Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ami matricákat adtál tegnap itthon ki tettem az asztalra. Ma jöttek mentek és mindenki vitt... Délelőtt már egy traktor szélvédőjének jobb alsó sarkában láttam
Volt egy ismerősöm. Pont ilyen pózban állt a hasig érő zabjában mikor a horsch prontót meg terranot reklámozta kb 2-3 éve... ma szökésben van... minden hivatalos én nemhivatalos "hatóság" sokat adna a bőréét.
Nagy a pénztelenség a mezőgazdaságban ha csak ezzel a reklámmal lehet eladni a vasakat!! Rengetegen sasoltak a cég standján!!! Csavargatták a férfiak a bajuszukat!!
Kb jól emlékszel, de kegyetlen büdös van benne, illetve a sok sebváltó nagyon össze van zsúfolva egyik beleér a lábamba... asszem az irányváltó. Amúgy nem drága gép de ki tudja mit tud...
3952 hozzászólás
Válasz #301. hozzászólásra
Te is??????
de hogy honnan......
Válasz #278. hozzászólásra
baxki ezt a csávót ismerem valahonnan
Válasz #280. hozzászólásra
Sanyibácsi ez csak Gaspardo koppintás(agrion) de jó gép!Amúgy ugyanaz egy az egybe csak a név más
Válasz #274. hozzászólásra
Így könnyű MTZ motort eladni !!!
Válasz #295. hozzászólásra
Biztos azért mert még ilyet nem látott!!!!
na a dorker standon volt nyüzsgés bár sokan azt se tudták h milyen gépek vannak ott
Válasz #294. hozzászólásra
Tudod mind horror áron árulják!! Ha a 100 pacis gép 15-20 milla az már nagyon nem oké!!! Miden gazda!!!!!
A Huba rögtön kiszúrta:ááá a csajon nincs is ruha!
Válasz #293. hozzászólásra
Én nem is vagyok márkahű Szörnyű
Melyik is lenne a legjobb elfogadható áron...
Válasz #291. hozzászólásra
Tudod a renaultot is szidták itt sokan, de miután át lett festve már nagyon fasza lett nekik már nem is annyira rossz!!!
Válasz #291. hozzászólásra
Tudom ez a márkahűség!!
Válasz #290. hozzászólásra
Ez olyan mint a JD vagy a Class vagy az MF... Megfelelő rajongótábor kell hozzá... Lehet, hogy nem a legjobb, de van aki megvesz...
Válasz #289. hozzászólásra
Nemáááááááá MTZ ennyiért?????????
Válasz #288. hozzászólásra
Mindent el lehet adni csak akarni kell
Na azért az is durva, hogy az MTZ 923.4 ára 31900 juró!!!
Válasz #286. hozzászólásra
Nyehe Nincs is jobb reklám mint a trakikat teleragasztgatni ilyenekkel...
Válasz #285. hozzászólásra
Rosszul ..kapcsoltam..
Válasz #284. hozzászólásra
Hehe Nem! MTZ
Válasz #282. hozzászólásra
Zetor?
*délután
Válasz #271. hozzászólásra
Ami matricákat adtál tegnap itthon ki tettem az asztalra. Ma jöttek mentek és mindenki vitt... Délelőtt már egy traktor szélvédőjének jobb alsó sarkában láttam
Válasz #269. hozzászólásra
Figyeld Heccit, biztos meglep.Nem tudok sajnos nincs szabadnapom, pedig a traktorok.. a Hattat érdekelne.
A vetőgép Gaspardo..
Válasz #278. hozzászólásra
Volt egy ismerősöm. Pont ilyen pózban állt a hasig érő zabjában mikor a horsch prontót meg terranot reklámozta kb 2-3 éve... ma szökésben van... minden hivatalos én nemhivatalos "hatóság" sokat adna a bőréét.
Ez sasoljátok!!!!
Válasz #275. hozzászólásra
Nagy a pénztelenség a mezőgazdaságban ha csak ezzel a reklámmal lehet eladni a vasakat!! Rengetegen sasoltak a cég standján!!! Csavargatták a férfiak a bajuszukat!!
Válasz #275. hozzászólásra
persze mert a kombájnt csa a mai napra adták kölcsön a haverék
Ezt a gépet tuti nem láttam tegnap, ez csalás :(
az idei év újdonsága elölnézetből
Válasz #265. hozzászólásra
Kb jól emlékszel, de kegyetlen büdös van benne, illetve a sok sebváltó nagyon össze van zsúfolva egyik beleér a lábamba... asszem az irányváltó. Amúgy nem drága gép de ki tudja mit tud...
Válasz #271. hozzászólásra
Válasz #270. hozzászólásra
be...
Válasz #269. hozzászólásra
tán Bence beszervezett?
Ki jön ma meglátogatni?
Szeretettel várok mindenkit!
Válasz #245. hozzászólásra
Ha-ha-ha. Nagyon szerettem volna menni,csak vezénylés alapú munkahelyem van.....
Válasz #242. hozzászólásra
szintén zenész!
Válasz #253. hozzászólásra
hogyan forgalmazod?
Válasz #256. hozzászólásra
A 80 le emlékezetem szerint 7,200,000ft.
110 le 7,700,000 ft.
Válasz #263. hozzászólásra
Az jó lennne! Majd ellensúlyozom.
Válasz #262. hozzászólásra
De megyek jövő héten keletre, vadkeletre, akkor kivitelezhető, majdnem házhoz is szállitom
Válasz #261. hozzászólásra
Válasz #259. hozzászólásra
Szerintem nem kivitelezhető, mert 30km kell mennem érte ellenirányba a tót atyafiakhoz
képgaléria: AGROmashEXPO 2012 képgaléria
Tegyetek fel Ti képeket ide a kiállításokról!
holnap megyek én is. Adorex, ha jössz holnap hoz6nál sajtot!
Válasz #257. hozzászólásra
Valtra topicban erről megy a csevej
Válasz #256. hozzászólásra
Hattat
Ezekről a traktorokról árat kérdezzetek majd:
Válasz #253. hozzászólásra
Válasz #252. hozzászólásra
Válasz #251. hozzászólásra
Különböző véleményen vagyunk ugyanazon dologról