Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
idén már sok lenne nekik. most vettem autót és gy tárcsát. elég sokk volt az is nekik, mikor a két fergát meglátták egymás mellett. bár engem az sokkol mikor esténként sörözgetnek ráérősen
Nem nagyon........kitartok......még..........
Ilyenkor jó, hogy van, mert azt tudom, hogy a bérvállalkozóval nem lehetne megkóstolgatni minden táblát, mert én sem csinálnám meg senkinek........
No meg nem vagyok egy hektár szajhász........
Nem annyira papa 45 évesen Különben egy régi fertőtlenítő gödör oldalán csúszott meg és kiment a lába, ha megnézed a lábad akkor a bels felén a sarkad mellett van egy csont nah az neki elől volt. Most összeszegelték holnap már jön haza, de egyelőre csak dirigálni tud majd
Durumokkal lassacskán végzek. Megkóstoltuk tegnap a repcét, annyira egészséges a szára, hogy alul szép levelek vannak még rajta. A zöld szárra ráragad a mag és ezért a kombájn szórja, csak le kellett volna szórnom valami vízzel
De elképzelhető, hogy lesz olyan átlaga, mint itt a jó árpáknak-búzáknak.........ahol le tudok aratni
Várjál gondolkodok.........
Elég csak körülnézni minden nap......
Szar az egész úgy ahogy van.
Pl. tegnap folyott az 1ik kutyánk szeme.......
Aszittük kiütötte aztán kifolyott neki.
Mára kinyitotta úgy ahogy....... huuuuuuuuuuhhhhhh
Én nemtom mijarosseb van de mindenhol ez van.....
Szívás szívás és szívás.
Erre bejön mág pár so-paash + néhány oraalbéééé naponta.......
Tavalytól m1 ez a negatívhullám már tavaly elkezdődött ez ....................
Na mesélj már mi történt a papával?? Ja igen.. A szakmázást el kell felejteni.. Én is bebuktam az árpában a gombázást!! Szoval csökentet menetszám lesz az tuti!!! Nem kell az embereket gyözködni az elönyeiröl!! Enyit ugyis meg lehet csipni..A napokban megyek kelést aratni!!Azt monmdja a tulaj nagyon örül neki mert a vetet az sokal roszabbb Szoval???
Kőkemény fejfogdosós káromkodós gyalázkodós elkeseredős helyzet van
Apám szerdán egy lábtöréses, műtétes manőverrel kórházba került, október közepéig rám maradt a gépes munka. A búza egyenesen siralmas. 2 gombaölő nem ért semmit. úszunk a fuzáriumban. De keddre úgy néz ki lemegy az aratás. Szóval szívunk mint a torkosborz.
Nekem ma jobb sztorim volt Scaniával mentem,elöttem egy erősen pityókás bácsika nagy dombon lefelé fejreállt bringával,nagyon összetörte magát,mentő rendörség meg minden,amikor észheztért menekülni akart a bringával,de nem igazán tudott ráülni
Na kb ilyen volt a mienk is..Csak mi nagyobb lovat kötötünk elé..Igy az egész menet közben történt!! Kibb látvány volt hátulrol nézve..Szinte mááár becsuktam a szemem!! EZel végülis mi lett ?? Megusztátok??
Hogy mi a pálya??? 25-35 m takarmány buza... Elkezdödött végre száradni a terep..Ma egy keserves hátra tolatásal megusztam ja és egy szálitó jármüves akadásal..Ja és egy szinte felborulós eseményel... Megáltak az épen arra járó falusi turisák azok rögtön videóztak mindent!! Látványnak nem utolsó!!! De megélhetésnek baromi kevés... Idáig falun csak az volt szegény aki semit se csinált!!Mostmár az is aki tiszta eröböl dolgozik...
825 hozzászólás
Válasz #474. hozzászólásra
Nincs fuzárium !!!!??????
Hogy lehet ez ????
Válasz #472. hozzászólásra
fuzárium nincs,fehérje,16,sikér,36süt. ip.érték,69,9-71többit nem mondták,ill.ve nem is kérdeztem,ja avíz14,4 volt.
Sziasztok! Tritikálé árrol tudtok vmit ? Lassan kezdeném dörgölni ....
Válasz #470. hozzászólásra
Más egyéb paramétert néztetek ??????????
