Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.88 FtUSD401.77 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #530. hozzászólásra
Figyu kisgyerek én kiterítettem a kártyáimat és ha teis megtaszed akkor majd lehet itt erősködni meg magyarázni de addig senki se vagy a szememben .
Válasz #532. hozzászólásra
Nekem semmi bajom vele, csak van egy Sz.... Vince nevű ismerősöm, akinek ha jól tudom 3 JD kombájnja van, és 1-2 éve vett egy rondanagyot.
Kisdobosnak üzenem hogy nagyon is tudom milyen vállalkozónak lenni mivel a fater az vállalkozó a muter nevén megy a családi gazdaság és a nagyszüleimmel pedig mint őstermelők vagyunk és ha sikerül a pályázat akkor én is vállalkozó leszek úgy hogy talán nem kéne leugatni az mebert mert véletlenül vállalkozó vagy .
Pedig itt lett volna az alkalom hogy beszéljek VINCÉVEL a nagy STS tulajjal ez tényleg pech.
De látom nem sokkal lettetek okosabbak.Csak azt nem tudom miért húzza el a belét ha megjelenik Maszek?
Bocs nem olvastam! Ha indítható állapotban van akkor rakj bele 1db 1000literes műanyag tartályt meg egy kisebb Honda vízszívattyút meg vagy 3 tömlőt a végére meg egy sugárcsövet és megvan oldva a telephelyeden a tűzvédelem, míg kiérkeznek a tűzoltók!
6800 hozzászólás
Figyu kisgyerek én kiterítettem a kártyáimat és ha teis megtaszed akkor majd lehet itt erősködni meg magyarázni de addig senki se vagy a szememben .
Ha nincs hézag hogy csépel a verkli ?
Válasz #540. hozzászólásra
Nem értem a kérdést, mert csak egyféle motor van, de négy teljesítménnyel.(426-456).
Az enyém 446RC.
Válasz #539. hozzászólásra
És te milyen motorral??
Szerintem a szervízesek meg a beütés nem tévedés a miénknél!!
Válasz #537. hozzászólásra
2005-ös
2005 októberben vettem
Válasz #536. hozzászólásra
De ha még" gazda" lenne!!!!!!
Itt lassan nem megy más csak dicsekvés és másik le szólása!!!!
Válasz #535. hozzászólásra
A te Celtised milyen kiadásu na nem az uzembe helyezés érdekel a gyártás éve??
Sokszor nekem is az a véleményem, hogy itt a fórumon "fiatal gazdák" osztják az észt, ráadásul sokszor igen szemtelen hangnemben.
Válasz #534. hozzászólásra
Egyenlőre marad.
Válasz #533. hozzászólásra
Nem rólad van szó!!
De sokszór igaza van kezdem én is belátni!! Pedig elösszőr velem is szívozott!!
A Celtis meg marad a másik mellett??
Válasz #532. hozzászólásra
Nekem semmi bajom vele, csak van egy Sz.... Vince nevű ismerősöm, akinek ha jól tudom 3 JD kombájnja van, és 1-2 éve vett egy rondanagyot.
Ne hagyd magad VINCE!!
Ne tünj el mindíg ezek elől!!!!!
Hello Vince!
Te nem fejérből írsz, és nem a N.... Csabi a közös barátunk?
Válasz #527. hozzászólásra
Nem is fogja soha!!
Kisdobosnak üzenem hogy nagyon is tudom milyen vállalkozónak lenni mivel a fater az vállalkozó a muter nevén megy a családi gazdaság és a nagyszüleimmel pedig mint őstermelők vagyunk és ha sikerül a pályázat akkor én is vállalkozó leszek úgy hogy talán nem kéne leugatni az mebert mert véletlenül vállalkozó vagy .
Ez a vince gyerek még mindig nem írta be nekem a választ hogy mekkora a dobhézag az ócskavassában .
Válasz #525. hozzászólásra
Azzal nem lehet normálisan. Itt csak fikázott mindenkit meg az egész forumot.
