Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi mind két helyen első napon voltunk, nem volt tömeg. Etyeken 2 autó volt előttünk a sorban 10 óra körül, Pesten meg 6 ember volt előttünk. Minden kereskedő ráért beszélgetni, nem kellett a másik nyakában lógni hogy lásson az ember valamit. Szombaton biztos sokan lesznek, na azt én nem szeretem...
Ma kimentem Etyekre is.
Egész más az egész kiállítás mint az Expón, de meglepően jó.
Családias légkör, kicsit keresgélős, többet mászkálós de tetszett.
Több kiállító mindkét helyen ott van és a filmstúdiókba is be lehet menni kisérettel! A családnak nagyon bejött!
Holnap viszik a pestiek a gyerekeket traktort nézni hogy lássanak ilyet is. Holnap este kezdenek majd csak pakolni zárás után szerintem. Mi is holnap megyünk Pestre.
Menjen csak mindenki az Agroinform standhoz! Nagyon aranyos a háziasszony. A figyelmessége legalább akkora mint a Pöttinger standon a csak félig kinyitott gép.
Elmesélem a napot röviden csak a lényeget:
Reggel találkozó benzinkúton otthon, stampedli sör az inasoknak.
Pályán megálló kétszer mert hajtotta őket a víz, nomeg ittak is vón biztosan
Pesten egy stampó...aztán bent egy kenyérlángos valami, kint a pálinkásnál rövid újra nekik! (3x4cent rövid 2000Ft-volt...)
Pistabátyjámhoz beűltünk egy 20percre megpihenni enniinni besélgetni össznépileg(végülis csak 8embert tudtam hozni, a két juhász beteg, illetve egyik rosszúl van másik nemakart maga jönni)
Hazafelé 60-as fogadó, szerintem ma elvittük a hasznot
Általában 3-szor szedtük tele a tányért plusz sör bor üdítő hektoliterszámra hehe gyümölcs desszert minden
már kezdtek félni az inasok, hogy rájuk fognak szólni annyiszor jártunk ki a svédre :-)
Én nemakarok neked rosszat és lebuktatni sem szeretnélek, tiszteletben tartom az "inkognitó igényedet" de majdnem biztos vagyok benne, hogy Te sasoltál be, énmeg közben rád!
Akkor mosolyogtam és megfordúlt a fejemben hogy kimegyek behívlak bemutatlak hogy ittvan hecci, de azthiszem rádtapintottam volna, van egy ilyen érzésem amolyan dézsavűűű mondom nem én foglak lebuktatni, meg ellenkező esetben hülyét sem akartam csinálni magamból ettől jobban
3952 hozzászólás
Válasz #401. hozzászólásra
Vidd há
Legalább MLLcsi emehet pihenni
Ő meg majd elbacakodik a sok regisztrálni akaró kistaknyossal------------
háháhá
Válasz #389. hozzászólásra
Holnap megyek én is,,,,,fiamat vigyem????
Mi mind két helyen első napon voltunk, nem volt tömeg. Etyeken 2 autó volt előttünk a sorban 10 óra körül, Pesten meg 6 ember volt előttünk. Minden kereskedő ráért beszélgetni, nem kellett a másik nyakában lógni hogy lásson az ember valamit. Szombaton biztos sokan lesznek, na azt én nem szeretem...
Válasz #398. hozzászólásra
Mi ma voltunk Etyeken,szerintem jobb mint az expó.
Ma kimentem Etyekre is.
Egész más az egész kiállítás mint az Expón, de meglepően jó.
Családias légkör, kicsit keresgélős, többet mászkálós de tetszett.
Több kiállító mindkét helyen ott van és a filmstúdiókba is be lehet menni kisérettel! A családnak nagyon bejött!
Válasz #396. hozzászólásra
irigyhónajmirigy
és Etyeken mi lesz még holnap?
mi is holnap megyünk
sok lesz a nép biztos
Válasz #392. hozzászólásra
Holnap viszik a pestiek a gyerekeket traktort nézni hogy lássanak ilyet is. Holnap este kezdenek majd csak pakolni zárás után szerintem. Mi is holnap megyünk Pestre.
Válasz #392. hozzászólásra
holnap megy mindenki holnap lesz a legnagyobb banzáj!!!
Érdemes még holnap menni ezekre vagy már minden kiállító pakol?
Válasz #390. hozzászólásra
Ja és ki az? .a kezdet, .a vége, és szereti a lovakat.
Menjen csak mindenki az Agroinform standhoz! Nagyon aranyos a háziasszony. A figyelmessége legalább akkora mint a Pöttinger standon a csak félig kinyitott gép.
Köszönöm szépen mindenkinek aki tegnap megtisztelt a jelenlétével!!!!Nagyon jó társaság jött össze, örültem Nektek nagyon!!!!
Természetesen ma is várok mindenkit!
pussz
bikakötel
Válasz #386. hozzászólásra
áááá , Vasmacskának !
Válasz #384. hozzászólásra
Annyi éve már rakoncás pótnak híjják hallode.....
Válasz #384. hozzászólásra
Hallottál már az utánfutó kölcsönzésről ?
