Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #3145. hozzászólására
Én mindkettőt kihagytam! (sőt, hólapátom sincs az előző évekből)
Bronzérmes dobogós még szerintem a héliumos tehénlufi!
Válasz istvan97531 #3143. hozzászólásáraTavaly minden mag 19e ft volt de csak az expón. Ma Tataházán , alexandra duo magra 37e mondtak. Ezért már megéri felmenni szerintem. Köszi.
Sziasztok, most esett csak le hogy a Takarék csoportnak és az Agroinformnak közös standjuk van. Én pénteken leszek Takarék standján gyertek minél többen kávézni
Megvan az idei sikercucc.
Fekete vödör meg a kék lemkenes 1kezes szerszám vagy mirosseb.... tároló hordódoboz...
Mindenkinél akarom látni a köv napokon...
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraIgazolványt nem kértek.
Az e őstermelőimet lecsipantottam, de a fater mágnes-csíkos NAK kártyáját nem tudták leolvasni, mert olyan kütyülyük nem volt. De nem foglalkoztak vele, adták a jegyet. De mint írtam, ott közvetlen a pultjuk mellett, regisztrációt kell kitölteni. Ott volt egy 10 perces stau, értetlenkedés miatt. De személyit, stb. ott sem kértek.
Ja, és egy kártya egyszer játszik.
Válasz Bárány #3130. hozzászólásáraHála néktek távolmaradott tesvirek, kik pikapjaitokkal nem hátráltattátok be s kihatolásunkat, és inkább választottátok a husokat a vasak helyett.... Tehát a jól bevált rosszalkodást otthon az asszonnyal...
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraPénztárnál jegyet én bankkártyával fizettem. Nem vettem töltögetőst.
Az külön sorban volt, de azok is haladtak szépen.
Szerintem inkább ott lehetett esetleg a probléma, hogy sokan akkor szembesültek ezzel a dologgal.
Voltak nézelődôk, akik nem tudtàk, hová álljanak.
Ha mész, (te tudod hogy ez így működik) nézz körül, táblák vanna pénztáraknál, pultoknál. Ha valami nem tiszta, kérdezz valakit, és akkor haladni fogsz.
Bár lehet hogy ha többen lesznek mint ma, akkor lesz gebasz.
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraKártyával akartál venni Lexiont?
Persze, hogy pislogtak. Majdnem annyira, mint a pénztáros kislány, akinél kápéval feltöltötted!
Válasz Sk Laci #3123. hozzászólásáraÉn most értem haza.
10 körül az 1-es fogadónál kb.10 percet álltunk sorba. Igaz én a sima bankkártyás pénztárnál. De máshol is haladt szépen.
NAK-os pultnál adták az ingyen beugrót, de utána, ott mellette regisztrálni kellett, ugyanúgy mint a neten. Az is 10 perc.
De délután kifelé jövet, ugyanúgy ott ült a kiscsaj a jegyekkel. Szóval szerintem nincs limit.
Az egészhez hozzátartozik, hogy relative kevesen voltak. Kajaárusok csak leskelődtek. Axinál említettem ezt a "csak kártyás dolgot", csak pislogtak. És nyugodtan fizettem kp.-ba.
Kártyatöltögető pultnál csak telózott a csajszi.
Volt valaki ma az Agro-mashon? Hogyan néz ki a fizetőkártyákal? Menyire van keveredés-értetlenkedés a belépőkel, parkolásal, majd a távozásal-kártyaviszaváltásal?
Válasz Bobo77 #3108. hozzászólására"Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni. Így összességében 50 % kedvezmény igénybevételével utazik."
Internetes jegyvásárlásnál van ilyen alkalmi menettérti menetjegy?
Válasz Bárány #3113. hozzászólásáraHagyd rá,igazából a fórumozók kb 90%-a magasról lesza..ja az ő véleményét illetve mondandóját (esetek többségében vãlaszra se méltatják) csak ez még nem esett le neki.
Válasz Radocz #3112. hozzászólásáraNagyon szeretnél fogást találni rajtam, de ezzel csak azt éred el, hogy újra és újra megmutatod, mennyire nem értesz semmihez.
Pl. most. De nem magyarázom el, hogy miért írtál ismét(!) hülyeséget, úgyse fognád fel, csak süketelnél, ahogy szoktál.
Az alkoholos sugalmazásod meg simán csak rágalmazás, de ezt sem veszem komolyan tőled.
Highlights info row image
17 298 ember követi.
Icon denoting friends who like the page
Dani Rolek és további 11 ismerősöd kedveli ezt, vagy bejelentkezett itt.
A közösségi oldalon meg be linkelted, hogy kedveled a Hugexpo-t.
Lám-lám mit tesz a sok alkohol.
