Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.86 FtUSD396.98 FtCHF437.06 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tud valaki árat monadni 300 kg körüli/alatti húshasznú növendék bikára? Egyelőre csak 2 db egyszínű vörös szarvatlan Red Angus növendék bika lenne (5 hónapos kb. 230-250 kg, 6 hónapos kb. 300-320 kg). Legelőn az anyjuk alatt tejen nevelve a mai napig + kis abrak kiegészítéssel, szerintem gyönyörű mind a kettő
Észak-Dunántúl középső része, Veszprém megye, Pápa környéke. Kaptam pár felvásárló kontaktot, de az első akit felhívtam azt mondta az 1.200 Ft/kg árra, hogy nagyon sok(k)
Sziasztok, Kezdők vagyunk bika tartásban, jelenleg hizlaltunk 3 db HF bikát, van egy 140 kg, 220 kg és egy 300 kg os, ezekre szeretnénk felvásárlót találni :)
Mindenkinek aki segít ebben előre is köszönöm :) :) Nógrád megyeiek vagyunk.
Hát lehet hogy nálam is maradnak, ma se jöttek értük. Már tegnapra is igérték mára is, talán holnap. Nem értem máskor sorba álltak értük most meg mintha pangás lenne. Mondanak sok mindent, én úgy hallottam hogy most már csak egyesével mérnek, nincs közös mérés hidmérlegen. Ezzel is ki akarják szúrni a túlsúlyosokat.
Na majd ma kiderül mert tőlem ma visznek 5dbot abból egy 250körüli a többi mind nagyobb. Nem jöttek el megnézni most látják őket elöször. Igaz hogy nekem csak 950Ft/kg fizetnek.
ugy járt ma hogy körbe hivtam 10 felvásárlot mindegyik azt mondta hogy mátol kezdve nem kell a 300kg os csak 250 ...2 törökkel beszéltem személyesen telon az is azt mondta 250 más nem kell na mondom akkor mit csináljak van 8 db is akkor megszivtam???..........
Nálunk baranyában 950Ft/kg(netto) viszik az mt bikákat 200-300ig. Többet is kérdeztem mindenki ezt mondja úgy látszik itt összezártak a kereskedők. Ja és mindegyik Teskándra irányitatja a borjúkat.
tegnap jött egy csávó nagy dumával hogy kiment a török meg iylenek .....bikákat nézte !!! mégis adott volna érte 1000ft ot mondtam hogy annyiért hagyjuk!!! meg hogy gondolkozok hogy nagyra megtartsam mert már 750 az ár senki nem tudja megmondani mi meddig lesz, a felvásárlokra meg nem lehet hallgatni mert saját maguknak is hazudnak nem hogy másnak!!
de viszont azt mondta hogy üszőket már hallott 80-90 ezerért magyarokat választásit az engem érdekelne nagyon más nem üszőket hizlalok ha nem lesz bika akkor üszőket viszi a török
Válasz #767. hozzászólásra
Eddig vettük őket, jövőre ha minden jól megy be lesz állítva egy rétre 10 tehén. Egyébként a fritz borjú amit most még venni akarunk, felment 900-ra. Tavasszal 650 volt.(mire odaérek a kiválasztáshoz lehet már 1000 lesz) Az a baj tele minden takarmánnyal, és nincs ami megegye. A fritzeket másfél évig tartottuk ezek meg cserélődnek évente.
így a 400 is sok, teeeeee csirkefogó!!! :)
de hogy csináltad, hogy ennyi minden lett benne? ezeket úgy vásárolgattad össze, vagy ennyiféle tehened van?
Válasz #765. hozzászólásra
Ezeket enni kell. Nagy része vegyes húshasznú egyszínű vörös limusin keverék, van tiszta limusin, tiszta vörös angus, meg egy kisebb fekete angus. Tavaly márc-máj. Ha kisebb kell, van 16 fritz idén márciusi.
1960 hozzászólás
Válasz #809. hozzászólásra
Tavaly a kolbászhoz 1 600 Ft/kg áron kaptam darált marha húst.
A Marha topikban beszélgettek a fiúk a törökről.
Nálunk is a török ad a birkáért a legtöbbet. Annyira, hogy másnak nem is jut.
