Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3610. hozzászólásra
Itt egy link mg teaor számokrol, 5229 - Egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás esetleg, de a linken megtalélod a betakaritás, és az elég szerintem..
Kérdésem lenne arra vonatkozóan, hogy mg vállalkozó terményt hogyan szállíthatna másnak legálisan traktorral, pótkocsival? A szállítást nem tudom belőni a TEÁOR számoknál! Hogyan adhatna számlát ?
Most komolyan!Van 2 kft és 2 vállalkozásunk és természetesen áfás nem értem honnan szedtétek ezt az áfa dolgot.De vissza térve a témához itt tényleg 14-15 ért aratnak aratok ha ennyiért nem mész 40-50 km hoznak kombájnt ennyiért vagy még olcsóbban!
Lakhatnál hozzám közelebb is ,erre felé könyörögni kell ,hogy levágják ősszel a terményt ,meg nem nagyon van Kombájn ! Ha meg találsz 24 -25 volt a kukorica hektárja szecska nélkül !
Tetszik hogy sorba vered ki a biztosítékokat!
Csak még mindíg nem jöttem rá mit szeretnél?
Át szeretnéd venni ezt technológiát?Gyere el
vagy hívj fel és szivesen megmutatom.
Ja és áfamentesen mert kell még az a 12% is és adjunk csak egy mázsát a műtrágyábol,az ilyenek elmennek a tudodhová,,kontárok(éhenkórászok) a szememben
Dehogy!Már nem is emlékszem mikor volt kb13 éve ha akkor lett
volna egy jó kombájn hülyére lehetett volna keresni magunkat.
Egy maszek sertés telepen voltunk aratni jó buli volt huszon évesen.
Kerestünk egy kis lóvét és királyok voltunk.
Most ez neked miért esik jól hogy égetni akarsz a többiek előtt?
Én itt senkinek se mondtam egy rossz szót se.De ha ennyire képben
vagy akkor azt is tudod,hogy tegnap a molnál voltunk forgókotróval egy cső jukadáson ma egy gehl csúszókormányosal a Mezősasi főgyüjtőn Évente egy sertéstelepnek rakunk kazalba 60000 db bálát. A másik szarvasmarha telepnek több száz hektárt vetek,silót hordunk,meg sorolhatnám még,de minek.Legyen úgy ahogy gondold,ha te ilyenre élvezel akkor nyugodtan
szívjad a vérem.
Ja és mind ezt számlanélkül.
Te miről beszélsz? Nem is ismersz! Több KFT és válallkozása is van a cégünknek.Az építő ipartól kezdve a kőolajos mol rt nek is dolgozun.
Tegyél próbára ne csak a szád járjon adjál 1000 hektárt és több kombajnal
ki tudok állni bármikor bárhova.Ha régen e 516 kimentem szlovákiába
bér aratni akkor a te pár hektároddal is elboldogulunk.
ja számlát nem tud adni mert nem áfakörös,és 20literes fogyasztással,keresi a nagy zsét,aztszem megint leszerepelt mint az eladom a trakit ha fémes a szűrő,meg az eu-s adószámmal,
Igazatok van,de itt 50 kilométeres körzetbe hasonló tarifával dolgoznak
mint én.160-200e forint így is megmarad egy napra.Tudom alkatrész meg
ilyesmi,de ez van.Az se jobb ha otthon ülök.
Igen, tele tankkal indulok és vagy a kuncsaftnál tankolunk, vagy megyünk a benzinkútra. És ha kisebb földeket vágunk egy nap több embernek akkor az aznapi átlagot számoljuk. Eddig ezzel nálunk mindenki meg volt elégedve.
Válasz #3564. hozzászólásra
Igen, benne van a szecskázás is. Repce, búza egy árban van. 32ha repce és 36ha búza vár nálam mostan aratásra. Kínálkoztak alacsonyabb árral is, de azok már kicsit öreg kombájnok lettek volna és már elöttem délebben kezdenek jelentös területen kevés kombájnal. Ebben a kínálatban kételkedtem hogy idöben hozzám érnek. Akik jönnek azok ki tudnak segíteni fuvarral is ha kell. Természetesen a szálitás nincsen benne az árban.
Válasz #3562. hozzászólásra
Ez szecskázással együtt van?
Mennyit arattatsz velük évente?