Válasz atisgyulai #3106. hozzászólásáraLessz ott fogadócsarnokban NAK stand, ott kell kártyát mutatni, és ha van még jegyük szerencséd van. De még azt is kell regisztrálni vagy mifene, már nem emléxem
Válasz Bán Zsolt #3094. hozzászólásáraIgen azt mondta,hogy csak a nevet kell mondani az 1 és 3 kapunál.Viszont azt is mondta küld emailt arról,hogy megvan a belépő viszont én nem kaptam. Ráírtam de semmi ha estig nincs konkrétum akkor veszek jegyet elővételben,rosszul mutatna ha a kapunál kell visszafordulni.
3951 hozzászólás
Válasz atisgyulai #3141. hozzászólásáraÉrtem
Most mondja bátyám, hogy nyertünk 2 jegyet agroinformon :D
Így már nem aktuális, de azért köszönöm :)
Válasz istván00 #3147. hozzászólásáraPhileax árát mond már meg,mert nekem elég homályos ha ránagyítok.
Köszi
Válasz *** HM *** #3145. hozzászólására
Én mindkettőt kihagytam! (sőt, hólapátom sincs az előző évekből)
Bronzérmes dobogós még szerintem a héliumos tehénlufi!
Válasz istvan97531 #3143. hozzászólásáraTavaly minden mag 19e ft volt de csak az expón. Ma Tataházán , alexandra duo magra 37e mondtak. Ezért már megéri felmenni szerintem. Köszi.
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáracsak a nagy kép minőslg miatt igy tudom megosztani
Sziasztok, most esett csak le hogy a Takarék csoportnak és az Agroinformnak közös standjuk van. Én pénteken leszek Takarék standján gyertek minél többen kávézni
Megvan az idei sikercucc.
Fekete vödör meg a kék lemkenes 1kezes szerszám vagy mirosseb.... tároló hordódoboz...
Mindenkinél akarom látni a köv napokon...
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólására
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáraPont lefénképeztem de nagyon mondtak hogy az expo ideje alatt
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraAz van a tájékoztatóban h az őstermelői is elfogadják. Az van saját? Lehet az biztosabb
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraIgazolványt nem kértek.
Az e őstermelőimet lecsipantottam, de a fater mágnes-csíkos NAK kártyáját nem tudták leolvasni, mert olyan kütyülyük nem volt. De nem foglalkoztak vele, adták a jegyet. De mint írtam, ott közvetlen a pultjuk mellett, regisztrációt kell kitölteni. Ott volt egy 10 perces stau, értetlenkedés miatt. De személyit, stb. ott sem kértek.
Ja, és egy kártya egyszer játszik.
Válasz Bárány #3130. hozzászólásáraHála néktek távolmaradott tesvirek, kik pikapjaitokkal nem hátráltattátok be s kihatolásunkat, és inkább választottátok a husokat a vasak helyett.... Tehát a jól bevált rosszalkodást otthon az asszonnyal...
Válasz atisgyulai #3138. hozzászólásáraÈn meg 1 fergát..
Válasz Bárány #3129. hozzászólásáraJa!
Végül kp.-ra vettem egy 850-es axiont!
Ha nekem még nincs NAK kártyám, vajon elfogadják tőlem apuét?
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraPénztárnál jegyet én bankkártyával fizettem. Nem vettem töltögetőst.
Az külön sorban volt, de azok is haladtak szépen.
Szerintem inkább ott lehetett esetleg a probléma, hogy sokan akkor szembesültek ezzel a dologgal.
Voltak nézelődôk, akik nem tudtàk, hová álljanak.
Ha mész, (te tudod hogy ez így működik) nézz körül, táblák vanna pénztáraknál, pultoknál. Ha valami nem tiszta, kérdezz valakit, és akkor haladni fogsz.
Bár lehet hogy ha többen lesznek mint ma, akkor lesz gebasz.
Válasz Matyi50 #3134. hozzászólásáraKicsit olvass vissza, már kiveséztük.
Válasz bandigh #3133. hozzászólásáraHogy micsoda? Fizetőkártya? Leirná valaki,hogy mi ez?
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraNem tudom, de lehet sok helyen csak elfogadják még idén, hogy ne legyen parasztlázadás.
Válasz Czanik Sanyi #3124. hozzászólásáraIgen.
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraMostan akor lehet kp-ban fizetni, vagy nem? Vagy mit lehet csak kp-val fizetni?
Válasz *** HM *** #3128. hozzászólásáraEzt nekünk, távolmaradóknak köszönheted!
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraKártyával akartál venni Lexiont?
Persze, hogy pislogtak. Majdnem annyira, mint a pénztáros kislány, akinél kápéval feltöltötted!
Érdekes...
Könnyű behatolás, laza gyors dugómentes kitakarodás...
Hihetetlen.
Nép rogyásig de nem szarásig....
Válasz Sk Laci #3123. hozzászólásáraÉn most értem haza.
10 körül az 1-es fogadónál kb.10 percet álltunk sorba. Igaz én a sima bankkártyás pénztárnál. De máshol is haladt szépen.