Válasz #524. hozzászólásra
Pedig itt lett volna az alkalom hogy beszéljek VINCÉVEL a nagy STS tulajjal ez tényleg pech.
De látom nem sokkal lettetek okosabbak.Csak azt nem tudom miért húzza el a belét ha megjelenik Maszek?
Válasz #522. hozzászólásra
Lekéstél haver! :)
Válasz #522. hozzászólásra
Itt mindig megy. De fejlődött megint vlm.-it nem? :-)))
Na látom ment a téma én meg csak most ugrottam be!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #520. hozzászólásra
Érdekes.
Válasz #518. hozzászólásra
Nem ehhez alapban nem volt. Így vette újonnan az előző tulaj.
Válasz #517. hozzászólásra
Ndee ma tettek fel az aprok közé kettőt de ugy irják hogy Claasé azok 514-esé valojában 80-at kérnek érte reális ár
Válasz #517. hozzászólásra
Gondoltam. Mivan meghagyta magának az előző tulaj ?
Válasz #515. hozzászólásra
A kombájn gabonás aszatlához nincs szállítókocsim és azért kellene.Ha nincs kénytelenek leszünk csinálni egyet.
Válasz #514. hozzászólásra
Sajnos nem! Keresgélj apróhirdetési portálokon!
Válasz #514. hozzászólásra
Az meg minek neked?
Hali mindenkinek.
mtz-552: 512 vagy 514-es kombájnak gabonás asztalhoz szállítókocsit nem tudsz eladót??
Válasz #512. hozzászólásra
Nademajd egyszer hátha !!!
Válasz #510. hozzászólásra
Lekésted a lagzit!
Neked sose válaszol. :-)))
Válasz #510. hozzászólásra
Hali!
Már elment Vince megint duzzog egy pár napot! Pillanatok alatt kikészítettük megint lemaradtál haver! :)
Vince menyiért veted az sts-t????
Válasz #494. hozzászólásra
Nem, hanem a medvéket lövöm!!! :-)))
Válasz #507. hozzászólásra
Igen bérmunkára mentek a fiúk, de én még akkor nem voltam darus! Akkor még vizpocsékoló voltam! :)
Válasz #505. hozzászólásra
Kellett neked elkötni a darut?
Maszekolni mentél saját szakállra mi sutyiban? :-)))))
Válasz #504. hozzászólásra
Én is így gondolom! :)
Válasz #503. hozzászólásra
Két 100t-ás daru szedte ki, de előtte körbe kellett kövezni! És 2millába került meg 5milla kár a daruban! Ez 2évvel ezelőtt történt!
Válasz #482. hozzászólásra
Sztem akkor, amikor én veszek egy mediont alkatrésznek az szk-hoz!!:)
Válasz #502. hozzászólásra
Mivel kaptátok ki onnan?
Válasz #500. hozzászólásra
És a mostani avatarom milyen? :)
Válasz #500. hozzászólásra
Bocs nem olvastam! Ha indítható állapotban van akkor rakj bele 1db 1000literes műanyag tartályt meg egy kisebb Honda vízszívattyút meg vagy 3 tömlőt a végére meg egy sugárcsövet és megvan oldva a telephelyeden a tűzvédelem, míg kiérkeznek a tűzoltók!
Válasz #498. hozzászólásra
A valtrában részleteztem
Válasz #497. hozzászólásra
Többmint valószínű!
Válasz #496. hozzászólásra
Indítható állapotban van?
Válasz #496. hozzászólásra
biztos alcsi volt
Válasz #493. hozzászólásra
sajnos azt is lelopták a dakota brazilok
Válasz #492. hozzászólásra
én meg szobából ,laptoprol ,fekve és könyökölve ,ezért nincs néha nagybetűm
Válasz #492. hozzászólásra
És közben a kecskéket számolgatod? :))))
Válasz #491. hozzászólásra
Szuper kis Opel tűzoltó autó! Vízszívattyú van rajta?
Válasz #488. hozzászólásra
A traktorból 1 laptop-ról.