Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk a nagy körzetben 3-an vagyunk AKG-sok........mindenki kommunistáz minket !!!!!
Csak azt nem értem, hogy az előző AKG-ba akik nem kerültek be azok nem háborogtak ennyit mint most a jelenlegiek.......
Válasz #941. hozzászólásra
Értelek. CSAK AZT VALD MÁR BE HOGY HÁNY HEKTÁRON GAZDÁLKODTOK, SOKANN MÁR RÉG ERRE KÍVÁNCSIAK!! 1000 VAGY 2000 HEKTÁR, VAGY 5000 ???????????????????? MÉRT NEM MONDOD MEG???????????????
És tényleg nem tetszik, mert demagóg. Hangzatos, és tele van popullista elemekkel, meg rengeteg kifordított é félre magyarázott elemmel... Ha nem lenne egyetemi professzor simán kiforgatnák, meg kikezdenék!
Na de ezt hívják úgy, hogy véleményszabadság. Én sem győzködlek Téged, hogy már pedig hidd el, hogy ez az igazság, és cserébe én is gondolhatok amit csak akarok...
Válasz #933. hozzászólásra
NA VALLD MÁR BE ŐSZINTÉN HÁNY EZER HEKTÁRON GAZDÁLKODIK A CSALÁDOD ???????????? NA NA NA NA NA?????
MERT NEKED AZ ÁNGYÁN TANÁR ÚR GONDOLKODÁSA NEM TETSZIK!!!!!!!
Na megkaptam én is szántó 41 pont gyümölcsös 48,2 holnap megyek kikérni hogy mire hogy adták a pontot mert ez nekem igy sehogy nem jön ki Tész megvan Fiatal minősítés megvan felsőfok megvan terület 75 % a megvan ármentes rész megvan szaktanácsadói megvan ez 47 pont nem 41 és fellebezésnek helye van 15 napon belül
Fiatal gazda, na ja, 2 év óta ez volt az első lehetőség, hogy használni tudtam, de tele lett a hócipőm velük, úgyhogy mostantól nem vagyok "fiatal gazda", írjon nekik a nyavalya "esti mesét".
én beléptem méhész tész-be. Aztán beijesztettek h azt nem fogadják el, így beléptem egy szf-i zöldséges tész-be is. Mi ezt anno az egyetemen creditbusters-nek hívtuk. Minden pontra hajtani kell!!!!!
tudom-tudom, automata váltós szedánnal.
Ez a feeling nem igazán jön össze a mezőgazdálkodással.
Ah, én is lehettem volna ilyen öltönyös. De akkor nem lenne ennyi hektárom.
Passz, csak azt tudom, hogy én nem. De őszintén szólva annyira nem is számoltam rá. Mindenesetre én is kíváncsi lennék a nyertesek listájára. Ez is közérdekű adat, nem?
Az összkerekeseknek az ára nem olyan szimpatikus... Most kötök kompromisszumot, aztán ha gyengécskének bizonyul akkor eladom. Ha egy olyan Yamahát vennék, mint amit ajánlottál, egy év alatt annyit esne az ára, hogy ha ezt a méhbe viszem ki, akkor sem bukok többet...
esetleh ha annyira beleszeretek a quadozásba, és kifizetik az első AKG-t, kicserélem...
Én is ma kaptam meg, még egyszer átnéztem a pontozást, esélyem se volt rá, de ezt megmondták decemberben, se nitrát érzékeny se kat se natura, hát kérem az így járás tipikus esete áll fenn.
