Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #7586. hozzászólásáraSajnos csak ott van felheggesztve az anya ahol kell a szereléshez,az összeset felheggeszthették volna szerintem.
Először szereltem át,tovább tartott biztos,de nem vészes,jól megtervezték.
Válasz lac* #7585. hozzászólásáraVan menet a dobban?
Szóval elég akkus csavarozóval belövöldözni a csavarokat???
Azért nem 20perc az átszerelés gondolom
Válasz szanberg #7582. hozzászólásáraÚjították pár dolgot, szekcionált a kosár, pikk pakk átszerelem kukoricára, ez nálam szempont volt, 70_ből megvolt két Oros adapterrel
Válasz lac* #7576. hozzászólásáraKevés gumin van meg a ráírt futó szélesség.
Van amikor szinte nagyságrenddel keskenyebb a fogótéma...
Kubotán mondjuk a 480-as Kleber az 48 centi, meg a Vredik amik majdnem mindegyik köpenynél szélesebbek szinte az írt mérettől.
Írtam tavaly is ,hogy a 650-es JD hátsó kerék 2 cm-el volt keskenyebb a 710-es MF keréktől...
Válasz Büresz #7570. hozzászólásáraEnyem orosz tömlős volt. Volt vagy 5cm falvastagsaga a guminak. Nem birtak se peremről lenyomni se utanna kiemeli mélyágybol. Se utanna visszatenni. Hol kifordult a gepből hol gepestöl akart felborulni. 10000ért szerelnek egy ilyen gumit. De a végén mar nem sajnaltam tőlük.
Válasz szanberg #7569. hozzászólásáraElengedtek 100ezret? Vagy kaptál mellé valamit? Tavaly olyan akciójuk volt, de lehet hogy még tavasszal is. A gumisom nagyon dícsérte hogy profi gumik.
De nem figyelsz, ennek nagyobb a teherbírása mint ami rajta volt gyári Goodyear.
Volt polcon, ezért vettem meg őket.
Ja meg fele áron, 600/db
900/60-ból 1080eft- től felfelé... 1-2 hét szállítási határidő...
Köszönöm a segítő tippeket. Én még ilyet soha nem csináltam, nem is ez a valódi megoldás hanem a
maga idejében való mechanikus meg vegy szeres gyomirtás, de az idén valahogy későn jött elő a galaj, meg a furcsa időjárásban többször indult neki a gyom.
Majd meglátom, hogy az időjárás is hogy engedi a hosszú várakozási időt.
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraTotális gyomírtó tud segíteni.
Pl.: Roundup Mega.
Élelmezésügyi várakozási határidő 14 nap.
3 literrel mindent visz ami nem évelő, ha a techonológiát betartod. Nedvesítő, kijuttatási időpont, stb.
Válasz szanberg #7534. hozzászólásáraJa látni xxl.
Az meg csak 800 65ös van.
Kisebb mint ami volt akkor he.
Nem volt 900 60as harvest?
Nem fog hiányozni a guminkénti nagyobb terhelhetőség?
Válasz Büresz #7529. hozzászólásáraKis domingon anno nekem is volt ugyanilyen. Aratas vegen, utolso tabla utolso 10 meteren pentek delutan leterdelt a gép. Orosz gumi volt rajta... a környek legnagyobb gumisgepe meg egy 4 fős brigad dolgozott raja 4 orat mire kesz lett, kapugaranciaval... Evek mulva azzal lett eladva.
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraÉn még nem csináltam, de a környezetemben előfordul. Az időzítéshez nézd meg az adott szer élelm. várakozási idejét!
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraMit nyir rajt? Annak idejèn a behordo hengert magasabbra emeltük az asztalban'meg dobhèzagot nagyobbra mèg teljesen ki tudja csèpelni. Persze van egy hatàr'mikor màr egyik variàcio sem segit.
Végzett-e már valaki kalászosban aratás előtt desszikálást.
Olyan sok a búzában a galaj, hogy szenved vele a parcellakombájn. Milyen ötlet a desszikálás? Ha járható út, akkor mivel, és mennyi a várakozási idő aratásig?
Kis érdekesség.
Goodyear 900-as gumi futószélessége jó 84 centi. Az oldala nagy kidülledt ballonos, meg persze jó nagy felfekvő felület van alatta, de a 800-as amit vettem meg 81 centi, csak függőleges az oldala neki, nem olyan pufi.
Jobb lett volna ilyen, de az országban nem volt sehol, sem Szlovákiában...emebből meg választék is.
Válasz bandigh #7538. hozzászólásáraKicsikét cingárabb mint a 900-as volt, de azért elmegy. Teherbírása nagyobb mint a gyárinak volt, hiába csak 800.