Hallottam 16 ezres árat is szecskázás nélkül (üzemanyaggal együtt) de azt az idei hozamban én nagyon keveslem.
6811 hozzászólás
Szállisd magadnak, számlát meg adjál kaszálásról:DD
Sehogy,vagy kiváltassz fuvarengedélyt ami nem piskóta,
Itt egy link mg teaor számokrol, 5229 - Egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás esetleg, de a linken megtalélod a betakaritás, és az elég szerintem..
http://www.cegalapitas.net/teaor03.htm
Kérdésem lenne arra vonatkozóan, hogy mg vállalkozó terményt hogyan szállíthatna másnak legálisan traktorral, pótkocsival? A szállítást nem tudom belőni a TEÁOR számoknál! Hogyan adhatna számlát ?
Kép lemaradt:D
Valaki Cegléd környékéről, nem menne rá nehéz tárcsával?:D
Vállal valaki béraratást és mennyiért? (50 Ha búza, zala megye, beszállítással 10 km-re)
Válasz #3605. hozzászólásra
150-200ft/db vagy órabér 6-7-8e ft/óra
Bála felrakásért bálánként mennyit lehet kérni?
Most komolyan!Van 2 kft és 2 vállalkozásunk és természetesen áfás nem értem honnan szedtétek ezt az áfa dolgot.De vissza térve a témához itt tényleg 14-15 ért aratnak aratok ha ennyiért nem mész 40-50 km hoznak kombájnt ennyiért vagy még olcsóbban!
Válasz #3595. hozzászólásra
Te valamit tudsz mert ekkorában nehéz áfamentesnek maradni.
Válasz #3596. hozzászólásra
Lakhatnál hozzám közelebb is ,erre felé könyörögni kell ,hogy levágják ősszel a terményt ,meg nem nagyon van Kombájn ! Ha meg találsz 24 -25 volt a kukorica hektárja szecska nélkül !
Válasz #3583. hozzászólásra
Tud adni,0%-os áfával.
Számla nélkülit ne reklámozd ,nehogy legyen egy rossz akaród irigy és rossz indulatú ember akad mindig
Válasz #3598. hozzászólásra
Tetszik hogy sorba vered ki a biztosítékokat!
Csak még mindíg nem jöttem rá mit szeretnél?
Át szeretnéd venni ezt technológiát?Gyere el
vagy hívj fel és szivesen megmutatom.
Ja és áfamentesen mert kell még az a 12% is és adjunk csak egy mázsát a műtrágyábol,az ilyenek elmennek a tudodhová,,kontárok(éhenkórászok) a szememben
Válasz #3592. hozzászólásra
Ne bántsd a srácot.Most voltam nála két napja,elég komolyba nyomják.Ismerem a földjeit is
Válasz #3594. hozzászólásra
Dehogy!Már nem is emlékszem mikor volt kb13 éve ha akkor lett
volna egy jó kombájn hülyére lehetett volna keresni magunkat.
Egy maszek sertés telepen voltunk aratni jó buli volt huszon évesen.
Kerestünk egy kis lóvét és királyok voltunk.
Válasz #3593. hozzászólásra
Most ez neked miért esik jól hogy égetni akarsz a többiek előtt?
Én itt senkinek se mondtam egy rossz szót se.De ha ennyire képben
vagy akkor azt is tudod,hogy tegnap a molnál voltunk forgókotróval egy cső jukadáson ma egy gehl csúszókormányosal a Mezősasi főgyüjtőn Évente egy sertéstelepnek rakunk kazalba 60000 db bálát. A másik szarvasmarha telepnek több száz hektárt vetek,silót hordunk,meg sorolhatnám még,de minek.Legyen úgy ahogy gondold,ha te ilyenre élvezel akkor nyugodtan
szívjad a vérem.
Ja és mind ezt számlanélkül.
Válasz #3587. hozzászólásra
Jársz még most is szlovákiába?
Válasz #3584. hozzászólásra
Ja ás ,még áfakörösök se vagytok, he-he,kotnyeleskedtek a mezőgazdaságban
Ezt az ovónénid mondta hanta-panta,komolytalan vagy,
Itt 20 ezer körül van hektárja üzemanyaggal együtt!
Fuvar: 100 Ft/q
Hajdú-Bihar
Válasz #3589. hozzászólásra
Csak ha akar, de remélem igen!!