Igen, nekem elsősorban dolgozni kell, földeket nézni, határt járni, méricskélni (ha meglesz, amiről a fejemben mostanában gondolatok kavarognak, akkor esetleg állatokat terelgetni...), és nem sportcélokra.
de tényleg nem akarok rá sokat költeni. Ilyesmire gondoltam:
Még nem mert az enyém még nem jött meg de az én számításom szerint meg kellene lennie integrált szántóra is de az öregem pontja is kevesebb lett mint én számoltam 2 pontal de hogy hogy jött ki azt nem tudom mert a pontozás nincs rajta csak hogy hány pontot értél el, kiváncsi lennék rá hogy hogy és mit számoltak
ez az akg nem a versenyről szólt, hanem egy bizonyos réteg támogatásáról. nekem 40 pontom lett. és ha az agrárkamarai tanácsadó vagy a falugazdász tudja a dolgát, akkor lehetett volna 45 pont is
Most kaptam meg az AKG elutasító határozatot: a támogatáshoz szükséges minimális pontszám: 44,2 nekem sajnos 38 pontom van.Határozatom ellen fellebezésnek helye nincs! Ettöl függetlenül megírom,hogy nem a verseny szellemü,ha eleve elönnyel indul aki bent volt az Akg-ba.Megkapta rá már a pénz--tehát kétszeresen jutalmazták!!!
Én ahogy tapogatóztam, a sport qaudokat egyáltalán nem lehet forgalomba helyezni, szóval fel a futóra, aztán majd csak a földutakon, meg a földeken lehet bohóckodni... Amit forgalomba helyeznek, azok az ATV-k, és azokra B jogsi kell (emiatt is engedik a rendszámot). Amit nem helyezhetsz forgalomba annak viszont járműkategóriája sincs... Viszont mivel nem ülnek rajta 9-től többen, így nem busz, azt is elhiszi a rendőr, hogy nem villamos, és nem troli, a többi kategóriára meg nekem meg van...
Hát igen nem egyszerü!!De tényleg mijen jogsi is kell hozzá??Nekem nehézgép kezelöi van.. Meg komb vezetöi is.. Atol ez sem durvább!!Csak biztos más besorolásu..Én ahol szoktam meni ott ezel nem foglalkoznak ha tudsz vele menni akor menjél amedig jolesik!!
Jó a Quad . Mikor már azt hiszed hogy te nagyon érzed , rájössz ismét a pocsolyát szagolgatod... Tesóm eltörte kb egy év után az alkarját farolgatás közben , olyan Cimbi féle temperamentumú gyerek...
Válasz #896. hozzászólásra
Nagyon jó móka!! Én csak ajánlani tudom!!Nekem a nyáron volt szerencsém kipróbálni..Hol másutt mint egyböl egy nagyon durva és szigorú hegyvidéki területen!!Tanuló pájának nem volt rosz!!Mivel a kb 3 kilóméternél már öszkerékbe kellet kapcsolni.amig csak fölfele talán nem is volt anyira durva de amikor már ereszkedéskor is használni kellett akor már nem semmi volt!!! Kb egy órányi hegyi terep után már mindenem be volt álva szoval megmozgat tutira.. Én -csak egy 350 ATv-s kavával mentem!!De sokan csak legyintenek a számokat látva rola pedig anak is hietetlen menet teljesitménye van.. Föleg ott ahol a legkiseb sebeség tulépés is hatalma eséshez vezethet!!A barátaim mondták de sosem hitem volna de igy van. hogy sokal jobb kezdeni anak aki elöte nem motorozott !!Én már elöte régen sokat motoroztam igy ezen is ezek a reflexek jötek elö.. ami elég durva volt.. Szoval van mit megszokni rajta az biztos de ha belejösz le sem akarsz szálni rolla!! Én ajánlom
mert nem tudtam magam fékezni h ne húzzam neki. Aztán egy kanyarban szembe jött az egyik magszállítóm.
Vicces lett volna ha épp ő viszi le a fejem. De megúsztam. Illetve megcsúsztam. Azaz elcsúsztam. És pont 2 fa közé csúsztam be, uh újból megúsztam.
Jobb a békesség és a 4 kerék.
Mondjuk egy quad is 4 kerekű. De azzal meg hatalmasakat esnék, az biztos. Saját magad méred fel a területeket? Veszel kompatibilis gpst?