Válasz #383. hozzászólásra
az ne cukizzon akinek utánfutója van
A mai expo-s képek közt nagyon cuki a 11-es...
peugeot volt az!!!!!!!!!
mint a villám!!! Hazafelé villant a vaku4!! Egy 30 e Ft-os szerintem összejött!!!
Válasz #379. hozzászólásra
Otthon vettük észre , hogy be volt húzva a kézi fék és a két hátsó is tök lapos , nem volt nehéz.
Válasz #376. hozzászólásra
Ne magadból indulj ki ...
Faxxxt !
Válasz #378. hozzászólásra
A nissan leelőzte a toyotát???
Válasz #372. hozzászólásra
Jaaaa !
Mi meg mondtuk , hogy ki ez , mi a faxt villog , emléxem...
Válasz #371. hozzászólásra
M3 autobahn 60-as fogadója!
éppen a 60. kilométertábla elhagyása után van ha pesttől Miskolc felé hajtassz, illeve a másik oldalon is.
Király! főleg akkor amikor leis bírod enni. Most szerintem csak a sörből lefogyasztottuk hehe
Válasz #375. hozzászólásra
popót?????
Válasz #373. hozzászólásra
Baxni akartak ?
Adtam volna nekik...
Válasz #371. hozzászólásra
M3 Hatvanas kilométerénél lévő hatvanas fogadó!
Válasz #365. hozzászólásra
Vártak!!!
(a gumis .... haverjaid)
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:11:20
Válasz #365. hozzászólásra
nyomtad a szöveget hátul, mikor előztem akkor ismertelek meg, elakadás jelzővel köszöntem!
Egyébként a főnököd is ismerős volt!
Válasz #364. hozzászólásra
A svéd asztalt háromszor körbe ettétek, hol ez a hely ha arra járok?
Válasz #360. hozzászólásra
ez a beszéd látod szasza
erre a szinvonalra csak kevesek tudnak felemelkedni
Válasz #356. hozzászólásra
Válasz #364. hozzászólásra
kitettél magadért!
Válasz #363. hozzászólásra
Baxxxa +...
Válasz #359. hozzászólásra
.Szabi. grűn Cimbike MF-es Ákos1 Gergő1220 Vénkabi és Mr Ferguson
ha kihagytam valakit akkor írja be de hirtelen ennyi maradt meg
Válasz #336. hozzászólásra
Jól láttad !
De mit kerestél tegnap a 3-ason , nem ma voltál ?
Vártak ? Mennyire ?
Pedig tegnap voltam ott eleget...
Válasz #358. hozzászólásra
Elmesélem a napot röviden csak a lényeget:
Reggel találkozó benzinkúton otthon, stampedli sör az inasoknak.
Pályán megálló kétszer mert hajtotta őket a víz, nomeg ittak is vón biztosan
Pesten egy stampó...aztán bent egy kenyérlángos valami, kint a pálinkásnál rövid újra nekik! (3x4cent rövid 2000Ft-volt...)
Pistabátyjámhoz beűltünk egy 20percre megpihenni enniinni besélgetni össznépileg(végülis csak 8embert tudtam hozni, a két juhász beteg, illetve egyik rosszúl van másik nemakart maga jönni)
Hazafelé 60-as fogadó, szerintem ma elvittük a hasznot
Általában 3-szor szedtük tele a tányért plusz sör bor üdítő hektoliterszámra hehe gyümölcs desszert minden
már kezdtek félni az inasok, hogy rájuk fognak szólni annyiszor jártunk ki a svédre :-)
Jóvolt csapatépítő tréning!!!
Kilencen, vagy tizen voltunk
Válasz #360. hozzászólásra
Csak kiáltanod kellet volna a nevét ...
Én szerdán kiabáltam egy párszor mikor bent ültem , de csak egy csávó volt gyanús...
336 hozzászólás!
Válasz #357. hozzászólásra
Én nemakarok neked rosszat és lebuktatni sem szeretnélek, tiszteletben tartom az "inkognitó igényedet" de majdnem biztos vagyok benne, hogy Te sasoltál be, énmeg közben rád!
Nincs jelentősége, örülök hogy ottvoltál.
Faxom !
Ma voltatok legtöbben , inkább ma mentem volna ...
Cimbi , grün , Mr ferga , Adimodi ....
Még valaki ?
Válasz #354. hozzászólásra
Mi hazafelé 2 és fél órán át kajáltunk az M3 fogadóban!!!!
Ti megáltatok vagy eldumáltad a kijáratot!????
Válasz #356. hozzászólásra
ez tartson mindenkit vissza
az ellenkező eset
az effajta balek megoldásoktól------
Válasz #355. hozzászólásra
Akkor mosolyogtam és megfordúlt a fejemben hogy kimegyek behívlak bemutatlak hogy ittvan hecci, de azthiszem rádtapintottam volna, van egy ilyen érzésem amolyan dézsavűűű mondom nem én foglak lebuktatni, meg ellenkező esetben hülyét sem akartam csinálni magamból ettől jobban
Válasz #354. hozzászólásra
azt asszem mekk szekszeheted ha esszenézté
ha nincs képed ........senki vagy
Válasz #353. hozzászólásra
Volt egy fickó akivel nagyon összenéztem amikor bent ültem a standon grűnékkel délután...
Fogadni mernék, hogy...
Válasz #350. hozzászólásra
nem hanem honapután votam