Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor mondd meg neki, hogy nézze meg a 61/2009 FVM rendelet 33. § (2)-es pontját, amiben ezt írja:
A középfokú agrárvégzettségért járó többletpont a 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 5/a. számú mellékletében
meghatározott végzettséggel rendelkező természetes személyeknek és gazdasági társaságoknak adható. Ez utóbbi
esetben a többletpont a társaság vezető tisztségviselőjének, alkalmazottjának vagy tagjának a hivatkozott melléklet
szerinti középfokú agrárvégzettsége alapján adható. Családi gazdaságok esetében a középfokú agrárvégzettségért
járó többletpont akkor kerül beszámításra, ha a családi gazdaság vezetője vagy a családi gazdaság tagja rendelkezik a
szakirányú végzettséggel.
A 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 5/a. számú melléklete pl itt van:
érdekes módon ezt elfogadták a fiatal kezgő gazdálkodóknál.
szerintem ez az akg már le lett játszva előre!
nagyon gondolkodom, hogy ezeket a komcsikat fel kéne jelenteni az uniónál
elhiszem!! de ezek mindig ki fognak találni valami kbaxot xarságot!!
csak itt volt a leutobbi ADR szarság!!
de minek nem is kellett nem is értem hisz ha a szerelvényed nam volt ADR es akkor XART ért az egész
A mezö gazdasági válalkozói tanf. nem halotatok??Pont ojan gagyi mint a töbi..De ijenkor az már megfelelö!!Nekem is van anyi biz.. Hogy már kártyázni lehetne velük!!
egyszer szoktam volt a kollégával, de nagyon tetszik, és el kellene mélyedni benne. Sokan el sem hiszik, mennyire ki tudja kapcsolni az embert, fantasztikus egy sport..
engemet 48ponttal feleségemet 46.1ponttalvettek be az integrált szántóba azt irták ,hogy 45pont a minimumponthatár.az extenziv gyepgazdálkodásba azt irták 2 pont a minimum ponthatár de szerintem oda mindenkit bevesznek amugy nekünk 50 pontunk volt
6686 hozzászólás
Válasz #383. hozzászólásra
azon a 4 éven már nem múlik semmi...
bevállalható korkülönbség...
Válasz #379. hozzászólásra
lehet azóta modosították
Válasz #382. hozzászólásra
a remény hal meg utoljára
Válasz #382. hozzászólásra
nem lehetne 19 éves cimlapcica?
Válasz #381. hozzászólásra
remélem csak álnév a Géza, valójában egy 23 éves cimlaplány vagy!
Válasz #379. hozzászólásra
én még küzdök a pontokkal, de ha nyerek, akkor megcsókóllak!
Válasz #378. hozzászólásra
nekük is azt mondta!!!!
te ezek direkt szopatták az embert
Válasz #378. hozzászólásra
Akkor mondd meg neki, hogy nézze meg a 61/2009 FVM rendelet 33. § (2)-es pontját, amiben ezt írja:
A középfokú agrárvégzettségért járó többletpont a 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 5/a. számú mellékletében
meghatározott végzettséggel rendelkező természetes személyeknek és gazdasági társaságoknak adható. Ez utóbbi
esetben a többletpont a társaság vezető tisztségviselőjének, alkalmazottjának vagy tagjának a hivatkozott melléklet
szerinti középfokú agrárvégzettsége alapján adható. Családi gazdaságok esetében a középfokú agrárvégzettségért
járó többletpont akkor kerül beszámításra, ha a családi gazdaság vezetője vagy a családi gazdaság tagja rendelkezik a
szakirányú végzettséggel.
A 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 5/a. számú melléklete pl itt van:
http://mvh.eu-info.hu/library/A07K0096.MVH_A12.pdf
ebben a 12 helyen van az aranykalászos.
Válasz #376. hozzászólásra
a beadáskor még úgy volt. tegnap mondta az agrárkamarás tanácadó, hogy nem fogadják el
Nah, elkezdtem kiírogatni a kmf-et, hmká-t, és az akg ránk vonatkozó rendelkezéseit.
Válasz #365. hozzászólásra
az aranykalászost elfogadják.
