Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #251. hozzászólásra
Múltévbe itt is volt 1 hazai cég ,aki a hőerőművel volt leszerződve és ő is kb. olyan 1000 heki búzaszalmát vett +.Olyan 5-6 eft/ha áron." nagykockabálázó nyomta.Szépen a vasútállomás mellett bekazlazták.Fokozatosan + elhordták.Volt 5 nagy kazal.Szép volt még látványnak is.
Itt volt idén egy cég aki minimum 1000 hektárról megvette a szalmát 5000 Ft-ért.
És Ausztriába értékesítik. Valaki tud erről vmit, hogy mennyit adnak ott érte kb?
én is azért menekültem tőle. a habecsomagolom folával bepenészedik, ha nem ér le a földig, akkor meg a szél viszi le. idén nem voltam felkészülve rendesen. jövőre összácsolunk valami fészerfélét
Ami tető alatt van az kegyetlenül nem idegesít, hogy mi lesz vele, ott elfér, enni nem kér...................de !!!!!!!!! Ami kint ázik attól szabadulni, mert fél év múlva csak ganénak lesz jó !!!!!!
és a 3 kaszáloskor akkora szerencsém volt, hogy egyik se ázott meg és jó minőségben lett bálázva 150*120as hálóba. az első kaszálás még 6-ért ment, de utána beállt a piac. sajnos nincs fedett tárolóm és bizonytalan a későbbi eladás is. inkább megszabadulok tőle. 16 hekin lett 550 guriga
nálunk nem is nyertek, de sokan meg vannak hülyülve. mindenki lucernát vet, mert tavaly nagyon ment. sok volt idén a fűszéna is és a lovasok meg azt szeretik.
ez a k..va lucerna nagy szopi idén. rengeteg eső is volt meg nagy termés. a 3. kaszálás több volt mint az első. a múlt héten még azt hittem, hogy rajtam marad 400 guriga. fele elment a héten 4-ért, a másik feléről tárgyalunk
Az a gond ha valakinek nagyon kel a lé akkor mindent ad olcsón sajna, nálunk is volt aki a muhar bálákat 2000 adta oda, azt hittem dobok egy nagy hátast mikor elmondta!!!
na az ilyeneket kéne kikötni egy fához egy hétre aki 3000ért helybevisz (!) lucernát (!) az ilyennek fogalma sincs a költségekről meg a többiről, és lecseszi az árakat annak aki komolyan ezzel foglalkozik! Nálunk nagy tételben 3500 helybe szállítva a 300kg 160*120 kör. akkor miről beszélünk??
Hordom befelé a kölesszalmát odajön egy csóka, hogy venne belőle.
mondom neki 3500 erre kiröhög mert neki lucernát 3000ért helybe hozzák.
ja én meg most jöttem a falvédőről
120 X 70 X 240 cm általában.
Durván 4-570 kg, bálázója válogatja.
Mi lenne az árajánlat ?????????????????????
Vannak báláim tető alatt, egyenlőre kerekben, mert azt jobban el lehet adni kisebb helyekre de ha komoly az igény, kockába is fel tudom csapni...........
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Gerrice küldte be 2010-08-19 20:40:20-kor
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Én idén kezdtem el egy kis magánvállalkozást, és segítséget szeretnék kérni mindenkitől aki tud! A nagy Kocka Lucernabála Méretét és Súlyát szeretném megtudni. Illetve Aki tud ilyen fajta bálákat (száraz fedett helyen tárolt) kérem ne habozzon és hívjon! +36 30 546 71 36.
Köszönöm szépen mindenkinek!
ui.: kerek bála is érdekelhet!
Én egy Claas Qvadrant 2200 -el bálázok már 1 hónapja folyamatossan(amugy 4. éve) terv kb 10 000 db 240 es nagykocka bálát csinálunk 6 bálázó van a cégnek mi csak hajtjuk őket.4-8 éves gépek de mindig vannak gondok velük pl 6 db tű 1.2 millió ft de van bene védelem a dugatyú zár elivileg megvédi a tüket hogy ne csapja agyon.
