Hirdetés
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- Műtrágya árak új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- Kukorica indító műtrágyázása új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló
Hirdetés
504 hozzászólás
Utánanéztem van közük egymáshoz. Jelentkezz nagyon fontos legalul ott a számom. Hívj bármikor!!!!!!!!!!!!!!
Valahogy írd meg az email címed,úgy könnyeben tudunk diskurálni.
Hally! A Kft-ről nem tudok semmit,de az említett úrról rengeteget.
Őstermelők figyelem!!!
Feladva: 2011-05-16 21:17:28
Frissítve: 2011-05-23 11:14:23
Ár: Lényegtelen,mert a k
Feladó adatai:
Név: Bacskai Nelli
E-Mail: bacskainelli@freemail.hu
Telefonszám: +36202282860
Helység: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Ófehértó
Nem fizető cég AKRIDIS KFT,Ófehértó Alkotmány út.Zöldség-gyümölcs felvásárlással foglalkoznak.30 napos fizetési határidőt kérnek majd azután sem fizetnek.Egy ideig hitegetnek,majd nyíltan mondják nincs pénz!Őstermelőkre szakosodtak,mert az APEH és hivatalos szervek felé nem tartoznak,viszont több őstermelőnek(magánszemélynek) nagyobb összegekkel is tartoznak.Mi is ügyvéd által fizetési meghagyást kértünk,de 4.-ik helyen vagyunk a behajtási listán.A saját érdekében mindenki kerülje el őket és termeljen nekik HA MER!!!!
Válasz #49. hozzászólásra
Talán most.http://baon.hu/.../alommunka-helyett-rabszolgasor-ont-is-csunyan-atverhetik
Válasz #48. hozzászólásra
Esetleg igy jobban kiadja.http://Álommunka helyett rabszolgasor - Önt is csúnyán átverhetik!
Álommunka helyett rabszolgasor - Önt is csúnyán átverhetik!
2011. január 18. 18:19 , Legutóbb frissítve: 2011. január 19. 05:19 Gál Zita
átverés | Ismerős munkaszervező hívására indult Görögországba a kecskeméti ismert kosárlabda-játékos, Felföldi Tamás és élettársa, Zsuzsa. Minden szinten becsapták őket, történetüket mások okulására szánják.
http://baon.hu/.../alommunka-helyett-rabszolgasor-ont-is-csunyan-atverhetik- 355152
Válasz #45. hozzászólásra
Ez is éppen elég gyanús.
Szerintem ezek is retvek Gyöngyösről-Vécsről...http://www.agroinform.com/aprohirdetes/HASZNALT-MEZOGAZDASAGI-GUMIKOPENYEK-IL-POTKEREKEK-IS-NAGY-VALASZTEKBAN/20101226-936655/#
Látom sok ember fantáziáját megmozgattam a történetemmel.Csalók mindig is voltak és sajna lesznek is. A telefonon keresztül nekünk is egy bűbájos hölgy
nyomta a szöveget. Bárki bedőlt volna neki. Azóta Én is verem e fejem a falba,hogy hogyan lehettem ilyen marha. Ez a " RENDES EMBER " pedig röhög a markába. Eladta hamar a céget egy r...-nak, aki felszívódott. De annyi esze volt, hogy engem ügyvédileg felszólított,hogy ne rágalmazzam.Mint itt is látjátok a lap alján cenzúráztatta a felhívásomat. Kíváncsi lennék még hányan estek és esnek a csapdájába. Mert természetesen egy másik nevű céggel folytatja tovább a tevékenységét. Én meg mehetek az atyaúristenhez panaszra. Miért engedik ezt meg Magyarországon, hogy egy kft. így
a sz.. -ba hagyja az ügyfeleit. Hiába van érvényes szerződésem, szállítólevelem kitörölhetem vele a se...-met./ Bocs a pontozásért, de a "csúnya" szavakat is cenzúrázzák. Sőt egy hasonló oldalról egyszerűen törölték a felhívásomat.Szintén ügyvédi felszólításra./
Vigyázat! Hamis gumi abroncs hirdetők
Feladva: 2010-12-20 19:51:24
Frissítve: 2010-12-21 16:05:53
Ár: 1
Feladó adatai:
Név: Agroinform
E-Mail: online@agroinfrom.com
Telefonszám:
Szeretnénk felhívni minden becsületes magyar ember figyelmét az alábbiakra:
Heves megyei (esetleg Gyöngyös, Eger) megjelöléssel hirdetnek magánszemélyek használt mezőgazasági gumikat.
