Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Emiatt és a szombati tömeg miatt, csütörtök vagy szombat.
"15.00 - 16.00 A forgatás nélküli talajművelés eredményei a konvencionális és az ökológiai gazdálkodásban
Helyszín: FM és MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság közös kiállítói sátra, CSZT 18
Szervező: Földművelésügyi Minisztérium és Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság"
Válasz ..MZ/X.. #2192. hozzászólásáraPersze hogy kibírható. Nem is fogok pitizni meg jópofizni a kereskedőknél.
Csak az ilyen amit te is írtàl, azért bosszantó kicsit!
Axinál már regisztráltam tegnap este, de még nem küldtek semmit!
Még a végén ki kell perkálni a 3800/kop. + 2×170km benzin +pályamatrica +kaja,pia, megmégagyereknekvalamijáték.
Esetleg nekem is megtetszik valami vasdarab .
Látom előre, megint sokba fog ez fájni nekem.
Tisztelt Agroinform!
Ha olvassa valaki illetékes, és el tudna intézni vagy 3 meghívót azt megköszönném.
Ígérem beugrom egy ingyen kávéra! (pedig egyálltalàn nem kávézom)
(pedig tavaly még vettem is gépet)
Akkor ez így a nagy gazdáknak való, akik állandó vevők, meg kàvézó-pálinkázó komák.
Miért nem jár minden gazdának ingyen jegy, a városi meg hagy fizessen, az csak nézelődni megy.
Ha annyira tudnak minket regisztrálni mindenhol, akkor itt is megoldhatnák!
Válasz Farkas István. #2186. hozzászólására Ahogy alább írták, a kereskedő adja.
Letörőtem róla kitő van nehogy reklám legyön hehe, ezt is elő kő regisztráni kódszám alapgyán.
Válasz Farkas István. #2186. hozzászólásáraMinden kereskedő osztogatja a visszatérő vevőinek. Ahol vásárolni szoktál ott nyugodtan kérheted és biztosan adnak is.
Az Agroinform is ad biztosan !
Válasz Sötét Paraszt #2184. hozzászólásáraKedvezményest elvileg lehet kérni az axiáltól a honlapjukon. Reg. után küldik a kupont. Legalábbis remélem.
Ez az ingyenes meghívós dolog hogy működik? Megígértem a gyereknek hogy elviszem, szerdán vagy pénteken. Bár tavaly is nagy káosz volt, főleg kifelé a pénteki csúcsban. 2,5 óra az M3-ig!
Válasz Matyi50 #2178. hozzászólásáraElső, vagy második nap menjél nyitásra, akkor még elviselhető. Szombat, Vasárnap egy pusztulat, nem tudsz parkolni, 3 - 4 órás dugó, és bent is egymás segg.be ér a f.sza a népnek, olyan tömeg van.
igen voltak kiseb gépek ultetvény traktorok de ezekel hogy mészbe paprikába hagymába mongyatok egy gépett amely a t25 hejetesiti én ilyen traktor nem látam a kiálitáson
Úgy értem hogy ugye manapság rámentek a földműveléssel egybekötött állattartásra, tehát az állattartáshoz kapcsolódó kisebb gépekre gondoltam vagy aki pl csak állattartással foglalkozik. na kicsit ők hiányoztak, vagy őket hol keressem? :)
Hát, nem tudom, h. jártál-e mindenhol, de én sok ,kicsi emberekkel is foglalkozó kereskedőt láttam. Sőt jópár helyen vállalták, h. teljesen egyedi tervezésű munkagépet is csinálnak, csak nekem.
Válasz #2168. hozzászólásra sajnos itthol (HU)ez a megalománia jellemző,ha tudsz nézz körül külföldön,én olaszországban voltam Bologna,Verona,ott a bírtokméret kicsi és inkább a kisebb gépek vannak központban,ja és egy városi kiállítás akkora hogy a pestinek a 30-40 szerese ,a legnagyobb traktor talán 180-200 lovas volt,de voltam már a Horvátoknál,Szerbeknél az is érdekes
Üdv egyébként tud valaki olyan rendezvényt -mégha ekkora volumenü nem is- ahol például kis vagy közepes üzemméretet céloznak meg (őstermelők, egyéni vállalkozók) mert bár én is ott voltam de ezek között a giga gépek és üzemméretek között a kicsi termelő labdába sem rúg.
