Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
El ne higgyétek már ezt a kamu felvásárlók által terjesztett szöveget, Ezt minden évben eljátszották még a görögök idején is,ez csak arra jó,hogy lenyomják az árakat de a közvetítő még drágábban adja mivel jönnek az ünnepek és az arabok nem úgy ünnepelnek mint mink ,náluk minden ünnep hetekig tart.
Válasz #902. hozzászólásra
Ma beszéltem felhajtó kollégával, mivel jövő héten szeretnék még hozni 4-5 db hf naposbocit. Azt mondta a héten pakolják az idei utolsó kört, de szerinte is ez igy van minden évben, arról, HOGY JÖVŐRE NEM LESZ TÖRÖK export ő személy szerint nem hallott, ja és, hogy nyugodtam hoozak bocik -keresik...
Voltam én is a vásárba hallottam egy kupec beszélt valakivel és nyugtatta a telefonba hogy ez a Töröknél mindig így megy évvégén 10.én leáll majd jan. 10től újra indul? Úgy legyen./1030at kínálnak 300ig a kis bikáimért +komp.
Válasz #893. hozzászólásra
Tipikus magyar tortenet... Lenne egy stabil jo uzlet, erre par barom 2x annyit akar akasztani rajta... No meg tipikus hiba, hogy azt hiszik, minden vevo hulye:-((( Igy a torok viszi oda a penzet, ahol van rendes ellenorzes, es megbecsulik a jo vevot...
ma azt mondták leáll a török a rengeteg román/szlovák/lengyel borjú MT-nek feltüntetése miatt. remélem csak kamu. mondjuk Kőrösön lesz vásár ott majd kiokosítanak
Nálam a helyzet a következő (Észak-Dunántúl közepe táján, Veszprém megye, Pápa környéke): 2 Red Angus bika van. A szállító azt mondta, hogy gyorsan intézzek jövő hétig útlevelet, akkor elviszi 950 Ft/kg áron. Én is aggódom, túl szépek az állatok , csak nehogy túl nagy legyen a súly, kopp-kopp
Van egy eladó üszőm is, azt nem viszik.
Közben próbálok tárgyalni a 6 jelenlegi üsző/tehén mellé újabb 6 darab vásárlásával kapcsolatban is.
Venni nehezen akarják az állatokat, mert most még csak 2 db van, de beszerezni is nehezen tudok, ott is talán kevesellik a 6 db-ot, még árat sem mondtak egyelőre
ma vitték volna a bikákat de mivel 350és 360kg osok voltak nem merte bevállalni a csávo de bezzeg akinek 340 volt 4 db átlaga azt vitte !!!! ugy most lesz nagybika is....amivel befolyatjuk az üszőket!!! én nem néztem ki belőlük 310kg ot semi erre 360
amugy mondta a felvásárló hogy most 1 honapot állt minden nem volt szállitás most megindult de feketét nem visznek még a fekete angus bikámat se vitték el pedig az 300kg körül van csak MT most ez a heppp!!! és 1070ft a nagy bikára 720 at mondtak
Kaposvár Magyar Hereford, Angus, Galloway Tenyésztők Egyesülete.Belépsz tagnak és törzskönyvezik az állományodat+segítenek eladni,de ne dőlj be mindennek!
kékbelga lehetséges még mert ugyanis arról beszéltem már emberkével minimum 10 db üszőhöz jön ki és előkészíti beültetésre be rakja és elméletileg teljesen tisztavérű kékbelgát ellik aminek talán kérhetek papirt de ez elég rizikos és nem elterjedt nálunk külföldre meg ....
Az a minimum, hogy jó gazda vagy, s Picinek is igaza van, mindenki úgy csinálja ahogy szereti, vagy tudja...de ha jól látom kb 50 ft-be jön neked egy liter tej, márpedig azt most a mobil átvevő is 70 ft körüli áron veszi, háznál pedig 140 ft, Azért az 50 ft-ért jó minőségü tejpótlót is adhatnál, s igy megmaradna sz összes tejed, de a 20 ft külömbség biztossan, s az már 50 ezer körüli érték havonta, de mint fönt irtam Picinek is igaza van...