Álnevek pl.: Kovács Ádám, Szalai Márió, Rafael
Telefonszámok pl.: 30/6568531, 70/2417480, 30/7103946, 70/3469629, 70/5828228
Jellemzően a telefonban teljesen korrektnek tűnnek, és még azt is felajánlják, hogy félútig elhozzák a gumikat.
A találka létrejöttekor, semmit nem lehet megállapítani a 90 % os gumikon, csak felszerelés után: reiser csavarok bevulkanizálva, gyönyörűen elköszörűlve és végül lelakkozva.
Kérjük fokozott óvatossággal járjanak el használt mezőgazdasági gumi abroncs vásárlásaik során.
Ha gyanús hirdető hirdetésével találkoznak kérjük jelezzék az online@agroinform.com címen.
Válasz #41. hozzászólásra
Mi van azzal aki kicsinálta?
El van kapva le van kaszlizva?
Válasz #42. hozzászólásra
Tudod az biztos ami bankszámlán van vagy leszámolják előttem... többi hogy hány % az már részletkérdés, a csalók ezzel foglalkoznak profi módon, úgyis átvernek ha akarnak bárkit.
Válasz #41. hozzászólásra
Igazad van senkiben sem,de!!!! Az első személyes találkozó ad valami támpontot mennyire megbízható az illető 0%, 20%,50% 80%, vagy semennyire.Régen tanították nekem milyen kontaktusokból lehet rájönni.
Senkiben nem lehet megbízni. Mondok egy jó példát. Volt egy rendes kereskedő akiben mi bíztunk és több mint 10 éve ismertük. Valakinek továbbadott valami árut de azok nem fizették ki inkább eltették láb alól. Na most ez pont akkor történt mikor nekünk még csak az árú felét fizette ki. Pont jött volna fizetni de előtte szerencsétlent megölték. Szállítólevél volt, de céget a lánya fel akarta számolni és nem foglalkozni a kintlévőségekkel stb így velünk sem pedig több milla volt ott. nagy nehezen sikerül meggyőznünk hogy nekünk ez mennyire fontos, így ő utána ment a cég kintlévőségei után és kifizetett minket.
Válasz #37. hozzászólásra
ácsi
de én nem akarok neked kevesebb lóvét adni mint ami jár akármiért
nekem sok lóvé kell tőled a kezembe bele......
Válasz #38. hozzászólásra
Válasz #37. hozzászólásra
ja,eke,és traktor vevő!
Válasz #36. hozzászólásra
nekem olyan vevőm is van aki 2-3 hét után hozza a lóvét , és meg sem számolom amikor ideadja, szóval lehet másnak is sikerülne a bizalmamba férkőzni próbálkozzál , hátha bejön
Válasz #35. hozzászólásra
ja hogy az...
akkor.......nagyon szívesen átbaxnálak úgy 3000t kukorica árával.....
hagyod magad????????
van hozzá kedved?
Válasz #34. hozzászólásra
én arra értettem, hogy nem érdekel ez a faxa pénzkereseti lehetőség
Válasz #33. hozzászólásra
Muszáj válogatni érted.....
Anyám mindig azt szokta mondani amíg van miből válogatni akkor választani kell..... a jobbikat.
Akár 2 közül is... hehe
Én ezt a pofát a tanyától sok 100kmre akarom tudni......
Válasz #32. hozzászólásra
de válogatós valaki
Válasz #31. hozzászólásra
Ha ilyen vadidegen megjelenik nekem a porta környékén Q masszívan- mondom Q masszívan- elküldöm a masszív ........-ba.
Nem is értem meg az embereket MI A .........-t ÁLLNAK MÉG AKÁR SZÓBA IS, 1 PERCRE IS, VADIDEGENEKKEL???????????????????????
A taktika: elküldeni masszívan tudjátok hova...... azonnal.