Köszönettel
Szerintem meg pont, hogy NEM, eljöttek dolgoztak egész nap. Gondolom fárasztó lehet egész nap mosolyogni és talpon lenni.
Akikre te gondolsz azok a kiállítás közelébe sem voltak.
Szombat reggel 5h-kor két disznó levágása után végre mi is elindultunk 7:30h -kor Borsodból hózápor közepette, aztán Mezőkövesdtől verőfényes napsütés...
Nekünk csak egy VI-os Golf jutott, nem volt "padzséró", meg "elkétszázas",de nem érzem úgy, hogy kilógtunk volna a mezőnyből a parkolóban. Ahol egyébként szombat 10h körül meglepően sok hely volt, kényelmesen elfértünk,a beléptetésnél is csak 10 percet álltunk sorba, utána átadtuk pálinkával átitatott testünket ( igaz hecci...? ) a nyálcsorgatás élményének, viszont az Invest-es csajokkal sajnos nem találkoztunk...ezért egy Forterrás fotóval kell beérni...
Nem csak úgy módjával, ezeket a gépeket még el akarják adni. Mi van ha neked jut egy ilyen, az nem hecc ha már egyből egy vakondot kapsz a bika helyett.
Lamboval mehettél, mert csak Lambo volt.
A Direck drive váltóssal mással már nem is, hisz direkt vezettem ezért.
Elég korrektek voltak az Auditkeres segédpilóták, szóval le a kalappal előttük. Amit kellett megmutattak, még amit nem azt is, persze csakis a gépen.
Kár, hogy nem voltál lett volna Mulacccc meg hecccc.
Jó szarrá lett vágva mi?
Talajközpontú ember ott nem állt sorba....
Habár 1 a lapáttal homlokon pakolhatott volna minden jelentkezőt aki gyurakozni akar
Mivel lehetett menni?
Vrt váltóssal mentél?
Cégesek nagyon unták a sok suhancot?
Ne hőzöngjön Dezsőbátyó
Van épp elég infó a tanyán majminnyá csokorba szedjük.......
Tanyasi férfiember a massra csakis a nők végett járt jár s jövőben járni FOG!
Merthát kit izgat a hideg vasss ha van tüzes husss a hungárepón.....
3948 hozzászólás
Emiatt és a szombati tömeg miatt, csütörtök vagy szombat.
"15.00 - 16.00 A forgatás nélküli talajművelés eredményei a konvencionális és az ökológiai gazdálkodásban
Helyszín: FM és MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság közös kiállítói sátra, CSZT 18
Szervező: Földművelésügyi Minisztérium és Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság"
Válasz 72 #2194. hozzászólásáraPéntek vagy szombat :D
Válasz 72 #2194. hozzászólásáraJelen
Válasz Tanonc #2195. hozzászólására2014-ben
Válasz atisgyulai #2193. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/flieglabda/posts/378103109000003 belépő
Mi pénteken megyünk,valószínű hogy jön Blahoncio is.Ki tervezi még péntekre?
Válasz ..MZ/X.. #2192. hozzászólásáraPersze hogy kibírható. Nem is fogok pitizni meg jópofizni a kereskedőknél.
Csak az ilyen amit te is írtàl, azért bosszantó kicsit!
Axinál már regisztráltam tegnap este, de még nem küldtek semmit!
Még a végén ki kell perkálni a 3800/kop. + 2×170km benzin +pályamatrica +kaja,pia, megmégagyereknekvalamijáték.
Esetleg nekem is megtetszik valami vasdarab .
Látom előre, megint sokba fog ez fájni nekem.
Tisztelt Agroinform!
Ha olvassa valaki illetékes, és el tudna intézni vagy 3 meghívót azt megköszönném.
Ígérem beugrom egy ingyen kávéra! (pedig egyálltalàn nem kávézom)
Válasz atisgyulai #2190. hozzászólásáraEzekéccáz még kibírható.
Kedvezményes jegy
Persze a X. kerületieknek okvetlenül kell az 500 pénzes belépő, mert ők a célközönség....
Válasz atisgyulai #2190. hozzászólásáraKedvezményes jegyet,(1200ft)bárki kaphat.
Válasz Farkas Gyula #2187. hozzászólásáraFelhívjam őket, hogy hello fiúk mennék nézelődni, küldjetek már ingyen jegyet?
Á, ez a kuncsorgás nem az én műfajom.
