Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraMa jött NAK lapja, abból kell kivágni, asszem napi 500 limit,èrk. sorrendbe.+ Itt is lehet jegyeket nyerni mármint agr.inf-on.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraKész átverés az egész.A nak lapba van egy kupon,ha leadod,ingyenesen beléphetsz.Kis betűvel,csak korlátozott számban érhető el.
Igazi bohócnak tartják a parasztot.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2698. hozzászólásáraLinket tudsz dobni, hol lehet regisztrálni?
Eddig mindenki csendben volt róla, pedig pont a napokban beszéltem a falugazdival is, hogy mi mint célközönség drágábban megyünk mint a pestiek.
Minek dobjak ki őt ezret jegyre ugyan e nyit a parkóló jegyre meg üzemanyagra lehet pestiek a hülye parasztot lenyúlni inkább a netten megnézem ami érdekel a kocsmában leiszom a belépő és parkolo árát és még a bacikat sem kapom el a pestiektől
Csakhogy legyen min agyalni...
1 kis vérpezsdités...
MANci nincs kedvetek fénymásolni pár nyakbalógó bemászókártyát nekünk fó rró rum osoknak mint ami nektek van ?
Amivel lehetne ingázni.... 8.45től màr.... ki meg be napokig a rokonsággal?
Válasz kis Zombi #2688. hozzászólásáraTavaly első nap voltunk, kinti parkolóban álltunk meg ahol kezdődik az expo területe még a balos kanyar előtt.
Voltak sokan, de tűrhető volt.
Haza 15óra körül indultunk és simán kijutottunk végig dugó nélkül.
Válasz ..MZ/X.. #2683. hozzászólásáraMár 3. éve hogy napi szinten használjuk a lapátot. Komolyan mondom eddig kb ennek volt a legtöbb értelme/haszna a kiállítás során.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraNe legyen ingyenes, nem kell annak lennie. Legyen kedvezményes, jelképes összeg. Volt ingyenes, aztán lett öccá, aztán ezehaccá ennyi még belefért. Nem azt mondom, hogy a 2000 nem fér bele a keretbe, de lelkileg azért kicsit szíven üt, ennyiért a dorkeres nőstények már többet is nyújthatnának.
Ráadásul a sok suttyó között kell tolongni aki csak a hólapátért meg a lufiért megy.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraHát tudod a gazda a legjobban kiszámítható vevő mindig. Minden tavasszal beveti a földjét és ami ahhoz kell azt is megveszi minden tavasszal!
Válasz Berente Antal #2679. hozzászólásáraDe ne is adják a tömegnek ingyen, sőt... Csak annak a párezer embernek aki gazdálkodik, hisz' ők a potenciális vevők. Én se járok el bámészkodni a számítógépes játékok kiállítására mert tudom, hogy ott nem én vagyok a célközönség.
Válasz ..MZ/X.. #2675. hozzászólásáraÉn is megdöbbentem. Igazán lehetne ingyenes is, főleg ha azt nézzük hogy ha mi nem megyünk, akkor kiállítók se lesznek, mert a pesti bámészkodók kedvéért senki nem fog helypénzt fizetni meg fölcuccolni a nagy gépeket. Pedig nagyon a városi cirkusz irányába megy ez a kiállítás szerintem. Pár éve még a legtöbb traktor nyitva volt, amint odaléptél egy géphez jól képzett, tájékozott eladó leste minden kérdésedet. Most meg jóformán le se sz*rnak (tisztelet a kivételnek) mert a nagy tömegben mindenkit városi bámészkodónak gondolnak, aki csak azért kérdezi meg a gép árát mert soha életében nem hallott még akkora összegeket...
Válasz arcsimeheszet #2669. hozzászólásáraAz egyik IBC üzemanyag tartály árusító félbe is vágta a tartályát mert nem fért el máshogy. Mondta hogya ssárga vonalon kívülre nem pakolhat.
Válasz MFM #2668. hozzászólásáraÉn nem de a nagycsarnokba lépni is alig lehetett. Annyian voltak. Ha ott volt akkor lehet hogy elsiklottam felette. A kis útmutatós könyvecske (tájékoztató füzet) amit meg adtak a belépőknek az meg nem ért semmit. Pár nagy cég volt csak fel tüntetve rajta. Pedig a kisebbek is biztos szép helypénzt fizettek. Gondolom ezért nem volt ott a Kelet Agro se
3951 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraMa jött NAK lapja, abból kell kivágni, asszem napi 500 limit,èrk. sorrendbe.+ Itt is lehet jegyeket nyerni mármint agr.inf-on.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraKész átverés az egész.A nak lapba van egy kupon,ha leadod,ingyenesen beléphetsz.Kis betűvel,csak korlátozott számban érhető el.
