Hirdetés
Fórum
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica indító műtrágyázása új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Műtrágya árak új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- MTZ 1221 traktor új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
1161 hozzászólás
Válasz Gandhy #1060. hozzászólásáraNem is szabad olcsóbban odaadni
Válasz Smallloser #1059. hozzászólására150x120
Válasz Gandhy #1056. hozzászólásáraMekkora bálát 10ért? Nálunk mindenki sokallta a 8-at a 120-as báláért, de aprón se látok olcsóbban errefelé
Válasz gyorfy10 #1057. hozzászólásáranálunk mindig nagyon feszes a program, általában belefér, de volt amikor nem
én is úgy szeretném, hogy csontra száradjon, de hát ember tervez, Isten végez
Válasz Gandhy #1056. hozzászólásáraNálunk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a trakim ami a bálázót húzza még darabokban van de én amúgy se szeretek úgy kaszálni ha nincs 1 hét jóidő legalább. Akkor van időnk kényelmesen még behordani is.
Válasz gyorfy10 #1055. hozzászólásáramúlt szerdán lekaszáltam, éjjel jött rá vagy 15 mm, délelőtt már olyan égető napsütés volt, hogy délben terítés és forgatás délután, másnap 2x forgat, késődélután rendre sodrás, este félkilencre bálában, másnap koradélután óta mindennap esik ennyiszer még egy évben sem mozgattam át, de a szükség nagyúr
10 ezerért adtam el, a mennyiség egy ideális szezon kétharmada
Válasz vénkabi #1054. hozzászólásáraMi itt Zalában még nem is gondolunk a széna betakarításra, mindig esik az eső.
120x150 es bálákat csinálunk 8-10 ezerért adjuk.
Itt a szénaszezon. Ki hogyan áll a széna betakarításával? A hosszú szárazság miatt milyen mennyiség van? De ami legjobban érdekel, hogy milyen árakat lehet elérni.
Válasz Selvin #1052. hozzászólásáraŐszre egerfeszek lenne
Sziasztok! Homokon kisült az árpa. Kalász van rajta, de rendes szem nincs mindben. Ha lekaszálom, akkor mit lehetne kerni egy 130as báláért? A birkásoknak azért nem lenne rossz.
Válasz UE-28 #1044. hozzászólásáraKöszi
Válasz Maszek Zs #1046. hozzászólásáraBakker
Válasz Ares 826 #1045. hozzászólásáraWelger Ap42.
Az éven 10.000 db felett ütött
Válasz Maszek Zs #1047. hozzászólásáraHa ősgyep sarjú csak jó lehet.Itt csak tocsogó és reptéri lenne,tenyésztendő jószágnak felejtős.
Válasz sanyi1965 #1043. hozzászólásáraAjánlott rétiszénát 8000-ért de majd most bálázza. Nem tudom milyen bálázója van,de a bálái tömörek.
Válasz UE-28 #1044. hozzászólásáraVoltunk arra felétek a múltkor. Kellett volna kocka bála 50db. Csak nem találtam elérhetőseget.
Válasz UE-28 #1044. hozzászólásáraMilyen masinával csinálod a kiskockát??????
Válasz cimbike. #1039. hozzászólásáraSzia!
En a 125-ös rétit amit takaratlanul raktam le a portán azt 5000 ért adom,hogy ne menjen tönkre az összel.
A takart,kazlazott vegyes lucernaszénát 7000 ft ért.
Kocka réti tető alól 650, vetett gyep es vegyes lhcerna szintén tető alól 700ft/db. Télen a kockát 50 ft-al drágábban fogom adni, a kazaltakaróval takart cuccot meg kb egy ezressel emelem.
De majd kereslet szerint.
Kockától nem.félek,hogy marad, pedig van van mennyiség, de körbálából van azért kínálat.
Válasz Maszek Zs #1042. hozzászólásáraIlyen túlkínálat mellett reális árnak mondható,mindkét fél számára.
Válasz Ares 826 #1041. hozzászólásáraÉn 4000 vettem felrakva. Sok vagy kevés nem tudom! Kellett!
Válasz Vinkó #1033. hozzászólásáraHát van egy két gané aki szarért húgyért szeretne vásárolni! Fizessék meg a szalmát rendesen ha kell nekik a szalma a lovaik vagy akármi más állatuk alá!
Válasz MFM #1037. hozzászólásáraAmit vettem az volt 7,8 tuareg 525 nem szeletelős! Háló és kettős madzag kötéssel kettő méteres rendfelszedővel! Ez még tavaszi ár már szerintem van vagy lesz emelés! de mindent az üzletkötővel kell megbeszélni!
Mik a friss árak?
