Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm,akkor taxi(számláimon fog megint csámcsogni órákat a Pécsi apeh") lesz és reggel korán megyek DE nyolckor még zárva van és csak kilenckor nyit neem ?
A tavalyi az tényleg utána volt és akkor sok minden volt ,de most elötte vagyok és csak ez az egy lesz...Ugy is mondhatnám hogy Ő lesz az "egyetlenem"
Én ha autóval megyek, mindig a vasút másik oldalán parkolok le, és úgy gyalogolok át a villamos hídján a hungexpóhoz. Ingyenes, nincs messze, nincs hosszú sor, nincs idegeskedés. Így lehet megközelíteni/elhagyni a helyszínt a leghamarabb. Remélem ez így fog maradni még ezután a hozzászólás után is
Sziasztok!
Mi ma voltunk, de nem volt egyszerű bejutni. A szervezés nagy 0 volt. A parkolókat kintről töltötték, mi 1 órát vártunk kire megnyitottak egy partolót a lovi és az expo között. Egy hátsó bejáraton tudtunk bemenni, de nem működtek a gépek így kb 40 percet álltunk az esőben mire sorra kerültünk. 1000 emberre volt 2 pénztár. Készülj a legrosszabbakra, vagy menjél 8ra. Kifelé 1, 5 óra budaörsig. Az eddigi legrosszabb volt szerintem.
Üdv mindenkinek!
Reggel felmegyek én is és még jó hogy ma megnéztem meddig lesz mert majdnem vasárnap mentem fel Hajnalban indulni kell mert esik a hó rendesen.Az idei rendkívűli tavasszi földviszonyok miatt valamint hogy a mai napig egy métert sem műveltünk még meg ősszel ezért egy nagyobb döntést hoztam meg ami nem más mint egy AMAZONE EDX XPRESS 12 soros vetőgép reggeli vásárlása és az ezzel járó alkudozással jár majd.Fogalmam sincs mennyi lesz de szerintem egy húszas vagy 25 minimum és ezért ha van a valkinek infoja az ne tartsa magába(vagy sörögjön rám) bármi is legyen ezzel kapcsolatba.
Egy ami még zavar hogy Gret PLains tecnika talán mégjobb volna az idei tavasszal.Napraforgót és szóját kell majd vetni és a mostani meglévő Véderstad Rapid,Wájt 6 és John Deer 6 valamint az összecsukható Kvernaland HD 8 soros vetőgépekkel lehet hogy megizzadnánk ezért tartalékba kerülnek.De ha a nagy EDX beválik akkor mennek el és egy JD 740A 9méteres lesz melléje és semmi más többé.Csak ott az a Gret Plains azzal mi legyen mert a Great Plains Spartan pl nem rossz és lehet hogy ez lenne a jó döntés.Majd kiderül...
Jah. Most hogy hazaértem apám csingeréből forraltam... a standon a szívtelen hostes lányoktól nem bírtam kunyerálni egy üveg Boyki féle vörösbort itthoni fogyasztásra... ott meg nem ihattam sofőr nélkül...
Nem vagyok buzi,csak ha ott vagyok akkor ez közös kép és tudom,hogy agroinformos ismerös!
Ha mindegy nem sok gép mellé álltál ,én midegyik mellé odaálltam volna,csak messze van Budipest
Valaki körbefényképezné ezt a Agrisem direkt vetőgépet? Milyen sortávval dolgozik? Milyen henger van rajta?
Valami jóképű ékgyűrűs hengert is fényképezhetne valaki.
Egyenes késes lazítók vannak?
Köszi a CSAPATNAK (Dominika,Man,Bence és a többiek)a vendég látást,finom volt a pizza és a üdítő, nem mellesleg össze futottunk egy régi ismerőssel és családjával igaz Lala.
Itt nem az a lényeg, hanem az, hogy a régi vasakat korszerűvé teszik, és fel tudja venni a versenyt ár-érték arányban a nagy nevű gépekkel. Majd toljál már képeket a falubeli vasról, ha kész lesz!
Apropó!
3948 hozzászólás
Válasz #2091. hozzászólásra
Köszönöm,akkor taxi(számláimon fog megint csámcsogni órákat a Pécsi apeh") lesz és reggel korán megyek DE nyolckor még zárva van és csak kilenckor nyit neem ?
