Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A hajtáslánc viszont megerősített, tehát megfelelő fokozattal elég sokat tudhatnak. Figyeltem mindegyik gyártó szinte erősített a hajtásláncon a gépsúlyon, 90-130le kategóriában.
Ezt csak akkor lehet majd megmondani ha lesz pár 8-10000 órás traktor.
Ekkora motor van a CNH hasonló kategoriás trakijában is. Nh t.5 Case farmall steyr kompakt. Mert csak ez fér bele az adblue nélküli normákba
Eszem ágában sem volt kötekedni, (bár visszaolvasva így sikerült), csak arra a felvetésre reagáltam, miszerint a törzsfórumosokat kellene helyzetbe hozni.
Szép napot mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki mi az ára az új lambo nitronak a 100-110 lovas ára érdekelne és a güttler földmester 3m-es ára is.
Előre is köszönöm a válaszokat
Válasz #1768. hozzászólásra
Szia! Az alábbi cikkben írunk arról itt a portálon, hogy meghosszabbítottuk ezt ez év február végéig: Ami késik, az nem múlik! A nyereményjátékot meghosszabbítottuk - kattints erre a linkre
A sorsolás március 3-án lesz – közjegyző jelenlétében – 9 órakkor a Budapest, Angol u. 34. szám alatti irodánkban. Szívesen látunk bárkit aki ezen, csak szóljatok előre ha részt akartok venni rajta, hogy elférjünk
Remélem hamarosan a hírleveleket is eltudjuk indítani, most hogy vége a kiállításnak ez lesz a következő feladat, hogy elvégezzük az utolsó fejlesztési simításokat
Nehogy már összevesszetek 1 traktoron! nyeri aki nyeri, ha annyira szüksége van ekkora traktorra valakinek akkor vegyen egyet!
Má elnézést,de az omékon propagált nyereményjáték és hírlevél feliratkozás utáni automatikus részvétel utáni játéksorsolás hol volt és mikor???? Azon permetezőt meg egy heti géptesztelést lehetett nyerni...
A sorsolásról meg a nyertesekről hol az infó? Se hírlevélben se máshol semmi.
A felhasználók és a portált látogatók számát lehet így emelni egy darabig...jó trükk
Válasz #1766. hozzászólásra
Bence!
Egyébként erről én nem is tudok semmit valahol le maradtam
Melyek a szabályok,mit hogy kell tenni ezzel a sorsolással kapcsolatban????
Válasz #1765. hozzászólásra
Sziasztok! Bekapcsolódok a témába ha nem baj
Tévedés lenne azt mondani, hogy a traktorsorsolással új felhasználókat szeretnénk csak és a régi felhasználók nem érdekesek. Minden eddigi sorsolásunkban résztvett a teljes csoport. Ahogy írtuk is az Agro+mashExpo standon kifogjuk írni, hogy mikortól indul és mit is szeretnénk Tőletek kérni.
Eddig is a szárzúzót, 3 pont felfüggesztésű mérleget és az ipadet olyan gazdaemberek nyerték akik használják az Agroinform portált. Őszintén remélem ezután is így lesz
Lehet, hogy azzal a trakival pont újakat szeretnének idecsalogatni.
A biztosítók, telefonszolgáltatók, stb. sem a hűséget, díjazzák, hanem növekedni minden áron...
Ez az a szemlélet, ami a (kapitalista) világot mozgatja, és a magyar parasztra meg többségében nem jellemző, és talán ezért nem találja a helyét a világban/EU-ban.
Gondolkozzon aki rászorul.....
Csak más szemszögből nézegetem néha a helyzeteket....
Itt van aki megérdemel ezt azt ...........vannak akik meg nem.... ez a helyzet
Azon agyaltunk h. remélhetőleg a fórumosok között lesz a traktor kisorsuva e.....
Márha van traktor......
Márha lesz sorsulás.....
Márha van ilyen szándék e......
Márha nem álmodtuk csak........
Merhát nehogymá olyan kapná aki 1 megveszekedett ......m dolgot se tett az oldalért------- soha semikor
Idáig se nyitotta meg az oldalt meg utána se igen fogja....
Csak a kubó köllene neki................aztán meg eladja........
Idegfeszitő volt mikor a sok értelmiségi még elkezdte ott fikázni h. neki ez kicsiiiii meg neki nagy köllene .............
