Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.33 FtUSD391.39 FtCHF431.78 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz antoni.antonek #2714. hozzászólására3-4 év alatt az ingyentől ide jutottunk, és nem ad ekkora élmény ez a rendezvény, ellenben ahol lenne valami érdekes, ott mozdulni sem lehet akkora tömeg van...
Válasz Dave #2709. hozzászólására4500...a kapunál egy hambi valami löttyel szintén zenész. Batyám ezt kicsi pénzből megúszni lehetetlen.. Ez van ! Két nyílt napon dolgoztam. Befizeted a beugrót..végig eszed iszod a standokat(ott is fizetsz). Kellően becsípve az utad végén. Aláfirkantasz egy új traktort. Még a hőskorban kipucolkodva, a helyi TSz öreg szerelője,lazán leült Rábát rendelni.Alig tudták elrángatni az agronómus és az elnök. Ez a drága nem a belépő.
Válasz antoni.antonek #2708. hozzászólásáraLehet bennem van a hiba, de a cím, a kamarai tagok ingyen látogathatják... amit én úgy értelmeznék hogy minden tag. Megnyitod és az eleje egy sor mese hogy mennyire fontos hogy megismerd az ujdonságokat ... stb majd elolvasva amit az előttem szóló is irt hogy ha nem sietsz hoppon maradsz!
Válasz antoni.antonek #2708. hozzászólásáraGondolom ez: "A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, melyeket érkezési sorrendben tudnak biztosítani az érdeklődő tagok számára."
És ez a nem mindegy: Napi belépőjegy - online, regisztrációval*: 2.500.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
Helyszínen vásárolható jegytípusok:
Napi belépőjegy: 4.500 Ft
Arra számítasz h lesz ingyen belépőd, és nem lesz 2500 helyett veheted 4500-ért.
Sziasztok! Bence és Gábor beleegyezésével ideiglenes tökmag átvevő pont is fog üzemelni az Agroinform standon az expón...mindazoknak, akik kimaradtak a korlátlan fórumtalis mennyiségből.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraMa jött NAK lapja, abból kell kivágni, asszem napi 500 limit,èrk. sorrendbe.+ Itt is lehet jegyeket nyerni mármint agr.inf-on.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraKész átverés az egész.A nak lapba van egy kupon,ha leadod,ingyenesen beléphetsz.Kis betűvel,csak korlátozott számban érhető el.
Igazi bohócnak tartják a parasztot.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2698. hozzászólásáraLinket tudsz dobni, hol lehet regisztrálni?
Eddig mindenki csendben volt róla, pedig pont a napokban beszéltem a falugazdival is, hogy mi mint célközönség drágábban megyünk mint a pestiek.
Minek dobjak ki őt ezret jegyre ugyan e nyit a parkóló jegyre meg üzemanyagra lehet pestiek a hülye parasztot lenyúlni inkább a netten megnézem ami érdekel a kocsmában leiszom a belépő és parkolo árát és még a bacikat sem kapom el a pestiektől
Csakhogy legyen min agyalni...
1 kis vérpezsdités...
MANci nincs kedvetek fénymásolni pár nyakbalógó bemászókártyát nekünk fó rró rum osoknak mint ami nektek van ?
Amivel lehetne ingázni.... 8.45től màr.... ki meg be napokig a rokonsággal?
Válasz kis Zombi #2688. hozzászólásáraTavaly első nap voltunk, kinti parkolóban álltunk meg ahol kezdődik az expo területe még a balos kanyar előtt.
Voltak sokan, de tűrhető volt.
Haza 15óra körül indultunk és simán kijutottunk végig dugó nélkül.
Válasz ..MZ/X.. #2683. hozzászólásáraMár 3. éve hogy napi szinten használjuk a lapátot. Komolyan mondom eddig kb ennek volt a legtöbb értelme/haszna a kiállítás során.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraNe legyen ingyenes, nem kell annak lennie. Legyen kedvezményes, jelképes összeg. Volt ingyenes, aztán lett öccá, aztán ezehaccá ennyi még belefért. Nem azt mondom, hogy a 2000 nem fér bele a keretbe, de lelkileg azért kicsit szíven üt, ennyiért a dorkeres nőstények már többet is nyújthatnának.
