Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hölgyeim és Uraim
A hány gép lesz kint az Agro+Mash Expo kiállításon 2014-ben? És:
A milyen értékű a teljes kiállítandó géppark újkori listaára c. kvíz játékunk folytatódik.
A helyes megfejtőkre én is kiváncsi vagyok és egy az egy darab válveregetést sorsolsolunk közöttük ki, amit Hecmaister biztosít az általa kijelölt helyen és időben.
én tavaly voltam szombaton (is, meg csütörtökpénteken), még délelőtt annyira nem volt nagy káosz de 1-2 óra fele... ennek ellenére én idén csak szombaton tudok menni
Vagy mennyi kolbászt esznek meg a látogatók a rendezvény alatt!! Vagy hány gazda egyszerre,mennyi időn keresztül bámulja összesen a Dorkeres festett csajt!!!
Sziasztok! Tippeljetek! A nagy kérdés:
Hány forint értékű gép lesz kiállítva az Agro+Mash Expo kiálltáson?
Illetve a másik kérdés: hány darab gép lesz kint összesen szerintetek?
Tavalyi évből kiindulva 30-31-1. Bár szombaton tavaly is szívás volt, annyi nép volt, nem sok értelme volt. De két nap mindenképp kell ekkora kiállítást nem lehet egy nap letudni, max körberohanni.
Sziasztok! Fórum találkozót tartsunk mindennap 2 órakkor. Bármelyik nap is jöttök várunk minden Fórumozót. Plusz azokat is akik olvassák a Fórumot és találkoznának azokkal a gazdákkal akik írják
Melinda lesz a Fórum házigazdája a standunkon: G Pavilon, FÓRUM színpad mellett
Gyertek!
Az Agroinform.hu az Agro+Mash Expo hivatalos online médiapartnere is
Ezúton meghívjuk Önt 2014. január 29. és február 1. között az AGROmashEXPO, Agárgépshow 2014 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon cégünk is részt vesz,a "B" pavilonban a "7A1" Standon,. A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:
A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.
3951 hozzászólás
Válasz #1412. hozzászólásra
Péntek!
02.01
Válasz #1447. hozzászólásra
Gép:2758db
Gépérték: 12.227.855.673
Az utolsó konzerv dobozig!!!
Válasz #1447. hozzászólásra
25.264.326.250ft össz. bruttó4500db gép és ebbe benne van a makitás fúrógép is.
NYERTEM
Válasz #1439. hozzászólásra
Hölgyeim és Uraim
A hány gép lesz kint az Agro+Mash Expo kiállításon 2014-ben? És:
A milyen értékű a teljes kiállítandó géppark újkori listaára c. kvíz játékunk folytatódik.
A helyes megfejtőkre én is kiváncsi vagyok és egy az egy darab válveregetést sorsolsolunk közöttük ki, amit Hecmaister biztosít az általa kijelölt helyen és időben.
Válasz #1425. hozzászólásra
én tavaly voltam szombaton (is, meg csütörtökpénteken), még délelőtt annyira nem volt nagy káosz de 1-2 óra fele... ennek ellenére én idén csak szombaton tudok menni
Válasz #1444. hozzászólásra
Kishitű vagy, merjél nagyobbat álmodni !
Válasz #1433. hozzászólásra
Gépek ára: 2.526.432.625 Ft, ebben benne van ám a legutolsó lombfújó is a Makita standról!
A gépek darabszáma meg szerintem cirka: 450 db
700e tipp
Hány topples lány lesz?
Tippeljetek!
Válasz #1440. hozzászólásra
Vagy mennyi kolbászt esznek meg a látogatók a rendezvény alatt!! Vagy hány gazda egyszerre,mennyi időn keresztül bámulja összesen a Dorkeres festett csajt!!!
Az érdekesebb volna,hogy a gépek,össz üzemanyag tankja,hány literes?
Válasz #1438. hozzászólásra
Egyelőre óvatosságból nem módosítok, eddig az én tippem van a legközelebb.
Mit nyertem?
Válasz #1437. hozzászólásra
Öt mi? Öt gép lesz kint 5 forint értékben?
Öt.