6746 hozzászólás
Nálunk a nagy körzetben 3-an vagyunk AKG-sok........mindenki kommunistáz minket !!!!!![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Csak azt nem értem, hogy az előző AKG-ba akik nem kerültek be azok nem háborogtak ennyit mint most a jelenlegiek.......
Válasz #942. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nincs az még 1000 sem.... (a hangsúly a még-en van)
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
inkább azt kérdezd meg tőle, hogy hány éves !!!!!!
(azon sokkal jobban megfogsz lepődni mint az x ezer hektárokon)))
olvass visza, már többször említette
Válasz #941. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Értelek. CSAK AZT VALD MÁR BE HOGY HÁNY HEKTÁRON GAZDÁLKODTOK, SOKANN MÁR RÉG ERRE KÍVÁNCSIAK!! 1000 VAGY 2000 HEKTÁR, VAGY 5000 ???????????????????? MÉRT NEM MONDOD MEG???????????????
Válasz #940. hozzászólásra
A legtöbben tudják...
És tényleg nem tetszik, mert demagóg. Hangzatos, és tele van popullista elemekkel, meg rengeteg kifordított é félre magyarázott elemmel... Ha nem lenne egyetemi professzor simán kiforgatnák, meg kikezdenék!
Na de ezt hívják úgy, hogy véleményszabadság. Én sem győzködlek Téged, hogy már pedig hidd el, hogy ez az igazság, és cserébe én is gondolhatok amit csak akarok...
(peace)
Válasz #933. hozzászólásra![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
NA VALLD MÁR BE ŐSZINTÉN HÁNY EZER HEKTÁRON GAZDÁLKODIK A CSALÁDOD ???????????? NA NA NA NA NA?????
MERT NEKED AZ ÁNGYÁN TANÁR ÚR GONDOLKODÁSA NEM TETSZIK!!!!!!!
Nem olvastad el! Fellebbezésnek helye nincs! A bíroságon támadhatod meg! Olvasd el!
Na megkaptam én is szántó 41 pont gyümölcsös 48,2 holnap megyek kikérni hogy mire hogy adták a pontot mert ez nekem igy sehogy nem jön ki Tész megvan Fiatal minősítés megvan felsőfok megvan terület 75 % a megvan ármentes rész megvan szaktanácsadói megvan ez 47 pont nem 41![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
és fellebezésnek helye van 15 napon belül![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Válasz #935. hozzászólásra
Fiatal gazda, na ja, 2 év óta ez volt az első lehetőség, hogy használni tudtam, de tele lett a hócipőm velük, úgyhogy mostantól nem vagyok "fiatal gazda", írjon nekik a nyavalya "esti mesét".
Válasz #935. hozzászólásra
én beléptem méhész tész-be. Aztán beijesztettek h azt nem fogadják el, így beléptem egy szf-i zöldséges tész-be is. Mi ezt anno az egyetemen creditbusters-nek hívtuk. Minden pontra hajtani kell!!!!!
Válasz #934. hozzászólásra
csak nem akart senki bevenni
beféretem volna egy fiatal gazdás minősitéssel is ha a képbe lett volna itt valaki
Válasz #932. hozzászólásra
TCS igazolással befértél volna.
Válasz #926. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
háát, én ilyen különc típus vagyok....
de ilyen is kell
Válasz #931. hozzászólásra
én benne voltam, sérülékeny nitrátérzékeny, összes terület, középfok végzettsék, szaktanácsadó 40 pont
Válasz #930. hozzászólásra
Pedig az 9 + pont volt. Még így se?
Ma kaptuk a papírt nem kerültünk be az új AKG-ba . Az előzőben benne voltunk .
.Feco:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/wexxtor/wexxtor_250st-3523000
Válasz #925. hozzászólásra
Itt meg 48-bol csak 2 nagy(volt tsz elnök)
Válasz #925. hozzászólásra
én tegnap voltam.
