Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Válasz UE-28 #2279. hozzászólásáraEzzel én is így vagyok. De nincs mit tenni. A fater mondja, hogy nem emel ki a kuplung a mazdiban. Miután egy vödör homokot kiszedtem a padlóról, megpillantottam a gumiszőnyeget. Takarítás után ki lehetett nyomni a pedált, és láss csodát meggyógyult a kuplung.
Mikor mondom neki, hogy a platón hordja a földet, akkor meg van sértődve. "Fiam, nem bírok én állandóan hajolgatni, hogy a gumiszőnyegről kiborítsam a sárt!"
Válasz UE-28 #2279. hozzászólásáraMert tudja,hogy eladja. Minek simogatni,mikor elèri a 250ezret,mehet a hàztol. Az màs,hogy addig ki,hogy szeret szemèddomban ülni. Az illető biztos szeretett. Az Uazt nagyon nem lehetett agyoncsapni,mert lemez volt. a sár is jobban elvegyült a kabinban.
Válasz UE-28 #2252. hozzászólásáraÜdv!
Ahol dolgozok voltak Fordok újabb dupla kerekes is. 300000km után adagoló kaput(kijavítat,és elad). De mindnek ezen km körül,más nem volt egyiken sem. A rendes szervízen kívül!
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2273. hozzászólásáraa 2,5 feles DID motoros az egyik legjobb fogyasztásban(ilyenen volt nekem is 300ezret tettünk bele) használható személyautónak is mert hátul is nagy a hely,és mindenesnek is 1t biggel is ment,toyota is jó fogyasztásban de lóerőben gyengébbek voltak (most már ott vannak ők is)
Mert ha ez tényleg ennyi akkor az nem vészes.
Igazából a f...om van már ki az állandóan lerendezett dűlőúttal, és nem ártana valami ilyesmi, hogy a legrosszabb útviszonyoknál ne a traktor legyen az egyetlen jármű amivel ki lehet merészkedni!
Itt meg aztán senki nem foglalkozik azzal ki, hogy tud közlekedni.
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2268. hozzászólásáraa nem a legujabb mitsu az bizonyított 3 van most is a látóteremben 3-4-500e km-rel,motorikusan semmi bajuk nem volt,fogyasztás 7-8 max 9 liter de akkor már nagy a láb
Nos ez a túlbonyolított magasnyomású dízel minden autónál szerintem növeli a hibalehetőségek számát.
Csak hát abban a szegmensben ami engem érdekel szinte ez van már, aztán a japán szívódízelesünk agyonüthetetlennek tűnik ezek mellett.
Viszont a mostani L200 és társairól is megoszlanak a vélemények mint dettó a Rangerekről (ahogy olvasgattam az étert máshol meg a régieket szidták a fiatalabbakkal szemben.
Csak mivel valami összkerekest, mondjuk Hiace-t sikerülne kifogni az mellett tenném még le a voksot. Ebből a kategóriából az eu-ban a Transporter és a Vito elérhető csak ha ilyen kell, de azok nem annyira jönnek be, ráadásul azokat ugyanúgy szidják kb. mint a Fordot. Lehet ha 4x4-es autó kell akkor egy pickupban kell gondolkodni ha mondjuk egy jó "tojót" nem sikerül esetleg majd találni.
Válasz Claastra. #2266. hozzászólásáraja és mielött megvádolnátok, már nem vagyok márka fanatikus(11 rönót nyúztam idáig,2 még van)van német autó is az udvarban(audi,bmw) ,amcsi?(pt cruiser)sőt olasz is (iveco)
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2263. hozzászólásáraA ranger is csak a tdci változat megjelenéséig volt nyúzható igásló...azután a befecskendezési problémák,kettős tömegű lendkerék,részecskeszűrő rémálommá változtatta az álmokat sokaknak.