Tud valaki árat monadni 300 kg körüli/alatti húshasznú növendék bikára? Egyelőre csak 2 db egyszínű vörös szarvatlan Red Angus növendék bika lenne (5 hónapos kb. 230-250 kg, 6 hónapos kb. 300-320 kg). Legelőn az anyjuk alatt tejen nevelve a mai napig + kis abrak kiegészítéssel, szerintem gyönyörű mind a kettő
Észak-Dunántúl középső része, Veszprém megye, Pápa környéke. Kaptam pár felvásárló kontaktot, de az első akit felhívtam azt mondta az 1.200 Ft/kg árra, hogy nagyon sok(k)
Sziasztok, Kezdők vagyunk bika tartásban, jelenleg hizlaltunk 3 db HF bikát, van egy 140 kg, 220 kg és egy 300 kg os, ezekre szeretnénk felvásárlót találni :)
Mindenkinek aki segít ebben előre is köszönöm :) :) Nógrád megyeiek vagyunk.
Milyen áron vannak bel földön 200-300 kg üszők (mt, lim. )?
Vennék, F1 is belefér.
Válasz #805. hozzászólásra
áhh én amelyik felvásrlo nem szol vagy csak egyszer szarozik nálam már elásta magát!!
Hát lehet hogy nálam is maradnak, ma se jöttek értük. Már tegnapra is igérték mára is, talán holnap. Nem értem máskor sorba álltak értük most meg mintha pangás lenne. Mondanak sok mindent, én úgy hallottam hogy most már csak egyesével mérnek, nincs közös mérés hidmérlegen. Ezzel is ki akarják szúrni a túlsúlyosokat.
Válasz #802. hozzászólásra
annyiért nem adom oda..... akkor maradnak!
10 db 20 kg körüli malacok eladók sürgősen helyszűke miatt. Debrecenben. 30/482-8835
Na majd ma kiderül mert tőlem ma visznek 5dbot abból egy 250körüli a többi mind nagyobb. Nem jöttek el megnézni most látják őket elöször. Igaz hogy nekem csak 950Ft/kg fizetnek.
Válasz #800. hozzászólásra
fasza
ugy járt ma hogy körbe hivtam 10 felvásárlot mindegyik azt mondta hogy mátol kezdve nem kell a 300kg os csak 250 ...2 törökkel beszéltem személyesen telon az is azt mondta 250 más nem kell na mondom akkor mit csináljak van 8 db is akkor megszivtam???..........
Válasz #795. hozzászólásra
700ft vagy ha sok van akkor még 750 et is láttam már! de átlagba 700 ért veszik
Mi is most nézelődünk.Eddig 680-700ft/kg az ajánlat a nagysúlyú Mt.bikára.JNKSzolnok.
Üdv,
Érdekel valakit 2 anya kecske?
minda 2 vemhes! ha érdekel hivj! : 06302004564
Eladó 2-3 kg közötti kacsák Pest megyében! Levágásra és tovább tartásra jók! 1800/db Érd: 0620/2798499 vagy feke1@citromail.hu
Itthoni nagysúlyú MT-a bikára tud valaki árat Hajdú-Bihar
Válasz #787. hozzászólásra
Kösz!
Válasz #792. hozzászólásra
sok sikert ! hol veszed?
Az MT bikaborjak most hogy mennek? Nagyon gondolkodom 10db megvételében..
Mohács körzet. Neveket most nem szeretnék írni. Szombaton viszik el a bikákat 5db van az igaz hogy ezek már 300-310kg súlyban vannak.
Válasz #787. hozzászólásra
Jah Tamás, Kornél meg az apja, akkor erre felé a gyerek praktizál. Mi is szoktunk nekik adni marhát.
Barti te baranya megye melyik részében laksz? És ki az a felvásárló aki ezt igéri?
Nálunk baranyában 950Ft/kg(netto) viszik az mt bikákat 200-300ig. Többet is kérdeztem mindenki ezt mondja úgy látszik itt összezártak a kereskedők. Ja és mindegyik Teskándra irányitatja a borjúkat.
Válasz #785. hozzászólásra
pannon9629199
azt hiszem Retkes Tamás a felvásárló neve
Nagy súlyú HF-re hallottam 550-et bruttóba és a törökökről is mondták hogy kezdenek vissza szivárogni.
Válasz #784. hozzászólásra
érdekel ha van telszám akkor köszönöm!