Igazi bohócnak tartják a parasztot.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2698. hozzászólásáraLinket tudsz dobni, hol lehet regisztrálni?
Eddig mindenki csendben volt róla, pedig pont a napokban beszéltem a falugazdival is, hogy mi mint célközönség drágábban megyünk mint a pestiek.
Válasz 44claasgarantos #2696. hozzászólásáraIngyenes a belèpő NAK tagnak, ès priv. megírom mèg kinek.
Válasz 44claasgarantos #2696. hozzászólásáraGyerekeknek jó beiskolázás.Az éves golyóstoll mennyiséget össze kell szedni.
Minek dobjak ki őt ezret jegyre ugyan e nyit a parkóló jegyre meg üzemanyagra lehet pestiek a hülye parasztot lenyúlni inkább a netten megnézem ami érdekel a kocsmában leiszom a belépő és parkolo árát és még a bacikat sem kapom el a pestiektől
Válasz Mf-es? #2692. hozzászólására(Rendes a gyerek azért.... hogy nem a fülérefarkára a kívánsága neki...)
Válasz *** HM *** #2691. hozzászólására....persze ne legyen ilyen kicsi és bágátell a feladat....
Mindenrendezvényesért kiált a nép....
Válasz Mf-es? #2692. hozzászólásáraLegyen.
( subában kell menni ..... )
Válasz *** HM *** #2691. hozzászólásáraCsak,ha a tenyakadba 4 fog lógni,2 előre,2 hátra,és fényvisszaverős.
Csakhogy legyen min agyalni...
1 kis vérpezsdités...
MANci nincs kedvetek fénymásolni pár nyakbalógó bemászókártyát nekünk fó rró rum osoknak mint ami nektek van ?
Amivel lehetne ingázni.... 8.45től màr.... ki meg be napokig a rokonsággal?
Válasz kis Zombi #2688. hozzászólásáraTavaly első nap voltunk, kinti parkolóban álltunk meg ahol kezdődik az expo területe még a balos kanyar előtt.
Voltak sokan, de tűrhető volt.
Haza 15óra körül indultunk és simán kijutottunk végig dugó nélkül.
Válasz ..MZ/X.. #2686. hozzászólására A gyermekvédelmis is tudja???
Hogyan zajlik mostanában egy ilyen rendezvény ? Már első nap is hering módjára zsúfolódik a nép, és órákig tartó dugóban kell araszolni kifelé ?
Annyit már kitapasztaltam, hogy hétvégén menni orális szex a f.sz rosszabbik végén. Legutóbb pénteken voltam néhány éve, az csak kisebb cumi volt.
Válasz ..MZ/X.. #2686. hozzászólására
Válasz Berkó_ #2685. hozzászólására
Gyereket nevelek vele én is, azt bírja.
Válasz ..MZ/X.. #2683. hozzászólásáraMár 3. éve hogy napi szinten használjuk a lapátot. Komolyan mondom eddig kb ennek volt a legtöbb értelme/haszna a kiállítás során.
Idén is lesznek akik üres piros 10 meg 20literes ballonokat akarnak rásózni az emberre nyereményjáték címszóval?
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraNe legyen ingyenes, nem kell annak lennie. Legyen kedvezményes, jelképes összeg. Volt ingyenes, aztán lett öccá, aztán ezehaccá ennyi még belefért. Nem azt mondom, hogy a 2000 nem fér bele a keretbe, de lelkileg azért kicsit szíven üt, ennyiért a dorkeres nőstények már többet is nyújthatnának.
Ráadásul a sok suttyó között kell tolongni aki csak a hólapátért meg a lufiért megy.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraHát tudod a gazda a legjobban kiszámítható vevő mindig. Minden tavasszal beveti a földjét és ami ahhoz kell azt is megveszi minden tavasszal!
Válasz pangi #2678. hozzászólására
Válasz Berente Antal #2679. hozzászólásáraDe ne is adják a tömegnek ingyen, sőt... Csak annak a párezer embernek aki gazdálkodik, hisz' ők a potenciális vevők. Én se járok el bámészkodni a számítógépes játékok kiállítására mert tudom, hogy ott nem én vagyok a célközönség.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraAmíg a tömeg kifizeti, bolondok lennének ingyen adni a belépőt.