Válasz UE-28 #2262. hozzászólásáraamikor traktorvásárlás előtt álltunk,nemkapkodtam el,2évet simán rászántam.szóba jött az FPT motor,ott meg a bemutatását ugy kezdték,hogy mittudjam én mikor az alfaromeo dobta piacra az első cr motort... ez csak egy érdekesség....
Érdekes dolog ez az autós téma, nincs olyan amire mindenki jókat mond. Sokan az Alfa Romeokat is szarozzák, java része alaptalanul, 13 éve van, már több is családban, TS, meg JTDm, és az olasz dízelek a világból kimennek. Persze ezzel nem akarok lavinát indítani és senki sem akarok meggyőzni, most maradjunk a Fordnál ha van valakinek infója róla :-)
Válasz UE-28 #2258. hozzászólásáraAz enyém 116 lovas, de ugyanezzel a motorral összerakott verzióból 140-es is van. Amikor autóvétel előtt álltunk nekünk a 2,4-est javasolták inkább, hogy azok jobbak mint a 2,2-esek. Aztán a fene tudja, így ez talán nincs úgy túlhúzva. A Ford kasznija is kicsit hajlamosabb rozsdásodni, a miénken is lesz majd közben ilyen-olyan kavicsfelverődés, és zománchiba kezelése. Ez 7 éves, de nem újonnan került hozzánk (tavalyelőtt), szóval mint írtam ez már a 2006 utáni széria, kormányoszlopon a váltókar. Annyi, hogy vétel után sajnos a kettős tömegűt cserélni kellett mert kezdte a végét járni.
Zárt gép, tehát nem platós, dobozos, a fogyasztása inkább 10-12 körül van ennek, persze halkan súgom, hogy párszor belerakunk 20-22q-át is. Persze majd ha mindenhol mérnek akkor nem nagyon lesz okés dolog! Elég kényelmes, jó nekem is rendezkedni benne a leghosszabb, legmagasabb verziójú autóban, pedig 1,84 magas vagyok.
Szerintem a szériát amiből venni akarsz ott a teljesítménylépcső másképpen lehet mint a miénknél.
Válasz UE-28 #2257. hozzászólásáraHát jó az igaz kisebb az önsúly a Ford javára Nekem mondjuk nem is arra kellett hogy bele férjek a 3.5 tonnába nekem egy 35c15 ös van ez a masszív túlsúllyal is nagyon jól elvan erő terén is meg stabilitás szempontjából is
A kiszemelt 90 le változat és a hasznaltauto 9 l hozza a vegyes fogyit, amire persze nehezen behatárolható, hogy hol, ki és mire valamint hogyan használja.
A minap egy srác italt hozott egy bódéra hasonló, de 2.0 motorral szerelt Transittal. Azt mondta -15 ben is pöcc, mindig túlsúllyal jár és több sofőr is nyúzza, de motorikusan nagyon baba, csak imitt-amott rohad, na de nem fiatal.
Válasz Szalai A P #2253. hozzászólásáraÉn is Ivecot nézegettem előtte, de mivel 3500 kg ba be kéne férni így abban a hasznos teher miatt a Ford győz. Meg hiába a nagy plató úgy se rakhatom meg kiskockával a súly miatt.
Ez 420x220x190, így pont beférek a 16 q hasznosba.
Kishaszon vásárlásán gondolkozok, és hosszas számolgatás, töprengés utána a Ford Transit tűnne a legjobbnak (hasznos teher), platós, ponyvás, dupla hátsó kerekes változatban.
Konkrétan a típus: 2,4 TDE 330 M ezek a 2000-2004 közöttieknél van.
Az egyel régebbiekről csak jót hallottam a 2.5 d-ről, meg a totalcaron is szinte csak jókat hallottam, de erről nincs infó.
