Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát az a nagy helyzet ,h voltunk a Zoli 63-al itt a hódgazda napokon és nem igazán találkoztunk Veletek(fórumtagokkal)!:))
Esetleg vot-e vki , akivel találkozhattunk vna?
A fórum standon - volt senki ismerős , innen!:))
a környéken nem volt ilyen sperma de addig rágtam az inszeminátor fülét míg beszerezte így az egyik tehén ezzel lett rakva (többit előtte limoval)
ha megnézed rendkívül hosszú a marha ezért könnyebb az ellés. a szín hús kihozatala jobb bármelyik húsmarhánál de ezt a különbséget nem mindig fizetik meg akkor jelent előnyt mikor pang a piac és válogat a vevő.
Válasz #68. hozzászólásra
Nem nagyon láttam még ilyen fajtát....nem túl elterjedt fajta nálunk, ha jól gondolom?! Tényleg nagyon szép!!!
Akkor az egy élmény lesz!Majd csinálsz ott is képeket, aztán feldobhatod őket a Húsmarha topicba...
Én arra gondoltam, hogy kapnak e valamilyen speckó tápot, tudod, valami hormonos cuccot, vagy elég nekik vlmi gabona örlemény?
blonde d'aquitaine
csodálatos jószágok. tavaly és most is a babócsai tenyésztőkkel beszélgettünk a legtöbbet.
meghívtak nézzük meg a telepet. majd a nyáron beépítjük a programba.
ahogy megszületik elé kerül az abrak meg a szálas aztán ahogy kívánja hozzákezd.
ez mindenhol így van gondolom.
"Szpisják Imre kenderesi gazdálkodó kefével tisztítja 560 kilogrammos magyar lapály sertését, Bélát. A 2006 januárjában született, 241 cm hosszú, 129 cm magas ártány a gazdája szerint mára az ország legnagyobb disznójává hízott. Az állatot bemutatják a május 6-án kezdődő hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokon."
MTI Fotó: Mészáros János
Válasz #63. hozzászólásra
Most hülyeséget fogok kérdezni: milyen fajta a tehénke és a bocó?
És az a boci vajon csak az anyja tején nőtt meg ilyen szépen? Mondjuk már elég nagy ahhoz, h abrakoljon...de adnak nekik valamilyen tápot?
Válasz #56. hozzászólásra
Na mi van? Csajokat toborzol a hosszú útra????
Biztosan nagy élmény lenne, csak nem hiszem, hogy kibírnék 3 napot gépnézegetésből... Talán egy napot...
Biztosan nagy élmény lenne, csak nem hiszem, hogy kibírnék 3 napot gépnézegetésből... Talán egy napot...
Felhívjuk minden kedves látogató és kiállító figyelmét arra, hogy a Hódmezővásárhelyen és a kiállítási terület környékén folyó útfelújítási munkálatok miatt mindenki HAMARABB INDULJON EL, MERT FOKOZOTT TORLÓDÁSRA LEHET SZÁMÍTANI.
Látogatóink és kiállítóink türelmét és megértését köszönjük előre is, reméljük, mindez nem szegi kedvüket. Tisztelettel várunk minden érdeklődőt május 6-7-8-án a 47-es főút 195-ös km-nél.
Eljössz megnézni?
Én vasárnap leszek csak. A standunkon csak hoszteszlányok lesznek és Gréta kolléganőm péntek- szombat, illetve egykor fórumozók remélem:)))
293 hozzászólás
Válasz #92. hozzászólásra
Válasz #91. hozzászólásra
Nem láttalak én sem. Meg mást sem... Még Bencét sem, pedig azt mondta, vasárnap lesz.
Válasz #90. hozzászólásra
Megérkeztünk. Szomszédokkal igen, de fórum társsal nem találkoztam.
Most indulunk.
Mi most indulunk, talán az eső is eláll.
Válasz #87. hozzászólásra
Sajna Sanyikám,találkoztunk volna.
Válasz #86. hozzászólásra
Elkezdett esni az eső, így nekem kell vinni a gyereket szerepelni, akkor ma sem.
Válasz #85. hozzászólásra
Nézd meg a 44. hozzászólást.Talán megyek, ma már 3. napja indulok,de mindig valami közbe jött.
Holnap akkor valaki?
Találka legyen?,ha igen hánykor?
Jelentem: voltam!
Hát az a nagy helyzet ,h voltunk a Zoli 63-al itt a hódgazda napokon és nem igazán találkoztunk Veletek(fórumtagokkal)!:))
Esetleg vot-e vki , akivel találkozhattunk vna?
A fórum standon - volt senki ismerős , innen!:))
Válasz #79. hozzászólásra
volt 1-2 hasonló szörny tegnap
kizártnak tartom hogy háremtartásban ilyen fizikummal éljen
Válasz #61. hozzászólásra
Gyönyörűek!!!!!
Ha minden jól megy, holnap megkukkantom én is őket.
Válasz #76. hozzászólásra
Ez charolais.
Válasz #78. hozzászólásra
Ez az igazi!
Válasz #76. hozzászólásra
de göndör!
Válasz #75. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #74. hozzászólásra
a google a barátom....
Válasz #74. hozzászólásra
Köszi az infókat!
Sok sikert a bocikhoz!!!
Válasz #73. hozzászólásra
ami húsmarha általában egy árban mozog. legalábbis amennyire tapasztaltam
június 4 8 24 szépen sorban kéne nekik elleni
Válasz #72. hozzászólásra
És választásinak is annyiba kerül, mint a többi húsfajta általában?
Mikorra várod a bocit?
