 2022-es, se a 2023-as pénzekből. Mindent szabályosan átvettem. Minden papírt le- , és beadtam..
Válasz Öcsi75 #29478. hozzászólásáraBács megye
Válasz rezeda054 #29475. hozzászólásáraTavaly határozat tavaly pénz idén ellenőrzés és semmi se akg se fold gyumulcs semmi0
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraJó lenne,de ha a terület alapú ilyen nehézkes akkor egyhamar az se fogjuk megkapni.Reménykedjünk,hogy nem később mint tavaly,nekem december végén utaltak.
Anyajuh valakinek?
Tegnap hajnalban határozat, délután pénz Hajdu- bab
Válasz mariangergo860803 #29470. hozzászólásáraMég nem.
Kb. 1 hete jelent meg a 2023-as év az ügyfélkapumon, de azóta semmi státuszváltás, semmi előleg, semmi pénz még nem jött!
Válasz erik18 #29468. hozzászólásáraNovember 17
De közben megjött a pénz is délután .
Reggel jött a határozat délután pénz!
Válasz Kiss007 #29469. hozzászólásáraNekem is!
Válasz mjj #29459. hozzászólásáraSzia. Utalas is megjött? Köszi
Tegnap biss +criss határozat ma a pénz is jött
Válasz Keksz007 #29467. hozzászólásáraÜdv. Mikor volt a státuszváltozás a tájékoztatásibrendszerben?
itt is Jött Biss+Criss határozat mai napon!
Úgy néz ki kezdenek beindulni a malmok valamennyire, pedig nekem jött amúgy kötözködő levél is még anno, hogy picivel több az igényelt, mint a valós, és igazoljuk a földhasználat.
Mondjuk pénz az még nyilván nincs belőle azért, de ha határozat van az már jónak a jele. Ilyenkor szerintem rövid időn belül küldik majd a pénzt, legalábbis bízom benne, hogy a héten megjön
Válasz Manfil 75 #29458. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm!????????
Válasz Manfil 75 #29460. hozzászólásáraSzia, az még sajnos nem jelent semmit. Következő év március a fizetés határ idelye.
Válasz glajos1990 #29462. hozzászólásáraTöbb mint 80
Tejhasznú támogatás érkezett már esetleg valakinek?
Válasz Aslan #29456. hozzászólásáraKöszi! Státuszod mikori? Illetve az előleg hány % ? :)
Szép Napot! Határozat után mennyi idő még utalnak?
Biztosítási díjtámogatás 11.20. dátummal jóváhagyott lett.
Akg határozat megjött horizontális szántó.
Válasz hochmajerkati #29457. hozzászólásáraHa kötsz az adott kultúrádra növénybiztosítást valamilyen kárra... (pl. tavaszi fagy, jégkár stb….), igényelheted az egységes kérelembe ezt a díj támogatást.
Aztán ezzel a biztosítási díjad x%-át visszaadják.
Röviden ennyi.
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/documents/20182/11306928/25+melléklet+VP+Mezőgazdasági+biztosítás+díjához+nyújtott+támogatás+tájékoztató+2022.pdf/135b8d18-f8fe-46e1-926f-f482e4021b56
Sziasztok! Segítségeteket kérem szépen.Mi az a mezőgazdasági biztosítási díj támogatás.?
Köszönöm választ.
Válasz glajos1990 #29452. hozzászólásáraIgen, nekem arra jött előleg határozat tegnap. B-A-Z megye.
Criss+biss határozat H.B. megye
Válasz rongyos #29453. hozzászólásárajahh..határozat..de már az is valami!
Dicsőség az Úrnak, békesség Nektek! Criss+biss előleg..Somogy-megye..
AKG horizontális szántó érkezett-e már valakinek?
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáraAKG előleg, B-K Megye
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáraItt is jött.
Biss határozat most jött
Válasz mjj #29445. hozzászólásáraHorizontális ültetvény.
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáraSzintén zenész!!!
Válasz kulakman #29416. hozzászólásáraNekem is!
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáraMelyik programban vagy benne?
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáraNekem is. B-A-Z megye.