Esetleg ha valaki nagyon otthon van ebben mit nézzek meg az általános dolgokon túl, mi a gyengéje?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2248. hozzászólásáraNem is lesz azon rozsda.Nekem van egy 96-os
hyundai accent-om.10 éve csak földúton megy,600000 km van benne ,és nem rohad nem romlik csak megy a szerencsétlen.
Válasz *** HM *** #2242. hozzászólásáraKörbejártuk az országot 1 normális Mazda 3-èrt, de mindnek rohad az alja.De lett 1 szlovák össeszerelèsű 7 èves Kia seed, nèmet importból.Most honositják..
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyrészben földúton használt kocsiknál mi lenne az ajánlott légszűrőtisztítási módszer? Gyári légszürönél ki hogyan csinálja, milyen időközönként...stb.
Autópálya használatnál elég az évi szűrőcsere, de földutaknál már más a helyzet.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2239. hozzászólásáraNehogymár a puposhátút nézegessed .... 4 ajtóst inkább heloo.
Itt ott fut szép fekete vagy setit szürke tökjó kis kocsi.
Van a cégnél is szeretjük ....pályán 140el eszik 4000en van fordulat....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2239. hozzászólásáraA diesel mazda lényegében egy 1,6hdi peugeot,citröen motor ha így könnyebb döntened,én a helyedben elolvasnám a totalcar népíteleteket támpontnak elég jó.
Valaki tudna abban segíteni vagy megerősíteni, hogy 1 Mazda3 vásárlásnál benzin vagy dízel változat előnyösebb,megbízhatóbb? Vagy melyikkel érdemes megvenni.? 105,109 le változatot szemeltem ki. Annyit tudok hogy dízel kevesebbet eszik.
5885 hozzászólás
Válasz ermike #2284. hozzászólásáraE kadett ferdehátú
Válasz GREVEN #2282. hozzászólásáramilyen kocsi???
Az oroszok nem utat építenek hanem autót ami elmegy mindenhol.
Mi a menete a dolognak, ha van egy öreg autóm, amit le szeretnék adni a bontóba?
Előbb viszem a bontóba,adnak papírt, meg a rendszámot és viszem az okmányirodába kivonatni vagy hogy zajlik ez?
Válasz UE-28 #2279. hozzászólásáraEzzel én is így vagyok. De nincs mit tenni. A fater mondja, hogy nem emel ki a kuplung a mazdiban. Miután egy vödör homokot kiszedtem a padlóról, megpillantottam a gumiszőnyeget. Takarítás után ki lehetett nyomni a pedált, és láss csodát meggyógyult a kuplung.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mikor mondom neki, hogy a platón hordja a földet, akkor meg van sértődve. "Fiam, nem bírok én állandóan hajolgatni, hogy a gumiszőnyegről kiborítsam a sárt!"
Válasz UE-28 #2279. hozzászólásáraMert tudja,hogy eladja. Minek simogatni,mikor elèri a 250ezret,mehet a hàztol. Az màs,hogy addig ki,hogy szeret szemèddomban ülni. Az illető biztos szeretett. Az Uazt nagyon nem lehetett agyoncsapni,mert lemez volt.
a sár is jobban elvegyült a kabinban.
Válasz Maszek Zs #2278. hozzászólásáraKöszönöm!
Ma megnéztem egyet, de nagyon gatya volt. Talán motorikusan rendben is volt, de a többi....
Azt nem értem, hogy attól, hogy valami haszongépjármû miért kell összeba..ni, és miért nem lehet rá vigyázni???
Válasz UE-28 #2252. hozzászólásáraÜdv!
Ahol dolgozok voltak Fordok újabb dupla kerekes is. 300000km után adagoló kaput(kijavítat,és elad). De mindnek ezen km körül,más nem volt egyiken sem. A rendes szervízen kívül!
