Hirdetés
Fórum
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
714 hozzászólás
Felénk 500 körül fizetgetnek.Az feletti már nagyon jonak számit.800-1000-ér mennek szerelni a szakik.
Válasz #212. hozzászólásra
Az elég jo.
Válasz #210. hozzászólásra
180 netto fix télen-nyáron
Üdv.ma számolgattam az órabérem 406ft ra jövök ki amivel be vagyok jelentve.Ha túlórázom de sokat kell menni ahoz akkor 480ft ra jövök ki.Szégyellem mondani.Szántok vetek bálázok húzatok fontos melókat csinálok.Most kérni akarok 700 at tisztán.Másfele is ilyen a hejzet?
Milyen bért kapnak kint a traktorosok stb?
Válasz #171. hozzászólásra
Én tudok ajánlani nagyon sokat, de fizetni csak 690-et akarok, vagy teljesítmény bér.
Hogy mi a munka?
Az télire van, amikor egyébként is pihennél.
Itt a képeket [print scrn]-nel kell készíteni.
Ha esetleg még nem használtad volna, szívesen megmutatom.
Ez egy billentyű a számítógépen.
Válasz #207. hozzászólásra
csakmert itt a szomszéd kft-nél van kető JXU95-ös 2009 ősszel jöttek, egyikben 800 másikban 1800üzemóra. Az első az még hibátlan, de a többet futott kidobálja valamelyik sebességet, amelyikkel legtöbbet szántott meg valami jó drága adagoló baja is volt neki, persze gari csak 1 év volt rá ezek meg utána jöttek ki.
Válasz #205. hozzászólásra
Jól már lassan 5 éves de még nem volt megbontva pedig nálunk igencsak csúcsra van járatva.
Válasz #204. hozzászólásra
Ha sírnék se lenne jobb.
Válasz #203. hozzászólásra
hogyan szúperál a JXU traki???
Válasz #203. hozzászólásra
jóvan .....amíg vigyorogsz addig jó
Válasz #202. hozzászólásra
Ja meg majdnem mindenre ami benne van,+ óvoda iskola ugyhogy van mire költeni.De majdcsak javul egyszer a helyzet,úgy még sosem volt hogy sehogy sem lett.
Válasz #200. hozzászólásra
ahaaaaa
aszittem tied a cucc
hát mire vergeled a fizetést??
vetté kölcsönt házra?????
Válasz #199. hozzászólásra
az 150 nap dőzs otthon veled
a dőzs oké
nodehogy veleeeed
Válasz #195. hozzászólásra
Általában csemegét,borsót meg parit öntözünk velük.A sárga bogyót meg a főnök vette rá a növényvédelemhez meg a műtrágyszóráshoz,de van hogy talajmunánál is használom...
Válasz #198. hozzászólásra
faxxa! szabad hétvége, ünnepek és 30 nap fizetett szabadság
Válasz #197. hozzászólásra
és az mennyire fasza így ebben a remek 21. században??????
Válasz #196. hozzászólásra
az asszony 22 éve közalkalmazott
Válasz #194. hozzászólásra
mámint a fődkurkászást áááááá
tud gitározni? huha
alkalmazotti fizetés!!!!!ből járta ki a gitáriskolát???
Válasz #190. hozzászólásra
1 a lényeg aki hazavisz 150 + 150et a mamával együtt az ne akarjon 200+200at költeni mer reáhágik
Hallod izgalmas figura vagy...... mit öntözöl a dobokkal???
És az a sárgagolyó hogy kerül oda he???
Válasz #191. hozzászólásra
sose volt lantom, de az asszonynak volt gitárja
Válasz #192. hozzászólásra
meg nő
Válasz #185. hozzászólásra
Kaja pia meg a cigi!!!
Válasz #189. hozzászólásra
azért emlékszek ám én még itten ősszegekre amikért letennéd a lantot tííínódikám
Válasz #187. hozzászólásra
Ja értem.
Válasz #188. hozzászólásra
csak tudja, hogy nem vagyok megvehető
Válasz #186. hozzászólásra
Vlmit nagyon tud Gézapapa h. ennyi mindennel és ilyen örömmel megfinanszirozod...... ŐŐŐŐŐT
Válasz #184. hozzászólásra
Jólvan barátom de Te nyomod a lízingbe a pizt...... vagy többe is???
Na de aki sehova se öli a pézt nagytempóval, nem reszkirozott nem vállalt be ilyesmit.......... azokról beszél Fecó kábé.....
