Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
![HE-VA megoldások a napraforgó-termesztésben HE-VA megoldások a napraforgó-termesztésben](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9088/cikk_79088/he-va-1_fill_540x300_0.jpg)
HE-VA megoldások a napraforgó-termesztésben
Szármaradvány-kezelés és talajművelés a HE-VA munkagépekkel.![Jelentsenek előnyt a gazdák számára a feltöltött adatok – ez a szaktárca célja Jelentsenek előnyt a gazdák számára a feltöltött adatok – ez a szaktárca célja](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9192/cikk_79192/Feldman-lead_fill_540x300_0.jpg)
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
193 hozzászólás
Üdv!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ha meg nézitek a linket és végig lapoztok a fórumon itt is látni egy két érdekességet
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://img388.imageshack.us/img388/2609/vonjak103ii5.jpg&imgrefurl=http://www.poljoprivredni-forum.biz/mtz-f25/mtz-belarus-t92-45.htm&usg=__VN-C9pe3nPxZV0nvQhlLsFAb6OM=&h=600&w=800&sz=205&hl=hu&start=25&um=1&tbnid=ATgw5KeIrvM5pM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dmtz%2B1025%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1
Válasz #141. hozzászólásra
.
Nincs mtz-m van helyette más
De most is azt mondom , hogy a kategóriájában ugyan azt tudja mint más traktor a többi meg rizsa.Kivéve kényelem.Lehet itt ajnározni a más márkákat de sokan nézzük a fórumot, akik nem is sejtenék, és nem minden arany ami fénylik!
Válasz #140. hozzászólásra
Valahogy sejtettem . Én is csak gondolkodtam rajta hogy kellene egy 1025.1-es szinkronos vetni meg sorközmunkázni meg magot hordani de sajnálom bármelyik gépet eladni hogy annak a helyére jöjjön egy .
Válasz #139. hozzászólásra
Most meg fogsz lepődni ,de semilyen.
Válasz #137. hozzászólásra
Milyen MTZ-d van ?
Válasz #137. hozzászólásra
Ennyire érték stabil gépek még az 550E vagy az 552E esetleg a jubileumi 82-esek vannak de inkább az E-sek . Talán még a az első .1-es 82-esek .
Válasz #135. hozzászólásra
Látod ebben egyet értünk!Az ilyen áru nyugati gépek le vannak harcolva teljesen.Négy gumi annyiba kerül mint a gép itt meg örülnek neki ha vesznek egy 20éveset.De elmondhatja a fórumon ,hogy xy gépe van.Közben meg egy rakás ócskavas.Itt is van a fórumon ilyen csak nem mondja.
Válasz #134. hozzászólásra
Hát ebben nagyon igazad van . Öregapám emlegeti hogy a 45-ös MTZ-vel soha semmi bajuk nem volt de utána csak mindig rosszabb lett . Örülhet az öreg hogy a .3-asokat már nem kell javítania .
Válasz #133. hozzászólásra
Azt elismerem hogy mind két gépnél van jobb is de nekünk mind árban mind minőségben a Zetor az ideális . Használtgépként is igaz drágább de az árát azt jobban tartja mint bármelyik nyugatigép .
Csak annyit tudok hozzászólni, hogy a régebbi gyártmányok jobbak az újaknál. De ez a többi márkára is igaz!
Válasz #132. hozzászólásra
Sajnálom ,ha egy vélemény ennyire letaglóz.De még nyomod egy pár évig a gázpedált és rájössz!Egyébként nem mondtam egy szóval sem ,hogy nincs jobb traktor.Én elismerem.
Válasz #129. hozzászólásra
Innetől hagyhatjuk de mint írtam az a hozzászólásod már kiverte a biztosítékot .
Válasz #130. hozzászólásra
Rendben OK .
Válasz #125. hozzászólásra
elméletileg igen,csörges meg elötte
Válasz #127. hozzászólásra
Már az előbb mondtam ,hogy hagyjuk a személyeskedést.
Főleg a tapasztalt 25 éveddel.
Válasz #126. hozzászólásra
Akkor beszéljünk az MTZ-ről .
Kezdhetitek és én társulok hozzátok .
Válasz #121. hozzászólásra
Ilyen hülye hozzászólást már nem bírok ki seholsem személyeskedés nélkül ha tetszik ha nem . Még személyesen is képedbe röhögnék ha ilyet mondasz . Ez már olyan rá tromfolós volt hogy de még csak akkoris hamár a többi nem de ez még akkor is .
Válasz #123. hozzászólásra
Ha itt el kezdenél írni az mtz-ről lehurrognának!
Vannak itt olyan emberek akik egymást sztárolják,kész vicc,nem lehet egy jóízűt beszélgetni.
Válasz #122. hozzászólásra
Hú hallod vasárnap délután otthol vagy ? Járok arra ha nem gond beugranék hozzád pár szóra .
Válasz #123. hozzászólásra
Még képen is aliglátni nem hogy élőben majd 2-3 év múlva többet lehet tudni róla .
Ti is írtok mindenröl,csak a .4-es mtz-kröl egy Qkkot sem....
Válasz #120. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mosom kezeim ,most nem én kezdtem
Válasz #118. hozzászólásra
Nekem azzal nincs bajom ,hogy mennyi idős vagy sőt mással se.Csak ne személyeskedjünk (ami ennek a fórumon nagyon nagy hiba)mert azt nem szeretem.Tudod vezetni meg érteni hozzá az két dolog.
Válasz #119. hozzászólásra
Na mizú feléd mester ? Látom hiányoznak az MTZ-k .