Válasz Dinnyés Laci #2276. hozzászólásáratied nem az újabb ?arra itt is panaszkodnak
Válasz Claastra. #2269. hozzászólására10-et beveri átlagba terep+országút egyébként nagyon jó strapabíró kocsi
Válasz Claastra. #2272. hozzászólásáraaz enyémbe még csak 10e van akkor inkább nem járok vele annyit hátha tovább bírja![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2273. hozzászólásáraa 2,5 feles DID motoros az egyik legjobb fogyasztásban(ilyenen volt nekem is 300ezret tettünk bele) használható személyautónak is mert hátul is nagy a hely,és mindenesnek is 1t biggel is ment,toyota is jó fogyasztásban de lóerőben gyengébbek voltak (most már ott vannak ők is)
Válasz Claastra. #2269. hozzászólásáraA többi pickup átlaga is ennyire jöhet ki kb.?
Mert ha ez tényleg ennyi akkor az nem vészes.
Igazából a f...om van már ki az állandóan lerendezett dűlőúttal, és nem ártana valami ilyesmi, hogy a legrosszabb útviszonyoknál ne a traktor legyen az egyetlen jármű amivel ki lehet merészkedni!
Itt meg aztán senki nem foglalkozik azzal ki, hogy tud közlekedni.
Válasz Dinnyés Laci #2270. hozzászólásáraaz a jujúj kategória![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Dinnyés Laci #2270. hozzászólásáraVan egy az ismeretségben. A torka véres, és a szakszerviz nem tudja megcsinálni. Talán még 100.000 sincs benne.
Válasz Claastra. #2266. hozzászólásáraaz ujj 3.2-esekkel is lehet gond?
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2268. hozzászólásáraa nem a legujabb mitsu az bizonyított 3 van most is a látóteremben 3-4-500e km-rel,motorikusan semmi bajuk nem volt,fogyasztás 7-8 max 9 liter de akkor már nagy a láb
Nos ez a túlbonyolított magasnyomású dízel minden autónál szerintem növeli a hibalehetőségek számát.
Csak hát abban a szegmensben ami engem érdekel szinte ez van már, aztán a japán szívódízelesünk agyonüthetetlennek tűnik ezek mellett.
Viszont a mostani L200 és társairól is megoszlanak a vélemények mint dettó a Rangerekről (ahogy olvasgattam az étert máshol meg a régieket szidták a fiatalabbakkal szemben.
Csak mivel valami összkerekest, mondjuk Hiace-t sikerülne kifogni az mellett tenném még le a voksot. Ebből a kategóriából az eu-ban a Transporter és a Vito elérhető csak ha ilyen kell, de azok nem annyira jönnek be, ráadásul azokat ugyanúgy szidják kb. mint a Fordot. Lehet ha 4x4-es autó kell akkor egy pickupban kell gondolkodni ha mondjuk egy jó "tojót" nem sikerül esetleg majd találni.
Válasz Claastra. #2266. hozzászólásáraja és mielött megvádolnátok, már nem vagyok márka fanatikus(11 rönót nyúztam idáig,2 még van)van német autó is az udvarban(audi,bmw) ,amcsi?(pt cruiser)sőt olasz is (iveco)
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2263. hozzászólásáraInjektor,magasnyomású,és turbó állandó probléma a 100e km fölöttieknél,
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2263. hozzászólásáraA ranger is csak a tdci változat megjelenéséig volt nyúzható igásló...azután a befecskendezési problémák,kettős tömegű lendkerék,részecskeszűrő rémálommá változtatta az álmokat sokaknak.
Válasz UE-28 #2262. hozzászólásáraamikor traktorvásárlás előtt álltunk,nemkapkodtam el,2évet simán rászántam.szóba jött az FPT motor,ott meg a bemutatását ugy kezdték,hogy mittudjam én mikor az alfaromeo dobta piacra az első cr motort... ez csak egy érdekesség....![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Claastra. #2260. hozzászólásáraÉs írni is fogsz valamit, hogy mi Fordosok tanuljunk belőle?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Igaz engem a Transit, és Ranger szegmens izgat csak, a többi nem túlzottan érdekel.