1161 hozzászólás
Válasz #260. hozzászólásra
azt nem tudom én nem adok el semmit
Válasz #259. hozzászólásra
és veszik is?
Válasz #258. hozzászólásra
minőségtől függ de rengeteg van a neten 3ezer körül gondolom
És a töltésoldalról lekaszált szénát mennyiért lehet eladni.?
Akiről én tudok a is egy ausztriai hőerőműbe hordja, de kérdés mennyiér?
Válasz #252. hozzászólásra
Képed nincs róla? gyönyörű látvány lehet.
Válasz #254. hozzászólásra
úgy mán reális
Válasz #253. hozzászólásra
hektárja annyi nem darabja a bálának
5000?? idén még lucerna sem kerül ennyibe.
láttál olyat aki hallotta vagy mi?
Válasz #251. hozzászólásra
Múltévbe itt is volt 1 hazai cég ,aki a hőerőművel volt leszerződve és ő is kb. olyan 1000 heki búzaszalmát vett +.Olyan 5-6 eft/ha áron." nagykockabálázó nyomta.Szépen a vasútállomás mellett bekazlazták.Fokozatosan + elhordták.Volt 5 nagy kazal.Szép volt még látványnak is.
Itt volt idén egy cég aki minimum 1000 hektárról megvette a szalmát 5000 Ft-ért.
És Ausztriába értékesítik. Valaki tud erről vmit, hogy mennyit adnak ott érte kb?
Valaki tud valami bálafelvásárlót??
3500-ért adok jó közepes minőségű lucerna bálát rollant 66-ost.
Van 1400 db.
Válasz #247. hozzászólásra
valami egyszerű szerkezetre gondoltam. legfeljebb berakom a gépeket alá. megoldás lenne valami használt foliaszerkezet és ponyvát rárakni
Válasz #246. hozzászólásra
Szerintem ne ölj bele 1 fillért se ha csak magad nem használod fel !!!!!!!
Válasz #245. hozzászólásra
én is azért menekültem tőle. a habecsomagolom folával bepenészedik, ha nem ér le a földig, akkor meg a szél viszi le. idén nem voltam felkészülve rendesen. jövőre összácsolunk valami fészerfélét
Válasz #243. hozzászólásra
Ami tető alatt van az kegyetlenül nem idegesít, hogy mi lesz vele, ott elfér, enni nem kér...................de !!!!!!!!! Ami kint ázik attól szabadulni, mert fél év múlva csak ganénak lesz jó !!!!!!
Válasz #241. hozzászólásra
Húúúú.Az brutál sok. Így már értem.
Válasz #238. hozzászólásra
a fúszénát a haverok 6000-ért adták el
Válasz #240. hozzászólásra
Felénk a kisbálás luci ment 450 Ft-ért.
Válasz #236. hozzászólásra
és a 3 kaszáloskor akkora szerencsém volt, hogy egyik se ázott meg és jó minőségben lett bálázva 150*120as hálóba. az első kaszálás még 6-ért ment, de utána beállt a piac. sajnos nincs fedett tárolóm és bizonytalan a későbbi eladás is. inkább megszabadulok tőle. 16 hekin lett 550 guriga
Válasz #239. hozzászólásra
Kalocsa és vidéke..........
Válasz #238. hozzászólásra
Merre is vagy?
Válasz #236. hozzászólásra
Itt 3000-ért is eladnák csak valaki fizessen...
2000-2500-ért is már lehetne venni fűszénát.............
Válasz #235. hozzászólásra
nálunk nem is nyertek, de sokan meg vannak hülyülve. mindenki lucernát vet, mert tavaly nagyon ment. sok volt idén a fűszéna is és a lovasok meg azt szeretik.
Válasz #234. hozzászólásra
Helló! Jól olvasom!? 4 ezerért adtad a lucernabálát?Ennyire nem megy felétek?
Válasz #234. hozzászólásra
Az AKG szerintem megoldotta a lucerna széna piacát !
Válasz #233. hozzászólásra
ez a k..va lucerna nagy szopi idén. rengeteg eső is volt meg nagy termés. a 3. kaszálás több volt mint az első. a múlt héten még azt hittem, hogy rajtam marad 400 guriga. fele elment a héten 4-ért, a másik feléről tárgyalunk
Tud valaki fizető képes vevőt gyenge minőségű lucerna bálára ??????????????
