Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #263. hozzászólásra
Ide figyu pöcsköszörü volt már egy két nagy pofáju faszinger nálunk is de még egy se ért ide bizonyítani . Majd ha bevállalod magadat akkor oszhatod nekem az észt kicsi csíra
Komoly kérdésre nem válaszol szarik a másikra csak kötekedni tud ő is.
Az életben kell pattogni nem itt , ez nem művészet itt ócsárolni a másikat a virtuális világban.
Ez a baj ezzel a kib.... országgal ha már 200km-ről sem tudunk egymással dumálni mi lenne ha találkoznánk, lőnénk egymást a 9-essel?
Ez megy itt mindenben a másikat bekategorizálni ha meg nem az enyémbe tartozik akkor meg likvidálni tűzzel vassal a mocsok szemetet!
Semmi közünk egymáshoz de gyilok nélkül már ki sem bírjuk.
Válasz #260. hozzászólásra
Egyszer üljek le vele beszélgetni de olyat még nem legelt , majd akkor fejenként 2 láda sör után pofzhat ilyen stílusban hozzám . Akkor meg mututhatja hogy milyen nagy kombájnos igazán
SZia Vince!
Nekem csak az nem szimpi a logikádban, hogy aki 16 ezerért arat,az már csak tisztességtelen lehet. Kár hogy nincs itt Fan, ő a kombájnszakértőnk.
Annyi csak hogy a világ legnagyobb teljesitményü kombájnja 450 lú 9.15m asztal 975 l gázolajtartály meg ilyen apróságok és egy ilyennek a tulaja szóba állt veled de megsértetted úgyhogy már nem ir többet
Gondolod h. Palika írkálta?
Ne már ,ezt azért csak nem hiszed?
Itt vok. jó rég óta ismerem mindenki rezdülését hát nem a Palika rezgett Vince név alatt az zicher!
Van azért egy pár, nálunk is van egy a faluban, de azt egy cég üzemelteti, és itt is túlzásnak ítéltem meg a vásárlását, főleg, hogy 8 soros kukoricaadapterrel nyomják vele. Kész ráfizetés, legalább 12-es kellene hozzá, de az meg nem a mi parcellaméreteinkre való. De az tény,hogy iszonyat teljesítménye van, (ha nem kell vonulni), itt volt úgy, hogy több, mint 30 hektárt ledurrantott búzából egy nap, aztán meg tankolt vagy 750 litert .
Az tény h. nem sok van belőlük a Kárpát medencében!
Egynek a tulaja idetévedhet véletlenül nem? Bár ezekkel biztos nem lehet bírni azt hiszik ők a Jokerok a világon. Vince meg igazolta nem? Kötekedni azt tudott elég jól abból jelesre vizsgázott.
Tehát lehet h. van neki. Bár 1 hiteles képet se mutatott.
Megettem? lehet, de miért feltételezném bárkiről is, hogy itt előadja a nagy mesét. Ha van neki legyen vele boldog, szép nagy masina, jó is, szívesen venném, ha az én seggem alatt lenne, csak az árát nem szívesen fizetném ki.
Ma még nem tapasztaltam lassulást! Mondjuk én csak fórumozni tudok ha belépek máshova még nem enged a szerver majd később fog! Ha böngészni akarok az apróban akkor ki kell hogy lépjek!
Hát ez nem igaz Szabi Te most húzatsz!!!
Amit mondtál a múltkor ,h. ha 1 gépről ír a köcsögharcos akkor az összes nevénél ua. a kép lesz ebből meglátod ki itt a húgyagyú!
6801 hozzászólás
Válasz #267. hozzászólásra
Inkább őt nyomassad mint ezta Vincét az szimpatikusabb figura tegnap este beköszönt utána meg semmi mi lehet vele?
Válasz #263. hozzászólásra
Ide figyu pöcsköszörü volt már egy két nagy pofáju faszinger nálunk is de még egy se ért ide bizonyítani . Majd ha bevállalod magadat akkor oszhatod nekem az észt kicsi csíra
Válasz #264. hozzászólásra
Honnét tudjam Fendtezik !