Válasz #116. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz #117. hozzászólásra
A magam 25 évével fiatal vagyok biztos de azért láttam már karón varjút .
Válasz #113. hozzászólásra
Mielőtt elkezdenénk személyeskedni a korral inkább ne menjünk bele.Inkább beszélgessünk mint vitázzunk ezen hisz azért van a fórum.(egyébként a bemutatkozód alapján te sokkal fiatalabb vagy).
Válasz #114. hozzászólásra
Pontosan az 5611-esbe aminek már alig van olyajnyomása . A 9540-esbe is néha amit a 8000 kilóméter után leengedek az autóból de csak azért megy vagy elfogyott az olaj készlet vagy azért mert nem messze vagyok az olajcserétől .
És vicc az egészben még mindig gond nélkül megy gép .
Sziasztok,én csak annyit akarok hozzá szolni a témához,hogy nekem volt régebben egyszerre uj mtz 82es és egy uj zetor 7340es asszem 96os évjáratuak voltak.és a zetor kidolgozta az mtz -t! fogyasztásilag is jobb volt igaz minimálisan. az mtz t 3000 üorával adtuk el,mert mindig volt vele valami,a zetorral 9000 ü orával adtuk el és az utolso évben lett ráköültve egy kuplung tárcsa,+meeglett hüvelyezve,és a zetor nem taknyolt mindvégig az mtz vel szemben.
Válasz #100. hozzászólásra
pont te irtad hogy fáradt olajat töltesz a zetorba!
Válasz #111. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Meséld másnak kisgyerek
Válasz #110. hozzászólásra
Okés majd várom:)
Válasz #108. hozzászólásra
Az mtz atomjaira hullik de akkor is megy, a zetor soha nem fog.A javításról meg ne beszéljünk.
Válasz #109. hozzászólásra
Akkor megbeszéltük . Tuti infó lessz mert mi csináljuk , saját gép .
Válasz #107. hozzászólásra
Nyugodtan én is kíváncsi vagyok rá.
Válasz #106. hozzászólásra
De azt elfelejted mondani hogy az MTZ is atomjaira hullik .
Válasz #105. hozzászólásra
Ezt nem hiszem el bocsáss meg de a tavaszon megmondom mennyi egy fékfelújítás az 5611-es zetoron .
Válasz #102. hozzászólásra
Szerinted miért akart rábeszélni a zetorra?Valószínű mert annyi fogy belőle.Ez csak feltevés de lehet.Még egyszer elmondom ,ha egy zetort úgy használsz mint egy mtz-t ahogy szoktak egyesek atomjaira hulluik.Ez igaz más márkára is.
Válasz #103. hozzászólásra
Egy fék felújítás amibe szinte minden cserélve van a zetoron egy oldaléból majdnem kijön az mtz-n a komplett.
Tapasztalatbol irtam volt zetorunk most meg Mtz van amugy meg mindenki ugy csinálja meg olyan gépet vesz és tart fent amilyet amyagilag bir!
Válasz #102. hozzászólásra
Az aránytalanul sok szerintem .
Válasz #101. hozzászólásra
Tavaly voltam a kolegámmal 820.2 megrendelni és akkor akarta a szervizes át beszélni egy proxima 8441 es re és akkor jött fel összehasonlítás képpen a fék felújítás, és amit lentebb írtam azt a zetor-vas kft szervízese is elismerte.
Válasz #99. hozzászólásra
Ezt hol álmodtad ? A 9540-esbe 9000 a kuplungtárcsa . 120000 a két szinkron szerkezet .
A 9011-es krtisztál motor kuplung és váltó generálja 300 -ba állt meg .
Akkor mi a drágább szerinted ?
Válasz #97. hozzászólásra
Nem tudom mmiért lenne kényesebb mint az MTZ . Azért mert te az MTZ vágóval és nagykalapáccsal javítod meg fáradt olajat öntessz a motorba vagy a turbósba MDC-t az csak a te szegénységi bizonyítványod . Tudok olyan tulajt aki a 94-es kiadású 80-asban pontosan cseréli az olajat tisztítja a szűrőkét normálisan hajtja és a maga 20 Ha-ját azóta is szinte hiba nélkül csinálja . És van olyan aki a 8 Ha-ra vett egy szépen felújított 50-est és a fent említett módszerekkel javít és meglehet nézni mi lett a gépből .
Ennyit a kényességről .
Annyival többet nem ér mint amennyivel kényelmesebb.
zetor 106 41 es fék fel újítás(1 oldal) kb 150 e
ennyiből az mtz-n komplett féket felújítod.
Ebben én is egyet értek , ezért hoztam föl a lada skoda összehasonlítást.A skodát jó volt vezetni könnyű kormány ,takarékos motor ,de teljesítmény és tartósság már nem volt.
Zetorok kicsit kényesebbek mint az Mtz drágább hozzá az alkatrész jobban oda kell figyelni rájuk,viszont kényelmesebek!
Válasz #92. hozzászólásra
Én sok kmindent elhiszek ,de van amit tudok.
Sok minden befolyásol egy ilyen összehasonlítást,
ezt gondolom ti is tudjátok(eke beállitás,ki mennyire tapossa stb.)
Válasz #94. hozzászólásra
ezzel én is tisztába vagyok
Válasz #88. hozzászólásra
A homokos laza talajt azért tudja jobban fogni az MTZ mert nagyobb átmérőjű a kereke ezért lasabban forog mint a zetoré ezért rúgja ki hamar maga alól a zetor a földet .