Válasz #468. hozzászólásra
nemrég kezdtük,és szarul megy,a búza pedig halovány zöld,de csak ott ahol ledőlt(50%)
Válasz #461. hozzászólásra
A2 minőség-elméletileg elkelt3500+komp.Gyakorlatilag,pénteken kombájnt találtam rá, sűllyed, buza marad a helyén.
Válasz #467. hozzászólásra
DzséDé ződ vagy Klász ződ ????
Válasz #465. hozzászólásra
20 %-a az ami le van aratva ????
Szarul megy vagy most kezdtétek ??
Válasz #464. hozzászólásra
még ződ
Válasz #464. hozzászólásra
átkúródás lesz!ahol ledőlt csupa ocsú!
Válasz #463. hozzászólásra
mi 20%-nál tartunk,holnap foltozás lesz .
Válasz #462. hozzászólásra
Te nem nyilatkozol??
( a német buzu legyütt már ? milyen??)
Válasz #461. hozzászólásra
Itt durrogtatják a 15-20 q-s búzákat !!!
Meg van valami repce rekord asszem 14-ről 36 q, basszus nem ugrik be pontosan de nagyjából ez az arány !!!
TSZ 15/vetett ha repce, 40 tönköly, 25 durum.
Válasz #460. hozzászólásra
ez az amit se nem műtrágyáztál,se nem gyomírtóztál?
Válasz #460. hozzászólásra
A gabonában az a helyzet mint a repcében!25-30%-al kevesebb a betakaritott mennyiség az elvárt hozamhoz képest!
Válasz #451. hozzászólásra
Folyamatban a búza,kb.36 mázsa tiszta súly,idáig malmi mind.Ár Takarmány Nettó 2850,malmi 3150.
Válasz #457. hozzászólásra
szarok én a búzákra, mikor annyit fizetek a trikire, mint más a búzára
Válasz #456. hozzászólásra
idén már sok lenne nekik. most vettem autót és gy tárcsát. elég sokk volt az is nekik, mikor a két fergát meglátták egymás mellett. bár engem az sokkol mikor esténként sörözgetnek ráérősen
Válasz #454. hozzászólásra
A trikinek azért tök mindegy mikor nyomják le, mert így is úgy is takarmány és ezért a kombájnos is a búzákat "védik" elsőként.......
Válasz #453. hozzászólásra
Nem nagyon........kitartok......még..........
Ilyenkor jó, hogy van, mert azt tudom, hogy a bérvállalkozóval nem lehetne megkóstolgatni minden táblát, mert én sem csinálnám meg senkinek........
No meg nem vagyok egy hektár szajhász........
Válasz #454. hozzászólásra
kéne már egy kombájn a házhoz , had irigykedjenek a szomszédok
kezdődik megint a kombájn szopatás. már megint az én trikim lesz az utolsó
Válasz #452. hozzászólásra
a kombinét nem viszik el?
Durum, árpa lent, 5 t fölött.
Repcét, étk. búzát kóstolgatom.......
Ki , hogy áll az aratással ?
Árak, termések , minőség stb.stb
Válasz #434. hozzászólásra
Nem annyira papa 45 évesen Különben egy régi fertőtlenítő gödör oldalán csúszott meg és kiment a lába, ha megnézed a lábad akkor a bels felén a sarkad mellett van egy csont nah az neki elől volt. Most összeszegelték holnap már jön haza, de egyelőre csak dirigálni tud majd
Durumokkal lassacskán végzek. Megkóstoltuk tegnap a repcét, annyira egészséges a szára, hogy alul szép levelek vannak még rajta. A zöld szárra ráragad a mag és ezért a kombájn szórja, csak le kellett volna szórnom valami vízzel
De elképzelhető, hogy lesz olyan átlaga, mint itt a jó árpáknak-búzáknak.........ahol le tudok aratni
Válasz #447. hozzászólásra
Mondasz valamit, de nem mind1, hogy ki van a f..z melyik felén
AZ 1 poziciót még élvezni is lehet, de a másikfele az bezony szivás
Válasz #446. hozzászólásra
A mezgaz mint orálklubb vastagon megteszi.
Válasz #445. hozzászólásra
Szerintem az is jó hely lehet, Te már voltál???Mikor??? Hol???
Válasz #444. hozzászólásra
Sztem mindenki orálklubbnak olvassa...... háháhháhhá
Én meg még mindig tutira azt állítom h. hiába mindez úgyis MINDEN BELEDÖGLÜNK ELŐBBUTÓBB........