Válasz #259. hozzászólásra
Gratulálok, ahogy látom 1. osztályú problémamegoldó képességgel vagy megáldva. A partnereidet is így szoktad meggyőzni, hogy veled dolgoztassanak?
Válasz #258. hozzászólásra
Komoly kérdésre nem válaszol szarik a másikra csak kötekedni tud ő is.
Az életben kell pattogni nem itt , ez nem művészet itt ócsárolni a másikat a virtuális világban.
Ez a baj ezzel a kib.... országgal ha már 200km-ről sem tudunk egymással dumálni mi lenne ha találkoznánk, lőnénk egymást a 9-essel?
Ez megy itt mindenben a másikat bekategorizálni ha meg nem az enyémbe tartozik akkor meg likvidálni tűzzel vassal a mocsok szemetet!
Semmi közünk egymáshoz de gyilok nélkül már ki sem bírjuk.
Válasz #257. hozzászólásra
Gál János hol van?
Válasz #260. hozzászólásra
Egyszer üljek le vele beszélgetni de olyat még nem legelt , majd akkor fejenként 2 láda sör után pofzhat ilyen stílusban hozzám . Akkor meg mututhatja hogy milyen nagy kombájnos igazán
Válasz #254. hozzászólásra
Na kis csákó jobb ha nem ugatz itt tovább .
Látom tökös gyereknek érzed magad , úgyhogy jobb ha velfeded magad mint én is tettem és akkor majd személyesen meg dumáljuk kicsi csillag
Válasz #258. hozzászólásra
Megkapná a legalpáribb címet simán:)))
Válasz #257. hozzászólásra
Lenne mit csiszolni a stílusán.
Válasz #255. hozzászólásra
Hagyjál békén ember. Én tisztelettel beszéltem veled mindig.
Itt van Vince nesze vele marakodjatok. Bár annak nemtom mifasz értelme van.
SZia Vince!
Nekem csak az nem szimpi a logikádban, hogy aki 16 ezerért arat,az már csak tisztességtelen lehet. Kár hogy nincs itt Fan, ő a kombájnszakértőnk.
Válasz #253. hozzászólásra
órákon át tudna mesélni neked róla de csak személyesen a Farmer expón
Válasz #250. hozzászólásra
Paldoo erről a kombájnról irj már nekem több infót emailben légyszi? :)))
Na mentem aludni jó éjt mindenkinek!
Válasz #250. hozzászólásra
Szerintem a 60 hektár már erőteljesen a "repülőzés" kategória, Én nem szívesen veszem, ha 12-vel aratnak.
Válasz #249. hozzászólásra
Annyi csak hogy a világ legnagyobb teljesitményü kombájnja 450 lú 9.15m asztal 975 l gázolajtartály meg ilyen apróságok és egy ilyennek a tulaja szóba állt veled de megsértetted úgyhogy már nem ir többet
Válasz #247. hozzászólásra
Nem jól van az 9,1-es is.
Légyszi egy pár infót erről az ócskavaról írjatok mert ezeket az új vackokat nem ismerem
Válasz #244. hozzászólásra
Mit akarsz?
Te is azt gondolod h. én baszogattam a népet??????
Válasz #245. hozzászólásra
ehhez 7,1-es asztal van, ha jól tudom.
Válasz #242. hozzászólásra
Paliares007
Válasz #240. hozzászólásra
Keveset mondtál 50-60 -at is tudnak!
Csak hát...
Bocs Paldikát akartam irni ő Paldoonak valami rokona
A claasos palika?
Válasz #239. hozzászólásra
KI az a Palika??
Válasz #234. hozzászólásra
Gondolod h. Palika írkálta?
Ne már ,ezt azért csak nem hiszed?
Itt vok. jó rég óta ismerem mindenki rezdülését hát nem a Palika rezgett Vince név alatt az zicher!
