Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .MAN. #2992. hozzászólásáraAkkor mi is megpróbáljuk szerdán megcélozni.
Gyerek majd örül, hogy nem kell menni suliba!
Csak elnézik neki, ha lóg egy napot.
Válasz Büresz #2991. hozzászólásáraTalán az első nap amikor nyugisabb a helyzet. Olyankor még mindenki friss, az értékesítőknek kicsit több az ideje és nagyobb a lendülete.
Csütörtökön-pénteken általában buszos csapatok érkeznek.
Szombat pedig már csak cirkusz a népnek. Akkor annyian szoktak lenni, hogy egy tűt nem tudsz leejteni.
Válasz Bárány #2988. hozzászólására
Amikor ott vagyunk, álltalában nekünk megtelik
teljesen az a pohár. Elege lessz az embernek a tömegnyomorból, a körülményes kijutásból, sz@rabbnál drágább kajákból, stb.
De az ember képes 2 év alatt ezt elfeljteni, és csak azért is újrapróbálkozni.
Na jó, átfogalmazom: én nem szeretem. De úgy általában az expókat, kiállításokat sem.
Nincs kedvem sokat írogatni, meg amúgyis kb. kitaláljátok, miket mondanék.
Ez a félig teli, vagy félig üres pohár esete: aki szereti az AgroMasht, annak félig teli az a pohár, nekem meg félig üres. Nem hogy soha nem vettem semmit a Mashon, de igazából semmi olyan plusz élményt, infót, tudást nem nyújtott, amit máshonnan ne kaphattam volna meg, ráadáaul nyugodtabb körülmények között, nyugodtabb, rám koncentráló kereskedőktől.
De nektek természetesen kellemes időtöltést kívánok!
Válasz máris szomszéd #2986. hozzászólásáraMeg azzal, mire megérti a "kereskedő", hogy mit is szeretnénk!
A 11 éves fiam többet konyít a gépekhez, mint ott sokan.
A cambridge henger mellett állva mondom a kereskedőnek hogy ez érdekelne. Rögtön üdítő, ásványvíz, kávé, süti (a csajok legalább értették a dolgukat) erre a manus elkezdi mutogatni az rt-jük katalógusát, és már kezdte is átszámolni az eurót.
Általában elszoktunk menni már csak unaloműzés okából is,csak annyi,hogy nem kertészeknek szól de hizlaljuk a szemünket.
Azt utálom a legjobban,hogy igazán kiírhatnák a kiállított vasak árát az adott felszereléssel,arra megy el az idő mire szóba állnak az emberrel.
Ha van cél, akkor nem felesleges bolyongás.
Pl. mikor a hengert kerestem, ott egy helyen megnézhettem 4-5 gyártó termékét (üzletről szó sem volt ott, és akkor).
Ezért legalább 3-4 irányba kellett volna az országban, 100-150 km-t kocsikáznom.
Arról nem is beszélve, ha csak egyet megnézek valahol egy kereskedőnél, és nem veszem meg ott azonnal, hanem azt mondom illedelmesen!!! hogy köszönöm de szeretném más gyártó termékét is megnézni, hát úgy néznek mint a véres rongyra.
Lehet nyitott szemmel is nézelődni, infót gyűjteni.
Meg van aki a kapcsolatok miatt megy, és nem is a gépeket nézegeti hanem a pohár alját.
Én tavaly nem voltam, idén ha az útviszonyok kedveznek, akkor megnézem a gyerekkel.
Válasz Bárány #2983. hozzászólásáraMiért? Te melyik kiállitást tartod jobnak, amin részt is veszel?
Nekem nagyon is megfelel a AgroMash: szezonon kívüli-nincsen munka a határban, 100 km-es körzetben, jó hangulatú,......