én nagyon gondolkozok törzskönyves állomány beállítására tenyész bikákat és ami jön üszőket szeretnék értékesiteni meg előállítani!! ki milyen fajtát ajánl ???
ami keresett mint tenyészbika....ha már ritkán ellik a tehén akkor már értékeset ....
Jó, Magyar Állattenyésztők Szövetsége. Van telszám a kapcsolatokban, onnan megkapod a Kaposvárit. Csak azért nem fogok hozzá magyarázni, mert leírva talán bonyolultabbnak tűnik mint amilyen. Vedd fel velük a kapcsolatot és még utána is dönthetsz neked megéri e.
Bacsi-bacsi.Nem tudom te mit olvastál mert itt senki nem irt 4hetes 100kg-os fekete bocikról,lehet hogy te csernobilba vagy azért irsz hülyeségeket???!!!
A legegyszerűbb ha felmégy a w.w.w.hereford.hu -ra, Ők foglalkoznak az angus tenyésztéssel is. ott mindent elolvashatsz, ill. elérhetőséget is találsz ha kérdésed lenne.
1960 hozzászólás
Válasz #909. hozzászólásra
Magyartarka bikaborjak
Feladva: 2011-10-26 09:28:37
Frissítve: 2011-12-04 12:11:49
Ár: 65.000 Ft
Feladó adatai:
Név: Bohus Gábor
E-Mail: v.kalauz@gmail.com
Telefonszám: +36706175178
Helység: Románia
68 db 3-5 hetes magyartarka bikaborjút (55-70kg)kínál eladásra Holland-Román vállalat.
Állatorvosi papírokkal, számlával, magyarországon honosíthatók.
Ár:60-75.000 Ft.
Szállításban tudunk segíteni.
Érdeklődni:06 706 175 178
Válasz #908. hozzászólásra
Csak ,hogy tudjátok a héten 1170+fa árat ígértek ,csak adjam már el.
Válasz #894. hozzászólásra
El ne higgyétek már ezt a kamu felvásárlók által terjesztett szöveget, Ezt minden évben eljátszották még a görögök idején is,ez csak arra jó,hogy lenyomják az árakat de a közvetítő még drágábban adja mivel jönnek az ünnepek és az arabok nem úgy ünnepelnek mint mink ,náluk minden ünnep hetekig tart.
Válasz #903 hozzászó
Szia Zsolt!
Milyen boci árakkal találkoztál a vásárban? Hf választási érdekelne..Köszi
Ma beszéltem felhajtó kollégával, mivel jövő héten szeretnék még hozni 4-5 db hf naposbocit. Azt mondta a héten pakolják az idei utolsó kört, de szerinte is ez igy van minden évben, arról, HOGY JÖVŐRE NEM LESZ TÖRÖK export ő személy szerint nem hallott, ja és, hogy nyugodtam hoozak bocik -keresik...
Válasz #904. hozzászólásra
Hidd el , h Én majdnem minden másnap látom Őket!:))
Válasz #903. hozzászólásra
Valamelyik nap román sertés felvásárlót láttam , azok is válogatnak rendesen + a köszönés az nem megy nekik...
legyen igazad
Voltam én is a vásárba hallottam egy kupec beszélt valakivel és nyugtatta a telefonba hogy ez a Töröknél mindig így megy évvégén 10.én leáll majd jan. 10től újra indul? Úgy legyen./1030at kínálnak 300ig a kis bikáimért +komp.
Válasz #900. hozzászólásra
ezeket a g.ciket kéne felkötni az első lámpavasra.
Válasz #899. hozzászólásra
Akkor sajna csak igaz , mégse pletyka volt.Cumi!
Válasz #898. hozzászólásra
már leállt!
mai vásárban is erről beszélgetünk. kérdeztem a felvásárlót akkor most mennyiért vinné a kissúlyú bikáim de még árat sem mondott.
honnét veszitek ,hogy leáll a török????