Válasz #923. hozzászólásra
![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
tudom-tudom, automata váltós szedánnal.
Ez a feeling nem igazán jön össze a mezőgazdálkodással.
Ah, én is lehettem volna ilyen öltönyös. De akkor nem lenne ennyi hektárom.
Válasz #922. hozzászólásra
heló! Ma voltam ikr vevőtalálkozón,de nagyon kevesen nyertek ebből a régióbol is!De akik nyertek azok nem nagyok!!!!
Válasz #922. hozzászólásra
Passz, csak azt tudom, hogy én nem. De őszintén szólva annyira nem is számoltam rá. Mindenesetre én is kíváncsi lennék a nyertesek listájára. Ez is közérdekű adat, nem?
Válasz #921. hozzászólásra
Remélem, hogy ilyenben SOHA AZ ÉLETBEN NEM LESZ részem!!!
én kénylemes típus vagyok, aki öltönyben, nyakkendőben érzi jól magát amikor egy sedánban megy át a lánchídon....
Válasz #918. hozzászólásra
És a "nagyok" kaptak?
Válasz #919. hozzászólásra
Nekem a suzuki ltz 400-as jön be a quadok közül nagyon. Az elég jó sportquad. Csak nemtom a sárban mit produkál. Megnézem a youtubeon.
Válasz #917. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Az összkerekeseknek az ára nem olyan szimpatikus... Most kötök kompromisszumot, aztán ha gyengécskének bizonyul akkor eladom. Ha egy olyan Yamahát vennék, mint amit ajánlottál, egy év alatt annyit esne az ára, hogy ha ezt a méhbe viszem ki, akkor sem bukok többet...
esetleh ha annyira beleszeretek a quadozásba, és kifizetik az első AKG-t, kicserélem...
Válasz #908. hozzászólásra
Én is ma kaptam meg, még egyszer átnéztem a pontozást, esélyem se volt rá, de ezt megmondták decemberben, se nitrát érzékeny se kat se natura, hát kérem az így járás tipikus esete áll fenn.
Válasz #916. hozzászólásra
de jobb lenne egy összkerekes. Ez pedig szntem nem az.
Válasz #909. hozzászólásra
Igen, nekem elsősorban dolgozni kell, földeket nézni, határt járni, méricskélni (ha meglesz, amiről a fejemben mostanában gondolatok kavarognak, akkor esetleg állatokat terelgetni...), és nem sportcélokra.
de tényleg nem akarok rá sokat költeni. Ilyesmire gondoltam:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/162382/SOLARIS_200_.html
Válasz #912. hozzászólásra
Még nem mert az enyém még nem jött meg de az én számításom szerint meg kellene lennie integrált szántóra is de az öregem pontja is kevesebb lett mint én számoltam 2 pontal de hogy hogy jött ki azt nem tudom mert a pontozás nincs rajta csak hogy hány pontot értél el, kiváncsi lennék rá hogy hogy és mit számoltak
Válasz #913. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Itt a lényeg
Válasz #908. hozzászólásra
ez az akg nem a versenyről szólt, hanem egy bizonyos réteg támogatásáról. nekem 40 pontom lett. és ha az agrárkamarai tanácsadó vagy a falugazdász tudja a dolgát, akkor lehetett volna 45 pont is
Másokat nem boszant az Akg elutasító határozat?
Válasz #910. hozzászólásra
ja, bocsi, .Feco-nak írtam.
Sajnálom az akg-dat. Én nyertem, de fel kel kötnöm a gatyám!
Nem értem miaz,hogy atv?
Válasz #905. hozzászólásra
de te amúgy is atv-t akarsz, nem?
Most kaptam meg az AKG elutasító határozatot: a támogatáshoz szükséges minimális pontszám: 44,2 nekem sajnos 38 pontom van.Határozatom ellen fellebezésnek helye nincs! Ettöl függetlenül megírom,hogy nem a verseny szellemü,ha eleve elönnyel indul aki bent volt az Akg-ba.Megkapta rá már a pénz--tehát kétszeresen jutalmazták!!!