Ráadásul a sok suttyó között kell tolongni aki csak a hólapátért meg a lufiért megy.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraHát tudod a gazda a legjobban kiszámítható vevő mindig. Minden tavasszal beveti a földjét és ami ahhoz kell azt is megveszi minden tavasszal!
Válasz Berente Antal #2679. hozzászólásáraDe ne is adják a tömegnek ingyen, sőt... Csak annak a párezer embernek aki gazdálkodik, hisz' ők a potenciális vevők. Én se járok el bámészkodni a számítógépes játékok kiállítására mert tudom, hogy ott nem én vagyok a célközönség.
Válasz ..MZ/X.. #2675. hozzászólásáraÉn is megdöbbentem. Igazán lehetne ingyenes is, főleg ha azt nézzük hogy ha mi nem megyünk, akkor kiállítók se lesznek, mert a pesti bámészkodók kedvéért senki nem fog helypénzt fizetni meg fölcuccolni a nagy gépeket. Pedig nagyon a városi cirkusz irányába megy ez a kiállítás szerintem. Pár éve még a legtöbb traktor nyitva volt, amint odaléptél egy géphez jól képzett, tájékozott eladó leste minden kérdésedet. Most meg jóformán le se sz*rnak (tisztelet a kivételnek) mert a nagy tömegben mindenkit városi bámészkodónak gondolnak, aki csak azért kérdezi meg a gép árát mert soha életében nem hallott még akkora összegeket...
4022 hozzászólás
Válasz Lacihunt84 #2721. hozzászólására
Válasz antoni.antonek #2718. hozzászólásáraNem érzékeny a lelkületem, csak ha téged megtisztel valaki, hogy normális hangnemben beszél veled akkor te se b..... vele!
Válasz Dave #2715. hozzászólásáraKolléga ez ma ilyen..így megy. Mindenki húzni akar egy ilyen rendezvényen.
Válasz antoni.antonek #2714. hozzászólására3-4 év alatt az ingyentől ide jutottunk, és nem ad ekkora élmény ez a rendezvény, ellenben ahol lenne valami érdekes, ott mozdulni sem lehet akkora tömeg van...
Válasz Lacihunt84 #2716. hozzászólásáraA "bazmeg" sértette érzékeny lelkületed?
Válasz Vinkó75 #2712. hozzászólására
Válasz antoni.antonek #2714. hozzászólásáraTe is tudod, hogy nem erre a részre gondoltam!
Válasz antoni.antonek #2711. hozzászólásáraDe ha többen megyünk már nem mind1...
Válasz Lacihunt84 #2713. hozzászólásáraMi a kifogásod ellene? Kifizetem a belépőjét, ha nem boldogulna vele.
Válasz antoni.antonek #2711. hozzászólásáraIgazán kulturált hozzászólás volt!
Válasz Dave #2709. hozzászólására4500...a kapunál egy hambi valami löttyel szintén zenész. Batyám ezt kicsi pénzből megúszni lehetetlen.. Ez van ! Két nyílt napon dolgoztam. Befizeted a beugrót..végig eszed iszod a standokat(ott is fizetsz). Kellően becsípve az utad végén. Aláfirkantasz egy új traktort. Még a hőskorban kipucolkodva, a helyi TSz öreg szerelője,lazán leült Rábát rendelni.Alig tudták elrángatni az agronómus és az elnök. Ez a drága nem a belépő.
Válasz Dave #2709. hozzászólásáraJelezd időben, hogy 2.500.-, vagy 4.500.- Ft-al segítselek ki, hogy el bírj jönni bazmeg... xd)
Válasz antoni.antonek #2708. hozzászólásáraLehet bennem van a hiba, de a cím, a kamarai tagok ingyen látogathatják... amit én úgy értelmeznék hogy minden tag. Megnyitod és az eleje egy sor mese hogy mennyire fontos hogy megismerd az ujdonságokat ... stb majd elolvasva amit az előttem szóló is irt hogy ha nem sietsz hoppon maradsz!