Válasz #1434. hozzászólásra
Igen! Nem csak egy kiállítóra gondoltam
Válasz #1427. hozzászólásra
Pedig van aki azt árul "gép" helyett!!! A mostani gépek játékok csak szerintem a régebbi 80-90-es években gyártottakhoz!!
Minden gépet beleértve?
Sziasztok! Tippeljetek! A nagy kérdés:
Hány forint értékű gép lesz kiállítva az Agro+Mash Expo kiálltáson?
Illetve a másik kérdés: hány darab gép lesz kint összesen szerintetek?
Válasz #1431. hozzászólásra
Az Agrotec Magyarország Kft.: a New Holland gépek hazai forgalmazója
Válasz #1428. hozzászólásra
Hogy minek???
Válasz #1429. hozzászólásra
HeccMester te akkor január 32.-én jösz ha jól sejtem. Akkor könnyebben elvegyülsz a tömegben.
Válasz #1427. hozzászólásra
marhajó
lesifotókra mindig nyitott a fórum - mint olyan - ...........aki öreg bútor itt az csak helyeselni tud erre sztünk
Válasz #1425. hozzászólásra
Érdemes szerdán vagy csütörtökön jönni. Most még külön pavilon sátor is épül az Agotec-nek úgy tudom.
Válasz #1424. hozzászólásra
Már elkezdtek pakolni a kiállítók és itt most nem a gumicukrosok ársusokra gondolok
Válasz #1424. hozzászólásra
Jönnek mennek az emberek, erre arra.
Tavalyi évből kiindulva 30-31-1. Bár szombaton tavaly is szívás volt, annyi nép volt, nem sok értelme volt. De két nap mindenképp kell ekkora kiállítást nem lehet egy nap letudni, max körberohanni.
Válasz #1423. hozzászólásra
Bence milyen mozgások vannak most a masson?
Sziasztok! Fórum találkozót tartsunk mindennap 2 órakkor. Bármelyik nap is jöttök várunk minden Fórumozót. Plusz azokat is akik olvassák a Fórumot és találkoznának azokkal a gazdákkal akik írják
Melinda lesz a Fórum házigazdája a standunkon: G Pavilon, FÓRUM színpad mellett
Gyertek!
Az Agroinform.hu az Agro+Mash Expo hivatalos online médiapartnere is
Válasz #1420. hozzászólásra
Te tiszta hülye vagy!!!!
30
Válasz #1419. hozzászólásra
Biztos van 31 januárba?
Valószínű 31-én!!
02.01.
30
30.
Mint a viccben mennyi 30, mi 30, mi mennyi.
Február 1-én
1.
Válasz #1411. hozzászólásra
Hát egy kettő letehetnének itt út közben, majd csak tudna itt kezdeni valaki valamit.
Ki melyik nap fog menni?
Mi a helyzet a masson, épitkezés, gépek mennek má befele?
Válasz #1409. hozzászólásra
Nos, ha lehet választani, akkor csak is az Agroinformot választjuk!
Válasz #1406. hozzászólásra
lehet választani melyik cég linkjére regisztrálsz
Kedves Partnerünk,Ismerősök!
Ezúton meghívjuk Önt 2014. január 29. és február 1. között az AGROmashEXPO, Agárgépshow 2014 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon cégünk is részt vesz,a "B" pavilonban a "7A1" Standon,. A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=R3&prid=AGM14&mode1=K&c=0&pid=00337004&lngid=hu
A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.
Üdvözlettel,
Wirax-Hungária Kft. Központi telephely
4751 Kocsord,Szabadság u.1/A.
70/328-4114;70/615-9029;44/950-242;44/950-090
www.wirax.hu
Válasz #1403. hozzászólásra
OK!!!!
Válasz #1405. hozzászólásra
Ja, persze, ha be regisztrálsz ide.
agrár kamarai tagoknak, őstermelőknek nem ingyenes a belépés?
Az ingyenes jegyhez mielőbb regisztráljatok, nehogy elfoggyon az ingyenes keret:
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=R3&prid=AGM14&mode1=K&c=0&pid=00294521&lngid=hu&s=1
Sziasztok!
Fórumtalálkozót tartsunk az AgroMash Expon is, 2 órától mindennap. Gyertek! :)