Fityfiritty dolog mehet nekik............. de nagyot ......
Lehet lájkolni vagy se
"de még egyszer egy gazdaság látogatást beszervezek oda "
Szólj neki, hogy mi is megyünk a gyerekkel.
Ha választás előtt lesz, akkor a Tibi bácsi polgármesterével lebeszélem, hogy fizessen egy sor sört a Csegei csárdába.
Ha esetleg valaki messziről jön és még nem látta a Tisza-tavi ÖKO centrumot, az ne hagyja ki.
Köszönjük a vendéglátást és a lányoknak jo pihenést mert rájuk fér ahogy láttam külön élmény volt Tibi bátyánkkal lekezelni aki nem ismert meg legalábbis ezt mondta de még egyszer egy gazdaság látogatást beszervezek oda
Szalmát hordtunk pár évben a papírgyárnak, éjjel megpakoltam, megálltunk a ház előtt, persze reggel nem indult az L60.
Felébresztem a mamát, mondom nincs mese ezt húzni kell!
MTZ fent a 3 as eke.
Mama be az mtz be ,meghúz ,nem akart forgolódni körbement egy utcával arrébb és ugy ment haza.
1 óra mulva telefonált az édesanyám : AZ EDIT MENT SZÁNTANI??? Most hallotta a BÓTBA!!!
Most jöttem ki és lehet, hogy én voltam az utolsó "vendég",Harsányival együtt jöttem ki... Rengeteget tárgyaltam és egy csómóan meglepődtek,hogy én is ott vagyok(minden kereskedő tudja hogy egy ideje nem megyek,mivel magamhoz szoktam rendelni őket)...Szuper volt csak egy kicsit drága mulatság volt ez nekem..."Preciziós lettem",öntözök stb minden demót elrendeztem és a végére még hidasba is átmegyek...Különben ez mind igaz amit alábbírtatok,teszteltem egy két profit amin aztán jót mulattam...Majd elemezünk egy két dolgot ha(nem vezetek) ,de most még Miskcra megyek egy speciális szakirodalomért és reggelre meg Szarvason kell lennem
Xerionnál a család
Gregoire szőlőkombájn és a gyerekek
Ujjabb kisFerga?? Nejem Löwi úrral tárgyal...
Ujabb szőlőkombájnt találtak a gyerekek
A nagy NH-ban a nejemmel
Ablaktörlő lapát!
Nem rég vettem újat mert a másik már cafatokban volt de ezek is olyan pofátlanok. Tudják hogy csak erre a tipusra való és van pofájuk 13ezer forintit elkérni egy pár ablaktörlőlapátért. De mindegy mivel fő hogy oda értünk és még most sötétedés előtt haza. A kiállítás jó volt bár azért az látszik hogy nem a 10-50ha-os gazdákra építettek!
1-2 helyen olyan műszakilag analfabéta ember árulta a portékáját, hogy az már szégyen!
Az meg hogy én kérdezek egy bizonyos típusú gépről konkrét dolgokat és ő egyből visszakérdez, hogy mekkora területen gazdálkodunk az meg a halálom! Valakiknek lódítottam jó nagyot, valakinek meg csak azt mondtam, hogy mennyit hazudjak. Mi köze van hozzá !!??? Jóhogy nem azt kérdik egyenesen, hogy mennyi pénzem van ! Nem a tanácsát kértem gépvásárláshoz!
Meg a nagyothallók, hát semmi bajom a fogyatékos emberekkel, de hogy odapofátlankodnak úgy hogy többen beszélgetünk szakmai dolgokról, odadugják erőszakkal a kezedbe a tollukat aztán meg tartják a markukat a 300 forintért egy mezőgazdasági szakkiállításon, hát szerintem nem helyénvaló!
Amúgy jó volt!
A lapátért, hogy mennyien álltak sorba és cipelték egész nap az is tetszett.
Sziasztok! Gyertek nyugodtan én Már itt vagyok pedig nálunk is esett ez a Sz@r. Csak annyi a gond hogy a szélvédőre egyszerre rafagy és a lapát szopik miatta.
3933 hozzászólás
Sziasztok!
Még egyszer köszönjük, hogy sokan bejöttetek az Agroinform standra!
Jó volt kicsit beszélgetni
Amúgy meg a kistraktor miatt ne aggódjatok....................................jó kezekbe fog kerülni!!!!!!