(pedig tavaly még vettem is gépet)
Akkor ez így a nagy gazdáknak való, akik állandó vevők, meg kàvézó-pálinkázó komák.
Miért nem jár minden gazdának ingyen jegy, a városi meg hagy fizessen, az csak nézelődni megy.
Ha annyira tudnak minket regisztrálni mindenhol, akkor itt is megoldhatnák!
OK. Köszi !!!
Válasz Farkas István. #2186. hozzászólására Ahogy alább írták, a kereskedő adja.
Letörőtem róla kitő van nehogy reklám legyön hehe, ezt is elő kő regisztráni kódszám alapgyán.
Válasz Farkas István. #2186. hozzászólásáraMinden kereskedő osztogatja a visszatérő vevőinek. Ahol vásárolni szoktál ott nyugodtan kérheted és biztosan adnak is.
Az Agroinform is ad biztosan !
Válasz Sötét Paraszt #2184. hozzászólásáraNa, valami ilyenre gondoltam, de hol van ilyen?
Válasz Sötét Paraszt #2184. hozzászólásáraKedvezményest elvileg lehet kérni az axiáltól a honlapjukon. Reg. után küldik a kupont. Legalábbis remélem.
Ez az ingyenes meghívós dolog hogy működik? Megígértem a gyereknek hogy elviszem, szerdán vagy pénteken. Bár tavaly is nagy káosz volt, főleg kifelé a pénteki csúcsban. 2,5 óra az M3-ig!
Válasz Farkas István. #2181. hozzászólására
Én biztos hogy ott leszek :D
Válasz Farkas István. #2181. hozzászólásáraSzia!
Szeretnék menni szerdán vagy csütörtökön. Viszont kedvezményes jegyeket én se tudok.
Nagyon nagy a hallgatás ezügyben. Senki nem akar jönni????? Belépő ügyben tud valaki valamilyen kedvezményeset????
Válasz Matyi50 #2178. hozzászólásáraMinden évben káosz van.
Válasz Matyi50 #2178. hozzászólásáraElső, vagy második nap menjél nyitásra, akkor még elviselhető. Szombat, Vasárnap egy pusztulat, nem tudsz parkolni, 3 - 4 órás dugó, és bent is egymás segg.be ér a f.sza a népnek, olyan tömeg van.
Remélem idén a parkolási káosz nem lesz,mert tavaly nagyon durva volt...
Hello fehován kint lessz az agroinform????
Válasz #2175. hozzászólásra
igen voltak kiseb gépek ultetvény traktorok de ezekel hogy mészbe paprikába hagymába mongyatok egy gépett amely a t25 hejetesiti én ilyen traktor nem látam a kiálitáson
Úgy értem hogy ugye manapság rámentek a földműveléssel egybekötött állattartásra, tehát az állattartáshoz kapcsolódó kisebb gépekre gondoltam vagy aki pl csak állattartással foglalkozik. na kicsit ők hiányoztak, vagy őket hol keressem? :)
A trágyaszóró egy főnyeremény! címmel ír a TC az AgrárGépShow-ról
+ Winkler Róbert a TotalCartól még engem is lencsevégre kapott mint a szaksajtó képviselőjét A trágyaszóró egy főnyeremény!
Zetorbol, Hattatbol nem volt nagy
De majdnem minden márkábol volt kicsi traktor és munkagép is
A versatile csak nagyot mutatott
Na és persze a nagyoknál is kivétel nélkül volt kicsi gép is..........
Válasz #2168. hozzászólásra
Nem értem miért írják ezt néhányan, aki végigjárta voltak ott kisseb kat. gépek is bőséggel. Talán irritál a "giga" vas
Válasz #2168. hozzászólásra
Hát, nem tudom, h. jártál-e mindenhol, de én sok ,kicsi emberekkel is foglalkozó kereskedőt láttam. Sőt jópár helyen vállalták, h. teljesen egyedi tervezésű munkagépet is csinálnak, csak nekem.
Válasz #2168. hozzászólásra sajnos itthol (HU)ez a megalománia jellemző,ha tudsz nézz körül külföldön,én olaszországban voltam Bologna,Verona,ott a bírtokméret kicsi és inkább a kisebb gépek vannak központban,ja és egy városi kiállítás akkora hogy a pestinek a 30-40 szerese ,a legnagyobb traktor talán 180-200 lovas volt,de voltam már a Horvátoknál,Szerbeknél az is érdekes
Üdv egyébként tud valaki olyan rendezvényt -mégha ekkora volumenü nem is- ahol például kis vagy közepes üzemméretet céloznak meg (őstermelők, egyéni vállalkozók) mert bár én is ott voltam de ezek között a giga gépek és üzemméretek között a kicsi termelő labdába sem rúg.