ÉRDEKES TRÜKK
látod Hecci ez is egy ötlet ahhoz , hogy miként lehet pénzhez jutni
Egy másik csalórol !! ---Korábban elrendelt nyomozás során tegnap őrizetbe vettek csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves kecskeméti férfit. A gyanú szerint társával november 9-én telefonon felhívott egy bócsai férfit, és 10 hektoliter gázolajat ajánlott fel neki megvételre összesen 300 ezer forint értékben. A férfit egy kecskeméti telephelyre vezette, ahol elkérte a pénzt, azzal az indokkal, hogy a pénztárba befizeti azt a gázolajért. Később telefonon egy kecskeméti áruházhoz hívták, hogy ott kapja meg az árut, de az átadás nem történt meg, valamint a pénzt sem adta vissza a sértettnek.
Szerintem be kéne jelenteni az ilyen csalókat a rendőrségen! Nem biztos hogy mindenki olvassa ezt a fórumot, és így nem szerezhet róla tudomást!
Válasz #27. hozzászólásra
Termény vétel eladás közt találtam ,csak áthoztam ide figyelmeztetni másokat,ott a neve és tel száma is látható akivel megesett .
Válasz #26. hozzászólásra
Rendőrségnek vagy valakinek szóltatok? Mit léptek rá?
Válasz #25. hozzászólásra
Gondolom erről szól ,speckó feltételeik vannak !!!! KUKORICA ELADO
Feladva: 2010-10-19 08:59:04
Frissítve: 2010-11-09 09:21:01
Ár: 40.000ft/tonna
Feladó adatai:
Név: tngi
E-Mail: tengeri1970@freemail.hu
Telefonszám: +36305838378
Helység: ujszentivány
elado 1000 tonna 13.4%vizel kukorica.rakodás mérés megoldott.KÖZVETITÖK NE.csak komoly vevök hivását várom nem csak egyben 40.000ft/t .csak vevö hivjon mert vásárlási feltetéleim vannak.nézeleödök ne hivjanak. tételeik vannak !!! ---
Hirdetések közt találtam !!!!!! --Felhívom minden vevő figyelmét, hogy aki az Újszentiváni kukoricát hírdeti, pénzlenyúlásra hajt!!!! A mai napon odaálltunk kamionokkal, előleget kértek 4,5 MFT ot anélkül,hogy akár az árut,akár a telephelyet láthattuk volna.Szerencsénkre bár átadtuk az átaluk kért előleget nem engedtük az embert kiszállni az autónkból úgy hogy nála maradjon a pénz. Ezután felszívódtak, de van arcuk a hírdetésüket újból frissíteni!Utánuk érdeklődtünk:a környékbeli gazdák szerint mi lettünk volna a 6. áldozat, mivel ezeknek nem hogy kukoricájuk, még telephelyük sincs.MINDENKI KERÜLJE EL EZT A CSALÓ BANDÁT!!!!!
Kérlek benneteket,ha a Cemical M-Kft-ről tudtok valami érdemlegeset,főleg károsultak írjatok talán a Baja környékiek tőbbet tudtok.
Válasz #21. hozzászólásra
Bocs,hogy megkérdezem,csak nem a C.M Kft-éről írsz ,ha igen kérlek az eimel címemre irj ,mert én meg utánnuk nyomozok:Mery
Mi is magánnyomozunk. A telefonszámlánk az eget veri.
Még nyomoznak. Van mit takargatniuk. Szép kis dolgok derültek ki róluk. De a nyomozás végéig kussolok, mert már én is fel lettem ügyvédileg szólítva,hogy fogjam be a pofámat.
Szia. Sikerrel jártatok?
Attila
Igen. Megtettük a rendőrségi feljelentést, nyomoznak. Azonkívül mi már a bíróságra is beadtuk a papírokat. Tovább is nyomoztunk és újabb és újabb hazugságokra derült fény. Nem tudom mi lesz a vége, de nemes egyszerűséggel úgy át lettünk vágva mint XXX a palánkon. Nem tudom az ilyen ember hogyan képes nyugodtan aludni. Ráadásul még két gyereke is van. Folyamatosan hazudtak nekünk. A legutóbbi infó szerint a feleségével ketten csináltak mindent.Majd értesítelek,mert valószinűleg egy újságcikk is lesz belőle. Most tárgyalunk egy jónevű ügyvéddel is. Eddig 6 károsult jelentkezett. Majdnem mindegyiknek 1 000 000 Ft fölött tartozik.
Szia
Szabin vóltam. Nektek vannak fejlemények??
Nekümk semmi változás
Szia! Igen. Majd jelentkezem.
Szia Imbike
Te inditottad ezt a témát?
Sok sikert!!! Talán neked több szerencséd lesz mint nekem!