Válasz #71. hozzászólásra
a környéken nem volt ilyen sperma de addig rágtam az inszeminátor fülét míg beszerezte így az egyik tehén ezzel lett rakva (többit előtte limoval)
ha megnézed rendkívül hosszú a marha ezért könnyebb az ellés. a szín hús kihozatala jobb bármelyik húsmarhánál de ezt a különbséget nem mindig fizetik meg akkor jelent előnyt mikor pang a piac és válogat a vevő.
Válasz #70. hozzászólásra
Komoly!!! És van rá piac? Látom, Neked nagyon izgatja a fantáziádat...
Válasz #69. hozzászólásra
google a barátod!
van magyarul is pár oldal.
elmondásuk alapján saját takarmányukon tartják a marhákat csak a teljesítmény vizsga alatt kapnak premixet is.
Válasz #68. hozzászólásra
Nem nagyon láttam még ilyen fajtát....nem túl elterjedt fajta nálunk, ha jól gondolom?! Tényleg nagyon szép!!!
Akkor az egy élmény lesz!Majd csinálsz ott is képeket, aztán feldobhatod őket a Húsmarha topicba...
Én arra gondoltam, hogy kapnak e valamilyen speckó tápot, tudod, valami hormonos cuccot, vagy elég nekik vlmi gabona örlemény?
Válasz #64. hozzászólásra
blonde d'aquitaine
csodálatos jószágok. tavaly és most is a babócsai tenyésztőkkel beszélgettünk a legtöbbet.
meghívtak nézzük meg a telepet. majd a nyáron beépítjük a programba.
ahogy megszületik elé kerül az abrak meg a szálas aztán ahogy kívánja hozzákezd.
ez mindenhol így van gondolom.
Válasz #54. hozzászólásra
Én ott leszek vasárnap.
"Szpisják Imre kenderesi gazdálkodó kefével tisztítja 560 kilogrammos magyar lapály sertését, Bélát. A 2006 januárjában született, 241 cm hosszú, 129 cm magas ártány a gazdája szerint mára az ország legnagyobb disznójává hízott. Az állatot bemutatják a május 6-án kezdődő hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokon."
MTI Fotó: Mészáros János
Válasz #64. hozzászólásra
Szia mia
Válasz #63. hozzászólásra
Most hülyeséget fogok kérdezni: milyen fajta a tehénke és a bocó?
És az a boci vajon csak az anyja tején nőtt meg ilyen szépen? Mondjuk már elég nagy ahhoz, h abrakoljon...de adnak nekik valamilyen tápot?
Válasz #62. hozzászólásra
én is így gondolom
Válasz #61. hozzászólásra
Nagyon szépek!!!
számomra mai nap sztárjai
ezt meg DieselTibinek
Válasz #59. hozzászólásra
Kis utazás??? Na jó, én Londonba is busszal mentem anno...
Válasz #57. hozzászólásra
Alap. Igazából két nap a terv, ahogy olvasom meg egy kis utazás
Válasz #55. hozzászólásra
Majd máskor, máshol Esetleg Agritechnika ha érdekel?
Válasz #54. hozzászólásra
Mennék, ha tudnék...
De hát, tudod, mi van...
Vasárnap lesz valaki BNC-éken kívül? Ha megyek, akkor csak vasárnap érek oda
Most lett kész a szállítónk standunkkal.
III. Pavilon közepe: Agroinform stand
Lesz Szerencsekerék ezerrel, könyvek és G:É:P:T:I:P:P
Válasz #42. hozzászólásra
Majd szimatolok, merről jön a finom illat......
Válasz #50. hozzászólásra
ezt jó tudni köszi
üzenet a szervezőktől:
Felhívjuk minden kedves látogató és kiállító figyelmét arra, hogy a Hódmezővásárhelyen és a kiállítási terület környékén folyó útfelújítási munkálatok miatt mindenki HAMARABB INDULJON EL, MERT FOKOZOTT TORLÓDÁSRA LEHET SZÁMÍTANI.
Látogatóink és kiállítóink türelmét és megértését köszönjük előre is, reméljük, mindez nem szegi kedvüket. Tisztelettel várunk minden érdeklődőt május 6-7-8-án a 47-es főút 195-ös km-nél.
Válasz #47. hozzászólásra
Szentlőrincen mind a 3 nap kint leszek.
Válasz #47. hozzászólásra
Agritechnikára egyszer nekem is ki kellene jutni
Most ha nem szombat lesz a napja akkor lehet találkozunk vasárnap
Válasz #46. hozzászólásra
Idei, hazai programok ahol még részt veszünk:
BASF Szántóföld Napja rendezvények
Syngenta Szershow rendezvények (remélem)
Dekalb Innovációs Centrumok
Famer Expo 2011
Szentlőrinci Gazda Napok
OMÉK: ez szept, vége, okt eleje 5 napos lesz Bp-en
Bábolna elmarad
NagyTalajművelő Show ť tudósítás, kiállítás nem
még egy idei évi program:
Väderstad RoadShow ť júl. 25-29. tervek szerint
Aki még tud traktormajálisokról, szakmai programokról az küldje el a bolyki_bence@agroinform.com címemre.
+ egy külföldi: Agritechnica Hannoverben ősszel
Válasz #44. hozzászólásra
Lesztek? Zsír
Válasz #44. hozzászólásra
Legalább valaki lesz vasárnap is.
Mindenki szombaton készül, pedig vasárnap lesz a legjobb!
Válasz #38. hozzászólásra
Eljössz megnézni?
Én vasárnap leszek csak. A standunkon csak hoszteszlányok lesznek és Gréta kolléganőm péntek- szombat, illetve egykor fórumozók remélem:)))