Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
én azt hittem hogy összevonták a kettőt majd lépni nem lehet és nagy kiállítok kis standokon lesznek, de volt gép rendesen kiállítva minden cégnél, tömeg sem volt.
Jól sikerült kiállítás!
Szerdán voltunk semmi gond nem volt, nem mondom hogy alig voltak de minden üzletkötő azt várta hogy valaki érdeklődjön. Mi mindenkivel tudtunk max 1-2 perc után beszélni...
Jó csak a reklám és a marketing így olyanokhoz megy nagyobb részt akiknek semmi közük nincs a márkához,aki meg ügyfél lenne,vagy érdeklődő az oda sem tud férni mert szó szerint 20méteres sorok kígyóznak 20forintos szatyorért és azt mondják neki hogy ott a sor vége....a helyi illetőségű értékesítőt is a sor végére küldték éppen a sorbanállók,mikor át akart furakodni köztük...
Tudod a státusz! Mennyivel elengánsabb otthon a faluban véderes szatyorral menni a kenyérért mint egy csíkos szatyorral!
Ezt egyébként minden évben eljátszák, számomra is ellenszenvessé vált már!
Gyönyörű gépek,gyönyörű hostesslányok,csak egy két dolog szánalom kategóriába tartozik!
A stihl,vaderstadt standoknál verekednek a nejlon szatyorért...az ottaniaktól infót kérni lehetetlen,mert szerencsétlenek a tolakodó,SZATYORÉRT ötször sorba álló embeleket szalagmunkában szolgálják ki!
A dakoták,zsebtolvajok jelen vannak,figyeljen mindenki,szerencsére a biztonsági őrök is figyelnek!
Az árak már euróban vannak feltüntetve legtöbb gépen..jobb is... Az egyik pavilonban kóstolós részlegnél a szemem majd kiesett amikor megláttam hogy egy kiló kacsatepertőt tízezerért van pofájuk árulni. A házi kolbászuk szálja is 5ezer volt!
Tegnap már nem volt erőm írni, ezért most köszönöm meg a látogatást azoknak, akik tegnap bejöttek hozzánk!!!
Nagyon kedves emberekkel ismerkedhettem meg!
Bencze nagyon jó a kiállítás biztos, de szerintem a látogatók 95% csak nézeget, addig amíg egy 100le nyugati traki 20 milla+fa szerintem csak nézegető lesz, és szerinted ,te véleményed?????????????? Megnézi a termelő a gépek előtti táblát elkezd számolgatni juróról forintra és a végén ha vesz is valamit az MTZ lesz, de már ott is gond van mert épp itt olvastam a hírdetésekben hogy 270 lovas MTZ 28 miller+fa, hát szerintem az is nagy barom aki ad MTZ-ért ennyit még ha 270 lovas is!!!!
Csak mert mi is csinálunk egy kitérőt holnap, még van délelőtt budaörsön egy kis dolgunk és a hegyalja-erzsébethíd-kerepesi út-albertirsai út útvonalat szemeltük ki
Majd a tárcsás topikban (neg személyesen) én is kérdezgetek, mondjuk szombaton. Most szunya, holnap Landini gépkezelői okítás Baján.
Jön valaki? (Én mentem...)
3948 hozzászólás
Válasz #1197. hozzászólásra
én azt hittem hogy összevonták a kettőt majd lépni nem lehet és nagy kiállítok kis standokon lesznek, de volt gép rendesen kiállítva minden cégnél, tömeg sem volt.
Jól sikerült kiállítás!
Válasz #1196. hozzászólásra
Jaja,én is csak a vader és stihl standoknál tapasztaltam amit írtam :)
Sajnos érdeklődő alig akad,néző,bámészkodó az van bőven,ami szerintem leginkább az idén tengernyi féle ingyenes belépőknek köszönhető.
Válasz #1195. hozzászólásra
Szerdán voltunk semmi gond nem volt, nem mondom hogy alig voltak de minden üzletkötő azt várta hogy valaki érdeklődjön. Mi mindenkivel tudtunk max 1-2 perc után beszélni...
Jó csak a reklám és a marketing így olyanokhoz megy nagyobb részt akiknek semmi közük nincs a márkához,aki meg ügyfél lenne,vagy érdeklődő az oda sem tud férni mert szó szerint 20méteres sorok kígyóznak 20forintos szatyorért és azt mondják neki hogy ott a sor vége....a helyi illetőségű értékesítőt is a sor végére küldték éppen a sorbanállók,mikor át akart furakodni köztük...
Válasz #1192. hozzászólásra
Tudod a státusz! Mennyivel elengánsabb otthon a faluban véderes szatyorral menni a kenyérért mint egy csíkos szatyorral!
Ezt egyébként minden évben eljátszák, számomra is ellenszenvessé vált már!
Válasz #1192. hozzászólásra
Gyönyörű gépek,gyönyörű hostesslányok,csak egy két dolog szánalom kategóriába tartozik!
A stihl,vaderstadt standoknál verekednek a nejlon szatyorért...az ottaniaktól infót kérni lehetetlen,mert szerencsétlenek a tolakodó,SZATYORÉRT ötször sorba álló embeleket szalagmunkában szolgálják ki!