Válasz #1777. hozzászólásra
A hajtáslánc viszont megerősített, tehát megfelelő fokozattal elég sokat tudhatnak. Figyeltem mindegyik gyártó szinte erősített a hajtásláncon a gépsúlyon, 90-130le kategóriában.
Válasz #1772. hozzászólásra
És mi értelme van,egy hétre egy ágaprítót nyerni?Ki fogja elszállítani 300 km.-re a nyerteshez,aki egy marék gallyat nem tud összeszedni?
Válasz #1779. hozzászólásra
Ezt csak akkor lehet majd megmondani ha lesz pár 8-10000 órás traktor.
Ekkora motor van a CNH hasonló kategoriás trakijában is. Nh t.5 Case farmall steyr kompakt. Mert csak ez fér bele az adblue nélküli normákba
Válasz #1777. hozzászólásra
Ezt a motort használja a fendt,deutz,lambó.Mindegyik mellényúlt?
Eszem ágában sem volt kötekedni, (bár visszaolvasva így sikerült), csak arra a felvetésre reagáltam, miszerint a törzsfórumosokat kellene helyzetbe hozni.
Válasz #1776. hozzászólásra
A Nitro nagyon szép,de hosszú távon a 3.600 cm3-es motor nem valami bizalom gerjesztő. Ára olyan 42-48 ezer euró körül lehet.
Szép napot mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki mi az ára az új lambo nitronak a 100-110 lovas ára érdekelne és a güttler földmester 3m-es ára is.
Előre is köszönöm a válaszokat
Bence! A rajzpályázat jelentkezési lapja még mindig nem tölthető le, pedig már kiadja PDF-fájt, de nem tölti le.http://www.agroinform.com/aktualis/Apukam-es-a-mezogazdasag-rajzpalyazat/20140127-24276/
Válasz #1770. hozzászólásra
Köszi Melcsi!
Heccivel "eszmecserét" folytattunk de nem sok mindent olvastam-halottam róla!!!
És a kis Kubota?
Szia! Az alábbi cikkben írunk arról itt a portálon, hogy meghosszabbítottuk ezt ez év február végéig: Ami késik, az nem múlik! A nyereményjátékot meghosszabbítottuk - kattints erre a linkre
A sorsolás március 3-án lesz – közjegyző jelenlétében – 9 órakkor a Budapest, Angol u. 34. szám alatti irodánkban. Szívesen látunk bárkit aki ezen, csak szóljatok előre ha részt akartok venni rajta, hogy elférjünk
Remélem hamarosan a hírleveleket is eltudjuk indítani, most hogy vége a kiállításnak ez lesz a következő feladat, hogy elvégezzük az utolsó fejlesztési simításokat
Sorsolás 2014.március 3, reggel 9 órakor!
HAJRÁ!!!!!!!!!
Válasz #1767. hozzászólásra
Szia!
A nyereményjáték részleteiről majd később lehet itt az oldalon olvasni!
Nehogy már összevesszetek 1 traktoron! nyeri aki nyeri, ha annyira szüksége van ekkora traktorra valakinek akkor vegyen egyet!
Má elnézést,de az omékon propagált nyereményjáték és hírlevél feliratkozás utáni automatikus részvétel utáni játéksorsolás hol volt és mikor???? Azon permetezőt meg egy heti géptesztelést lehetett nyerni...
A sorsolásról meg a nyertesekről hol az infó? Se hírlevélben se máshol semmi.
A felhasználók és a portált látogatók számát lehet így emelni egy darabig...jó trükk
és ezt abszolute nem kötekedésképp írom....
Bence!
Egyébként erről én nem is tudok semmit valahol le maradtam
Melyek a szabályok,mit hogy kell tenni ezzel a sorsolással kapcsolatban????
Válasz #1765. hozzászólásra
Sziasztok! Bekapcsolódok a témába ha nem baj
Tévedés lenne azt mondani, hogy a traktorsorsolással új felhasználókat szeretnénk csak és a régi felhasználók nem érdekesek. Minden eddigi sorsolásunkban résztvett a teljes csoport. Ahogy írtuk is az Agro+mashExpo standon kifogjuk írni, hogy mikortól indul és mit is szeretnénk Tőletek kérni.
