Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1955. hozzászólásra Hali! Én csak E-mailt kaptam de az van beleírva ,hogy valami ellenőrző kódot hozzak magammal!....azt hol lehet letölteni ?....a szem.ig nem elég, meg ez a levél a beengedéshez?
Sziasztok!
Utánanéztem a deflektorkell.hu kampánynak és ezek az információim:
- lesz deflektor annak aki ki lett írtesítve, hogy nyert. Ez nem kérdés, csak a szállítmány még úton van a Bearing Kft.-hez ők fogják kezelni a kiküldést.
- a callcenter akiket felhívott bárkit is, nem tudta, hogy akit hívnak nyert-e vagy sem. Ezért ajánlott kedvezményt.
- holnap reggel f9-től, összesen 10 fő deflektorral kapcsolatos hoszteszlány lesz az I. és III.as kapunál egy-egy Agroinform.hu mobilstandon. Ők fogják az 1000 db jegyet átadni a kiértesített nyerteseknek.
- Egyébként aki deflektort akar megtekinteni, az az Agroinform.hu G pavilon, Fórum színpad melletti standján megteheti
És örülhetsz, ha nem adják tovább a személyes adataidat. Név , cím, telefonszám, meg még ki tudja mit nem kértek. A t.köm töltene ki ilyen kérdőívet, adná meg az adatait, hogy talán nyerhet valamit, és 1500 Ft-al olcsóbban vehet jegyet. Ha el akarok menni 500 km-t kell kocsikáznom, lényegesen nagyobb költség, mint a belépő.
3951 hozzászólás
Válasz #2000. hozzászólásra
Gondolom
Válasz #2000. hozzászólásra
Fél tíz ,tíz körül!
Válasz #1996. hozzászólásra
Mikorra érkeztetek?
Válasz #1998. hozzászólásra
Köszi holnap megyünk !Több az út nekünk 270 km
Jó forgalmi viszonyok 2 óra alatt a parkolótól, a házig.
Válasz #1996. hozzászólásra
Válasz #1995. hozzászólásra
Igen volt parkoló bőven... A bejárat előtt meg tudtunk állni lazán
Válasz #1993. hozzászólásra
Ma sokan voltak?volt bent parkoló
idén is úgy állnak sorba az emberek a hólapátért, mintha muszáj lenne
Válasz #1989. hozzászólásra
Kösz a vendéglátást Mégegyszer nagyon finom volt a pizza meg a cofee :D
Én se találok e-jegyet.
Válasz #1990. hozzászólásra
Én se találtam semmi vonalkodot az emailben.
üdv! Aki nyert nyejegyet a deflektorral az hogy veheti át? Ki kell nyomtatni a kapott e-mailt??
Válasz #1985. hozzászólásra
Fórumosoknak Pizza is, csak keressetek engem
Válasz #1987. hozzászólásra
Ing, fekete nadrág, Keresd Hartman Gábort
Válasz #1983. hozzászólásra
Hol vagy itt ülök a színpad elött
Saps is ott van borítékban?
Pizza is jár a kávé mellé? Vagy az csak belsősöknek jár?
Szisztok. Gyerköcnek hanyéves korig ingyenes?
Gyertek gyertek! Teljes gőzzel üzemelünk, megjött a pizza, működik a kávéfőző, a lányok szépek az urak udvariasak. Várunk mindenkit!
Na ki lessz it a találkozon az agroimformnál???
Válasz #1980. hozzászólásra
igen ki kell nyomtatni legalul találodAzt kell vinned magaddal.
Válasz #1955. hozzászólásra Hali! Én csak E-mailt kaptam de az van beleírva ,hogy valami ellenőrző kódot hozzak magammal!....azt hol lehet letölteni ?....a szem.ig nem elég, meg ez a levél a beengedéshez?
Válasz #1961. hozzászólásra
Na aztán mikor hozod a páleszt???
Válasz #1977. hozzászólásra
Van neked ha máshonnan nem Meeee linda
Ne kábíts már
ma she voltunk a mash on ...
meg holnap she...