A tavalyi az tényleg utána volt és akkor sok minden volt ,de most elötte vagyok és csak ez az egy lesz...Ugy is mondhatnám hogy Ő lesz az "egyetlenem"
Válasz #2096. hozzászólásra
1800 ftot meg bent elnőzöd
Válasz #2094. hozzászólásra
Írd át magad Mocsáry Ádámra
Nem láttál fönt vlm labanc mocsárjárót?
Válasz #2091. hozzászólásra
Én ha autóval megyek, mindig a vasút másik oldalán parkolok le, és úgy gyalogolok át a villamos hídján a hungexpóhoz. Ingyenes, nincs messze, nincs hosszú sor, nincs idegeskedés. Így lehet megközelíteni/elhagyni a helyszínt a leghamarabb. Remélem ez így fog maradni még ezután a hozzászólás után is
Válasz #2087. hozzászólásra
Hajajj! Rengeteg! Csak még el kell telni 10-20évnek mire ócskavassá válnak és megvehetem őket!
Válasz #2086. hozzászólásra
A tavalyi expó után is valami hasonló nagyzolós szöveget írtál,nem unalmas?
hali.ebben igazad van...kész káosz volt bejutni is és kijutni is :(
Válasz #2089. hozzászólásra
Talán 2.O5 nél az akadova forgó tárcsa?
Ebbe a homokba bármivel lehet vetni.
Sziasztok!
Mi ma voltunk, de nem volt egyszerű bejutni. A szervezés nagy 0 volt. A parkolókat kintről töltötték, mi 1 órát vártunk kire megnyitottak egy partolót a lovi és az expo között. Egy hátsó bejáraton tudtunk bemenni, de nem működtek a gépek így kb 40 percet álltunk az esőben mire sorra kerültünk. 1000 emberre volt 2 pénztár. Készülj a legrosszabbakra, vagy menjél 8ra. Kifelé 1, 5 óra budaörsig. Az eddigi legrosszabb volt szerintem.
EDX 9000-ről beszélünk és ehhez még a Véder sem nőt még fel...
EZ http:////www.youtube.com/watch?v=uSURbWmtelw szerintem téged is megfog...
Válasz #2086. hozzászólásra
Ezen mi fog meg?
Válasz #2085. hozzászólásra
vlm hasznos volt neked való?
Üdv mindenkinek!
Reggel felmegyek én is és még jó hogy ma megnéztem meddig lesz mert majdnem vasárnap mentem fel Hajnalban indulni kell mert esik a hó rendesen.Az idei rendkívűli tavasszi földviszonyok miatt valamint hogy a mai napig egy métert sem műveltünk még meg ősszel ezért egy nagyobb döntést hoztam meg ami nem más mint egy AMAZONE EDX XPRESS 12 soros vetőgép reggeli vásárlása és az ezzel járó alkudozással jár majd.Fogalmam sincs mennyi lesz de szerintem egy húszas vagy 25 minimum és ezért ha van a valkinek infoja az ne tartsa magába(vagy sörögjön rám) bármi is legyen ezzel kapcsolatba.
Egy ami még zavar hogy Gret PLains tecnika talán mégjobb volna az idei tavasszal.Napraforgót és szóját kell majd vetni és a mostani meglévő Véderstad Rapid,Wájt 6 és John Deer 6 valamint az összecsukható Kvernaland HD 8 soros vetőgépekkel lehet hogy megizzadnánk ezért tartalékba kerülnek.De ha a nagy EDX beválik akkor mennek el és egy JD 740A 9méteres lesz melléje és semmi más többé.Csak ott az a Gret Plains azzal mi legyen mert a Great Plains Spartan pl nem rossz és lehet hogy ez lenne a jó döntés.Majd kiderül...
Válasz #2084. hozzászólásra
Amúgy nagyon kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk! Nagyon szépen köszönjük a pizzát és a kv-t!
Válasz #2082. hozzászólásra
Jah. Most hogy hazaértem apám csingeréből forraltam... a standon a szívtelen hostes lányoktól nem bírtam kunyerálni egy üveg Boyki féle vörösbort itthoni fogyasztásra... ott meg nem ihattam sofőr nélkül...