Válasz #185. hozzászólásra
1000,és szerzek rábát is
850
Válasz #130. hozzászólásra
Légyszives ne általánosíts mert kb nekünk is ennyi jön be és nem pazarlok! Mivel 0-rol kezdtem az iskola után az életet ezért tartozásom van rendesen a "legális"uzsorásoknak a kb 250-ből jó ha 40 megmarad megélni de még akkor sem biztos hogy be tudtam fizetni mindent pedig nem élünk luxusban.Ezt most nem azért írom le hogy panaszkodjak mert én csináltam magamnak;DE a munkámat eddig mindig becsületesen elvégeztem és még egyszer nem jutott eszembe hogy lopjak.És igenis szerintem elég karcsú a 150 ha menni kell érte 3-400 órát érte havonta,és felelősséggel elvégezni a munkát.Köszönöm csak ennyit szerettem volna,ne haragudj az őszinteségemért.
Válasz #180. hozzászólásra
Sajnos tényleg igaz :(
Mindent lopnak ami nincs lebetonozva. De ha oda van betonozva és adnak érte 20 fillért már pattintják is megfele
A feketelábúak visznek mindent mint a piros 7.
Kb 2 hónap alatt csináltak több 100e kárt. A jard meg feljelentés után ismeretlen tettessel mindent lezár.
Mondtam ha egyszer megfogom a nyomorultját kiskanállal szedik össze Nem azért dolgozok, hogy ezek ellopják
Tudom !!
És ismételten csak azt tudom mondani,hogy nagyon igazak az előrelátásaid!!
Válasz #178. hozzászólásra
és aki meg mán esszeharácsolt ezt azt------ fektessen fegyverbe
és ha rosszul mozdul a behatoló azonnal homlokonteriteni
komolyan mondom emberek itt a kajáért, fáért...... szarért hugyért kinyirják a tulajt
van az a réteg aki nem fog dolgozni ha leszakad az ég se
Válasz #177. hozzászólásra
Tökéltesen igazad van.
Válasz #177. hozzászólásra
Sajnos nagyon igaz az előrelátásod....!!!!
Imikém itten nemlesz nagyon fölfele emelés.....
A megkapott pizé egyre kevesebbet vehet majd az 1xü ember.....ez az ami tény
Itt jövőre aki reggel elbandukolhat valahova dogozni az már nyugodtan ujjonghat majd...........
Válasz #172. hozzászólásra
Rába van?
Lásd az idei évadot nagyon gyenge a fel hozzattal.
tabuuuuuu háméé?????
700é meg leszü örökitve oszt misz a jutubra ......megéri
gondud meg
Engem is felvenné ??
Szerelőnek???????????????????????
710 de csak ha nem fotózol és nem videózol munka közben
Válasz #170. hozzászólásra
Nekem 690 az óra bérem, tud valaki többet ajánlani, főbb téma kör Rába és Claas kombájnok, no meg Ploeger.
Válasz #169. hozzászólásra
Persze
Annak akinek
Akinek meg nem annak nem lesz Imő
Jövőre lesz e bér emelés?
Én a traktorozással havi 100-120-at kerestem,de volt hogy csak 60-at,ha nem tudtunk dolgozni. Most megkeresem a 140-160-at,de a párom csak a 30-at. /szociális foglalkoztatás/ És nálunk sem a kedvvel van baj. Rengeteg a munkanélküli,nagyon kevés a munkalehetőség. Ahol foglalkoztatnak,ott is szalagmunkára,három műszakban minimálbérért! A lényeg,hogy a rezsi kifizetése után marad kb százezer forint,de ha ezt elosztjuk kettővel.akkor az havi ötven,napi 1600 forint. Így éppen meglehet élni,de ha plussz kiadás van,akkor már lehet ám vakarózni,a fejlesztéseket meg a félrerakást meg el is kell felejteni. Úgyhogy én azt mondom,a 150ezer csak annak valami,aki egyedül él egy mini rezsis lukban,és nincs hitele,autója. Másképp egy fagyira is alig elég!
Válasz #165. hozzászólásra
Jobban mondva felülről a 2.sor.
Válasz #163. hozzászólásra
Szép idők.
Válasz #164. hozzászólásra
A nevére már nem emlékszem 2 hónapig voltunk tréler kiképzésen, 1975-ben. Gondolom engem megismertél/középső sor közepe/ Ő meg mellettem szemből van jobbról.