Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Abszolult nem gondolkoztam rajta,valoszinu hogy nem veszek majd belole 1000l,de nagyon elenyeszo az ara,ugyis majd ugy fogom hozatni 1000l lecsapolnak,amugy a ad blu pumpam az megvan meg a pisztoly is,mar csak valami szurot kell keresni hozza. Koszosat isten mencs azt nem fogom kannazgatni,abszolult nemeri meg.
Válasz #5569. hozzászólásra
Mert az adblue nem áll el örökre ezért nem biztos hogy érdemes megvenni a 1000 literes ibc tartállyal. Ha meg kannával van mindig töltögetve akkor előbb utóbb eldugul a rendszer állítólag.
Válasz #5566. hozzászólásra
Nálatok is csak a kombájn lesz adblues vagy másik gépek is azok?
Nem tudom milyen tételbe lesz érdemes venni meg tárolni az adbluet.
Te mit tudsz az MTZ forgalmazásról, azt beszélik nem felelnek meg a mostani TIER követelményeknek és nem lehet őket az újakat forgalomba helyezni 2015 01.01-től???
Jelenleg meg kék- fehérben nyomják az Oroszoknál a Megát és a Mediont! Mi meg csak az adblue-s tukit és új lexiont tudjuk megvenni, mert a nagy eu bürokraták vigyáznak a környezetre!! Miközben a leg szennyezőbb és legtöbbet fogyasztó repülővel utaznak!!!!!!!!!!Olyanok mint a papok egy része "vizet prédikál és bort iszik" !!!
Van a környéken ilyen gép, annyit róla hogy a rotor kosarát egy vastag görgőslánc forgatja ami bent van a porban meg a törekben.
Van neki több nyűgje is de azokat nem jegyeztem meg. Emlékeim szerint a szecskázó is rossz konstrukció rajtuk,és a hűtőkkel is gondok voltak.
A traktorok viszont tényleg jók, de a kombájn az csak don.
Azert nagyon megneznem mit tudhat az a RT Rostselmash (rotoros) egy 3000 oras teszten valami tsz-ben. Nem ertem ezeket az eladokat se,nekem ne mondja,hogy kiadna egy kombajnt 1 par tsz-nek valami nagyon jo aron tesztre,egybol mar annyiert akarjak eladni mindt egy lexiont.
Válasz #5549. hozzászólásra
Ezt csak poénból írtam.
Úgy sem tudnák garantálni ezért nem is írják le.
Ha leírnák akkor fizetniük kellene ha meg nem akkor simán be lehetne rajtuk hajtani ha csak nem számoltatja fel magát mint egyes kínai gépgyártók a garanciális problémák miatt.
Hat ebben igazad van,addig vagy fasza gyerek mig megnem veszed a gepet utanna le se szarnak,en rendesen mar utallok a kerskedokkel beszelni,ha akarsz valamkt minden heten kijonnek idegesiteni!
Te mind azt elhiszed amit le irnak neked egy papirra?? Én lassan már azt se amit látok vagy fogok a kezembe.. Mostanság egy darab papirral a kezedbe csak egy helyre indúlj el magabiztosan..
Ezt akkor hinném el ha írásban garantálnák a 24 órán belüli alkatrészellátást bármilyen részegységre. Vagy fizesse ki a gép kieséséből eredő teljes elmaradó bevételt.
A legnagyobb probléma nem csak a fent említett gép elfogadtatása. Ahhoz mellé kellene állítani egy logisztikai központot is. Mivel prezentálná. Naprakész a géppel kapcsolatos problémákat.Illetően. Ez a siker kulcsa egy kereskedésnek. Az viszont igaz egy komoly múlttal rendelkező (hazai viszonylatban is)kedvet géptípusokat,nehéz lesz kissé félre tolni. Az Orosz vasakkal. Az Orosz vasak az MTZ-nél kimerültek az "elfogadottság" szintjén. Bár lenne egy hazai liszenc (nyugati)alternatíva Mtz árban nyilván ezt is megdöntené.