Válasz #443. hozzászólásra
Az ORÁKULUMBA
Válasz #442. hozzászólásra
Haa, ennyi minden?
Nem hagytá ki semmit?
És hova vezet ha ez mind megvan?
Válasz #441. hozzászólásra
AKKOR MEG MEGVAN MINDEN, meg ha akad 1 kis akarat meg kitartás, nyert az ügy
Válasz #440. hozzászólásra
Erő egészség egység az van.
Válasz #439. hozzászólásra
Esetleg vlmi pozitivum................???
1 fickó itt aki elég jól nyomja az ipart, azt tippelte lesz 5t repcéje.
Lett 2,5.
Itt már meglehet ........ni az évtizedes tapasztalatokat is......
Válasz #437. hozzászólásra
Várjál gondolkodok.........
Elég csak körülnézni minden nap......
Szar az egész úgy ahogy van.
Pl. tegnap folyott az 1ik kutyánk szeme.......
Aszittük kiütötte aztán kifolyott neki.
Mára kinyitotta úgy ahogy....... huuuuuuuuuuhhhhhh
Válasz #436. hozzászólásra
Mi volt a mai szopás?
Válasz #433. hozzászólásra
Én nemtom mijarosseb van de mindenhol ez van.....
Szívás szívás és szívás.
Erre bejön mág pár so-paash + néhány oraalbéééé naponta.......
Tavalytól m1 ez a negatívhullám már tavaly elkezdődött ez ....................
Válasz #428. hozzászólásra
Idáig falun csak az volt szegény aki semit se csinált!!Mostmár az is aki tiszta eröböl dolgozik...
Ezt is keretezzük be.
Idén jobb lett volna tényleg koktélozni a Bahamákon az idáig befektetett lóvéhegyekből ...............
Válasz #433. hozzászólásra
Na mesélj már mi történt a papával?? Ja igen.. A szakmázást el kell felejteni.. Én is bebuktam az árpában a gombázást!! Szoval csökentet menetszám lesz az tuti!!! Nem kell az embereket gyözködni az elönyeiröl!! Enyit ugyis meg lehet csipni..A napokban megyek kelést aratni!!Azt monmdja a tulaj nagyon örül neki mert a vetet az sokal roszabbb Szoval???
Válasz #427. hozzászólásra
Kőkemény fejfogdosós káromkodós gyalázkodós elkeseredős helyzet van
Apám szerdán egy lábtöréses, műtétes manőverrel kórházba került, október közepéig rám maradt a gépes munka. A búza egyenesen siralmas. 2 gombaölő nem ért semmit. úszunk a fuzáriumban. De keddre úgy néz ki lemegy az aratás. Szóval szívunk mint a torkosborz.
Itt sem vágtam még 40-felett sem árpát sem búzát.
Nekem ma jobb sztorim volt Scaniával mentem,elöttem egy erősen pityókás bácsika nagy dombon lefelé fejreállt bringával,nagyon összetörte magát,mentő rendörség meg minden,amikor észheztért menekülni akart a bringával,de nem igazán tudott ráülni
Idén a repcém az csak méreg 1,4t/h megérte volna betárcszni.
Válasz #422. hozzászólásra
Na kb ilyen volt a mienk is..Csak mi nagyobb lovat kötötünk elé..Igy az egész menet közben történt!! Kibb látvány volt hátulrol nézve..Szinte mááár becsuktam a szemem!! EZel végülis mi lett ?? Megusztátok??
Válasz #427. hozzászólásra
Hogy mi a pálya??? 25-35 m takarmány buza... Elkezdödött végre száradni a terep..Ma egy keserves hátra tolatásal megusztam ja és egy szálitó jármüves akadásal..Ja és egy szinte felborulós eseményel... Megáltak az épen arra járó falusi turisák azok rögtön videóztak mindent!! Látványnak nem utolsó!!! De megélhetésnek baromi kevés... Idáig falun csak az volt szegény aki semit se csinált!!Mostmár az is aki tiszta eröböl dolgozik...
Kombájnos kollégák helyzet? Ma már vágtam jó terület is! Persze mindenkinek azonnal!!
Válasz #422. hozzászólásra
Aki parkol üresen, nem oda kellett volna állni, mind a két nyomon szépen lehetet volna ballagni!!!!