Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Birom mikor azt irjak itt es ott mar sok uzemel beloluk,en szlovakiaban elek,de meg csak veletlenul sem lattam dolgozni hasonlo gepet nalunk,csak kiallitason,de hat tudni kell hogy ezek a gepek azert nem a nyugatiasan vannak legyartva. Ja meg a sok evtizedes gyartas ( mikor megveszik a fortschritt E 524 lincenszet) mert mar nem egy orosz gyartot lattam ami ezeket gyartja most is.
Hat az biztos,azert a farmer se hulye,nekem mondtak meg 900 eurot is ,mondom jolvan koszonom! De nyugott szivvel eladnak ugyan azt meg jo hogy van internet!
Na az már más nem szóltam az 5505 hsz-ban 200 gyurit írtál azt hittem huf mert akkor az nagyon drágán vetted volna de így már teljesen ok!Amikor én is vétel előtt voltam itt szegeden az egyik autós cégnél ugyan arra amit vettem 37 ért ők 100 ezret mondtak....Azért meg éri futni pár kört mi hol mennyi:DD
Értem én a 7 " 2 kamerával 37 e vettem.Hát egyszer kell szépen behúzgálni nem olyan vészes meló sztem....
A 9" 4 kamerával olyan 65-75 körül mozog!
Én bal oldalra raktam volna a képernyőt mert ürítésnél lényeges hogy ne kell keljen ide oda forgatni a fejet ,tolatásnál meg mindegy melyik oldalon van!viszont így komolyabban néz ki hogy ott van a másik monitor felett!
9" csak azert volt dragabb mert ezt 4 fele lehet osztani a kepernyot,az olcsobb azt csak 2 fele lehet,nezhetsz olcsobbat is,csak ilyet mar szerelt be egy ismeros is 2 eve,oneki megy,nekem meg nincs kevdvem behuzkalni minden evben,mert ha joll beakarod hizni akkor azert ido kell hozza.
Hat a rostaval nemvolt semmi baj,a magfelhordo is birta ,nemtudom mi olyan furcsa hogy ennyivel ment azert nem olyan durva ha ennyivel aratott ez csx 7080 volt
Válasz #5511. hozzászólásra
szerintem inkább a rosta telik el vagy a magfelhordó nem bírja,
Alighanem egy mais star horizon kell eléje azzal lehet menni.
Pár éve nekem is dolgozott egy csx, az is bírta csak akkor nem ekkora termések voltak.
De mondom vitte szepen,meg hat az is 335 pacis volt,azert annak birnia kell! Csak mar nememlekszem mekkora volt a motor leterhelese de volt boven tartalek!
Na igen, csak ehhez is még az is kell hogy a talaj ne legyen mély, süppedős mert akkor csak darabokban lehet hazavinni szétszedve a kombit! környékünkön vannak olyan földek ahol még ez sem menne el mert sárga villogóig menne le! ez azért nem süllyed el a felvételen mert beton kemény a kucca föld!
Szerintem 2t te is tudsz menni meg én is! Ott nekem 2 sebesség csutka lindekar előre lehet az is kevés lenne! de sajna 3. csak a motor 1650 forog, ki kellene herélni a váltót!
Azért van ez rajtuk, mert ha a kocsiba kéne üríteni szimplán akkor a traktornak nagyon közel kellene menni a vágóasztalhoz mivel kibaxott széles az.
Így meg van hely mellette kényelmesen, de ahogy írjátok ide még nehezebb becélozni
8331 hozzászólás
Birom mikor azt irjak itt es ott mar sok uzemel beloluk,en szlovakiaban elek,de meg csak veletlenul sem lattam dolgozni hasonlo gepet nalunk,csak kiallitason,de hat tudni kell hogy ezek a gepek azert nem a nyugatiasan vannak legyartva. Ja meg a sok evtizedes gyartas ( mikor megveszik a fortschritt E 524 lincenszet) mert mar nem egy orosz gyartot lattam ami ezeket gyartja most is.
Válasz #5536. hozzászólásra
A keleti piacért mindenki részre hajló....a kezdetekkor az Ukrán megák kék sárga színben voltak.
Válasz #5535. hozzászólásra
Mi ez? Egy piros lexion?
Válasz #5531. hozzászólásra
Ez a verzió is elérhető a palettán.
Belarus
Válasz #5532. hozzászólásra
Enyémet nem.
Olyan mint a versatile az sem lett sikeres.Mi péz lehet?Már az 514-es tulajok szivét megdobogtatta.Hehe.
Vélemény?
Válasz #5525. hozzászólásra
Így már értem.
Válasz #5528. hozzászólásra
Hat az biztos,azert a farmer se hulye,nekem mondtak meg 900 eurot is ,mondom jolvan koszonom! De nyugott szivvel eladnak ugyan azt meg jo hogy van internet!
Válasz #5524. hozzászólásra
Na az már más nem szóltam az 5505 hsz-ban 200 gyurit írtál azt hittem huf mert akkor az nagyon drágán vetted volna de így már teljesen ok!Amikor én is vétel előtt voltam itt szegeden az egyik autós cégnél ugyan arra amit vettem 37 ért ők 100 ezret mondtak....Azért meg éri futni pár kört mi hol mennyi:DD
Válasz #5526. hozzászólásra
Nagy barom,de azert megoldotta!
Ezt ki tudja meg csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=MAdojNQqyj4
Válasz #5521. hozzászólásra
Hat nem a magveszzeseget akarom nezni,hanem mikor akasztod fel a szallitokocsit!!!