A nem áfakörös is tud számlát adni, ha akar.
Válasz #3587. hozzászólásra
Hozzám jöhettek ha nem birunk vele a kis géppel.
Válasz #3585. hozzászólásra
Kösz!
Válasz #3582. hozzászólásra
Nem! Látom ti nagyon vágjátok a témát ha nem tetszik a munka
majd beállítjátok ahogy nektek szimpi.
Te miről beszélsz? Nem is ismersz! Több KFT és válallkozása is van a cégünknek.Az építő ipartól kezdve a kőolajos mol rt nek is dolgozun.
Tegyél próbára ne csak a szád járjon adjál 1000 hektárt és több kombajnal
ki tudok állni bármikor bárhova.Ha régen e 516 kimentem szlovákiába
bér aratni akkor a te pár hektároddal is elboldogulunk.
Válasz #3580. hozzászólásra
ja számlát nem tud adni mert nem áfakörös,és 20literes fogyasztással,keresi a nagy zsét,aztszem megint leszerepelt mint az eladom a trakit ha fémes a szűrő,meg az eu-s adószámmal,
Válasz #3581. hozzászólásra
Sok, de nem ám szar vetőgépeket küldesz ugye????
Válasz #3580. hozzászólásra
OK! Mehetünk!Hány kombájn kell?
Válasz #3578. hozzászólásra
Hát akkor én be sem indítom a gépet, jöhetsz ennyiért hozzám is egész évben!! Nekem a 14 a jó, a gázolajat is te fizeted ?????
Válasz #3573. hozzászólásra
Most ezt komolyan mondod, ennyiért tényleg nem szabad csinálni, időtöltésnek jó de pénzt így nem igen keresel vele
Válasz #3577. hozzászólásra
Igazatok van,de itt 50 kilométeres körzetbe hasonló tarifával dolgoznak
mint én.160-200e forint így is megmarad egy napra.Tudom alkatrész meg
ilyesmi,de ez van.Az se jobb ha otthon ülök.
Ezzel teljesen eggyetértek! Válasz #3576. hozzászólásra
14-15 ezer forintért nem szabad kiállni az udvarból.
Válasz #3574. hozzászólásra
Igen itt a környéken mindenki ennyiért vágja vagy olcsóbban.
És még ezt is sokalják.
Üzemanyaggal együtt?
Válasz #3571. hozzászólásra
Akkor mi rohadt olcsók vagyunk itt 14-15 ezer forint/hektár.
Válasz #3571. hozzászólásra
Én mint szolgáltató is meglennék ezzel a módszerrel elégedve ez igy korrekt!!
Válasz #3570. hozzászólásra
Igen, tele tankkal indulok és vagy a kuncsaftnál tankolunk, vagy megyünk a benzinkútra. És ha kisebb földeket vágunk egy nap több embernek akkor az aznapi átlagot számoljuk. Eddig ezzel nálunk mindenki meg volt elégedve.
Válasz #3569. hozzászólásra
És az üzemanyaggal hogy számolsz el?Átlagot vesztek.vagy
mindig tele tankkal indulsz?
Mi szintén 50€/ha-ért csináljuk + az uzemanyag, ebbe benne van a szecskázás is. De errefele vannak akik még 40€-ért is megcsinálják csak legyen mit!
Felénk 22-25eft/ha+fuvar 150ft/q körül.Vagy 30eft beszálítva közelbe.
Igen, benne van a szecskázás is. Repce, búza egy árban van. 32ha repce és 36ha búza vár nálam mostan aratásra. Kínálkoztak alacsonyabb árral is, de azok már kicsit öreg kombájnok lettek volna és már elöttem délebben kezdenek jelentös területen kevés kombájnal. Ebben a kínálatban kételkedtem hogy idöben hozzám érnek. Akik jönnek azok ki tudnak segíteni fuvarral is ha kell. Természetesen a szálitás nincsen benne az árban.
Amit vágtunk árpát tegnap 15-20 literrel jött ki.(szecskázva)
Válasz #3563. hozzászólásra
Ok hívj!
Válasz #3562. hozzászólásra
Ez szecskázással együtt van?
Mennyit arattatsz velük évente?
Hallottam 16 ezres árat is szecskázás nélkül (üzemanyaggal együtt) de azt az idei hozamban én nagyon keveslem.