Viszont a futó töve erősített, hogy a tuskókat jobban bírja a tarkón majd.
8331 hozzászólás
Válasz szanberg #7586. hozzászólásáraSajnos csak ott van felheggesztve az anya ahol kell a szereléshez,az összeset felheggeszthették volna szerintem.
Először szereltem át,tovább tartott biztos,de nem vészes,jól megtervezték.
Válasz lac* #7585. hozzászólásáraVan menet a dobban?
Szóval elég akkus csavarozóval belövöldözni a csavarokat???
Azért nem 20perc az átszerelés gondolom
Válasz lala #7584. hozzászólásáraNem,átcserélem a 2 kosárszegmenst,és felülről belemezelem a dobbot.
Válasz lac* #7583. hozzászólásáranekem is cx 580 van? nem veszed le a ferdét átszereléshez?
Válasz szanberg #7582. hozzászólásáraÚjították pár dolgot, szekcionált a kosár, pikk pakk átszerelem kukoricára, ez nálam szempont volt, 70_ből megvolt két Oros adapterrel
Válasz lac* #7581. hozzászólásáraEnnyi!
A kombi meg akkor 5 ládás, de ugyan az mint a 6090-es egyébként igaz?!?!
60millából kifutotta?
Válasz szanberg #7580. hozzászólásáraCx 5.80_as,egyébként tényleg, a Vredi a traktoron 460, mérve 47,elöl 380,mérve 38
Válasz lac* #7578. hozzászólásáraNeked hányas is a kombájn?
6080-as???
Válasz lac* #7576. hozzászólásáraKevés gumin van meg a ráírt futó szélesség.
Van amikor szinte nagyságrenddel keskenyebb a fogótéma...
Kubotán mondjuk a 480-as Kleber az 48 centi, meg a Vredik amik majdnem mindegyik köpenynél szélesebbek szinte az írt mérettől.
Írtam tavaly is ,hogy a 650-es JD hátsó kerék 2 cm-el volt keskenyebb a 710-es MF keréktől...
Válasz Dave #7577. hozzászólásáraNem nagyon, ez üresen függőleges
Válasz lac* #7576. hozzászólásáraEzek a barázdáknak a szélessége? Az oldala ennél ducibb nem?
Válasz szanberg #7549. hozzászólásáraMeg értem én is kíváncsiság ól, a 800_as Michelin az 77 csak nálam
Válasz Büresz #7574. hozzászólására
Válasz csoppika #7572. hozzászólására
Válasz Büresz #7570. hozzászólásáraEnyem orosz tömlős volt. Volt vagy 5cm falvastagsaga a guminak. Nem birtak se peremről lenyomni se utanna kiemeli mélyágybol. Se utanna visszatenni. Hol kifordult a gepből hol gepestöl akart felborulni. 10000ért szerelnek egy ilyen gumit. De a végén mar nem sajnaltam tőlük.
Válasz Büresz #7571. hozzászólására...lassan kéne az a rajz...
Válasz szanberg #7569. hozzászólásáraElengedtek 100ezret? Vagy kaptál mellé valamit? Tavaly olyan akciójuk volt, de lehet hogy még tavasszal is. A gumisom nagyon dícsérte hogy profi gumik.
Válasz jamo #7555. hozzászólásáraBelül tettek egy tapaszt aztán kész lett, csak a szerelgetés cipelés miatt volt 2-3 óra kimaradás.
Válasz *** HM *** #7560. hozzászólásáraHeccikém szlovák nagy gumisokkal is beszéltem, ott sincsen 900-as.
De nem figyelsz, ennek nagyobb a teherbírása mint ami rajta volt gyári Goodyear.
Volt polcon, ezért vettem meg őket.
Ja meg fele áron, 600/db
900/60-ból 1080eft- től felfelé... 1-2 hét szállítási határidő...
Válasz Sk Laci #7554. hozzászólásáraÍrtam, Vredestein
Válasz vénkabi #7566. hozzászólásáraMivel sokat nem lehet várni mert aratni kéne, hát reglone...
Köszönöm a segítő tippeket. Én még ilyet soha nem csináltam, nem is ez a valódi megoldás hanem a
maga idejében való mechanikus meg vegy szeres gyomirtás, de az idén valahogy későn jött elő a galaj, meg a furcsa időjárásban többször indult neki a gyom.
Majd meglátom, hogy az időjárás is hogy engedi a hosszú várakozási időt.
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraReglone air? 7nap a várakozás
Válasz Dave #7561. hozzászólásáraTudom okoska, én hülye vagyok de hidd el, így jó mindkettőnknek.......
