Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szántás ára 5600 m2 esetén kukoricaföld,házhely, könnyen megközelíthető mennyi ft?
Ebben is van különbség pl: Sopron mellett jóval drágább,mint Nyíregyháza mellett,vagy nagyjából egyforma?
25 a minimum szerintem is.Itt már szántogatnak páran.Gabona tarlók mint gy talicska puttony akkora hantok szinte csak rög az egész én nem csinálnám biztos.De szotyi és tengeri földek elég jók pedig tök száraz az is nem nagy göringyek meg omlik poros is.Vetésnek vége próba lesz.Ha nem jó akkor várjuk az esőt.
Válasz atisgyulai #4865. hozzászólásárailyen időbe nem szántunk mi sem, bár idén nem is akartunk csak lazítottunk de ha akartunk volna akkor se tudnánk szántani.
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraArra felé hogy álltok csapadékkal?
Mert ha olyan száraz a talaj, mint erre felénk, akkor én semmi pénzért nem vállalnám. Gondolom tudod milyen embert-gépet-gázolajat próbáló munka a szárazban szántás.
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraBiztos beszèlsž a gazdàval. Mond a 22őt,hogy neked ennyiben van. Ha jó neki akkor annyi ès kèsz. Valaki talán ír közelebbit. Persze mèlysèg,föld,terepviszony dobhat rajt.
Válasz UE-28 #4857. hozzászólásáraA bérmunka árak függvénye az mennyi szolgáltató van a környéken és mekkora köztük a verseny ,,22 ezer nem magas ár persze az sem mindegy milyen a föld
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraNem sok szerintem, eke vagy gruber, ahány cm annyi x1000. Ezt talán Feco írta régebben, de azóta emelkedhettek az árak, főleg h most a gázolaj felfelé megy...
Válasz csoppika #4858. hozzászólásárameg nem számolta bele, hogy ha az alsó vonópdot,mert éppen az van rajta,átcserélem vonószárra,aztán kitekerem vizszintből az orsókat, meg egyedül ráfogok az ekére, akkor plusz 5ezer még. 22nem sok érte?
Válasz csoppika #4851. hozzászólásáraBocs, nem a vetésre voltam kiváncsi, hanem a szürke felé tett kérdésedbe akartam belekötni.
Nem heki, hanem hold!!!
Beillesztettem egy holdacska figurát, de üresen jelent meg a h.sz.-om.
Válasz apuci #4843. hozzászólásáraMi nem megyünk bér munkázni,mert ha elmegy az ember,akkor ez nem jó ,meg az és így tovább !
Esetleg ,vetni de az is ha szar a mag akkor én hibám ! Szárvágózni esetleg,még tárcsa is ritka,mert nem fér be a kis kertekbe a 3,2m nagytárcsa ! Köszi
Hogy megy a bérmunka mtz 82 géppel
Szántás?
Tárcsa?
Vetés SPC - 4 sorossal?
Mélylazítás 40-80cm közt -- 1 késessel ?
mi a tarifa m2 vagy hektárra számítva?
Köszönöm
Válasz broll79 #4828. hozzászólásáraAmit írtál hektárba mondod?
Én régebben úgy csináltam mikor 300-350 ft volt a gázolaj
Szántás 10 ft / Ölje =28000ft/hektárja
Tárcsa Vetés Szárvágózás 5 ft /ölje =14000 ft /hektárja
Ha vegyszerezni kellett valakinek akkor 2,5 ft /Ölje =7000 ft/ Hektár De a gazda hozza a vegyszer !
meg előtte keverem meg ,de ezt nem szívesen csináljuk ,ha nem sikerül akkor szidja a embert ! sok gazdának se sikerül pl a vadkölest kiölni tengeri közül akinek van 50-100 hektár földje,nekünk sikerült ,és lehet kombájolni
Válasz Szem Howkinsz #4827. hozzászólásáraMegéri, csak rendes árat kell kérni.
Beindítod a szürkét, felakasztod a zúzót, kivonulsz, megcsinálod 20 perc alatt, hazamész. Ezt mind 5 ezresért
Sziasztok ,hogy mennek a szántások hektárja?
Vetés hektárja ?
Tárcsázás hektárja ?
Szárvágózás hektárja?
Szabolcs Megye !
Én levágtam 800 öl földet 2880 m2 csutkát ami 3 m gaz volt benne 5000 ft az jó tarífa volt?
2 soros törő féle szárvágó Mtz -82 el
6823 hozzászólás
Üdv!
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Trágyaszórásra ez milyen ár?