Válasz Bárány #2978. hozzászólásáravalóban irritáló tud lenni a cowboy kalapos,pénztárnál wip jeggyel előre tolakodó,majd reggelröl már a kocsma hangulatu, büfénél hat kolbászt meg egy üveg becsempészett házit betolva félmólésan vihogó,minden gépbe beleülő,ajándék sapkáért standnál verekedő ,bűzlő,csürhe módon vonuló kúltúrlény.Ahogyan a magát elitnek képzelö,parkolóba keresztben beállókat sem kell félteni, hogy a fenti bámészkodóktól nem látják milyen új gépeket,meg hányszáz milkásat vegyenek majd idén
Talicskázzák itt az rtk tököket oszt stresszeltek 1 csipet 500ason...
Elég megnéznem parkolót milyen kocsikkal jártok.... Minden hájjal megkent Zsirosék mondom...
Válasz *** HM *** #2977. hozzászólásáraHa van lehetőség, nyilván használd ki.
De nem nagyon tudok azonosulni ezzel az egy-kétezer forinton görcsöléssel, ami itt időnként megy. Ha el akarok menni, megveszem a belépőt, ha nem akarok, akkor meg akár ingyen is lehet, úgyse megyek. A magasabb ár a bámészkodókat tartja távol. A szakmabelieket és a kívülállókat egyaránt.
Válasz Bárány #2975. hozzászólásáraMegvan!
Láttam, csak rossz cikket olvastam.
Másoltam a szöveget a keresőbe, (nem értem, miért nem hasznáják sokan a "link hozzáadása" funkciót) és nem figyeltem, csak ráböktem a legfelső találatra. A téma az volt, de ez nem szerepelt benne.
Válasz emcett #2969. hozzászólásáraLimitet nem tudom, de ha regisztrálsz, ott helyben is 2 rugó a jegy.
Mikor voltunk, én sem vettem meg online, mert mi van ha közbejön valami( volt rá példa) és nem tudok menni.
Volt hogy nyitáskor ott voltunk, alig mentek még be páran, (legalábbis ott a belső parkolónál), és már azt mondták, elfogyott az ingyenes limit.
Én meg olyat kérdeznék, ha tudja valaki, hogy az őstermelői kártyát is elfogadják vagy csak a kamarait? Az ős ma jött meg, kamarai még kanyarba sincs, de az ősön rajta van a kamarai azonosító is.
Azt tudja valaki, hogy mennyi a napi limit a NAK igazolvány általi ingyenes belépésre?
Mert ha ez a szám nem túl nagy, akkor nincs garancia az ingyenes belépésre, ha meg előre nem veszek kedvezményes jegyet, akkor fizethetem a teljes vételárat...
Válasz Varga László_37163 #2958. hozzászólásáraHogyne! Legyek irigy akkor :D Nem az ottani lakosokkal van a bajom,hanem az árképzéssel...Sorry! Na de biztos rengeteg gépet eladnak a tizedik kerületieknek...a betévedő vidékiek meg csak valoszinű lébecolnak. Ahogyan a kérdőív kitöltés utáni kedvezmény sem olyan egyértelmű,mint a helyieknek hirdetett 1500as belépő .
Válasz Matyi50 #2945. hozzászólásáraEz egy nagyon buta irigy hozzászólás,miért zavar ha a helyben lakó olcsóbban megy be ,ha nem tudnád majdnem minden szórakoztató szolgáltatást a helybeli az ár töredékéért veheti igénybe,pl fürdő belépők.
Amúgy a jegy bárki számára 2000 forintért elérhető,1 perc kérdőív kiköltése ellenében.
Szerintem ezzel szűrni próbálják a szájtátókat. A szakmabeliek (mi, parasztok) hozzá tudnak jutni kedvezményes jegyhez, meg mivel előre készülnek rá, megveszik olcsóbban online. A kőbányaiak még 1500-ért sem fognak tömegesen megjelenni.
Hogy beválik-e, majd kiderül.
3951 hozzászólás
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3000. hozzászólásáraA napi limitről nem ír senki!
Azt írják MINDEN tagunkat meghívjuk.