írj a fejleményekről. Biztos tanúlságos!
Megtettük a rendőrségi feljelentést.Eddig öt károsultat sikerült találnunk,de vannak olyanok is akiket fűztek,de nem adták oda az árut. De irigylem őket.Nekünk egy ügyvéd mondta,hogy nyugodtan kutakodjunk a neten, ez nem rágalmazás,mert bizonyítani tudjuk az igazunkat.
Válasz #13. hozzászólásra
Ez azért érdekes hogy ő lopott téged meg és még neki áll feljebb! Na menjen a pi.....ba meg a jogi képviselője is!!!!!
Válasz #1. hozzászólásra
Sziasztok.
Töllem egy pécsi Kft ( név nélkül!)2006 öszén elvit 1.400.000Ft-ért hagymát.
30-napos fizetési határidőben állapodtunk meg.
Mondanom sem kel hogy azért írok mert nem fizetett!
Húzta , halogatta az időt. Az lett a vége hogy a cége csődbe ment!
Én mindenhogy probáltam a pénzem behajtatni. Költöttem arra is egy vagyont. Fölöslegesen. Akkor már csak a bosszú számított!
Forumokban ill. hírdetési újságokban megírtam ...!
Ezt kár volt mert a pasi ezt meglátta és rágalmazásért beperelt. Azóta is bíróságra járok! Semmi bíztatót nem mond az ügyvédem! Sőt..!
Azóta feladtam a vidéki élletet és pesten alkamazotként dolgozom. Egyszer talán vége!
Legyetek óvatosak és ne adjátok oda csak ha kp fizetnek.
Ha vannak fejlemények és van kedved velem megosztani írj. katis9120@gmail.com címre
Attis
Válasz #10. hozzászólásra
Hát nem vlm. nagy lábon ....
Nagyobbon is megérdemelném mán.....
Hogy hol az titok, meg nem is lényeges itt a boldogságotok end boldogulástok szempontjából...... há há há háááá
Természetesen a Föld túrkálásából élünk azon a már említett nemnagy lábon.
Mia radait keresnék itt akkor ha nem abból?????????????
Válasz #7. hozzászólásra
Válasz #7. hozzászólásra
Szia
Nem tudom hogy élsz, mere laksz, és hogy mivel foglalkozol,de ha megtermeltél valamit beleőltél időt,fáradtságot, pénzt és olyan szándékkal veszi meg tőled a termékedet a kereskedő, hogy nem is akarja kifizetni,annak szívem szerint kötelet adnék. Mert én sem játszok más (kukijával) pénztárcájával így az enyémmel se játsszon senki.
Üdv Zsolt
Válasz #7. hozzászólásra
...........
Vesztek 1 tanyát....
Kivonultok......
Bekapcsoljátok a remete gombot.....
Lőtök csigát,békát.....
Téptek bogyót, mezőt.......
Kell ennéltöbb?????????
Tiszta hawai életforma.
MI A ROSSEBNEK GÁLYÁZNI?????????????????????
HOLNAP LEHET MEGDÖGLÜNK!!!!!!
VAGY MÉG MA???????????
Válasz #1. hozzászólásra
Bottal lehet ütni a poros nyomat..Nekünk 5 éve tartozik 1 gabona felvásárló cég jelentős mennyiségű búza pénz ki nem fizetésével,5 évig hitegtte az embereket majd addig addig hogy elévült az egész ügy.Kijelentette aki bíróságra viszi az ügyet búcsúzhat a pénzétől,a hosszadalmas procedúra miatt,ennek ellenére volt aki feljelentést tett és közölték vele hogy vagyontalan céggel állnak szemben..A gabonát már mi sem tudtuk vissza szállítani a cégtől mivel folyamatosan hordták el a kamionok valahova!!.Az akkori felvásárló még ma is létezik,bár terményt nem vásárol,azt a fia végzi kézpénzes felvásárlás címszó alatt megy a szekér.
Az élet 1 nagy kész átverés sóóóó.
Tehát jobb ha megnézitek kivel álltok szóba.
Akárkivel nem szabad.
Habár talán legjobb a nagy SENKIVEL.
Válasz #5. hozzászólásra
aki durvább megoldást kínál azt beválasztanád magasabb pozícióba?
Válasz #3. hozzászólásra
ha mostlennének választások én rád szavaznák talán te rendet tudnál tenni