Válasz #238. hozzászólásra
Van azért egy pár, nálunk is van egy a faluban, de azt egy cég üzemelteti, és itt is túlzásnak ítéltem meg a vásárlását, főleg, hogy 8 soros kukoricaadapterrel nyomják vele. Kész ráfizetés, legalább 12-es kellene hozzá, de az meg nem a mi parcellaméreteinkre való. De az tény,hogy iszonyat teljesítménye van, (ha nem kell vonulni), itt volt úgy, hogy több, mint 30 hektárt ledurrantott búzából egy nap, aztán meg tankolt vagy 750 litert .
Válasz #237. hozzászólásra
Hát igen Te jóhiszemü ember vagy nekem meg már mindenki gyanus aki ismeri Palikát
Az tény h. nem sok van belőlük a Kárpát medencében!
Egynek a tulaja idetévedhet véletlenül nem? Bár ezekkel biztos nem lehet bírni azt hiszik ők a Jokerok a világon. Vince meg igazolta nem? Kötekedni azt tudott elég jól abból jelesre vizsgázott.
Tehát lehet h. van neki. Bár 1 hiteles képet se mutatott.
Megettem? lehet, de miért feltételezném bárkiről is, hogy itt előadja a nagy mesét. Ha van neki legyen vele boldog, szép nagy masina, jó is, szívesen venném, ha az én seggem alatt lenne, csak az árát nem szívesen fizetném ki.
Válasz #203. hozzászólásra
Gépkezelőt kihagytad! :)
Válasz #232. hozzászólásra
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Azt nem én irtam azért nem értettem a dolgot!
Amúgy most csak kötekedtem veled tudom, hogy Paldoo=Paldoo más név nincs! :)
Válasz #228. hozzászólásra
Te is megetted a Palika: Vince a nagy STS tulaj c.mesét nem???
Válasz #230. hozzászólásra
Ma még nem tapasztaltam lassulást! Mondjuk én csak fórumozni tudok ha belépek máshova még nem enged a szerver majd később fog! Ha böngészni akarok az apróban akkor ki kell hogy lépjek!
Válasz #224. hozzászólásra
Hát ez nem igaz Szabi Te most húzatsz!!!
Amit mondtál a múltkor ,h. ha 1 gépről ír a köcsögharcos akkor az összes nevénél ua. a kép lesz ebből meglátod ki itt a húgyagyú!
Válasz #228. hozzászólásra
Ja! Batka is Én vagyok, most már bevallom:))
Válasz #227. hozzászólásra
Nekem néha nagyon lassú az egész oldal.
Válasz #226. hozzászólásra
K.Pisti nem kéretlen levélszűrő hanem kéretlen fórumozószűrő!!!! :)))))))))))))))))
Válasz #223. hozzászólásra
Ne dicsérj, még a végén valamelyik kitalálja, hogy Te vagy én, vagy én vagyok Te, vagy tudja franc mit fognak ránk...
Válasz #225. hozzászólásra
Nálam tökéletesen megy a fórum! Amúgy meg csak vicceltem!
Válasz #214. hozzászólásra
Vince nincs és nem is volt soha ..ez is egy kitalált figura..ezt is eltüntettem és az összes ilyet elfogom tüntetni nekem ez a hobbim
Válasz #222. hozzászólásra
:Dnem ez a buzi szerver lassú, vagy a vonalam. Vmi ilyen technikai probléma.
Válasz #219. hozzászólásra
Te vagy az emberem!!!!!!
Legalább Te nem baszogatsz durumos testvér!
Válasz #220. hozzászólásra
Nem értem ezt a képes beazonosító találmányt!
Válasz #218. hozzászólásra
Te dadogsz, hogy sokszor kétszer irod be ugyanazt? :))))
VMisi is én vagyok!
Válasz #211. hozzászólásra
BASSZUS!!!!
Már ma mondom neked aug. 6-án, h. csalódni fogsz!
Az a képes beazonosító találmányotok amit írtál!
Válasz #214. hozzászólásra
Igen, manapság a pénzmosodák kedvenc területe a mg és a mgi szolgáltatás
Válasz #216. hozzászólásra
Szóval bevallod:))!! Ez a beszéd!
Válasz #216. hozzászólásra
Szóval bevallod:))!! Ez a beszéd!