Ma kaptam meg a nyertes határozatot, integrált gyümölcstermesztés, 4 pont kellett a nyeréshez, nekem volt 41.
hát ez van
Válasz #371. hozzászólásra
Iletve anyit hogy néhány ember hirtelen megSZ . magát!!
Válasz #369. hozzászólásra
érdekes módon ezt elfogadták a fiatal kezgő gazdálkodóknál.
szerintem ez az akg már le lett játszva előre!
nagyon gondolkodom, hogy ezeket a komcsikat fel kéne jelenteni az uniónál
Válasz #370. hozzászólásra
elhiszem!! de ezek mindig ki fognak találni valami kbaxot xarságot!!
csak itt volt a leutobbi ADR szarság!!
de minek nem is kellett nem is értem hisz ha a szerelvényed nam volt ADR es akkor XART ért az egész
Válasz #368. hozzászólásra
én már nem megyek semmilyen tanfolyamra az biztos
az!!!!baxnák meg az a...kat!!!!
a pénz az jó volt persze az oktatók meg a körzetis f gazdák meg risztoltak
Válasz #366. hozzászólásra
A mezö gazdasági válalkozói tanf. nem halotatok??Pont ojan gagyi mint a töbi..De ijenkor az már megfelelö!!Nekem is van anyi biz.. Hogy már kártyázni lehetne velük!!
Válasz #366. hozzászólásra
akkor mi a k..ott, k..va any..ba basztam el egy egész telet rá! legalább puha papírból csinálták volna, hogy kitörölhessem vele a seggemet!
Válasz #365. hozzászólásra
a fene enné meg öket azt mondták az nem minösül közép végzetségnek
az aranykalászosra jár a 4 pont vagy nem jár?
Szántón kívül minden nyer.
Ha jól számolom integrált szántóra 44,8 pontom van 45,0 a határ????
helló
ma kaptam helyt adó határozatot szőlőre ,4 pont volt a határ :)
Válasz #361. hozzászólásra
egyszer szoktam volt a kollégával, de nagyon tetszik, és el kellene mélyedni benne. Sokan el sem hiszik, mennyire ki tudja kapcsolni az embert, fantasztikus egy sport..
Válasz #360. hozzászólásra
szoktál
Válasz #358. hozzászólásra
szia Béla! mikor megyünk golfozni? lassan én is ráérek...
h. szóváttól nádudvarig mindenfele
ja latom mar
Hol prodon
Válasz #355. hozzászólásra
én h.szob.-on gazdálkodom
Válasz #354. hozzászólásra
szia szomszéd
hajdú-bihar megye. hajdúböszörmeny es prod környekéröl
Válasz #352. hozzászólásra
És merre?
engemet 48ponttal feleségemet 46.1ponttalvettek be az integrált szántóba azt irták ,hogy 45pont a minimumponthatár.az extenziv gyepgazdálkodásba azt irták 2 pont a minimum ponthatár de szerintem oda mindenkit bevesznek amugy nekünk 50 pontunk volt
Válasz #350. hozzászólásra
Szia!
Hány ponttal az integráltba?
siker integrált szantó es extenziv gyep
Válasz #347. hozzászólásra
Szarvasmarha
NYERTEM
Válasz #346. hozzászólásra
milyen állatod van?
Válasz #340. hozzászólásra
Hátrányos helyzetű ter.6
Előző AKG részétel 9
Szaktanács. szerz. 5
TÉSZ tagság 9
Állat állomány 12
75%nál több ter. bevit 6
Hol tudom megnézni,hogy hátrányos helyzetű terület vagy sem?
Válasz #343. hozzászólásra
kb8
Válasz #342. hozzászólásra
45 ha
Válasz #341. hozzászólásra
mennyivel pályáztál összesen?
Nekem 38 ha területem nitrátérzékeny,ez mennyi pontot jelent?
Kíváncsiság képpen mik alkották a pontjaidat?
Meg jött a határozat nyertem integrált szántóföldi célprogramban 47 ponttal.
Válasz #337. hozzászólásra
Ha sok a fácán akkor vadász tsgot kell alapítani.