Válasz #904. hozzászólásra
Hát én már nem tom wazze ... Itt a rendőrök se tudták mi volna rá jó... De azért kötözködtek.
Válasz #905. hozzászólásra
Válasz #903. hozzászólásra
Én ahogy tapogatóztam, a sport qaudokat egyáltalán nem lehet forgalomba helyezni, szóval fel a futóra, aztán majd csak a földutakon, meg a földeken lehet bohóckodni... Amit forgalomba helyeznek, azok az ATV-k, és azokra B jogsi kell (emiatt is engedik a rendszámot). Amit nem helyezhetsz forgalomba annak viszont járműkategóriája sincs... Viszont mivel nem ülnek rajta 9-től többen, így nem busz, azt is elhiszi a rendőr, hogy nem villamos, és nem troli, a többi kategóriára meg nekem meg van...
Válasz #903. hozzászólásra
Hát igen nem egyszerü!!De tényleg mijen jogsi is kell hozzá??Nekem nehézgép kezelöi van.. Meg komb vezetöi is.. Atol ez sem durvább!!Csak biztos más besorolásu..Én ahol szoktam meni ott ezel nem foglalkoznak ha tudsz vele menni akor menjél amedig jolesik!!
Válasz #902. hozzászólásra
Bár a forgalomba helyezés tavaly problémás volt ... A jogsi is fogós kérdés...
Válasz #900. hozzászólásra
Tesóm eltörte kb egy év után az alkarját farolgatás közben , olyan Cimbi féle temperamentumú gyerek...
Jó a Quad . Mikor már azt hiszed hogy te nagyon érzed , rájössz ismét a pocsolyát szagolgatod...
Ha van hozzá ön mérséklet , akkor GO!
Kb egy órányi hegyi terep után már mindenem be volt álva szoval megmozgat tutira.. Én -csak egy 350 ATv-s kavával mentem!!De sokan csak legyintenek a számokat látva rola pedig anak is hietetlen menet teljesitménye van.. Föleg ott ahol a legkiseb sebeség tulépés is hatalma eséshez vezethet!!A barátaim mondták de sosem hitem volna de igy van. hogy sokal jobb kezdeni anak aki elöte nem motorozott !!Én már elöte régen sokat motoroztam igy ezen is ezek a reflexek jötek elö.. ami elég durva volt.. Szoval van mit megszokni rajta az biztos de ha belejösz le sem akarsz szálni rolla!! Én ajánlom![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nagyon jó móka!! Én csak ajánlani tudom!!Nekem a nyáron volt szerencsém kipróbálni..Hol másutt mint egyböl egy nagyon durva és szigorú hegyvidéki területen!!Tanuló pájának nem volt rosz!!Mivel a kb 3 kilóméternél már öszkerékbe kellet kapcsolni.amig csak fölfele talán nem is volt anyira durva de amikor már ereszkedéskor is használni kellett akor már nem semmi volt!!!
Válasz #897. hozzászólásra
nem veszek, már van...
nem is csak a sajátom, hanem még néhány környékbelit...
meg lesz a téli móka!
csak lassan el kellene kezdeni, nehogy szorossá váljon a határidő.
Válasz #898. hozzászólásra
azt néztem ki, amelyik 700e ft
mert nem tudtam magam fékezni h ne húzzam neki. Aztán egy kanyarban szembe jött az egyik magszállítóm.
Vicces lett volna ha épp ő viszi le a fejem. De megúsztam. Illetve megcsúsztam. Azaz elcsúsztam. És pont 2 fa közé csúsztam be, uh újból megúsztam.
Jobb a békesség és a 4 kerék.
Mondjuk egy quad is 4 kerekű. De azzal meg hatalmasakat esnék, az biztos. Saját magad méred fel a területeket? Veszel kompatibilis gpst?