Szóró: 10.000 ft/ üzemóra
Rakodó: 5000 ft/ üzemóra
Marhatrágya 160 ft/ mázsa
Én "kicsit" sokallom, mint megrendelő, igaz máshonnan nincs lehetőség a környékről venni...
Másik kevésbé ideillő kérdés: hektáronként 40 tonnával szórva az halottnak a csók, vagy rendben van?
Gyep lesz benne.
Köszi
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraElfogyasztott liter x 1000.
Válasz gyula1971 #4870. hozzászólásáraEz szabolcsba 15 ez be kerűlne.
Szántás ára 5600 m2 esetén kukoricaföld,házhely, könnyen megközelíthető mennyi ft?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ebben is van különbség pl: Sopron mellett jóval drágább,mint Nyíregyháza mellett,vagy nagyjából egyforma?
25 a minimum szerintem is.Itt már szántogatnak páran.Gabona tarlók mint gy talicska puttony akkora hantok szinte csak rög az egész én nem csinálnám biztos.De szotyi és tengeri földek elég jók pedig tök száraz az is nem nagy göringyek meg omlik poros is.Vetésnek vége próba lesz.Ha nem jó akkor várjuk az esőt.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz UE-28 #4867. hozzászólásáraHa megeszik 40lityit akkor 5-6 ezerért szórakozol? Én legalább 25-öt mondok!
Válasz atisgyulai #4865. hozzászólásáraEzt a területet az idősek kenderföldnek hívták.
Felénk is szárazság van, de a talaj adottságai miatt szerintem nem lesz probléma (patakparti humuszos öntéstalaj).
Nem töröm össze magam érte, meg időm se sok van, de mennyiért ha kell felakasztok.
Sok jelentkező nincs rá, mindenki a sajátját nyomja.
Köszönöm Mindenkinek!!!
Válasz atisgyulai #4865. hozzászólásárailyen időbe nem szántunk mi sem, bár idén nem is akartunk csak lazítottunk de ha akartunk volna akkor se tudnánk szántani.
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraArra felé hogy álltok csapadékkal?![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Mert ha olyan száraz a talaj, mint erre felénk, akkor én semmi pénzért nem vállalnám. Gondolom tudod milyen embert-gépet-gázolajat próbáló munka a szárazban szántás.
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraBiztos beszèlsž a gazdàval. Mond a 22őt,hogy neked ennyiben van. Ha jó neki akkor annyi ès kèsz. Valaki talán ír közelebbit. Persze mèlysèg,föld,terepviszony dobhat rajt.
Válasz UE-28 #4857. hozzászólásáraA bérmunka árak függvénye az mennyi szolgáltató van a környéken és mekkora köztük a verseny ,,22 ezer nem magas ár persze az sem mindegy milyen a föld
Válasz UE-28 #4861. hozzászólásáraNem sok szerintem, eke vagy gruber, ahány cm annyi x1000. Ezt talán Feco írta régebben, de azóta emelkedhettek az árak, főleg h most a gázolaj felfelé megy...
Azért kérdezem, hogy mi a reális tarifája?
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Átverni senkit nem szeretnék, viszont tennivalóm akad nekem is bőven.
De árat egyikőtök sem írt, csak azt veszem ki, hogy sok a 22
Válasz .Richard. #4859. hozzászólásáraÉn a veszélyességi pótlékra gondoltam...![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz csoppika #4858. hozzászólásárameg nem számolta bele, hogy ha az alsó vonópdot,mert éppen az van rajta,átcserélem vonószárra,aztán kitekerem vizszintből az orsókat, meg egyedül ráfogok az ekére, akkor plusz 5ezer még.
22nem sok érte?
Válasz UE-28 #4857. hozzászólásáraHa besötétedik és sok az indián...40%felár szokott lenni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Üdv!
Mi a reális ára szántásnak 82-el falu szélén sík terepen 2 ha-os kissé szabálytalan alakú földnek?
22.000 ft/ha milyen ár?
Köszi
Köszönöm!
Asszem itt a tsz maradvány elfelejtette átárazni magát 6200ról prontóra... 8000+fa![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Válasz atisgyulai #4852. hozzászólásáraA hengerezésre írtam, nem figyeltem a sorszámot...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz atisgyulai #4852. hozzászólásáraJa bocs, nem vetés gamem hengerezés.
Válasz csoppika #4851. hozzászólásáraBocs, nem a vetésre voltam kiváncsi, hanem a szürke felé tett kérdésedbe akartam belekötni.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nem heki, hanem hold!!!
Beillesztettem egy holdacska figurát, de üresen jelent meg a h.sz.-om.
Válasz atisgyulai #4850. hozzászólására7ezer...