Válasz antoni.antonek #2708. hozzászólásáraGondolom ez: "A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, melyeket érkezési sorrendben tudnak biztosítani az érdeklődő tagok számára."
És ez a nem mindegy: Napi belépőjegy - online, regisztrációval*: 2.500.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
Helyszínen vásárolható jegytípusok:
Napi belépőjegy: 4.500 Ft
Arra számítasz h lesz ingyen belépőd, és nem lesz 2500 helyett veheted 4500-ért.
Válasz horesz #2706. hozzászólásáraMi volt benne a "szép körítés" Géza? Egy normális regisztráció volt...
Válasz Mf-es? #2702. hozzászólásáraMennyit fizetsz Jóska?
Kibírod-e?
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraSzép körítéssel leírva:
https://agroforum.hu/agrarhirek/agrarkozelet/a-kamarai-tagok-ingyen-latogathatjak-az-agromashexpo-t/
Válasz Adorex #2703. hozzászólásáracsak a másik sarokba nehogy az énekes ossza az észt
Válasz Adorex #2703. hozzászólásáraUhh ez nagyon jó ötlet! Már vevő is vagyok 6 csomagra.
Sziasztok! Bence és Gábor beleegyezésével ideiglenes tökmag átvevő pont is fog üzemelni az Agroinform standon az expón...mindazoknak, akik kimaradtak a korlátlan fórumtalis mennyiségből.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2701. hozzászólásáraAz 501. paraszt,le van to.va.Annak nem kell tagdíjat fizetni.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraMa jött NAK lapja, abból kell kivágni, asszem napi 500 limit,èrk. sorrendbe.+ Itt is lehet jegyeket nyerni mármint agr.inf-on.
Válasz ..MZ/X.. #2699. hozzászólásáraKész átverés az egész.A nak lapba van egy kupon,ha leadod,ingyenesen beléphetsz.Kis betűvel,csak korlátozott számban érhető el.
Igazi bohócnak tartják a parasztot.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2698. hozzászólásáraLinket tudsz dobni, hol lehet regisztrálni?
Eddig mindenki csendben volt róla, pedig pont a napokban beszéltem a falugazdival is, hogy mi mint célközönség drágábban megyünk mint a pestiek.
Válasz 44claasgarantos #2696. hozzászólásáraIngyenes a belèpő NAK tagnak, ès priv. megírom mèg kinek.
Válasz 44claasgarantos #2696. hozzászólásáraGyerekeknek jó beiskolázás.Az éves golyóstoll mennyiséget össze kell szedni.
Minek dobjak ki őt ezret jegyre ugyan e nyit a parkóló jegyre meg üzemanyagra lehet pestiek a hülye parasztot lenyúlni inkább a netten megnézem ami érdekel a kocsmában leiszom a belépő és parkolo árát és még a bacikat sem kapom el a pestiektől
Válasz Mf-es? #2692. hozzászólására(Rendes a gyerek azért.... hogy nem a fülérefarkára a kívánsága neki...)
Válasz *** HM *** #2691. hozzászólására....persze ne legyen ilyen kicsi és bágátell a feladat....
Mindenrendezvényesért kiált a nép....
Válasz Mf-es? #2692. hozzászólásáraLegyen.
( subában kell menni ..... )
Válasz *** HM *** #2691. hozzászólásáraCsak,ha a tenyakadba 4 fog lógni,2 előre,2 hátra,és fényvisszaverős.
Csakhogy legyen min agyalni...
1 kis vérpezsdités...
MANci nincs kedvetek fénymásolni pár nyakbalógó bemászókártyát nekünk fó rró rum osoknak mint ami nektek van ?
Amivel lehetne ingázni.... 8.45től màr.... ki meg be napokig a rokonsággal?
