Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
- Vadkártérítés új
746 hozzászólás
Szia Szabi!
Vettél egy 50-est?Vagy csak lecserélted a képet egy idöre?
Nem,nem új.Nekem nincsenek új gépeim,sőt nem voltak újakÉn valahogy megragadtam a régieknél,bár nekem ezek is tökéletesen megfelelnek.Az is tökéletes,scannelve is nagyon jó!
Válasz #445. hozzászólásra
Lehet, hogy fog sikerülni scannelve is a katalógus!
Válasz #445. hozzászólásra
Én azt hittem, hogy vadi új ekéd van! :)
Az nagyon jo lenne,nagyon szépen megköszönném.nagyon sokat segitett volna most is egy ilyen könyv.Na de nem ez lesz nekem az utolsó 50-esem.Ahhoz pedig még nagyon jo lehet.Valami miatt nam szeretem ha rossz állapotban vannak a gépeim.Megveszem,és szétszedem.Ez lehet látszott az ekén is.1979 kiadás,de olyan mint az új.Tavasszal egy K-453-as esett át egy totál felújitáson.
Válasz #443. hozzászólásra
Nekem eredeti 50-esé van! Le fénymásolom neked és elküldöm postán, mert scannerem nincs! De nem most majd később mert ha minden igaz a hétvégén indul a meggyszezon! Majd utánna!
Hali!
Az sajna nincs,csak 80/82-nek van meg!
Válasz #441. hozzászólásra
Igen látszik már, hogy nem mai gyerek! Azért minden olvasható! Profi munka! Alkatrész katalógusod van? Mert azt letudom fénymásolni neked!
Nagyon szivesen.Van benne 1-2 oldal amin már látszik az idö vasfoga.Végre azért a sok munka közben csak sikerült megcsinálni,és igy még nekem is megvan dvd-n!
Válasz #439. hozzászólásra
Nagyon jó lett! Mégegyszer köszönöm! Van mit olvasgatnom!
Oké! Pont most akartam irni,hogy lassan megérkezik a dvd.Remélem jo lett.
Válasz #388. hozzászólásra
Megkaptam a dvd-ét nagyon szépen köszönöm! Lesz ma mivel foglalkoznom! :)
Na itt meg mi történt?????????
Válasz #433. hozzászólásra
Tetszik! Jól néz ki panorámás moci tetővel! :)
Amúgy milyen az 50-esem mtz-552,.Amit eladtam is hasonló volt csak az sárga felnis volt,meg 80-as motorházú
Ma voltam kaszálni az 50-essel,és amikor a gardán ráengedem recsegés ropogás hallatszik a traktor alól .Kérdés a traktorba lehet a hiba vagy a kasza rázza be a traktor tlt-jét és ezért ad ki ilyen hangot.?
Válasz #429. hozzászólásra
Láttam! Elég rongy állapotban van!
Válasz #429. hozzászólásra
Az időt el kell tölteni valamivel! Aludni nem lehet az ügyeleten mert mindent vesz a kamera! :)
És még ott is nyomod?? Íme egy agroinform fanatikus!! :-)))
Én aludnék de punk fesztivál van két utcával arébb és egész éjjel megy a hülye zene!
Láttad az apróban van egy 50-es roszvas árban?
Válasz #427. hozzászólásra
Még egy óráig nem! :) Szolgálatban vagyok és ügeletes!
Na Jóestét Emberkék! Ti még nem alszotok?
Válasz #424. hozzászólásra
Mifelénk is puhák a földek! :) Homokon is nehéz tárcsázni meg szántani, mert a munkagép megy a földbe belefelé rendesen, meg a talajszerkezet miatt hamar megcsúsznak a kerekek!
Válasz #424. hozzászólásra
Akarom mondani elvinné,talán de nem biztos!
Válasz #423. hozzászólásra
Igen mindenütt mások a körülmények,sehol sem egyformák a talajok! Itt nálunk az 50-es elébeszarna az FFT-nek,főleg puhább talajon! Tarlóban elvinné azért! :-)) De a homokosabb részen megfogná! A 82-est is igen fogdossa!
Válasz #422. hozzászólásra
Én a mi körülményeinkhez hasonlítottam! Mifelénk az 50-es az fft-20-as tárcsát viszik mint a rongyot 6-ikban igaz 51-s lapokkal! :) A 920.3-ast még nem volt alkalmam hajtani, de nyáron remélem lesz rá lehetőségem!
Válasz #421. hozzászólásra
A tartósság az egyértelmű az 50-esé,a munkagépeket,hogy érted mifelénk az 50-es doszta egy 2 fejes eke,meg függesztett tárcsa satöbbi!