Válasz #5520. hozzászólásra
Nekem 200 euro volt azt ha atszamolod 60000 ezer,akkor mirol beszelunk,
Válasz #5483. hozzászólásra
Új évi aratás is megvolt. 17-es a vize. Sikerült 4 ha-t lerohanni ma.
Válasz #5503. hozzászólásra
Gondolod ott a hátsó hídon valamit látni fogsz?
Válasz #5519. hozzászólásra
Értem én a 7 " 2 kamerával 37 e vettem.Hát egyszer kell szépen behúzgálni nem olyan vészes meló sztem....
A 9" 4 kamerával olyan 65-75 körül mozog!
Én bal oldalra raktam volna a képernyőt mert ürítésnél lényeges hogy ne kell keljen ide oda forgatni a fejet ,tolatásnál meg mindegy melyik oldalon van!viszont így komolyabban néz ki hogy ott van a másik monitor felett!
Válasz #5518. hozzászólásra
9" csak azert volt dragabb mert ezt 4 fele lehet osztani a kepernyot,az olcsobb azt csak 2 fele lehet,nezhetsz olcsobbat is,csak ilyet mar szerelt be egy ismeros is 2 eve,oneki megy,nekem meg nincs kevdvem behuzkalni minden evben,mert ha joll beakarod hizni akkor azert ido kell hozza.
Én is most vettem kamerát ugyan olyat mint a tied csak még nem szereltem be 7 v 9" monitorral választottad?Nagyon drágán vetted nem tán itthon ?
Válasz #5516 hozzászól
Hsa 6 soros fix
Válasz #5515. hozzászólásra
hsa vagy cornado?
Oros
Válasz #5513. hozzászólásra
A csx milyen adapterrel vágta?
Válasz #5512. hozzászólásra
Hat a rostaval nemvolt semmi baj,a magfelhordo is birta ,nemtudom mi olyan furcsa hogy ennyivel ment azert nem olyan durva ha ennyivel aratott ez csx 7080 volt
Válasz #5511. hozzászólásra
szerintem inkább a rosta telik el vagy a magfelhordó nem bírja,
Alighanem egy mais star horizon kell eléje azzal lehet menni.
Pár éve nekem is dolgozott egy csx, az is bírta csak akkor nem ekkora termések voltak.
Válasz #5510. hozzászólásra
De mondom vitte szepen,meg hat az is 335 pacis volt,azert annak birnia kell! Csak mar nememlekszem mekkora volt a motor leterhelese de volt boven tartalek!
Válasz #5509. hozzászólásra
Ha 8-al bírja, akkor ott már nem unatkoznak a maghordók.
Válasz #5508. hozzászólásra
6 soros asztal volt rajta 6-8 km/h ment,153q kukiban es vitte mindt a szar csak a pilotatol kerdeztem hogy mennyivel birja meg de zombi volt a csavo.
Válasz #5507. hozzászólásra
Szerinted mennyi lehet az áteresztőképessége jó kukoricában?
Ide is jön egy és nem tudom milyen asztal legyen hozzá.
Válasz #5506. hozzászólásra
Nem,de arattak nalam egy csx el az ugyen ez
Válasz #5505. hozzászólásra
Hali!
Arattál vele már kukoricát?
200 gyuri,3 kamera,45 m kabel,meg a monitor!
Hello!
Mennyibe került a szett?
Alig varom,hogy mar dolgozzak vele!
Meg a torony kimaradt (uritocsiga) errol nincs fotom csak ilyen!
Vegre mar ez is bevan szerelve,majd kivancsi leszek,hogyan fog superalni munka kozben!!!
Válasz #5499. hozzászólásra
És nem 15cm a termőréteg!!
Válasz #5497. hozzászólásra
Na igen, csak ehhez is még az is kell hogy a talaj ne legyen mély, süppedős mert akkor csak darabokban lehet hazavinni szétszedve a kombit! környékünkön vannak olyan földek ahol még ez sem menne el mert sárga villogóig menne le! ez azért nem süllyed el a felvételen mert beton kemény a kucca föld!
Válasz #5497. hozzászólásra
Baranyában..nyilván Görcsönydobokán volt egy hasonló paripa. Dicsérték......Állítólag ette cefetül. Bár az sima gumikerekes volt.
Válasz #5496. hozzászólásra
http://https://www.youtube.com/watch?v=gXGAdQtHVaQ
Válasz #5494. hozzászólásra
Nem disznó az hogy herélni keljen!!! A Lexionokat is meg szokták oldani okosan...
Válasz #5493. hozzászólásra
Szerintem 2t te is tudsz menni meg én is! Ott nekem 2 sebesség csutka lindekar előre lehet az is kevés lenne! de sajna 3. csak a motor 1650 forog, ki kellene herélni a váltót!
Válasz #5492. hozzászólásra
De mocskosul mennek benne
Válasz #5483. hozzászólásra
aratják azt a 2t termést hekikként!
Igazából szerintem nagyobb a biztonság ezzel hogy nem akad össze a két vas az ürítés közepette!
Válasz #5490. hozzászólásra
Nem nehezebb az, mert a két gép szinkronizálva halad, a kombájn irányítja a traktor tempóját. Na ez a valami.
LINK
Válasz #5489. hozzászólásra
Azért van ez rajtuk, mert ha a kocsiba kéne üríteni szimplán akkor a traktornak nagyon közel kellene menni a vágóasztalhoz mivel kibaxott széles az.
Így meg van hely mellette kényelmesen, de ahogy írjátok ide még nehezebb becélozni
Válasz #5488 hozzászólás A trakiki is szét vannak húzva. Nincs kec mec