Eddig is a szárzúzót, 3 pont felfüggesztésű mérleget és az ipadet olyan gazdaemberek nyerték akik használják az Agroinform portált. Őszintén remélem ezután is így lesz
Válasz #1755. hozzászólásra
Lehet, hogy azzal a trakival pont újakat szeretnének idecsalogatni.
A biztosítók, telefonszolgáltatók, stb. sem a hűséget, díjazzák, hanem növekedni minden áron...
Ez az a szemlélet, ami a (kapitalista) világot mozgatja, és a magyar parasztra meg többségében nem jellemző, és talán ezért nem találja a helyét a világban/EU-ban.
Válasz #1763. hozzászólásra
Gondolkozzon aki rászorul.....
Csak más szemszögből nézegetem néha a helyzeteket....
Itt van aki megérdemel ezt azt ...........vannak akik meg nem.... ez a helyzet
Válasz #1762. hozzászólásra
Ja akkor te nem egy alap szabályra gondoltál!!!
Válasz #1761. hozzászólásra
azt honnét tudnák meg ....
Válasz #1759. hozzászólásra
Most jutott eszembe az illetők pedig mennének az ombudszmanhoz hogy ki vannak zárva
Válasz #1759. hozzászólásra
Mondjuk amennyit jár a szád biztos felfigyel valaki
Válasz #1758. hozzászólásra
dehogynem tudok van ám szavam
nyomok ám a latba vigyázzá
Válasz #1757. hozzászólásra
Tudsz ellene tenni valamit????
Egyébként igazad van de akkor se tudsz tenni semmit!!!
Válasz #1756. hozzászólásra
Kefék azért vannak h. az emberek keféljenek.... nem rágásra
Jó akkor azt mondod mehet a kőbányai panellakónak aki csak bement ingyenborozni.......
Nem leszü itt népszerü sokáig......
Válasz #1755. hozzászólásra
Ilyen apróságon ne rágd a kefét!!!!
Azon agyaltunk h. remélhetőleg a fórumosok között lesz a traktor kisorsuva e.....
Márha van traktor......
Márha lesz sorsulás.....
Márha van ilyen szándék e......
Márha nem álmodtuk csak........
Merhát nehogymá olyan kapná aki 1 megveszekedett ......m dolgot se tett az oldalért------- soha semikor
Idáig se nyitotta meg az oldalt meg utána se igen fogja....
Csak a kubó köllene neki................aztán meg eladja........
Idegfeszitő volt mikor a sok értelmiségi még elkezdte ott fikázni h. neki ez kicsiiiii meg neki nagy köllene .............
Fityfiritty dolog mehet nekik............. de nagyot ......
Lehet lájkolni vagy se
Válasz #1748. hozzászólásra
"Igazad van tényleg nem ,smile blushingde csak azért mert nem értettem a nevedet,"
Na ne má. Fáj az igazság?
Rendeltem a vörös borból és azt mondták, hogy Tibi bácsi bevedelte előlem és sajnos nekem má csak világos színű maradt.
"Az alkohol öl butít és nyomorba dönt."
Tibi bácsit elérte a .....
Válasz #1746. hozzászólásra
"de még egyszer egy gazdaság látogatást beszervezek oda "
Szólj neki, hogy mi is megyünk a gyerekkel.
Ha választás előtt lesz, akkor a Tibi bácsi polgármesterével lebeszélem, hogy fizessen egy sor sört a Csegei csárdába.
Ha esetleg valaki messziről jön és még nem látta a Tisza-tavi ÖKO centrumot, az ne hagyja ki.
Gondolom a kislány... a tesóm volt...
Mi köszönjük a vendéglátást, ja meg a kávét. Kiszolgáló lányoknak meg jó pihenést kívánom!
Válasz #1750. hozzászólásra
Még pedig nagyon.
Válasz #1747. hozzászólásra:
Huh ez pihent :
Válasz #1746. hozzászólásra
Igazad van tényleg nem ,de csak azért mert nem értettem a nevedet,meg hát megakadt a szemem egy kislányon((és az a fránya szürke hályog))
Válasz #1745. hozzászólásra
Ménem mondtad nekik h.
Edit nem ment idE.
Ez visszafele is mondat....