Válasz #420. hozzászólásra
Jól van na de munkagépben nem tud többet egy 920.3-as mint egy 50-es! Esetleg gyorsabban viszi! :) A tartósságról meg ne is beszéljünk! :)
Válasz #419. hozzászólásra
Én ezzel csak példázni akartam,hogy pl a busz kihúzását nem az 50-es MTZ-vel kíséreltem volna meg! Az előbb csak a saját példámat írtam le úgy kb.
Válasz #418. hozzászólásra
A 82-esnek legalább 4db 3,5-est el kell húznia gond nélkül!
Én aratáskor az enyémmel Ap-208-ast szoktam húzgálni meg Hw-80-11-est! Mind a kettőt külön külön szoktam! :) De mind a kettőre rámegy 100-120mázsa termény!
Válasz #417. hozzászólásra
Itthon,kukoricánál,vagy egyébnél(zöldségféle összeszedésénél) a Dutrával húzom,meg mert arra nem kell a vonófejet felrakni,keveset eszik! :-)) De más helyzetben az MTZ húzza az meg szétszaggatná! :-))
Válasz #410. hozzászólásra
Igaza van a Hús Futárnak,hiába elnyűhetetlen az 50-es MTZ hiányzik az eleje neki! Kár annyira túlbecsülni az 50-est a 920.3-as lebecsülni! :-)
Azért az csak összkerekes meg erősebb,nagyobb ésatöbbi! Én is köztudott felsztárolom,szeretem a 28-as kis Dutrát de ha komolyabb valami van,vagy aratásnál a 3.5-es pót elébe az MTZ-t akasztom általában,messzebbi darabnál főleg pedig a 28-as is elhúzná,meg homokosabb talajnál is kaparva azért megfordítja (szántásba nem)!
Válasz #415. hozzászólásra
Itt a multkor keresgéltem fuvarost 140 alatt nem találtam!
Válasz #414. hozzászólásra
Nekem 90 ft-ért hozták el a unhzt ,mert tegnapelőtt vettem mégegyet,teljesen mindegy mennyi a súlya 5tonnáig ennyi a fuvardíj 120km-ről ez oda vissza volt 10.000-ért hozták el,még 90 ft-ba se került.
Válasz #412. hozzászólásra
Néztem én is csak messze van tőlem 430km-re
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert9129540.html
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert9129540.htmlMtz-552-ez elég fasza állapotú mondjuk 400-at megérne.
Válasz #410. hozzászólásra
Ha 6245-ös nem vitte ki akkor az 50-es se vitte volna ki .
Válasz #409. hozzászólásra
920.3-as csak 80 paci! :) De lehet, hogy az 50-es is kihúzta volna a buszt difizárral! :)
Válasz #408. hozzászólásra
Azért nekem is van 50-esem,szeretem is ,de azért a 920-as megenné vacsira,elakadt egy ikarus a sárba munkásokat vitt ki kaszálni és beletolatott egy árokba amiba víz volt,és elásta a hátulját 62-45-el akarta kihúzni a közeli tanyában élő faszi de nem boldogult hozta a 920.3-asát és kitépte vele mint ha mise történt volna,azért az 50-es 50 paci a 920.3 meg 90-ven majdnem a duplája +4x4-es
Válasz #407. hozzászólásra
Azért kiváncsi lenék, hogy egy 920.3-as hogyan boldogulna ugyanazzal a fával amit az 50-es húz!
Lehet, hogy megfúlna!:)
Válasz #406. hozzászólásra
Láttam! Még ha találnál messzebb egy normálisat akkor is megérné (igaz én nem vagyok 50-es párti),de vegyél egyet! Az 552-es mellé pont tökéletes lenne! Még esetleg nekem is szárat zúzni,szárba szaladozni,műszart szórni,de még lehet permetezni is mert nagyobb a a hasmagassága! De nem veszünk!
Válasz #405. hozzászólásra
Pont ezért szeretnék egy 50-est! Csak nincs a közelben egy eladó se ami jó állapotban van! :(
Láttad mikor rálép a difizárra hogy emeli az elejét?
Válasz #404. hozzászólásra
Mostmár láttam,bírja ez de ilyen munkára a nagy Dutra volna az igazi! De az 50-est lehet nyúzni az bírja!
Gépkezelő!
Az alább belinkelt videókat láttad?
Válasz #388. hozzászólásra
Majd szólj ha feladtad?
Az elnyűhetetlen:
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50-fakitermeles-GsXG12JqSHWxeMHL
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50-fakitermeles-0IrFwBNfZ8oJ3Yjn
Erő vele van! :)
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50iveco-difizar-iveco-6HYD3scRVGVDVDJL
Forever mtz-50!!! :)
Válasz #399. hozzászólásra
Végülis arra is használható! :)
Válasz #398. hozzászólásra
Az jó,legalább nem üti le a biciklist az ajtó ,ha ki van nyitva.
Válasz #397. hozzászólásra
Ok értem! Nagyon jó ez a klíma, de csak 9.ikben van jó hatása!