Köszönettel
Köszönöm a szívélyes és baráti fogadást na meg a finom kávét az Agroinform standján dolgozoknak.
Válasz #2165. hozzászólásra
Zetor major mondjuk nem tetszik se seged munkahenger
Válasz #2163. hozzászólásra
Nekem is!
Válasz #2162. hozzászólásra
Igen, de feltételezem, hogy a hajtáslánc is hozzá van méretezve!
Kibékülnék vele az MTZ-k helyett...
Nekem 75 os 84 es proxima is megfelelne
Válasz #2161. hozzászólásra
Ez az most néztem a specifikáciot 4 dugattyus ez is ilyen loerövel brutál.Kivan hegyezve a brnoi motor rendesen.
Válasz #2160. hozzászólásra
Erre gondoltál?
Válasz #2158. hozzászólásra
150-es volt kiállitva?Nagyon fain gépezet.Az már 6 hengeres gondolom.
Válasz #2156. hozzászólásra
Szerintem meg pont, hogy NEM, eljöttek dolgoztak egész nap. Gondolom fárasztó lehet egész nap mosolyogni és talpon lenni.
Akikre te gondolsz azok a kiállítás közelébe sem voltak.
Szombat reggel 5h-kor két disznó levágása után végre mi is elindultunk 7:30h -kor Borsodból hózápor közepette, aztán Mezőkövesdtől verőfényes napsütés...
Nekünk csak egy VI-os Golf jutott, nem volt "padzséró", meg "elkétszázas",de nem érzem úgy, hogy kilógtunk volna a mezőnyből a parkolóban. Ahol egyébként szombat 10h körül meglepően sok hely volt, kényelmesen elfértünk,a beléptetésnél is csak 10 percet álltunk sorba, utána átadtuk pálinkával átitatott testünket ( igaz hecci...? ) a nyálcsorgatás élményének, viszont az Invest-es csajokkal sajnos nem találkoztunk...ezért egy Forterrás fotóval kell beérni...
Válasz #2156. hozzászólásra
Ki kene uritenunk a gazdasagot
Válasz #2146. hozzászólásra
Na ezeknek aztán "durhatnád" a földet, az isten pénze is kevés lenne nekik!! Napi egy millának a .... néznének!
Moderátor által módosítva: 2015-06-03 15:46:20
Válasz #2134. hozzászólásra
Oket elfogadtam volna
Válasz #2152. hozzászólásra
Szeva Főőnök!
Nem csak úgy módjával, ezeket a gépeket még el akarják adni. Mi van ha neked jut egy ilyen, az nem hecc ha már egyből egy vakondot kapsz a bika helyett.
Lamboval mehettél, mert csak Lambo volt.
A Direck drive váltóssal mással már nem is, hisz direkt vezettem ezért.
Elég korrektek voltak az Auditkeres segédpilóták, szóval le a kalappal előttük. Amit kellett megmutattak, még amit nem azt is, persze csakis a gépen.
Kár, hogy nem voltál lett volna Mulacccc meg hecccc.
XXL-es kombájn mellé adják a csajokat is.
Válasz #2125. hozzászólásra
Jó szarrá lett vágva mi?
Talajközpontú ember ott nem állt sorba....
Habár 1 a lapáttal homlokon pakolhatott volna minden jelentkezőt aki gyurakozni akar
Mivel lehetett menni?
Vrt váltóssal mentél?
Cégesek nagyon unták a sok suhancot?
Válasz #2139. hozzászólásra
Ne hőzöngjön Dezsőbátyó
Van épp elég infó a tanyán majminnyá csokorba szedjük.......
Tanyasi férfiember a massra csakis a nők végett járt jár s jövőben járni FOG!
Merthát kit izgat a hideg vasss ha van tüzes husss a hungárepón.....
Válasz #2148. hozzászólásra
Ja.
Beleülsz ebbe abba, valahogy a műanyag bennük bent se, közeliti a Fendtét... hiába minden.... ez NASA műanyag biztos sok 1000 eurós