A Bokodi égetőmű csődvédelmet kért !!!!!!
Azonnal túlkínálat lett a piacon
Válasz #230. hozzászólásra
Válasz #229. hozzászólásra
napos magyar 60-65 amiben volt vmi húshasznú az +10
Válasz #228. hozzászólásra
Szemben házak Ág központ!
Válasz #227. hozzászólásra
ma én is akartam menni csak most vitték el a két nagy bikát , mi volt ? naposak mennyibe és mennyi votl ?? most kéne vagy 6 db csak nem tom honnan
Válasz #226. hozzászólásra
gyufa?
Válasz #225. hozzászólásra
olyan árakkal mint ma volt a kőrösi vásárban nem csodálom a pangást.
180-200kg körüli bikákat 100ra mondták.
Adtatok már szalmát ,szépet, oda ingyen,11ha, én igen,s mit ád Isten még mindig rajta van,vérnyomásom?
Válasz #223. hozzászólásra
lehet én is odaadom 3000-be a 150*120as hálós lucit. nagyon pang a piac
Válasz #221. hozzászólásra
az igen. erre sok száz bála van a tarlókon összehordva mert -gondolom- kutyának sem kell.
Válasz #221. hozzászólásra
Az a gond ha valakinek nagyon kel a lé akkor mindent ad olcsón sajna, nálunk is volt aki a muhar bálákat 2000 adta oda, azt hittem dobok egy nagy hátast mikor elmondta!!!
ja szalmáról beszéltem csak kimaradt
Válasz #220. hozzászólásra
na az ilyeneket kéne kikötni egy fához egy hétre aki 3000ért helybevisz (!) lucernát (!) az ilyennek fogalma sincs a költségekről meg a többiről, és lecseszi az árakat annak aki komolyan ezzel foglalkozik! Nálunk nagy tételben 3500 helybe szállítva a 300kg 160*120 kör. akkor miről beszélünk??
Hordom befelé a kölesszalmát odajön egy csóka, hogy venne belőle.
mondom neki 3500 erre kiröhög mert neki lucernát 3000ért helybe hozzák.
ja én meg most jöttem a falvédőről
Válasz #218. hozzászólásra
Claas traki, Fendt, quadrantok akkor azt ismerem.
Válasz #214. hozzászólásra
Ti dolgoztok Szentandráson?
Válasz #216. hozzászólásra
120 X 70 X 240 cm általában.
Durván 4-570 kg, bálázója válogatja.
Mi lenne az árajánlat ?????????????????????
Vannak báláim tető alatt, egyenlőre kerekben, mert azt jobban el lehet adni kisebb helyekre de ha komoly az igény, kockába is fel tudom csapni...........
Nagy KOCKA Lucernabála???
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Gerrice küldte be 2010-08-19 20:40:20-kor
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Én idén kezdtem el egy kis magánvállalkozást, és segítséget szeretnék kérni mindenkitől aki tud! A nagy Kocka Lucernabála Méretét és Súlyát szeretném megtudni. Illetve Aki tud ilyen fajta bálákat (száraz fedett helyen tárolt) kérem ne habozzon és hívjon! +36 30 546 71 36.
Köszönöm szépen mindenkinek!
ui.: kerek bála is érdekelhet!
Valaki nagykockabálás szalma árakról tud valamit?
És átlagban hány kilósak?
Én egy Claas Qvadrant 2200 -el bálázok már 1 hónapja folyamatossan(amugy 4. éve) terv kb 10 000 db 240 es nagykocka bálát csinálunk 6 bálázó van a cégnek mi csak hajtjuk őket.4-8 éves gépek de mindig vannak gondok velük pl 6 db tű 1.2 millió ft de van bene védelem a dugatyú zár elivileg megvédi a tüket hogy ne csapja agyon.
Én jövőre egy nagykocka bálázóba szeretnék befektetni
Válasz #205. hozzászólásra
Hol vagy? Jöhetnél felénk is.