Válasz csoppika #4846. hozzászólására
Válasz csoppika #4848. hozzászólásárami 7-ért húzzuk
Válasz kockaspaplan #4847. hozzászólásáraEste megmondom...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Sziasztok! Cambridge hengerezésnek crossboard simitóval mennyi a tarifája /ha?
Válasz Szem Howkinsz #4844. hozzászólásáraSzárvágó kapával mennyiért csinálsz egy hekit???![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz Szem Howkinsz #4844. hozzászólásáraHa nem bérmunkázol, akkor mi a fütyiért érdeklődsz állandóan???
Válasz apuci #4843. hozzászólásáraMi nem megyünk bér munkázni,mert ha elmegy az ember,akkor ez nem jó ,meg az és így tovább !
Esetleg ,vetni de az is ha szar a mag akkor én hibám ! Szárvágózni esetleg,még tárcsa is ritka,mert nem fér be a kis kertekbe a 3,2m nagytárcsa ! Köszi
Válasz broll79 #4840. hozzászólásáraMondtam én!!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz broll79 #4840. hozzászólásáraGázolaj megy felfelé ,nálunk 30 ért szántanak 1 hektárt ,csak azért kérdeztem
Válasz broll79 #4840. hozzászólásáraFeljebb ment a dizel!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Szem Howkinsz #4837. hozzászólásáraMég nincs egy hónapja, hogy szinte ugyan ezeket kérdezted.Elfelejtetted vagy azt hiszed, hogy azóta változott???
Válasz csoppika #4838. hozzászólásáraKöszi Csoppika! Én hallottam,egy haverom Szabolcsban 1 hektárt,40 -50 eft húzott meg,olyan 60cm mélyen Szántás 2x
Válasz Szem Howkinsz #4837. hozzászólásáraSzántás 20-22![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Tárcsa 8
Vetés 7-8
Lazítást nem tudják megfizetni...
Hogy megy a bérmunka mtz 82 géppel
Szántás?
Tárcsa?
Vetés SPC - 4 sorossal?
Mélylazítás 40-80cm közt -- 1 késessel ?
mi a tarifa m2 vagy hektárra számítva?
Köszönöm
Válasz apuci #4835. hozzászólásáraJa ez 5km belül
Válasz Kertész Zoltán #4834. hozzászólására1![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Üdv!
Kukorica hordás ft/kg?
Üdv mindenkinek! Tudna valaki olajforgó és kukorica béraratási tarifákat pár hektáros és nagy területre? Köszi
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Szem Howkinsz #4825. hozzászólásáraHa bugeszoltad a gázolajat akkor igen, amúgy NEM!!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz broll79 #4828. hozzászólására
Üdv urak ismét segitséget szeretnék kérni .
Erdő tárcsázást és gyökérszaggatást mennyiért lehet csinálni ?
Válasz broll79 #4828. hozzászólásáraAmit írtál hektárba mondod?
Én régebben úgy csináltam mikor 300-350 ft volt a gázolaj
Szántás 10 ft / Ölje =28000ft/hektárja
Tárcsa Vetés Szárvágózás 5 ft /ölje =14000 ft /hektárja
Ha vegyszerezni kellett valakinek akkor 2,5 ft /Ölje =7000 ft/ Hektár De a gazda hozza a vegyszer !
meg előtte keverem meg ,de ezt nem szívesen csináljuk ,ha nem sikerül akkor szidja a embert ! sok gazdának se sikerül pl a vadkölest kiölni tengeri közül akinek van 50-100 hektár földje,nekünk sikerült ,és lehet kombájolni
Válasz Szem Howkinsz #4827. hozzászólásáraMegéri, csak rendes árat kell kérni.
Beindítod a szürkét, felakasztod a zúzót, kivonulsz, megcsinálod 20 perc alatt, hazamész. Ezt mind 5 ezresért
Válasz broll79 #4826. hozzászólásáraKöszi akkor nem éri meg csinálni
Itt 30000 szántanak hektárját
3ft/m2
Válasz Szem Howkinsz #4825. hozzászólásáraMár hiányoltunk szürke.
Most a hektár ár érdekel vagy a kis darab?? A hektár alatti darabokat teljes egész hektáron szokták csinálni
Szántás 20-40
Vetés 10
tárcsa 10
szárvágó(vízszintes tengely) 10
Az 5000 az ráfizetés volt
Sziasztok ,hogy mennek a szántások hektárja?
Vetés hektárja ?
Tárcsázás hektárja ?
Szárvágózás hektárja?
Szabolcs Megye !
Én levágtam 800 öl földet 2880 m2 csutkát ami 3 m gaz volt benne 5000 ft az jó tarífa volt?
2 soros törő féle szárvágó Mtz -82 el
Köszönöm a válaszokat