Válasz MFM #1037. hozzászólásáraAsszem Mascar párti de ott is egy miskávol olcsóbb a legkisebb.
Válasz Ares 826 #1036. hozzászólásáraHol adnak manapság 7.5-ért új bálázót?
Válasz envagyok2 #1034. hozzászólásáraDolgozzon neki annyiért a jó édes k.....a mamája! Csak a bálázó amit most vettem újat 7,5+fa milkacsocsiba került, nehogy már szarért húgyért dolgozzunk azért hogy másnak legyen szalmája vagy épp felbálázva a cucca!
Válasz envagyok2 #1034. hozzászólására
Válasz Ares 826 #1030. hozzászólásárajah, nincs vízvezetékszerelő, aki 10000/óra alatt dolgozna. azt idejön egy darab csőkulccsal. itt meg gázolajért dolgoznak az 50 milliós gépkapcsolatokkal...
Válasz Jago #1027. hozzászólásáraLehordom a bálát,majd a levitt tápanyagot visszapótlom,jelenleg 20 ezer/mázsa áron. Szóval bálázom-kötöm-hordom. Akkor 3500-ért lefújva a tarlóra,ez lesz az irány.
Válasz Ares 826 #1031. hozzászólásáraBalfasz aki nem érti…..
200kg/db bála.
Mit nem lehet ezen nem érteni ?
Rollant 66-al már tekertem egy-két bálát, az asszem 155x120 de az 220-240kg-nál megállt.
Válasz .!?@ #1018. hozzászólásárate most venni akrsz azért írsz balfasz dolgokat?????????
Válasz hegesztocsabi #1025. hozzászólásáraHa a földről ő viszi el az jó lehet szerintem, de ha 5000 ropit mondsz neki ha kell úgy is el fogja vinni! Eszméletlen drága a bálázó a traki a bálaháló a te munkád meg minden!
Csak érdeklődtem.
Válasz Jago #1027. hozzászólására Akkor keres infot mennyiért viszik az Osztrákok s lehet hogy nem is olyan drága az a szalma ...
Válasz hegesztocsabi #1025. hozzászólásáraNem akarok üzletronto lenni, de az kemény ár 1 ekorka báláért. Én 1 lovardának adok 100dbt felpakolva 3500/db és 155cm es fortimával készült bálák lesznek.
Válasz hegesztocsabi #1025. hozzászólásáraMennyi az kg-ban ? 200 ?
Ki mennyièrt fogja adni a szalma bálát?
125×120
Èn rakodva 4800 ft gondoltam.
Vagy ez kevès vagy sok?
Vevőnek sok az tuti.
Már csak hogy ne rontsuk az üzletett
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=IbktZeEPknA
Ezek a bálák hogyér' mennek manapság???
Válasz varázsló #1022. hozzászólásáraMájus közepén is törtünk ki lucernát kukorica javára, hogy helyileg és egyénileg is csökkentsük a túlkínálatot.
Idei betakaritasu lucerna, takarmanybala SZSZB megyeben Fehergyarmaton, 1000 db esomentesen elado.
150-es korbalaban, 5-8 ezer ft/db
0 6 7 0 5 4 8 7 4 0 7
Válasz .!?@ #1020. hozzászólásáraNe rontsuk más üzletet akkor
Válasz Bán Zsolt #1019. hozzászólásáraAkkor engem körberajzolnak, kinyírnak és összetépnek……
Válasz .!?@ #1018. hozzászólásáraNa mesélj mit tudsz
Válasz Bán Zsolt #1017. hozzászólásáraÓriási a túlkínálat bála fronton……..
Sziasztok!
Szalma tarló mennyi lesz szerintetek idén?
Úgy látom jól megugrottak a gabonák most az esőkkel így talánxhiany nem lesz.
Válasz Gumóka #1015. hozzászólására100-150Ft /db a munkadíj,tarlóról 350Ft reális lehet,amikor meg betetted tárolóba 500Ft.
Válasz Ares 826 #1013. hozzászólásáraPassz, azt se tudom mennyiért ütik. Tavaly cimbi vett, neki csak 10db kellett, úgy, hogy a tarlóról neki kellett elhozni, 300ft/db.
Az idén szerintem 350 lehet reális(?)
Válasz Ares 826 #1012. hozzászólásáraHa csak műkaki lesz helyette, az itt nem jött be...
Válasz Gumóka #1011. hozzászólásáraMennyiért fogod adni a kicsi bálát?????
Válasz Gumóka #1009. hozzászólásáraNekem fasirt 454 van de olyan 200-300 db ahogy a kolléga írta. Nem érdemes bedolgozni a földbe a szalmát el kell adni és venni rajta trágyát vagy műkakit és még pénzed is marad!