Válasz avm #2999. hozzászólásáraIgen,napi limit viszont reggel hamar elfogy, azt vedd figyelembe, nyitásra ott kell lenni
Most akkor tényleg ingyenes minden NAK tagnak a belépés?
https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/98415-a-kamara-ujra-meghivja-tagjait-az-agromashexpo-ra
Válasz .Norbert #2995. hozzászólásáraGratula
Válasz .Norbert #2995. hozzászólásáraremélem üres platóval mész haza a kiállításról
Válasz .Norbert #2995. hozzászólásáraKöszönjük a meghívást! Ott leszünk, megnézünk! Ráadásul külön stand, gratula!
Mindenkit várunk szeretettel a NorAn standon a C pavilon 4E standján
Válasz .MAN. #2992. hozzászólásáraÉn kb szerdán ott leszek!
Válasz .MAN. #2992. hozzászólásáraAkkor mi is megpróbáljuk szerdán megcélozni.
Gyerek majd örül, hogy nem kell menni suliba!
Csak elnézik neki, ha lóg egy napot.
Válasz Büresz #2991. hozzászólásáraTalán az első nap amikor nyugisabb a helyzet. Olyankor még mindenki friss, az értékesítőknek kicsit több az ideje és nagyobb a lendülete.
Csütörtökön-pénteken általában buszos csapatok érkeznek.
Szombat pedig már csak cirkusz a népnek. Akkor annyian szoktak lenni, hogy egy tűt nem tudsz leejteni.
Tapasztalat alpján melyik nap vannak a legkevesebben?
Legalább gyorsabban át halad az infulenza sok ember egy helyen másra nem jó szerintem jól járnak a besti árusok
Válasz Bárány #2988. hozzászólására
Amikor ott vagyunk, álltalában nekünk megtelik
teljesen az a pohár. Elege lessz az embernek a tömegnyomorból, a körülményes kijutásból, sz@rabbnál drágább kajákból, stb.
De az ember képes 2 év alatt ezt elfeljteni, és csak azért is újrapróbálkozni.
Válasz Sk Laci #2984. hozzászólására(meg Atiséra)
Na jó, átfogalmazom: én nem szeretem. De úgy általában az expókat, kiállításokat sem.
Nincs kedvem sokat írogatni, meg amúgyis kb. kitaláljátok, miket mondanék.
Ez a félig teli, vagy félig üres pohár esete: aki szereti az AgroMasht, annak félig teli az a pohár, nekem meg félig üres. Nem hogy soha nem vettem semmit a Mashon, de igazából semmi olyan plusz élményt, infót, tudást nem nyújtott, amit máshonnan ne kaphattam volna meg, ráadáaul nyugodtabb körülmények között, nyugodtabb, rám koncentráló kereskedőktől.
De nektek természetesen kellemes időtöltést kívánok!
Válasz máris szomszéd #2986. hozzászólásáraMeg azzal, mire megérti a "kereskedő", hogy mit is szeretnénk!
A 11 éves fiam többet konyít a gépekhez, mint ott sokan.
A cambridge henger mellett állva mondom a kereskedőnek hogy ez érdekelne. Rögtön üdítő, ásványvíz, kávé, süti (a csajok legalább értették a dolgukat) erre a manus elkezdi mutogatni az rt-jük katalógusát, és már kezdte is átszámolni az eurót.
Általában elszoktunk menni már csak unaloműzés okából is,csak annyi,hogy nem kertészeknek szól de hizlaljuk a szemünket.
Azt utálom a legjobban,hogy igazán kiírhatnák a kiállított vasak árát az adott felszereléssel,arra megy el az idő mire szóba állnak az emberrel.
Válasz Bárány #2983. hozzászólására
BéKáVé-val mész??
Ha van cél, akkor nem felesleges bolyongás.
Pl. mikor a hengert kerestem, ott egy helyen megnézhettem 4-5 gyártó termékét (üzletről szó sem volt ott, és akkor).
Ezért legalább 3-4 irányba kellett volna az országban, 100-150 km-t kocsikáznom.