Válasz Szabi. #7559. hozzászólásáraGondolom az érett,száraz búzában nem úgy bomlik le,mint zöldben!Nincs keringés!Ezért rajta marad!(így gondolom)
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraTotális gyomírtó tud segíteni.
Pl.: Roundup Mega.
Élelmezésügyi várakozási határidő 14 nap.
3 literrel mindent visz ami nem évelő, ha a techonológiát betartod. Nedvesítő, kijuttatási időpont, stb.
Válasz Szabi. #7559. hozzászólásáraHa nem tudod miről beszélsz, inkább ne adj tanácsot...
Válasz szanberg #7534. hozzászólásáraJa látni xxl.
Az meg csak 800 65ös van.
Kisebb mint ami volt akkor he.
Nem volt 900 60as harvest?
Nem fog hiányozni a guminkénti nagyobb terhelhetőség?
Válasz medikus #7558. hozzászólásáraé.v.i.: 60 nap......
Amúgy szerinted a megéret búzában mit zavar be ??? Gyanítom a kalászolást, emeletet, kötést már nem.
Válasz Szabi. #7557. hozzászólásáraAzt írja,szárbaindulás kezdetéig!!
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraBromotril !?
Válasz szanberg #7549. hozzászólásáraMi az hogy nincs 900as?
2400 eu bkt teris.
Ez mi 800 70 32 vred cereal?
Ez mennyi piz?
Válasz Büresz #7529. hozzászólásáraKis domingon anno nekem is volt ugyanilyen. Aratas vegen, utolso tabla utolso 10 meteren pentek delutan leterdelt a gép. Orosz gumi volt rajta... a környek legnagyobb gumisgepe meg egy 4 fős brigad dolgozott raja 4 orat mire kesz lett, kapugaranciaval... Evek mulva azzal lett eladva.
Válasz szanberg #7549. hozzászólásáraMilyen gyártmányt vettél? Főleg, hogy paszol a ráírt szélesség.
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraA probléma ott lehet,hogy a gabona már nem él!Nincs keringés,a szer visszamaradhat a növényen!(szerintem)
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraÉn még nem csináltam, de a környezetemben előfordul. Az időzítéshez nézd meg az adott szer élelm. várakozási idejét!
Válasz vénkabi #7550. hozzászólásáraMit nyir rajt? Annak idejèn a behordo hengert magasabbra emeltük az asztalban'meg dobhèzagot nagyobbra mèg teljesen ki tudja csèpelni. Persze van egy hatàr'mikor màr egyik variàcio sem segit.
Végzett-e már valaki kalászosban aratás előtt desszikálást.
Olyan sok a búzában a galaj, hogy szenved vele a parcellakombájn. Milyen ötlet a desszikálás? Ha járható út, akkor mivel, és mennyi a várakozási idő aratásig?
Kis érdekesség.
Goodyear 900-as gumi futószélessége jó 84 centi. Az oldala nagy kidülledt ballonos, meg persze jó nagy felfekvő felület van alatta, de a 800-as amit vettem meg 81 centi, csak függőleges az oldala neki, nem olyan pufi.
Jobb lett volna ilyen, de az országban nem volt sehol, sem Szlovákiában...emebből meg választék is.
Válasz csoppika #7531. hozzászólására
Válasz Sz_Pisti #7532. hozzászólásáraAz...
Válasz Mézga #7545. hozzászólásáraAmiből 14 évet állt.
Ezekben 4000 óra van.
Válasz szanberg #7544. hozzászólásáranekem 17 éves gumik vannak a kombinon
Válasz .Richard. #7543. hozzászólására10 éves gumi ha nem kopott is kopott
Válasz szanberg #7540. hozzászólásáraJa pàrban'de azè kèrdem'mert ha nix rajt több mili kopàs csak nem veszel 2őt!
Válasz szanberg #7541. hozzászólásáraKorrekt terméknek néz ki. Viszont így tényleg elèg a 70% puttony, ne nagyon nyomaljon a gép
Válasz bandigh #7538. hozzászólásáraKicsikét cingárabb mint a 900-as volt, de azért elmegy. Teherbírása nagyobb mint a gyárinak volt, hiába csak 800.
Viszont a futó töve erősített, hogy a tuskókat jobban bírja a tarkón majd.
Válasz .Richard. #7537. hozzászólásáraHajtott tengelyen csak párba.
Válasz .Richard. #7537. hozzászólásáraIker kerekes
Válasz .Richard. #7537. hozzászólásáraHa eleve le van futva, jobb egyszerre cserélni, ne álljon fél odalra a gép, gondolom