( há hülye a paraszt hogy majd 1000est fizet érte... ki kell hagyni idén.... hánem? )
Válasz #1975. hozzászólásra
Ha a valton securitisekkel lebratyózol reggelig ami a csövön csőkapun kifér.......
Válasz #1973. hozzászólásra
olyankor már minden 20-30%-al olcsóbb is, nem?
Válasz #1972. hozzászólásra
No para, ez is tökéletes gyertek ahogy tudtok
Válasz #1972. hozzászólásra
Minden nap mint a mák, pontosabban hőbölgő alkos mák...
Legjobb a utolsó nap 5 után...hehe
Válasz #1969. hozzászólásra
Nebasz'?! 8kor viszem a gyereket az oviba, oszt' csak azután tudok indulni, tehát 11 körül érek oda. Szerinted holnap is sokan lesznek?
Válasz #1970. hozzászólásra
Akkor lajbi nem köll...
Válasz #1956. hozzászólásra
Meg melozunk, de jo idő van a G pavilonban
Válasz #1966. hozzászólásra
Fel9
Válasz #1967. hozzászólásra
Nincs sajna másnap meló van
Válasz #1962. hozzászólásra
Sofőröd?
Sziasztok!
Szerintetek meddig érdemes beérni az Expo-ra, hogy legyen parkolóhely?
Kinekvan pontosinfó!!!!!!!!!!! Valahol olvastem Első 1000 kamaraitagnak ingyenes a belépő!!!
Válasz #1963. hozzászólásra
Ki emlékszik már rá,hogy mikor mondta,de Lörincze Lajcsi mintha délben lett volna...
Válasz #1960. hozzászólásra
Akkor gyerekkorodban Te is korán kelő voltál , ha jól emlékszem 6elött ötpercel volt az orvosi tanácsok... meg úgy mondta..őtözködjünkrétegesen....
Válasz #1961. hozzászólásra
Fú akkor ki vezet haza?
Válasz #1957. hozzászólásra
Viszek páleszt! Alma-Szilva? Sorrend jó?
Télen öltözködjünk rétegesen,mondta Buga doktor...
Válasz #1958. hozzászólásra
Hm pálesz vezetek
Ha hideg lessz nem kell félni hm hozza a pálinkát
Csütörtökre fűtsenek be mert fagyos vagyok
MAN !!!!! Itt vagy valahol???? Milyen az idő az épületekben ?? Hány pulóver kell a kabát alá ?????????????????????
Sziasztok!
Utánanéztem a deflektorkell.hu kampánynak és ezek az információim:
- lesz deflektor annak aki ki lett írtesítve, hogy nyert. Ez nem kérdés, csak a szállítmány még úton van a Bearing Kft.-hez ők fogják kezelni a kiküldést.
- a callcenter akiket felhívott bárkit is, nem tudta, hogy akit hívnak nyert-e vagy sem. Ezért ajánlott kedvezményt.
- holnap reggel f9-től, összesen 10 fő deflektorral kapcsolatos hoszteszlány lesz az I. és III.as kapunál egy-egy Agroinform.hu mobilstandon. Ők fogják az 1000 db jegyet átadni a kiértesített nyerteseknek.
- Egyébként aki deflektort akar megtekinteni, az az Agroinform.hu G pavilon, Fórum színpad melletti standján megteheti
Válasz #1952. hozzászólásra
Nyertem,fel is hívtak,de csak kedvezményes vásárlás lesz.Én is inkább csinálok.
Válasz #1950. hozzászólásra
És örülhetsz, ha nem adják tovább a személyes adataidat. Név , cím, telefonszám, meg még ki tudja mit nem kértek. A t.köm töltene ki ilyen kérdőívet, adná meg az adatait, hogy talán nyerhet valamit, és 1500 Ft-al olcsóbban vehet jegyet. Ha el akarok menni 500 km-t kell kocsikáznom, lényegesen nagyobb költség, mint a belépő.