Válasz kis Zombi #2688. hozzászólásáraTavaly első nap voltunk, kinti parkolóban álltunk meg ahol kezdődik az expo területe még a balos kanyar előtt.
Voltak sokan, de tűrhető volt.
Haza 15óra körül indultunk és simán kijutottunk végig dugó nélkül.
Válasz ..MZ/X.. #2686. hozzászólására A gyermekvédelmis is tudja???
Hogyan zajlik mostanában egy ilyen rendezvény ? Már első nap is hering módjára zsúfolódik a nép, és órákig tartó dugóban kell araszolni kifelé ?
Annyit már kitapasztaltam, hogy hétvégén menni orális szex a f.sz rosszabbik végén. Legutóbb pénteken voltam néhány éve, az csak kisebb cumi volt.
Válasz ..MZ/X.. #2686. hozzászólására
Válasz Berkó_ #2685. hozzászólására
Gyereket nevelek vele én is, azt bírja.
Válasz ..MZ/X.. #2683. hozzászólásáraMár 3. éve hogy napi szinten használjuk a lapátot. Komolyan mondom eddig kb ennek volt a legtöbb értelme/haszna a kiállítás során.
Idén is lesznek akik üres piros 10 meg 20literes ballonokat akarnak rásózni az emberre nyereményjáték címszóval?
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraNe legyen ingyenes, nem kell annak lennie. Legyen kedvezményes, jelképes összeg. Volt ingyenes, aztán lett öccá, aztán ezehaccá ennyi még belefért. Nem azt mondom, hogy a 2000 nem fér bele a keretbe, de lelkileg azért kicsit szíven üt, ennyiért a dorkeres nőstények már többet is nyújthatnának.
Ráadásul a sok suttyó között kell tolongni aki csak a hólapátért meg a lufiért megy.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraHát tudod a gazda a legjobban kiszámítható vevő mindig. Minden tavasszal beveti a földjét és ami ahhoz kell azt is megveszi minden tavasszal!
Válasz pangi #2678. hozzászólására
Válasz Berente Antal #2679. hozzászólásáraDe ne is adják a tömegnek ingyen, sőt... Csak annak a párezer embernek aki gazdálkodik, hisz' ők a potenciális vevők. Én se járok el bámészkodni a számítógépes játékok kiállítására mert tudom, hogy ott nem én vagyok a célközönség.
Válasz MFM #2677. hozzászólásáraAmíg a tömeg kifizeti, bolondok lennének ingyen adni a belépőt.
Meg az első mondat....hány hektáron gazdálkodsz?
5000-en b...meg!
Válasz ..MZ/X.. #2675. hozzászólásáraÉn is megdöbbentem. Igazán lehetne ingyenes is, főleg ha azt nézzük hogy ha mi nem megyünk, akkor kiállítók se lesznek, mert a pesti bámészkodók kedvéért senki nem fog helypénzt fizetni meg fölcuccolni a nagy gépeket. Pedig nagyon a városi cirkusz irányába megy ez a kiállítás szerintem. Pár éve még a legtöbb traktor nyitva volt, amint odaléptél egy géphez jól képzett, tájékozott eladó leste minden kérdésedet. Most meg jóformán le se sz*rnak (tisztelet a kivételnek) mert a nagy tömegben mindenkit városi bámészkodónak gondolnak, aki csak azért kérdezi meg a gép árát mert soha életében nem hallott még akkora összegeket...
Na de reméljük az idei évben más lesz
Válasz 44claasgarantos #2674. hozzászólásáraEl szoktunk menni általában pedig nem nekünk kertészeknek szól a kiállítás. Valószínű ha még fizetni is kell akkor kihagyjuk.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2671. hozzászólására2 ropi a kedvezményes jegy.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2673. hozzászólásáraén kihagyom ezt a kiálitás is számomra pénz kidobás
Válasz Berkó_ #2672. hozzászólásáraAnnak a bevállalós korszaknak már harangoztak