Válasz Manfil 75 #29442. hozzászólásáranekünk is.Békés vármegye
Ma jött AKG határozat előleg kifizetéséről. (SZ-SZ-B megye)
Válasz Ohaza63 #29440. hozzászólásáraPontosan...a felesleges parlag földeket odaadni a mélyen tisztelt rászoruló honfitársainknak....pillanatok alatt megoldódna minden baj...a föld népességének a 87 százaléka kipusztulna 3 év alatt, ha saját magának kellene megteremteni a táplálkozási feltételeket...ámen
Válasz jango #29434. hozzászólásáraIgazad van.
Vissza lófogathoz, meg a bio és öko gazdálkodáshoz.
Nem pöffeszkedni, meg segget és hasat növeszteni az 50 millás traktorban.
A paraszt ember legyen szikár és erős.
Az egészségügynek is sokat segítene, ha mindenki lóval és kézi munkával művelné a földjeit.
Nem volna ennyi szívbeteg, nem kellene állandóan katéterezni, meg stentekek benyomni a szívhez értágítási célból.
Ráadásul földet kellene osztani a sok panelprolinak , hogy termeljék meg maguknak az ennivalót. Akkor legalább nem irigykednének ránk.
Nem kellene a fél országnak konditerembe szaladgálni, hogy emelgesse a súlyokat, hogy kondija legyen, meg az asszonyok sem a szoliban barnulnának le, hanem ekekapálás közben, amikor vezetnék a lovat.
Sokkal egészségesebb volna a nemzet.
Nem kellene ennyi kórház, orvos, ápoló. Nem ennénk ennyi gyógyszert.
Kubában 90-es években a szegénység miatt 6 évet emelkedett az átlagéletkor, mert mindenki kerékpárra pattant, meg a városban is megműveltek minden területet és szinte vegetariánusok lettek. Az átlag életkor 78 évről 85 évre nőtt.
Válasz igazmondó juhász #29437. hozzászólásáraIdeje lenne egy IT szakembernek kiszűrni az ID kódját, és örökre bannolni...jobb helyeken így szoktuk.
Minket ez nem zavar annyi irodát nyit amennyit tud csak azt a Mészáros Lölő pénzéből tegye !!!!!!
Válasz rongyos #29436. hozzászólásáraEz az új regisztráció megint a segghülye erdész, ő irigykedik, köpködi folyamatosan a gazdákat, más, normális ember csak ezért nem regisztrál ide.
Válasz Praetor #29435. hozzászólásárana ez a fórum kezd olyan lenni, mint a primitív fééészbúúúk..6 elemit végzett rongyhegesztők ugatnak bele a párizsi tőzsde működésébe...
Válasz jango #29434. hozzászólásáraAmikor hofferekkel művelték a földet, ahhoz képest a termények _reálértéke_ most kb a tizede. Sosem volt ilyen olcsó a termény és a hús sem a történelemben. Hiába növekedtek az elmúlt 100 évben a hektáronkénti hozamok, ha a reálértéke meg töredékére csökkent. Itt nálunk, aki 40hektáron gazdálkodik, az mellette elmegy alkalmazásba, hogy meg tudjon élni. Szóval a nagy p**ához ismereteket is kellene ragasztani, mert észt osztani abból ami nincs, az ciki.
Továbbá, hogy mondjak valamit kulákok, 100 hektáros gazdák művelitek a földet, persze ehhez a Magyar állam adott mindent. Követelőzők vagytok, telhetetlenek. Úgy kellene megművelni mint rég, hofferekkel, lófogattal, akkor nem volt baj, sőt támogatás sem volt. Nem bírtok annyit termelni és eladni, hogy ne szoruljatok az államra? 50 hektár fellett semmi támogatást sem adnék, és nem kell ezt kifogásolni, mert tudjátok hogy ez így van.
Sajnálom, hogy ennyi bolond van ezen a fórumon, és nagyon sok értelmetlen ember van. Annyi sületlenséget írnak egyik a másiknak, hogy egyszerűen mintha csesztetnék egymást.
Válasz rongyos #29431. hozzászólásáraMert hagyjuk, hogy ilyen legyen. Rengeteg jogszabály, intézkedés, határozat, ha a bíróságon kötne ki, szinte biztos, hogy nem állná ki a próbát. Csak szinte mindenki beletörődik. Magamat is beleértve.
Válasz nemerdőmérnök #29429. hozzászólásáraKözel 20 éve csatlakoztunk ehhez a kuplerájhoz, és még mindig nem forrott ki a rendszer....ez hihetetlen.