Válasz #893. hozzászólásra
Tipikus magyar tortenet... Lenne egy stabil jo uzlet, erre par barom 2x annyit akar akasztani rajta... No meg tipikus hiba, hogy azt hiszik, minden vevo hulye:-((( Igy a torok viszi oda a penzet, ahol van rendes ellenorzes, es megbecsulik a jo vevot...
Meg kellene lincselni!Kicseszett az egész országgal!
remélem ez a román borjus dolog hamar kibontakozik ne várják meg hogy éni s vegyek eddig kibirtam ....
Nem kamu leáll a török export,köszönhetö a legnagyobb magyar exportör cégnek.
ma azt mondták leáll a török a rengeteg román/szlovák/lengyel borjú MT-nek feltüntetése miatt. remélem csak kamu. mondjuk Kőrösön lesz vásár ott majd kiokosítanak
Nálam a helyzet a következő (Észak-Dunántúl közepe táján, Veszprém megye, Pápa környéke): 2 Red Angus bika van. A szállító azt mondta, hogy gyorsan intézzek jövő hétig útlevelet, akkor elviszi 950 Ft/kg áron. Én is aggódom, túl szépek az állatok , csak nehogy túl nagy legyen a súly, kopp-kopp
Van egy eladó üszőm is, azt nem viszik.
Közben próbálok tárgyalni a 6 jelenlegi üsző/tehén mellé újabb 6 darab vásárlásával kapcsolatban is.
Venni nehezen akarják az állatokat, mert most még csak 2 db van, de beszerezni is nehezen tudok, ott is talán kevesellik a 6 db-ot, még árat sem mondtak egyelőre
Válasz #888. hozzászólásra
én már lehet odaadnám 1000ft ba is a 360kg osokat!!!
Válasz #889. hozzászólásra
300kg ig 1000plusz kompenzáció = 1070
Válasz #887. hozzászólásra
a 1070et mire értetted?
Válasz #887. hozzászólásra
nálunk is ment a keverés,300-ig1200,fölötte1000ft.véleményed?
ma vitték volna a bikákat de mivel 350és 360kg osok voltak nem merte bevállalni a csávo de bezzeg akinek 340 volt 4 db átlaga azt vitte !!!! ugy most lesz nagybika is....amivel befolyatjuk az üszőket!!! én nem néztem ki belőlük 310kg ot semi erre 360
amugy mondta a felvásárló hogy most 1 honapot állt minden nem volt szállitás most megindult de feketét nem visznek még a fekete angus bikámat se vitték el pedig az 300kg körül van csak MT most ez a heppp!!! és 1070ft a nagy bikára 720 at mondtak
Válasz #885. hozzászólásra
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Megérdeklődöm tőlük a részleteket.
Válasz #862. hozzászólásra
Kaposvár Magyar Hereford, Angus, Galloway Tenyésztők Egyesülete.Belépsz tagnak és törzskönyvezik az állományodat+segítenek eladni,de ne dőlj be mindennek!
Válasz #883. hozzászólásra
Hódmezővásárhelyen láttam is őket tényleg...!!!
Válasz #882. hozzászólásra
na meg attól hogy megvan a pedigréje 1000 vizsgálaton kell átesni mire tenyész bika lehet belőle.
http://www.offamgsz.hu/
ez a cég keni vágja a kékbelgát. többször voltak már különböző újságokban ott olvastam a szürke béranyákról
Válasz #881. hozzászólásra
ennyire még nem merültem bele...de érdekelnek a dolgok...
még erről se halottam hogy szürkemarha hordja ki
Válasz #879. hozzászólásra
az ilyen beültetéseknél elég alacsony a vemhesülési arány ill tisztavérű kékbelgát csak a szürkemarha hordja ki császár nélkül.
szomszéd faluban próbálkoztak szexált vörösfrízzel rakni az MT-ket de ha jól tudom 30% körül volt a vemhesülés.
Válasz #871. hozzászólásra
"Egy bizonyos kor után biztos hogy megissza"-Na ez az!