Köszönjük a vendéglátást és a lányoknak jo pihenést mert rájuk fér ahogy láttam külön élmény volt Tibi bátyánkkal lekezelni aki nem ismert meg legalábbis ezt mondta de még egyszer egy gazdaság látogatást beszervezek oda
Válasz #1743. hozzászólásra:
Régi szép időkben volt egy sztorink:
Szalmát hordtunk pár évben a papírgyárnak, éjjel megpakoltam, megálltunk a ház előtt, persze reggel nem indult az L60.
Felébresztem a mamát, mondom nincs mese ezt húzni kell!
MTZ fent a 3 as eke.
Mama be az mtz be ,meghúz ,nem akart forgolódni körbement egy utcával arrébb és ugy ment haza.
1 óra mulva telefonált az édesanyám : AZ EDIT MENT SZÁNTANI??? Most hallotta a BÓTBA!!!
Válasz #1741. hozzászólásra
Jönni kifele?
Ha majd 1ütt mentek elfele akkor leszü majd magasabb dimenziókban a hazai agronagykutyák között......
Válasz #1740. hozzászólásra
Mama a gépészmirnök?
Válasz #1736. hozzászólásra
Be vagy kategorizálva egyből ....
Ha 70 hektód van csak akkor mi a retket keresel a R es 6 hengeres mellett eriggy a mtzhöz......
Há nincs igaza?
Most jöttem ki és lehet, hogy én voltam az utolsó "vendég",Harsányival együtt jöttem ki... Rengeteget tárgyaltam és egy csómóan meglepődtek,hogy én is ott vagyok(minden kereskedő tudja hogy egy ideje nem megyek,mivel magamhoz szoktam rendelni őket)...Szuper volt csak egy kicsit drága mulatság volt ez nekem..."Preciziós lettem",öntözök stb minden demót elrendeztem és a végére még hidasba is átmegyek...Különben ez mind igaz amit alábbírtatok,teszteltem egy két profit amin aztán jót mulattam...Majd elemezünk egy két dolgot ha(nem vezetek) ,de most még Miskcra megyek egy speciális szakirodalomért és reggelre meg Szarvason kell lennem
Xerionnál a család
Gregoire szőlőkombájn és a gyerekek
Ujjabb kisFerga?? Nejem Löwi úrral tárgyal...
Ujabb szőlőkombájnt találtak a gyerekek
A nagy NH-ban a nejemmel
Válasz #1737. hozzászólásra
Ablaktörlő lapát!
Nem rég vettem újat mert a másik már cafatokban volt de ezek is olyan pofátlanok. Tudják hogy csak erre a tipusra való és van pofájuk 13ezer forintit elkérni egy pár ablaktörlőlapátért. De mindegy mivel fő hogy oda értünk és még most sötétedés előtt haza. A kiállítás jó volt bár azért az látszik hogy nem a 10-50ha-os gazdákra építettek!
Válasz #1737. hozzászólásra
Ma 1 órára már ki is fogytak lapátból.
Válasz #1735. hozzászólásra
Melyik lapát? Az ablaktörlő, vagy az új auditkeres lapát?? Egyik se való jégkaparásra!
1-2 helyen olyan műszakilag analfabéta ember árulta a portékáját, hogy az már szégyen!
Az meg hogy én kérdezek egy bizonyos típusú gépről konkrét dolgokat és ő egyből visszakérdez, hogy mekkora területen gazdálkodunk az meg a halálom! Valakiknek lódítottam jó nagyot, valakinek meg csak azt mondtam, hogy mennyit hazudjak. Mi köze van hozzá !!??? Jóhogy nem azt kérdik egyenesen, hogy mennyi pénzem van ! Nem a tanácsát kértem gépvásárláshoz!
Meg a nagyothallók, hát semmi bajom a fogyatékos emberekkel, de hogy odapofátlankodnak úgy hogy többen beszélgetünk szakmai dolgokról, odadugják erőszakkal a kezedbe a tollukat aztán meg tartják a markukat a 300 forintért egy mezőgazdasági szakkiállításon, hát szerintem nem helyénvaló!
Amúgy jó volt!
A lapátért, hogy mennyien álltak sorba és cipelték egész nap az is tetszett.
Sziasztok! Gyertek nyugodtan én Már itt vagyok pedig nálunk is esett ez a Sz@r. Csak annyi a gond hogy a szélvédőre egyszerre rafagy és a lapát szopik miatta.
Válasz #1733. hozzászólásra
Ment