Arról nem is beszélve, ha csak egyet megnézek valahol egy kereskedőnél, és nem veszem meg ott azonnal, hanem azt mondom illedelmesen!!! hogy köszönöm de szeretném más gyártó termékét is megnézni, hát úgy néznek mint a véres rongyra.
Lehet nyitott szemmel is nézelődni, infót gyűjteni.
Meg van aki a kapcsolatok miatt megy, és nem is a gépeket nézegeti hanem a pohár alját.
Én tavaly nem voltam, idén ha az útviszonyok kedveznek, akkor megnézem a gyerekkel.
Válasz Bárány #2983. hozzászólásáraMiért? Te melyik kiállitást tartod jobnak, amin részt is veszel?
Nekem nagyon is megfelel a AgroMash: szezonon kívüli-nincsen munka a határban, 100 km-es körzetben, jó hangulatú,......
Válasz *** HM *** #2979. hozzászólásáraAz én kocsimat nemigen láthatod ott.
Semmi értelmét nem látom az AgroMash-nak.
Válasz *** HM *** #2979. hozzászólásáraEzért járnak olyan kocsikkal, mert minden csipet 500asnak helye van!!!
Válasz atisgyulai #2976. hozzászólásáraBocs hogy nem tudtam hogy kell, majd legközelebb.
Válasz Bárány #2978. hozzászólásáravalóban irritáló tud lenni a cowboy kalapos,pénztárnál wip jeggyel előre tolakodó,majd reggelröl már a kocsma hangulatu, büfénél hat kolbászt meg egy üveg becsempészett házit betolva félmólésan vihogó,minden gépbe beleülő,ajándék sapkáért standnál verekedő ,bűzlő,csürhe módon vonuló kúltúrlény.Ahogyan a magát elitnek képzelö,parkolóba keresztben beállókat sem kell félteni, hogy a fenti bámészkodóktól nem látják milyen új gépeket,meg hányszáz milkásat vegyenek majd idén
Válasz Bárány #2978. hozzászólásáraNem fogy a nép hiába emelték alig férek el.
Talicskázzák itt az rtk tököket oszt stresszeltek 1 csipet 500ason...
Elég megnéznem parkolót milyen kocsikkal jártok.... Minden hájjal megkent Zsirosék mondom...
Válasz *** HM *** #2977. hozzászólásáraHa van lehetőség, nyilván használd ki.
De nem nagyon tudok azonosulni ezzel az egy-kétezer forinton görcsöléssel, ami itt időnként megy. Ha el akarok menni, megveszem a belépőt, ha nem akarok, akkor meg akár ingyen is lehet, úgyse megyek. A magasabb ár a bámészkodókat tartja távol. A szakmabelieket és a kívülállókat egyaránt.
Vagy bemegyek ingyen minden nap oszt csá.... van ilyen megoldás is..... ha eléggé nagy agróvipp lett az ember már mára...
Válasz Bárány #2975. hozzászólásáraMegvan!
Láttam, csak rossz cikket olvastam.
Másoltam a szöveget a keresőbe, (nem értem, miért nem hasznáják sokan a "link hozzáadása" funkciót) és nem figyeltem, csak ráböktem a legfelső találatra. A téma az volt, de ez nem szerepelt benne.
Válasz atisgyulai #2971. hozzászólásáraIgen.
Lásd: #2966 Büresz
Válasz emcett #2972. hozzászólásáraTavaly nem voltam. Előző évben elég pörgősen ment nyitáskor. 5-10 perc alatt benn voltunk.
Válasz agrárproletár #2965. hozzászólásáraEddig az öregem nevén futott a gazdaság.
Neki külön van/volt az őstermelői, és kamarai kártya.
Válasz atisgyulai #2971. hozzászólásáraEddig én mindig előre online vettem meg, úgy hamarabb bejutottunk, nem kellett kivárni a sort a pénztárnál...
Válasz emcett #2969. hozzászólásáraLimitet nem tudom, de ha regisztrálsz, ott helyben is 2 rugó a jegy.