Válasz #5544. hozzászólásra
Nem tudom hogy működhet az alkatrészellátás is. JD-hez, Claashoz egy napon belül bármi meg van, de ehhez? Oroszországból, hát nem tudom.
8331 hozzászólás
Válasz #5587. hozzászólásra
Mert nem szerelgetjük arra a 1.5 ha-ra. Érpart (nádas az alja) és majdnem egyedüli kuki, megritkították a vadak. Még már sok ki volt törve.
Válasz #5586. hozzászólásra
Erre a területre miért kellett lánctalp?Elég gyenge kukinak látszik!
Iroda !!!
Válasz #5583. hozzászólásra
Az okmányirodában mondták ezt.
Igazából egy rendszámom van, csak a párja veszett el.
Válasz #5582. hozzászólásra
GyMS-megyében helyszíni akasztás jár érte
Válasz #5581. hozzászólásra
A zöld rendszámhoz adnak egy papírt azzal nyugodtan lehet közlekedni amíg a rendszám elkészül
Enis labon hoztam haza,rendszam 0,raadasul a komaromi hidon volt atthozva,ahol a rohadt vamosok mindig kint vannak.
Válasz #5579. hozzászólásra
Akkor ők vették meg a másikat.
Csak 2 volt kjészleten meg egy 6080 de az 2013 gyártású volt.
de pontosan milyen?
CX6090????
Ilyet vett egy cimborám is itt most, lábon hozták haza Nagyigmándról rendszám nélkül hehe
Válasz #5577. hozzászólásra
6m varifeed
Válasz #5576 hozzászólás
hany m kaszaval?
Válasz #5574. hozzászólásra
Ugyanaz mint a tied.
Válasz #5573. hozzászólásra
No mit vettél????
fogadjunk newholland
Válasz #5573. hozzászólásra
Milyet vettel?
Válasz #5572. hozzászólásra
Nekem is csak a kombinó lesz az, még nem hoztam el mert ünnepek voltak meg rendszámot is csak a héten tudok rá intézni.
Válasz #5570. hozzászólásra
Neked is van adblu-s geped?
Válasz #5570. hozzászólásra
Abszolult nem gondolkoztam rajta,valoszinu hogy nem veszek majd belole 1000l,de nagyon elenyeszo az ara,ugyis majd ugy fogom hozatni 1000l lecsapolnak,amugy a ad blu pumpam az megvan meg a pisztoly is,mar csak valami szurot kell keresni hozza. Koszosat isten mencs azt nem fogom kannazgatni,abszolult nemeri meg.
Válasz #5569. hozzászólásra
Mert az adblue nem áll el örökre ezért nem biztos hogy érdemes megvenni a 1000 literes ibc tartállyal. Ha meg kannával van mindig töltögetve akkor előbb utóbb eldugul a rendszer állítólag.
Válasz #5567. hozzászólásra
Csak a cx,de miert?
Válasz #5561. hozzászólásra
Na erről beszéltem !
Válasz #5566. hozzászólásra
Nálatok is csak a kombájn lesz adblues vagy másik gépek is azok?
Nem tudom milyen tételbe lesz érdemes venni meg tárolni az adbluet.
Válasz #5563. hozzászólásra
Mar megtalaltam enis!!!
Válasz #5563. hozzászólásra
Húú de titkolozol!
Új E512-es
Válasz #5562. hozzászólásra
Beszaras en meg ilyet az eletemben nemlattam,hol nezted vagy hogyan utotted be a google-ba?
Válasz #5560. hozzászólásra
Tegyetek mar fel kepet a kek claas-rol!
Válasz #5558. hozzászólásra
Azok még nem szívnak ?
Válasz #5556. hozzászólásra
Az Mtz Belorusz!(fehérorosz)
Van valakinek cx 6090
Válasz #5555. hozzászólásra
Azt nem tudom...de a jelenlegi feszült helyzetben. Mint a szívató egyik eleme az Orosz iparra...eltudom képzelni kifogás gyanánt.
Válasz #5547. hozzászólásra
Te mit tudsz az MTZ forgalmazásról, azt beszélik nem felelnek meg a mostani TIER követelményeknek és nem lehet őket az újakat forgalomba helyezni 2015 01.01-től???