NAK-os pultnál adták az ingyen beugrót, de utána, ott mellette regisztrálni kellett, ugyanúgy mint a neten. Az is 10 perc.
De délután kifelé jövet, ugyanúgy ott ült a kiscsaj a jegyekkel. Szóval szerintem nincs limit.
Az egészhez hozzátartozik, hogy relative kevesen voltak. Kajaárusok csak leskelődtek. Axinál említettem ezt a "csak kártyás dolgot", csak pislogtak. És nyugodtan fizettem kp.-ba.
Kártyatöltögető pultnál csak telózott a csajszi.
Válasz SCHLEPPER #3125. hozzászólásáraKöszi. A kedvezmény nálam a kérdés de holnap megyünk és megtudom. Remélem az időjárás nem szól közbe.
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáraKint vannak csak a kedvezményekről nem tudok
Válasz apuci #3119. hozzászólásáraHolnap?
Volt valaki ma az Agro-mashon? Hogyan néz ki a fizetőkártyákal? Menyire van keveredés-értetlenkedés a belépőkel, parkolásal, majd a távozásal-kártyaviszaváltásal?
Válasz Berkó_ #3110. hozzászólásáraLesz....van kóstoló mindenki részére!
Válasz Bobo77 #3108. hozzászólására"Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni. Így összességében 50 % kedvezmény igénybevételével utazik."
Internetes jegyvásárlásnál van ilyen alkalmi menettérti menetjegy?
Valaki aki kint van az expón megmondaná ,hogy a Ragt vetőmagosok kint vannak e idén is a kedvezményes áraikkal? Köszönöm.
Válasz medikus #3118. hozzászólásáraArról a bizonyos fórumtalálkozóról nem maradt le!
Válasz Berkó_ #3110. hozzászólásáraFórum találkozóról lemaradtál!Idáig hol voltál?
Mert mindenkinek a sajátja a legjobb fogyasztású kinézetű legbitangabb stb!
Válasz *** HM *** #3115. hozzászólásáraDe ha mindenkinek limited edition van, akkor az mitől egyedi?
Izzítsátok a limited egyedi pikapokat indul az idei tömegnyomor alamass...
Válasz Bárány #3113. hozzászólásáraHagyd rá,igazából a fórumozók kb 90%-a magasról lesza..ja az ő véleményét illetve mondandóját (esetek többségében vãlaszra se méltatják) csak ez még nem esett le neki.
Válasz Radocz #3112. hozzászólásáraNagyon szeretnél fogást találni rajtam, de ezzel csak azt éred el, hogy újra és újra megmutatod, mennyire nem értesz semmihez.
Pl. most. De nem magyarázom el, hogy miért írtál ismét(!) hülyeséget, úgyse fognád fel, csak süketelnél, ahogy szoktál.
Az alkoholos sugalmazásod meg simán csak rágalmazás, de ezt sem veszem komolyan tőled.
Válasz Bárány #2983 hozzászólásáraVálasz Bárány #2988. hozzászólásáraakkor most szereted vagy nem szereted?
Highlights info row image
17 298 ember követi.
Icon denoting friends who like the page
Dani Rolek és további 11 ismerősöd kedveli ezt, vagy bejelentkezett itt.
A közösségi oldalon meg be linkelted, hogy kedveled a Hugexpo-t.
Lám-lám mit tesz a sok alkohol.
Válasz Berkó_ #3110. hozzászólásáraminden nap 11 órakor a menőgazdászok csoportba van invitálás.
Én csütörtökön megyek, ha ......
Lesz most vmi fórumtali? Na és tökmag vásárlási lehetőség? Adorex nem hoz véletlenül?
Válasz F-A-R-M-E-R és BOBO77 hozzászólására
Köszi mindkettőtöknek!
Válasz atisgyulai #3106. hozzászólására
Válasz atisgyulai #3106. hozzászólásáraLessz ott fogadócsarnokban NAK stand, ott kell kártyát mutatni, és ha van még jegyük szerencséd van. De még azt is kell regisztrálni vagy mifene, már nem emléxem
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3104. hozzászólásáraA pénztárnál kell a kamarai tagságot jelezni? Vagy hogy működik ez a dolog?
Válasz Bán Zsolt #3094. hozzászólásáraIgen azt mondta,hogy csak a nevet kell mondani az 1 és 3 kapunál.Viszont azt is mondta küld emailt arról,hogy megvan a belépő viszont én nem kaptam. Ráírtam de semmi ha estig nincs konkrétum akkor veszek jegyet elővételben,rosszul mutatna ha a kapunál kell visszafordulni.
Válasz avm #3103. hozzászólásáraIngyen,èrkezèsi sorr. napi limites belèpőket osztogatnak ami kb. 1-2 óra alatt elfogy.
De még mindíg nem tudom tutira, hogy ingyen mehet minden NAK tag vagy sem?
Válasz 44claasgarantos #3101. hozzászólásáraMagad gazdálkodsz? Miért aki gépet vesz annak más gazdálkodik?