Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Diesel Tibor #3274. hozzászólásáraAz 1 dolog.
De a gyereknek magyarázd el ne nyilvánosan csócsálja a menyecskét ha gerjed legközelebb hanem majd éjjel otthon...
Válasz Sk Laci #3281. hozzászólásáraMár a Tiger MT is egy xar, borzasztóan nagy felesleges tömeggel, ritka, nehéz húzású lazítókésekkel, ormótlan nagy tárcsalapokkal... ez még attól is rosszabb, mert a vastag robosztus szerkezetet lecserélték egy esetlen valamire...
Tudnak ők pedig gépet csinálni, nem tudom ezzel miért nyúltak ennyire mellé...
Válasz Diesel Tibor #3278. hozzászólásáraRégeben néztem egy hirdetést, ha jól emlékszem akor 66 000 euró volt írva a 6 m-re. De hogy mi minden volt benne az árban, azt már nem tudom.
Látot valaki a kiállitáson Agrion kukoricavetőgépet? Forgalmazák még? Mert amit kérdeztem Kverneland, Kuhn vetőgépeket, hát elszaladtak rendesen az árakal. Úgy ahogyan még a Gaspardo MTE ami türhető árban volt.
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraPaszolna a Xerion után. De szuperab lenne a mögöte álló 6 m-es Falcon 25cm osztásu grúberkapákal amikor nem csak készited a magágyat és vetsz, hanem egyútal kijuttatod a mütrágyát a vetőmag alá.
Válasz Sk Laci #3263. hozzászólásáraNem tudom melyik cég volt, kaptam egy prospektust csak valahol elhagytam. Valamelyik épületben a fal mellet volt a két darab melső tlt kiállítva.
Ma én is voltam. Annak ellenére, hogy bevezeték a kártyás fizetést, semivel se megy gyorsaban a belépő jegy eladása, sőt nem tudom nem e kellet töbet várni. Benti étkezésnél jóformán pár ember a kaszánál, a tavalyi sorokról csak álmodhatak az eladók.
Kiállitás szép volt, pár ismerősel is találkoztam.
Válasz apuci #3253. hozzászólásáraNem kaptam. Azért érdeklődöm.Gabinak adtam le, de gondolom kisebb gondja is nagyobb mint rám figyelni. De akkor biztosan ott lesz.
3951 hozzászólás
Válasz Pogba #3295. hozzászólására6 soros teleszkopos vázal, 1000 L-es mütrágyaszóróval? Biztosan Agrion volt?
Válasz VMisi #3299. hozzászólásáraEnnyi idő után már jól fog esni a szappan, meg a borotva!
Válasz Diesel Tibor #3289. hozzászólásáraKöszi!
Válasz *** HM *** #3297. hozzászólásáraLehet ,hogy ez a sorrend,,, ,aztán majd az idő megmondja.
Válasz Diesel Tibor #3296. hozzászólására
Tehát a hálótársa is...
Azután a h.gótársa...
Oszt a házastársa....lesz.
Válasz *** HM *** #3293. hozzászólásáraEz kimaradt (lakótársa)
Válasz *** HM *** #3294. hozzászólásáraHogy mikorra kapható azt nem tudom.
11-12 ezer euró körül mozog pro kerékkel.
Válasz Pogba #3292. hozzászólásáraMilyen ár van rá most?
Mikorra kapható?
Válasz Diesel Tibor #3291. hozzászólásáraKit csócsált... traktoros váltótársa munkatársa a csajé?
Válasz Sk Laci #3276. hozzászólásáraDorkernél voolt egy, tüzetesebben is átnéztük mivel a haver ilyet akar venni.
Válasz *** HM *** #3290. hozzászólásáraÉn itt írtam már ,hogy szeret házi nyúlra vadászni,,,,máskülönben meg ne irigykedj
Válasz Diesel Tibor #3274. hozzászólásáraAz 1 dolog.
De a gyereknek magyarázd el ne nyilvánosan csócsálja a menyecskét ha gerjed legközelebb hanem majd éjjel otthon...
Válasz VMisi #3287. hozzászólásáraigen.
Válasz Diesel Tibor #3272. hozzászólására
Válasz Diesel Tibor #3285. hozzászólásáraOdaadtad Mannak "cuccost"?
Válasz feri6 #3282. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz .Feco. #3284. hozzászólásáraMég csak nézelődési szinten járok ebben a gépbeszerzésben 1-2 év,és addig kipróbálok 1-2 db -t.
Válasz Diesel Tibor #3279. hozzászólásáranem, nem sikeredett mutatósra (sem)!
felejtsd el, vegyél topdown-t, Opus-t, vagy TigerAS-t! Ne legyél a magad ellensége!
Válasz Sk Laci #3281. hozzászólásáraMár a Tiger MT is egy xar, borzasztóan nagy felesleges tömeggel, ritka, nehéz húzású lazítókésekkel, ormótlan nagy tárcsalapokkal... ez még attól is rosszabb, mert a vastag robosztus szerkezetet lecserélték egy esetlen valamire...