Amúgy a tejet én se szeretem,de azt se ha sugárba fosik a borjú!
Válasz #876. hozzászólásra
kékbelga lehetséges még mert ugyanis arról beszéltem már emberkével minimum 10 db üszőhöz jön ki és előkészíti beültetésre be rakja és elméletileg teljesen tisztavérű kékbelgát ellik aminek talán kérhetek papirt de ez elég rizikos és nem elterjedt nálunk külföldre meg ....
Válasz #877 hozzászólás
az én házamnál ne járjon senki se tejért
Válasz #872. hozzászólásra
Az a minimum, hogy jó gazda vagy, s Picinek is igaza van, mindenki úgy csinálja ahogy szereti, vagy tudja...de ha jól látom kb 50 ft-be jön neked egy liter tej, márpedig azt most a mobil átvevő is 70 ft körüli áron veszi, háznál pedig 140 ft, Azért az 50 ft-ért jó minőségü tejpótlót is adhatnál, s igy megmaradna sz összes tejed, de a 20 ft külömbség biztossan, s az már 50 ezer körüli érték havonta, de mint fönt irtam Picinek is igaza van...
én nagyon gondolkozok törzskönyves állomány beállítására tenyész bikákat és ami jön üszőket szeretnék értékesiteni meg előállítani!! ki milyen fajtát ajánl ???
ami keresett mint tenyészbika....ha már ritkán ellik a tehén akkor már értékeset ....
blond charolin limusin magyartarka
Válasz #874. hozzászólásra
én a tejet nem szeretem ezért igya aboci
Válasz #872. hozzászólásra
nem bocival van gond hanem a tej mennyiséggel amit adsz számold ki mennyit eszik meg egy nap!!!
mindenki ugy csinálja ahogy jo lesik neki
nem ajándékba kapom a bocit hanem jó a gazdájuk!!
Válasz #870. hozzászólásra
Egy bizonyos kor után biztos hogy megissza, de szerintem akkor sincs rajta haszon ha ajándékba kapja a bocit.
Én lefagytam a napi 15-18liter tejnél.
Válasz #866. hozzászólásra
Na látod megy ez, ne a kritizálókra figyelj, ha jó az árú jön rá vevő is...
Válasz #867. hozzászólásra
Jó, Magyar Állattenyésztők Szövetsége. Van telszám a kapcsolatokban, onnan megkapod a Kaposvárit. Csak azért nem fogok hozzá magyarázni, mert leírva talán bonyolultabbnak tűnik mint amilyen. Vedd fel velük a kapcsolatot és még utána is dönthetsz neked megéri e.
Válasz #864. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm a választ, sajnos azon az oldalon minden menüpont alatt csak üres oldalak vannak
Válasz #863. hozzászólásra
Te mennyit gondoltál értük,légyszi ird meg.
Válasz #855. hozzászólásra
Bacsi-bacsi.Nem tudom te mit olvastál mert itt senki nem irt 4hetes 100kg-os fekete bocikról,lehet hogy te csernobilba vagy azért irsz hülyeségeket???!!!
Válasz #862. hozzászólásra
A legegyszerűbb ha felmégy a w.w.w.hereford.hu -ra, Ők foglalkoznak az angus tenyésztéssel is. ott mindent elolvashatsz, ill. elérhetőséget is találsz ha kérdésed lenne.
Válasz #854. hozzászólásra
Szia Matyi! Érdekelnének a borjúid, ha a ktuális lesz hivj!! 20/4909298.KÖSZI.
Válasz #861. hozzászólásra
És hogy megy egyébként ez a papírozás, tudsz esetleg pár szót írni róla? Genetikai vizsgálat kell hozzá és ezt meg a papírt kell fizetni? Vagy hogy?
Mennyiért lehet eladni vajon egy pedigrés Red Angus szűzüszőt? Hmmm, hmm
Szia! Pedig érdemes lenne elgondolkodni a pedigrén! Most 4,2 Eu/kg lehet értékesíteni a pedigrés szűz üszőket, és van rá kereslet.