Hirdetés
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Körbálázót, de milyet? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Horsch Terrano FX és Terrano FG kultivátorok új
- Direktvetés, no-till. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Massey Ferguson traktorok új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Case IH traktorok új
878 hozzászólás
Válasz Sk Laci #817. hozzászólásáraNe foglalkozz már ilyennel! De komolyan! Semmi értelme, a kutya nem nézi meg, bármilyen cégnevet beírhatsz. Semmi köze az erkölcshöz.
Pl itt. https://babolnafelar.magyarmezogazdasag.hu/
Válasz golyó 2 #825. hozzászólásáraFoglalkoztat a dolog, bár van amihez jobb lenne egy univerzális építésű traktor, de majd kiderűl…
Fordulni jó kis körben megtud egyébként?
Válasz golyó 2 #825. hozzászólásáraJa meg a derekába nyomok minden nap 1-2 löket JÓ zsírt.
Válasz szanberg #820. hozzászólásáraNéha meg kell tankolni meg olajat cserélni.
Válasz Büresz #823. hozzászólásáraSzlovákiai JD képviselet, olyan, mint Magyarországon a Kite.
Válasz Sk Laci #822. hozzászólásáraSzerintem én is 5.-én megyek mert a sok eső miatt 2 hete nem tudunk vetni, max kell a csimma. mi az a agroszervíz?
Válasz Büresz #821. hozzászólásáraSok gép betonplacon van, de vannak amelyek a füves részen, ami meglehet hogy a sok látogatótól szét lesz taposva sártengerré, de bízunk bene, hogy nem. 5.-én megyek, ezel is öszekötöm az Agroszervisz nyílt napjaival Komáromban. Ott is lehet vásárolni 10-20-30% kedvezményel a 25. évfordulójuk alkalmával.
25 éve voltam utoljára, de nem sok emlékem van csak képek vannak ami megmaradt. ilyen sáros időben érdemes elmenni? Milyen helyen van a kiállítás?
Válasz golyó 2 #803. hozzászólásáraPár év távlatából hogyan látod a Versatile traktort golyó?
itt a link a 800ft jegyhez:
https://babolnafelar.magyarmezogazdasag.hu
800ftos jegyem van kinyomtatva.
Válasz Ricsi 85 #816. hozzászólásáraNekem tegnap küldtek registráción keresztül kedvezményes-ingyen jegyet, de nem tartom helyesnek, hogy elfogadjam, ha a cégtől edig nem vettem semit. Esetleg közös üzlet után erkölcsöseb elfogadni....
Válasz Sk Laci #815. hozzászólásáraEddig szokott lenni linken keresztul regisztráltál valamelyik kiállító cégre és így mukodott de idén nem találtam semmit
Válasz Ricsi 85 #814. hozzászólásáraKinek járt a kedvezményezet jegy?
Sziasztok
Idén nem lesznek kedvezményes belépo jegyek mint 2 éve 500Ft/fo????
Válasz Radocz #812. hozzászólásáraHa kijön az időmből, akor biztosan elmegyek. Nem olyan nagy mint a Hungexpo, de van mit nézegetni.
Érdemes elmenni Bábolnára?
https://www.agroinform.hu/gazdaelet/eljen-ujra-lesznek-iden-babolnai-gazdanapok-36144-001
https://www.agroinform.hu/gazdaelet/eljen-ujra-lesznek-iden-babolnai-gazdanapok-36144-001
Mást kerestem, és ezt a topikot találtam.
Válasz #810. hozzászólásra
Már ki van fizetve , majd meglátjuk.
Válasz #809. hozzászólásra
9es? Nem lenne elég a 7es? Inkább haladjanak gyorsabban. Vagy lazák a talajok? Én a 400asokhoz csak 7es xxs-t vennék.
Válasz #808. hozzászólásra
Jövő hónap elején jön egy Terra-Dig XXS 9 majd ott bizonyíthatnak.A jobbik marad, a másik megy a vasba.
Válasz #803. hozzászólásra
Az biztos, hogy én rögtön összekötöttem volna a kettőt melyik hogy húzza a másikat
Válasz #802. hozzászólásra
Diffizáras változatoknál nincs gond, meghát ami olyan part ott bevetném a jolly jokert, vagyis a fergákat.
Mert a többi csak vas meg műanyag, nem ér egy forintot sem, de a pirosak azok...
De minek az neked tsávó????
Ennyi terüet meg eszköz is van?
Régen az volt bábolnai állami gazdaság nálunk 2rábával 4-5000hektárt művelt, ezekkel is tartható lenne, node a tizedére
Félreértés ne essék, nem leszólás vagy ilyesmi, csak lesek, hogy két ekkora gépet megvettél
Az IH kabinja jobban teccik, emg az, hogy nem ikerkerekes, de amúgy a verszájhoz vonzódnék jobban talán.