A dakoták,zsebtolvajok jelen vannak,figyeljen mindenki,szerencsére a biztonsági őrök is figyelnek!
Az árak már euróban vannak feltüntetve legtöbb gépen..jobb is... Az egyik pavilonban kóstolós részlegnél a szemem majd kiesett amikor megláttam hogy egy kiló kacsatepertőt tízezerért van pofájuk árulni. A házi kolbászuk szálja is 5ezer volt!
Indulunk!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Tegnap már nem volt erőm írni, ezért most köszönöm meg a látogatást azoknak, akik tegnap bejöttek hozzánk!!!
Nagyon kedves emberekkel ismerkedhettem meg!
Ma is gyertek bátran, nem csak leselkedni kell
Nagy a csend, Mindenki nézelődik, meg vásárol.
Válasz #1185. hozzászólásra
Nagyon korán...tán valami titulusod van ott??!!
Válasz #1180. hozzászólásra
Nem, majd hétvége.
Válasz #1183. hozzászólásra
Bencze nagyon jó a kiállítás biztos, de szerintem a látogatók 95% csak nézeget, addig amíg egy 100le nyugati traki 20 milla+fa szerintem csak nézegető lesz, és szerinted ,te véleményed?????????????? Megnézi a termelő a gépek előtti táblát elkezd számolgatni juróról forintra és a végén ha vesz is valamit az MTZ lesz, de már ott is gond van mert épp itt olvastam a hírdetésekben hogy 270 lovas MTZ 28 miller+fa, hát szerintem az is nagy barom aki ad MTZ-ért ennyit még ha 270 lovas is!!!!
INDULÁS A KIÁLLÍTÁSRA!!!!
Holnap reggel indulok fel
Sziasztok!
Még két nap az AgroMashExpoAgrárGépShow2013-ból
Gyertek!
G Pavilon 503
Nagyon csinosak voltak ma az agroinformos lányok! Melcsi köszi a kávét is:-)
Mi szerencsére vonattal megyünk majd be. (Kőbánya-felső)
Válasz #1176. hozzászólásra
Szia Ares ma voltál a kiállitáson?
Válasz #1175. hozzászólásra
galamb
Válasz #1177. hozzászólásra
Annyi ismerős lesz hogy szerintem egyébként is lehetetlen lenne majd elkerülni 1-1-et
Válasz #1122. hozzászólásra
Ha más nem,2-kor a standon!
Válasz #1172. hozzászólásra
Már megint felvoltak szerelve a nagy traktoros cégeg "óriási dudákkal"????????
Válasz #1173. hozzászólásra
Akkor volt idő átgondolni a látottakat.
Válasz #1171. hozzászólásra
kb. 20perce
Válasz #1160. hozzászólásra
az enyém nem okos
Csajos Szabi menyi idő alatt értél haza?
Válasz #1147. hozzászólásra
Csak mert mi is csinálunk egy kitérőt holnap, még van délelőtt budaörsön egy kis dolgunk és a hegyalja-erzsébethíd-kerepesi út-albertirsai út útvonalat szemeltük ki
Válasz #1164. hozzászólásra
Nem nézted meg az ArmaTrac-ot?
Válasz #1165. hozzászólásra
Voltam, vagyis voltunk a sógival, viszem a fórumtalálkozóra is, az lesz a beavatása
Válasz #1158. hozzászólásra
Majd a tárcsás topikban (neg személyesen) én is kérdezgetek, mondjuk szombaton. Most szunya, holnap Landini gépkezelői okítás Baján.
Jön valaki? (Én mentem...)
Válasz #1164. hozzászólásra
Válasz #1158. hozzászólásra
Voltál fent? Jobban mondva Neked lent?
Válasz #1161. hozzászólásra
Állítólag ez csak a demó volt. Minden géphez adnak egyet.
Válasz #1159. hozzászólásra
A másik meg Azim. De ránézek majd arra is. amit mondtál.
Válasz #1155. hozzászólásra
Csak arra megnéztem az Uni lengyel azt nem láttad?
A dorkeres csajt senki nem nyomta le???
Válasz #1127. hozzászólásra
Nagyon okos telefon???
Akkor nem arra gondoltam.
.........ehhez a témához majd én is hozzácsapódnék, mert már régóta emésztgetem a dolgot, csak minél több az infóm, annál határozatlanabb vagyok.
Válasz #1154. hozzászólásra
Busszal kell a központon keresztül menni, a városnézés miatt.
Válasz #1152. hozzászólásra
csak 40, de gyorsabb.
Válasz #1148. hozzászólásra
Na megnéztem: Rolmako a lengyel.
Válasz #1153. hozzászólásra
igy van a nullás magyarország szégyene,szinte mindíg be van állva
Válasz #1151. hozzászólásra
Mert mindig erre szoktam.
Amúgy volt már, hogy a nulláson is álltam ennyit.
Olyan ez, mint a lutri: mit húzol!
Válasz #1151. hozzászólásra
nekünk 70km kerülő
Miért nem a 0-ás?
nekünk is az a 1800m volt a halálés kb annyi volt az idő
Válasz #1144. hozzászólásra
olyan gruberem van