Válasz #2061. hozzászólásra
a t25.ős vtz kiváltására de nem ultetvén traktor
Válasz #2079. hozzászólásra
még forralt bor is volt
Válasz #2080. hozzászólásra
Vót ......... őőőőőőőő........ izéé.........
csürhe?
Válasz #2079. hozzászólásra
Csak néztük.......elég itthon is.
Lambóztatok?
Válasz #2077. hozzászólásra
Sok közünk nincs a kubotához.
Válasz #2076. hozzászólásra
Ott voltunk a Kubotánál is akkor ott is fotózkodni kellett volna?
Válasz #2069. hozzászólásra
Igaza van,régen minden nap készült,akik ott voltak 2-kor a standon.Lapozz vissza,és meglátod.
Válasz #2070. hozzászólásra
Elég a személyi.
Válasz #2073. hozzászólásra
Hát figyed ha megállna előtted 1 is .....
De még akkor is lennének ?????jelek......
Válasz #2072. hozzászólásra
Hát a gép elött kurnám öket,a jó és rossz nöket
Válasz #2071. hozzászólásra
És a meztelen nők mellé ki fog állni he????
A gép hideg a nő tüzes.
Válasz #2069. hozzászólásra
Nem vagyok buzi,csak ha ott vagyok akkor ez közös kép és tudom,hogy agroinformos ismerös!
Ha mindegy nem sok gép mellé álltál ,én midegyik mellé odaálltam volna,csak messze van Budipest
Hali all! Valaki jutott már be deflektoros ingyen jeggyel? ....elég az E-mailt kinyomtatni meg szem.ig. -et bemutatni?.....intézi ezt ott valaki?
Válasz #2068. hozzászólásra
Te el vagy varázsolva közös kép,sok kandúr ölelkezzen neked,homi vagy?
Hol van a közös kép?
Válasz #2066. hozzászólásra
Én is,de fél 2-kor leléptem.
Válasz #2065. hozzászólásra
Csak mi voltunk a fórumról meg te?
Válasz #2056. hozzászólásra
Igaz Apuci! Sajnos csak mi voltunk.
Köszönjük a Csapatnak a kellemes,tartalmas kiszolgálást!!!!!!!!
Válasz #2063. hozzászólásra
Hímnemű egyedek-et akartam írni.
Invest-es jányokkal fotózkodtatok ? :-)))
http://www.agroinform.com/gepeszet/agromashexpo-4-resz-21159
Szerintem kib.sztak magukkal, mert a hímnemű egyeek nem a gépeket mustrálták :-))
Válasz #2046. hozzászólásra
Valaki körbefényképezné ezt a Agrisem direkt vetőgépet? Milyen sortávval dolgozik? Milyen henger van rajta?
Valami jóképű ékgyűrűs hengert is fényképezhetne valaki.
Egyenes késes lazítók vannak?
Sajna az idén sem jutok el...
Válasz #2059. hozzászólásra
mi az a kisebb gép:mire gondolsz?
Válasz #2056. hozzászólásra
Hol van a közös kép?
Válasz #2058. hozzászólásra
kiseb gépak terén elég szegénes a választék
Válasz #2057. hozzászólásra
Király!
Válasz #2055. hozzászólásra
Bele
Köszi a CSAPATNAK (Dominika,Man,Bence és a többiek)a vendég látást,finom volt a pizza és a üdítő, nem mellesleg össze futottunk egy régi ismerőssel és családjával igaz Lala.
Válasz #2053. hozzászólásra
Meg is nézem szombaton!
Bele lehet ülni?
Válasz #2049. hozzászólásra
Gyuri!
Itt nem az a lényeg, hanem az, hogy a régi vasakat korszerűvé teszik, és fel tudja venni a versenyt ár-érték arányban a nagy nevű gépekkel. Majd toljál már képeket a falubeli vasról, ha kész lesz!
Apropó!
Forterra hogy üzemel?
Válasz #2052. hozzászólásra
Az biztos ez már nyugati szinvonalú,mert tejesen át van építve
Válasz #2038. hozzászólásra
Hú, nagyon tetszik, bár soha nem ültem Rábában, de nagyon a szívem csücske!
Válasz #2050. hozzászólásra
Nem beszéltem velük.
Válasz #2046. hozzászólásra
Neked nem árulták el?