Válasz #5537. hozzászólásra
Jelenleg meg kék- fehérben nyomják az Oroszoknál a Megát és a Mediont! Mi meg csak az adblue-s tukit és új lexiont tudjuk megvenni, mert a nagy eu bürokraták vigyáznak a környezetre!! Miközben a leg szennyezőbb és legtöbbet fogyasztó repülővel utaznak!!!!!!!!!!Olyanok mint a papok egy része "vizet prédikál és bort iszik" !!!
Válasz #5552. hozzászólásra
Van a környéken ilyen gép, annyit róla hogy a rotor kosarát egy vastag görgőslánc forgatja ami bent van a porban meg a törekben.
Van neki több nyűgje is de azokat nem jegyeztem meg. Emlékeim szerint a szecskázó is rossz konstrukció rajtuk,és a hűtőkkel is gondok voltak.
A traktorok viszont tényleg jók, de a kombájn az csak don.
Azert nagyon megneznem mit tudhat az a RT Rostselmash (rotoros) egy 3000 oras teszten valami tsz-ben. Nem ertem ezeket az eladokat se,nekem ne mondja,hogy kiadna egy kombajnt 1 par tsz-nek valami nagyon jo aron tesztre,egybol mar annyiert akarjak eladni mindt egy lexiont.
Ezt csak poénból írtam.
Úgy sem tudnák garantálni ezért nem is írják le.
Ha leírnák akkor fizetniük kellene ha meg nem akkor simán be lehetne rajtuk hajtani ha csak nem számoltatja fel magát mint egyes kínai gépgyártók a garanciális problémák miatt.
Hat ebben igazad van,addig vagy fasza gyerek mig megnem veszed a gepet utanna le se szarnak,en rendesen mar utallok a kerskedokkel beszelni,ha akarsz valamkt minden heten kijonnek idegesiteni!
Válasz #5548. hozzászólásra
Te mind azt elhiszed amit le irnak neked egy papirra?? Én lassan már azt se amit látok vagy fogok a kezembe.. Mostanság egy darab papirral a kezedbe csak egy helyre indúlj el magabiztosan..
Válasz #5546. hozzászólásra
Ezt akkor hinném el ha írásban garantálnák a 24 órán belüli alkatrészellátást bármilyen részegységre. Vagy fizesse ki a gép kieséséből eredő teljes elmaradó bevételt.
A legnagyobb probléma nem csak a fent említett gép elfogadtatása. Ahhoz mellé kellene állítani egy logisztikai központot is. Mivel prezentálná. Naprakész a géppel kapcsolatos problémákat.Illetően. Ez a siker kulcsa egy kereskedésnek. Az viszont igaz egy komoly múlttal rendelkező (hazai viszonylatban is)kedvet géptípusokat,nehéz lesz kissé félre tolni. Az Orosz vasakkal. Az Orosz vasak az MTZ-nél kimerültek az "elfogadottság" szintjén. Bár lenne egy hazai liszenc (nyugati)alternatíva Mtz árban nyilván ezt is megdöntené.
Válasz #5545. hozzászólásra
Azt írja,a Csehektől hozza másnap!!!!
Nem tudom hogy működhet az alkatrészellátás is. JD-hez, Claashoz egy napon belül bármi meg van, de ehhez? Oroszországból, hát nem tudom.
Válasz #5542. hozzászólásra
Hat azt megertem,meg azert az ara is eleg borsos ahoz kepest,hogy orosz.
Válasz #5542. hozzászólásra
Hat azt megertem,meg azert az ara is eleg borsos ahoz kepest,hogy orosz.
Válasz #5541. hozzászólásra
úgy értem elsőnek!
Válasz #5540. hozzászólásra
Mert senki nem mer elsőre venni olyat!
Na es nalatok a Rostselmash kombajnok miert nem terjedtek el, pedig a vektor nagyon nyomja?
En mar lattam ezt a palesse lexion koppintast,szerintem megvettek a 460 lincenszet! Amugy ha jol tudom ez palesse GS 12 nev alatt fut.