Meg az első mondat....hány hektáron gazdálkodsz?
5000-en b...meg!
Válasz ..MZ/X.. #2675. hozzászólásáraÉn is megdöbbentem. Igazán lehetne ingyenes is, főleg ha azt nézzük hogy ha mi nem megyünk, akkor kiállítók se lesznek, mert a pesti bámészkodók kedvéért senki nem fog helypénzt fizetni meg fölcuccolni a nagy gépeket. Pedig nagyon a városi cirkusz irányába megy ez a kiállítás szerintem. Pár éve még a legtöbb traktor nyitva volt, amint odaléptél egy géphez jól képzett, tájékozott eladó leste minden kérdésedet. Most meg jóformán le se sz*rnak (tisztelet a kivételnek) mert a nagy tömegben mindenkit városi bámészkodónak gondolnak, aki csak azért kérdezi meg a gép árát mert soha életében nem hallott még akkora összegeket...
Na de reméljük az idei évben más lesz
Válasz 44claasgarantos #2674. hozzászólásáraEl szoktunk menni általában pedig nem nekünk kertészeknek szól a kiállítás. Valószínű ha még fizetni is kell akkor kihagyjuk.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2671. hozzászólására2 ropi a kedvezményes jegy.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2673. hozzászólásáraén kihagyom ezt a kiálitás is számomra pénz kidobás
Válasz Berkó_ #2672. hozzászólásáraAnnak a bevállalós korszaknak már harangoztak
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2671. hozzászólásáraKerítés mászás!?!
Lessz ingyenes NAK belépő, vagy valami más
Válasz arcsimeheszet #2669. hozzászólásáraAz egyik IBC üzemanyag tartály árusító félbe is vágta a tartályát mert nem fért el máshogy. Mondta hogya ssárga vonalon kívülre nem pakolhat.
Válasz MFM #2668. hozzászólásáraÉn nem de a nagycsarnokba lépni is alig lehetett. Annyian voltak. Ha ott volt akkor lehet hogy elsiklottam felette. A kis útmutatós könyvecske (tájékoztató füzet) amit meg adtak a belépőknek az meg nem ért semmit. Pár nagy cég volt csak fel tüntetve rajta. Pedig a kisebbek is biztos szép helypénzt fizettek. Gondolom ezért nem volt ott a Kelet Agro se
Azt ígérték, hogy lesz MF frontkasza a kiállításon. Látta azt valaki?
Válasz arcsimeheszet #2666. hozzászólására
Válasz Diesel Tibor #2660. hozzászólásáraEzt nem igazán értem...?
Kik vannak hol???
Válasz Zoli 63 #2624. hozzászólásáraLow-fast!
Köszönjük a szíves vendéglátást!!!!
Finom volt a süti,kávé és üdítő is!!
Válasz Mfpisti #2662. hozzászólásáraNincs gáz jó "minden".
Válasz *** HM *** #2658. hozzászólásáraÖnmagad értékelése sem számít? (gáz van babám)
Válasz *** HM *** #2659. hozzászólásáraErre Én nem tudok válaszolni, de nem gondolom hogy eltűnik. Európában túl népszerű, és benne van a köztudatban.
Válasz arcsimeheszet #2646. hozzászólásáraNa ezen meg ott vannak Meggyes pitéjék meg Dieselék családostól.
Válasz Mfpisti #2657. hozzászólásáraAmúgy meg mi van a kvernelanddal el fog tűnni a név teljesen?
Válasz Mfpisti #2657. hozzászólásáraOk.
Á rá se rántunk a
felül bírálásokra
meg az
alul értékelésekre...
Válasz *** HM *** #2656. hozzászólásáraNekem paldoo-nak is jó leszel...de Te tudod mennyire értékeled le magad ezzel a személytelenséggel.
Válasz Mfpisti #2655. hozzászólásáraHogyan àlljunk meg akkor majd?
Heló Pistibacsi Hecci vagyok. Igy?
Válasz *** HM *** #2654. hozzászólásáraGyengepoén
Válasz Mfpisti #2653. hozzászólásáraPrimagàz?
Válasz *** HM *** #2651. hozzászólásáraGÁZ!
Válasz fulmination14 #2649. hozzászólásáraVoltak
Sikerült vagy 80 centiről benézni nekik a.....izéjükre.... tüdejükre