Mikor voltunk, én sem vettem meg online, mert mi van ha közbejön valami( volt rá példa) és nem tudok menni.
Volt hogy nyitáskor ott voltunk, alig mentek még be páran, (legalábbis ott a belső parkolónál), és már azt mondták, elfogyott az ingyenes limit.
Én meg olyat kérdeznék, ha tudja valaki, hogy az őstermelői kártyát is elfogadják vagy csak a kamarait? Az ős ma jött meg, kamarai még kanyarba sincs, de az ősön rajta van a kamarai azonosító is.
Na de mire matricázzák majd rá a nevünket ez a kérdés?
Ne a belépődíjon nyígjatok Zsírosék he....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2956. hozzászólásáraÜdv!
Azt tudja valaki, hogy mennyi a napi limit a NAK igazolvány általi ingyenes belépésre?
Mert ha ez a szám nem túl nagy, akkor nincs garancia az ingyenes belépésre, ha meg előre nem veszek kedvezményes jegyet, akkor fizethetem a teljes vételárat...
Válasz agrárproletár #2967. hozzászólásáraNm.
Válasz Büresz #2966. hozzászólásáraKöszi szépen!
Válasz agrárproletár #2965. hozzászólásáraIgen.
https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/98415-a-kamara-ujra-meghivja-tagjait-az-agromashexpo-ra
Válasz Büresz #2964. hozzászólásáraGondolom akkor az őstermelőknek meg az őstermelői igazolvány az ilyen kártyájuk, és azzal is be lehet menni ingyen?
Válasz agrárproletár #2963. hozzászólásárahttps://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/93901-a-nak-megkezdte-az-uj-kamarai-igazolvanyok-kikuldeset
Elvileg ingyenesen be lehet vele jutni.
Válasz Mf-es? #2960. hozzászólásáraMilyen kártya?
Válasz Mf-es? #2960. hozzászólásáraIgen. Meg a kőbányaiaknak.
Válasz Mf-es? #2960. hozzászólásáraJössz itt a fideszel megint
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2956. hozzászólásáraÉs kinek jár kártya?Csak a fideszes gazdáknak?Mert nekünk nincs,de tagdíjat fizetünk.
Válasz Varga László_37163 #2958. hozzászólásáraHogyne! Legyek irigy akkor :D Nem az ottani lakosokkal van a bajom,hanem az árképzéssel...Sorry! Na de biztos rengeteg gépet eladnak a tizedik kerületieknek...a betévedő vidékiek meg csak valoszinű lébecolnak. Ahogyan a kérdőív kitöltés utáni kedvezmény sem olyan egyértelmű,mint a helyieknek hirdetett 1500as belépő .
Válasz Matyi50 #2945. hozzászólásáraEz egy nagyon buta irigy hozzászólás,miért zavar ha a helyben lakó olcsóbban megy be ,ha nem tudnád majdnem minden szórakoztató szolgáltatást a helybeli az ár töredékéért veheti igénybe,pl fürdő belépők.
Amúgy a jegy bárki számára 2000 forintért elérhető,1 perc kérdőív kiköltése ellenében.
Válasz medikus #2948. hozzászólásáraBábolnát se hagyom ki. Tetszik nagyon
Válasz Matyi50 #2955. hozzászólásáraEz csak kedvezmènyre jogosította, kártyával továbbra is ingyenes napi x limit....
Válasz tuto1 #2953. hozzászólásárahttp://agromashexpo.hu/nak
Szerintem ezzel szűrni próbálják a szájtátókat. A szakmabeliek (mi, parasztok) hozzá tudnak jutni kedvezményes jegyhez, meg mivel előre készülnek rá, megveszik olcsóbban online. A kőbányaiak még 1500-ért sem fognak tömegesen megjelenni.
Hogy beválik-e, majd kiderül.
Elmúlt pár évben Agrárkamara kártyával ingyen be tudtam menni.
Válasz Matyi50 #2951. hozzászólásáraA (parasztnak) a bőre alatt is pénz van!(gondolják)