Neked mik a benyomások?
Árban melyik volt jobb?
Válasz #804. hozzászólásra
Mindkettő piros.
úgy látom van köztünk hasonlóság!
Válasz #800. hozzászólásra
Így már világos??
Válasz #800. hozzászólásra
Máté, törzscsuklós traktort partoldalakba? Nem a legszerencsésebb választás.
Válasz #798. hozzászólásra
de sokmindent nemlehet...
sok megvezetést hehe
Válasz #799. hozzászólásra
Ki vette meg?
Nekem ez pont jó volna, nem keskeny de nem is bitang a gumizása, és jókis 350lovacsak hajtja.
Kíváncsi lennék az árára.
Gazdanapokról egyenesen haza:
Válasz #796. hozzászólásra
De sokat kell még felejtenem.................................
Válasz #788. hozzászólásra
Hát egy ilyen nagy "böszmét" újat mint egy Rábát felújítva rengeteg lóvéért!
Válasz #795. hozzászólásra
de ha nincs bálázó akkor minek a gép!?!
2 bálázóhoz 2 nagy vas kell.............
Válasz #790. hozzászólásra
Eddig csak tankoltam..........nincs "csak" pirosba............
Nézegetem használtban 30 körüli gépeket, nézegetem az új 900-as fendeket és claasokat is.
Válasz #791. hozzászólásra
Nézőpont és pénztárca kérdése az egész.
Nekem 400+ van.
Egyedül ellát mindent rövid idő alatt.
De ha nem , van egy Rába 300 eladó
Válasz #786. hozzászólásra
Nekem csak az nem teccik, hogy kegyetlen szélesek ezek, egyszerűen nem tudnánk elférni többhelyen, a nagy rotoros kombájnom 425centi széles az is többhelyen szó szerint centizős.
A hevederesek ezért teccenek jobbna, mert ugyanilyen teljesítményt talajfogást keskeny relatíve kis gépből meglehet oldani és ügyesebb könyebben élhető a közlekedése.
Válasz #787. hozzászólásra
Van a környéken ilyen már kb 6 éve. Azt mondták a gépészek hogy semmi gond nem volt vele, és jó a fogyasztása is.
A sárga nem vált be?
Válasz #787. hozzászólásra
Ezen nincs de opcióba kérhető 1000 -es fordulattal.
Válasz #785. hozzászólásra
500 hekire nem kell ekkora böszme. bálázóra is nagy
Válasz #786. hozzászólásra
Gardán van ???
Bálázni lehetne vele ????
Válasz #785. hozzászólásra
170 üzemóra után nem sokat tudok mondani.Jo fogyasztás 40-50 l/üó, egyszerű szinkron váltó(ekkora motorhoz nem kell pover, reggel kap egy fokozatot és megy estig dombra fel-le,nem venni észre ha a nehéztárcsán átbukik a föld),minimális napi karbantartás.
Ha kell még valami:20/3506510
Válasz #784. hozzászólásra
Írjál még erről a gépről tapasztalatokat, légyszi !!!!!!!!
Nézegetem én is. 30 körül vegyek használt valamit vagy 50-ért egy ilyen újat ????????????........................
Válasz #783. hozzászólásra
Már nálam van,tavasztól csak ez dolgozott.
A háromból csak kettőt akarok eladni,maradjon tartalék traki(nem lessz benne Cummins+Allison kombo).
Válasz #782. hozzászólásra
Es eladod mind a 3 at es veszel helyette Versatilet? Vagy mar megvan ?
Válasz #781. hozzászólásra
Ott a pont!!
Azért ez nem RÁBA(nekem is van 3 db).
Válasz #780. hozzászólásra
Nézd már, mi a faszomat linkeltem... :)
Na :
http://gepmax.hu/gepmax/2012/08/versatile-a-mezok-kiralya/
Válasz #777. hozzászólásra
Nem hát...
http://www.szuperstore.com/index.php?p=product&id=145
Ebből a legkisebb power váltóval is megáll olyan 45-be szerintem . Ami minden tekintetben fölötte áll ennek a Rába hybridnek , ami pillanatnyilag csak egy prototípus.
25 millka + egy Rába(ami tegyük fel újra gumizva ér egy 5-öst)
Emezen meg minden új , nagyobb teljesítményű , kényelmesebb ,értékállóbb , megbízhatóbb , és mégis egy új nyugati gép , nem egy tákolmány...
Jó estét Nekünk egy steiger cougar van scania v-8 motor eredeti kamion váltóval,és semmi gond nem volt vele.