Válasz Claastra. #2260. hozzászólásáraDe konkrétan mi a gyenge pontja, csak hogy tisztában legyek vele.
Érdekes dolog ez az autós téma, nincs olyan amire mindenki jókat mond. Sokan az Alfa Romeokat is szarozzák, java része alaptalanul, 13 éve van, már több is családban, TS, meg JTDm, és az olasz dízelek a világból kimennek. Persze ezzel nem akarok lavinát indítani és senki sem akarok meggyőzni, most maradjunk a Fordnál ha van valakinek infója róla :-)
Válasz UE-28 #2258. hozzászólásáraAz enyém 116 lovas, de ugyanezzel a motorral összerakott verzióból 140-es is van. Amikor autóvétel előtt álltunk nekünk a 2,4-est javasolták inkább, hogy azok jobbak mint a 2,2-esek. Aztán a fene tudja, így ez talán nincs úgy túlhúzva. A Ford kasznija is kicsit hajlamosabb rozsdásodni, a miénken is lesz majd közben ilyen-olyan kavicsfelverődés, és zománchiba kezelése. Ez 7 éves, de nem újonnan került hozzánk (tavalyelőtt), szóval mint írtam ez már a 2006 utáni széria, kormányoszlopon a váltókar. Annyi, hogy vétel után sajnos a kettős tömegűt cserélni kellett mert kezdte a végét járni.
Persze majd ha mindenhol mérnek akkor nem nagyon lesz okés dolog!
Elég kényelmes, jó nekem is rendezkedni benne a leghosszabb, legmagasabb verziójú autóban, pedig 1,84 magas vagyok.
Zárt gép, tehát nem platós, dobozos, a fogyasztása inkább 10-12 körül van ennek, persze halkan súgom, hogy párszor belerakunk 20-22q-át is.
Szerintem a szériát amiből venni akarsz ott a teljesítménylépcső másképpen lehet mint a miénknél.
Válasz szanberg #2256. hozzászólásáramert sokat javítok,
és ezáltal nem is lesz
Válasz UE-28 #2257. hozzászólásáraHát jó az igaz kisebb az önsúly a Ford javára Nekem mondjuk nem is arra kellett hogy bele férjek a 3.5 tonnába nekem egy 35c15 ös van ez a masszív túlsúllyal is nagyon jól elvan erő terén is meg stabilitás szempontjából is
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2255. hozzászólásáraA Tiéd milyen teljesítményű, mert nem igazodok ki rajta, de a 2,4-en belül több változat is van?
A kiszemelt 90 le változat és a hasznaltauto 9 l hozza a vegyes fogyit, amire persze nehezen behatárolható, hogy hol, ki és mire valamint hogyan használja.
A minap egy srác italt hozott egy bódéra hasonló, de 2.0 motorral szerelt Transittal. Azt mondta -15 ben is pöcc, mindig túlsúllyal jár és több sofőr is nyúzza, de motorikusan nagyon baba, csak imitt-amott rohad, na de nem fiatal.
Válasz Szalai A P #2253. hozzászólásáraÉn is Ivecot nézegettem előtte, de mivel 3500 kg ba be kéne férni így abban a hasznos teher miatt a Ford győz. Meg hiába a nagy plató úgy se rakhatom meg kiskockával a súly miatt.
Ez 420x220x190, így pont beférek a 16 q hasznosba.
Válasz Claastra. #2254. hozzászólásáramondja ezt olyan akinek sohasem volt...
Válasz UE-28 #2252. hozzászólásáraNekem 2,4-es TDCI van, és a faceliftelt, azaz az "állólámpás", de összességében bevált jármű.
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Jó, ez nyilván nem kielégítő teljesen, de nekem bejön.