Tudnak ők pedig gépet csinálni, nem tudom ezzel miért nyúltak ennyire mellé...
Válasz Sk Laci #3276. hozzászólásáraDorker forgalmazza.
Válasz .Feco. #3277. hozzászólásáraMiért? Mi nem jön be neked a Tritonon?
Válasz Diesel Tibor #3278. hozzászólásáraRégeben néztem egy hirdetést, ha jól emlékszem akor 66 000 euró volt írva a 6 m-re. De hogy mi minden volt benne az árban, azt már nem tudom.
Válasz .Feco. #3277. hozzászólásáraNa hallod ez tényleg az,amúgy nagyon mutatósra sikeredett.
Válasz Sk Laci #3275. hozzászólásáraAz igaz,,,,, de annak az árát már meg sem mertem kérdezni,erre is 49000eu mondtak
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraHát úgy látszik az alapból is moslék xar TigerMT-t sikerült lemásolniuk úgy, hogy még attól is rosszabb legyen...
Látot valaki a kiállitáson Agrion kukoricavetőgépet? Forgalmazák még? Mert amit kérdeztem Kverneland, Kuhn vetőgépeket, hát elszaladtak rendesen az árakal. Úgy ahogyan még a Gaspardo MTE ami türhető árban volt.
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraPaszolna a Xerion után. De szuperab lenne a mögöte álló 6 m-es Falcon 25cm osztásu grúberkapákal amikor nem csak készited a magágyat és vetsz, hanem egyútal kijuttatod a mütrágyát a vetőmag alá.
Válasz *** HM *** #3273. hozzászólásáraLátttalak !!!!!!bújkáltál előlünk.
Válasz Diesel Tibor #3272. hozzászólásáraNa mivolt Tibibácsi mit láttatok még a családdal?
Válasz Bán Zsolt #3271. hozzászólásáraDeeee az megvan ,,,ez a jövőt illetőleg
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraTán nem tetszett élőben a sajátod?
,,,Ezt nézegettem a felkőldről
Válasz Sk Laci #3268. hozzászólásáraKöszi már rájuk kerestem.
Válasz csontii #3266. hozzászólásáraSzlovén Lesniket meg tudom adni, ha az érdekelne.
Válasz csontii #3266. hozzászólásáraLesnik
Gravetti volt a lukban sarokban.
Válasz Sk Laci #3263. hozzászólásáraNem tudom melyik cég volt, kaptam egy prospektust csak valahol elhagytam. Valamelyik épületben a fal mellet volt a két darab melső tlt kiállítva.
Semmi dugó ma se.
Tényleg mi van idén?
Sok 100 kocsinyi paraszttal kevesebb jöhetett beleuntak a 2 órás araszolásos masséletérzésbe?
Válasz csontii #3258. hozzászólásáraElég sok fronthidraulikás volt.
Zuidberg sauter degenhart aigner dakota sokoró lesnik....
Meg amit kihagytam...
Válasz csontii #3256. hozzászólásáraMelyiket nézted a szlovént, vagy a németet?
Ma én is voltam. Annak ellenére, hogy bevezeték a kártyás fizetést, semivel se megy gyorsaban a belépő jegy eladása, sőt nem tudom nem e kellet töbet várni. Benti étkezésnél jóformán pár ember a kaszánál, a tavalyi sorokról csak álmodhatak az eladók.
Kiállitás szép volt, pár ismerősel is találkoztam.
Az Agroinformnak köszönjük a kávémeghívást
Válasz sirhanzoltan #3260. hozzászólásáraLehet meglett a hatása, hogy nem ingyen, hanem 2 ropiért mehettek be a helyben lakók.
Válasz *** HM *** #3259. hozzászólásáraMa voltam, de nem igazán volt tömeg. Nem ez a megszokott. Mi történt?
Volt ma vlm izgi emberek?
Válasz Ares 826 #3257. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz csontii #3256. hozzászólásáraDereland kft, nézz rá az oldalukra, de van teló számom is 06303851351 Dér Attila.
Ha valaki elvetődne arra a standra ahol a melső tlt-t állították ki,megköszönném,ha kérne valami elérhetőséget.
Válasz vénkabi #3254. hozzászólásáraGondolom meg lesz,de azért reggel csörögj rá.
Válasz apuci #3253. hozzászólásáraNem kaptam. Azért érdeklődöm.Gabinak adtam le, de gondolom kisebb gondja is nagyobb mint rám figyelni. De akkor biztosan ott lesz.
Válasz vénkabi #3251. hozzászólásáraIgen 1 és 3-as kapunál vannak,de e-mailt nem kaptál amiben leírják hogyan kapod meg?
Válasz vénkabi #3251. hozzászólásáraÉn kaptam visszajelzést és a kislány ott állt a kapunál.