Válasz #782. hozzászólásra
egy tehenes szólt hogy ennyit ajánlott a felvásárló ha van vigyem.
érdekel? holnap szerzek telszámot
Válasz #781. hozzászólásra
Holnap valamikor hívlak !
Válasz #774. hozzászólásra
ez hogy??meg hol ??? nagy felvásárló? minimum darab?
Válasz #780. hozzászólásra
Csak egybe!
Ha gondolod telefonon mindent elmondok!
06304368230
Válasz #779. hozzászólásra
Csak egyben vagy lehet válogatni ???
A tehenek milyen korúak ?
Papírok ??
Pedigréé ?
Törzskönyv ??
Válasz #777. hozzászólásra
51db anya
14db 1év feletti szüz üsző
10db 1 ev alatti szüz üzsző
anya állat 80% vemhes
Ár 21m
Válasz #777. hozzászólásra
51db anya
14db 1év feletti szüz üsző
10db 1 ev alatti szüz üzsző
Válasz #776. hozzászólásra
Mekkorák ?
Üsző ?
Tehén ?
Bika ?
Borjú ?
Vemhes ?
ÁR ??????
75db Charolais húsmarha sürgősen eladó!
Érd.:06304368230
Sziasztok gazdatársak! Kissúlyú HF bikák aktuális árait szeretném megtudni. Úgy 300-350kg -ra saccolom őket.Köszi!
ma szóltak bika 180-250kg között 1250+ÁFA
Köszi az infót mindenkinek!Elmentek itt is 1100ft-ba!
tegnap jött egy csávó nagy dumával hogy kiment a török meg iylenek .....bikákat nézte !!! mégis adott volna érte 1000ft ot mondtam hogy annyiért hagyjuk!!! meg hogy gondolkozok hogy nagyra megtartsam mert már 750 az ár senki nem tudja megmondani mi meddig lesz, a felvásárlokra meg nem lehet hallgatni mert saját maguknak is hazudnak nem hogy másnak!!
de viszont azt mondta hogy üszőket már hallott 80-90 ezerért magyarokat választásit az engem érdekelne nagyon más nem üszőket hizlalok ha nem lesz bika akkor üszőket viszi a török
Válasz #768. hozzászólásra
Csütörtökön hoztam 5 friz bocit 1000+áfa/kg, /Bácsalmás/, de itt délen mindenhol, márahol van, ennyit kérnek értük
Válasz #769. hozzászólásra
azt hittem valami éves mt-k, aztán tél előtt eladod, de ezeket már télleg enni kell, nem hízlalni, add el annak, aki meg akarja enni :)
Egyébként 400-ért a fritzek mentek úgy 2 éve hehe.
Eddig vettük őket, jövőre ha minden jól megy be lesz állítva egy rétre 10 tehén. Egyébként a fritz borjú amit most még venni akarunk, felment 900-ra. Tavasszal 650 volt.(mire odaérek a kiválasztáshoz lehet már 1000 lesz) Az a baj tele minden takarmánnyal, és nincs ami megegye. A fritzeket másfél évig tartottuk ezek meg cserélődnek évente.
Válasz #766. hozzászólásra
így a 400 is sok, teeeeee csirkefogó!!! :)
de hogy csináltad, hogy ennyi minden lett benne? ezeket úgy vásárolgattad össze, vagy ennyiféle tehened van?
Válasz #765. hozzászólásra
Ezeket enni kell. Nagy része vegyes húshasznú egyszínű vörös limusin keverék, van tiszta limusin, tiszta vörös angus, meg egy kisebb fekete angus. Tavaly márc-máj. Ha kisebb kell, van 16 fritz idén márciusi.
Válasz #764. hozzászólásra
és milyen fajta, és mikoriak?
vagy ezek a tavaly tavaszi vége, mer azokat inkább megeszem, mint elhozom
Válasz #763. hozzászólásra
Egyre kevesebb van . 10db-os pakkba vegyé! Azt talán ki tudom szolgálni hehe.
Válasz #762. hozzászólásra
de komolyan, hány db van?
limuzin-mt vegyes?
mikoriak?
Válasz #761. hozzászólásra
750Ft+áfa kilója 500-580kg között 8% levonás van hidmérlegen mérjük az +-20kg hehe.
Válasz #760. hozzászólásra
egy darabér?
az úgy sok
15-ér csomagba?