Válasz UE-28 #2252. hozzászólásáraa ford tdci,az egyik legelba...bb commonrail
Válasz UE-28 #2252. hozzászólásáraNagyon nem ismerem a trazitot de annyit hallottam hogy jócskán zabálnak Én inkább iveco párti vagyok
Üdv!
Kishaszon vásárlásán gondolkozok, és hosszas számolgatás, töprengés utána a Ford Transit tűnne a legjobbnak (hasznos teher), platós, ponyvás, dupla hátsó kerekes változatban.
Konkrétan a típus: 2,4 TDE 330 M ezek a 2000-2004 közöttieknél van.
Az egyel régebbiekről csak jót hallottam a 2.5 d-ről, meg a totalcaron is szinte csak jókat hallottam, de erről nincs infó.
Esetleg ha valaki nagyon otthon van ebben mit nézzek meg az általános dolgokon túl, mi a gyengéje?
Köszi
Válasz Bán Zsolt #2250. hozzászólására
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Könnyen meglehet, elcseszett 1 kostr.az alja. Mind telibe volt fújva a vastag rozsdára
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2246. hozzászólásáraMazdák rohadnak még az olaszból behozottak is
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2248. hozzászólásáraNem is lesz azon rozsda.Nekem van egy 96-os
hyundai accent-om.10 éve csak földúton megy,600000 km van benne ,és nem rohad nem romlik csak megy a szerencsétlen.
Válasz *** HM *** #2247. hozzászólásáraJaja...De mint az új olyan baba...
És semmi rozsda, télen a jeep ment helyette![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2246. hozzászólásáraPont lement róla akkor a garancijo azi adta el
Válasz *** HM *** #2242. hozzászólásáraKörbejártuk az országot 1 normális Mazda 3-èrt, de mindnek rohad az alja![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
.De lett 1 szlovák össeszerelèsű 7 èves Kia seed, nèmet importból![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
.Most honositják..
Válasz Sanyee #2244. hozzászólásáraMinden olajcserénél illik levegő szűrőt is cserélni. Nem egy nagy összeg.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyrészben földúton használt kocsiknál mi lenne az ajánlott légszűrőtisztítási módszer? Gyári légszürönél ki hogyan csinálja, milyen időközönként...stb.
Autópálya használatnál elég az évi szűrőcsere, de földutaknál már más a helyzet.
Válasz *** HM *** #2242. hozzászólásáraJaja... öreganyám vót az.... Vagy lehet mégse...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2239. hozzászólásáraMost vett figura tanyán 85000 kmest 1.5 milla volt az igaz.... vlm nyanyától aki sose kinozta ....blablabla állitolag![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2239. hozzászólásáraNehogymár a puposhátút nézegessed ....
4 ajtóst inkább heloo.
Itt ott fut szép fekete vagy setit szürke tökjó kis kocsi.
Van a cégnél is szeretjük ....pályán 140el eszik 4000en van fordulat....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2239. hozzászólásáraA diesel mazda lényegében egy 1,6hdi peugeot,citröen motor ha így könnyebb döntened,én a helyedben elolvasnám a totalcar népíteleteket támpontnak elég jó.
Valaki tudna abban segíteni vagy megerősíteni, hogy 1 Mazda3 vásárlásnál benzin vagy dízel változat előnyösebb,megbízhatóbb? Vagy melyikkel érdemes megvenni.? 105,109 le változatot szemeltem ki. Annyit tudok hogy dízel kevesebbet eszik.
Ilyenek érdekelnek
Vagy pl. ez
Válasz Istvánxxx #2237. hozzászólásáraIgen, köszi!
Sokkal nem lettem tőle okosabb.
Esetleg annyi, hogy a drágább nem mindig jobb.
Válasz atisgyulai #2236. hozzászólásáraEzt olvastad?:
teszt
Sziasztok!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Használ közületek valaki autós menetrögzítő kamerát?
Vélemények, esetleg konkrét típusról?
Milyet érdemes venni? Vagy milyet nem?